نايب رئيس باشگاه ميلان درصحبت هايي پيرامون ژوليو سسار و روبينيو با گزارشگر اسکاي اسپورت به صحبت پرداخت.

آدريانو گالياني,نائب رئيس روسونري در تازه ترين صحبت هاي خود اعلام کرد که روبينيو باشگاه را ترک نخواهد کرد و هموطن او، ژوليو سزار به ميلان منتقل نمي شود.

طي چند ماه اخير زمزمه هايي مبني بر خروج روبينيو از ايتاليا به گوش مي رسيد و حال گزارشاتي مبني بر حضور دروازه بان شماره يک تيم ملي برزيل و اينتر در باشگاه روسونري در رسانه ها منتشر شده است.

آدريانو گالياني در مصاحبه با اسکاي اسپورت ايتاليا گفت: "نقل و انتقالات ما به پايان رسيده و از لحاظ عددي در تمام پست ها تقويت شده ايم. هيچ پيشنهادي براي روبينيو داده نشده و ما پنج مهاجم در اختيار داريم که اگر بازيکني از تيم خارج نشود، بازيکني در اين پست جذب نمي شود. ما در مورد تمام اتفاقات حال حاضر فوتبال اروپا اطلاعات زيادي داريم؛ اما حقيقت اين است که بازار نقل و انتقالات براي ما به پايان رسيده است"

نايب رئيس روسونري ادامه داد:"ژوليو سزار؟ او مرد و بازيکن بسيار خوبي است,واقعا او را تحسين مي کنم؛ اما ما در حال حاضر سه دروازه بان داريم و کسي اضافه نخواهد شد.ما کريستين آبياتي,مارکو آمليا و گابريل جوان را در اختيار داريم-جواني که در تيم ملي زير 20 ساله هاي برزيل دروازه بان شماره يک است و در جمع ما باقي مي ماند"

گالياني همچنين در رابطه با تصميم نهايي فيفا منبي بر استفاده تکنولوژي روي خط دروازه نيز نظرش را بيان کرد.:"دير رسيدن بهتر از هرگز نرسيدن است ,همانطور که مشاهده مي کنيد اين تکنولوژِي جزئي جدا ناپذير از ورزش تنيس است و فوتبال نمي تواند بي بهره از اين فن آوري باشد.اشتباهات داوري در رابطه با آفسايد و موارد ديگر قابل قبول است؛ اما وقتي توپي از روي خط رد مي شود و پذيرفته نمي شود اوضاع به نحو ديگري است.فراموش نکنيد که من هنوز هم تصوير گل سالم و مردود شده سولي مونتاري برابر يوونتوس را بر روي گوشي موبايلم دارم"

سولي مونتاري توپي را در فصل گذشته وارد دروازه يوونتوس کرد که کاملا در درودن دروازه قرار داشت به طوري که حتي با چشم غير مسلح هم ميتوان آن را ديد اما مردود شدن اين گل باعث شد تا ميلان ار رقيب خود 2-0 پيش نيافتد در حالي که شرايط بازي ميتوانست به کل تغيير پيدا کند,بازي که در نهايت با تساوي 1-1 به پايان رسيد.