روي خط جام ملتهاي اروپا
|
صعود ايتاليا به فينال يورو 2012 با گذر از سد آلمان تيم ملي فوتبال ايتاليا با پيروزي مقابل آلمان در مرحله نيمهنهايي جام ملتهاي اروپا،حريف اسپانيا در ديدار فينال جام چهاردهم شد. ديدار فينال، فردا شب برگزار ميشود. دومين ديدار مرحله نيمهنهايي يورو 2012 بين تيمهاي ايتاليا و آلمان در ورزشگاه ملي ورشو و با قضاوت «استفان لانوي» فرانسوي برگزار شد كه با پيروزي 2 بر يک لاجوردي پوشان به پايان رسيد. در اين ديدار که هر دو تيم، فوتبال زيبا و تماشاگرپسندي را به نمايش گذاشتند، ماريو بالوتلي در دقايق 20 و 36 دوباره دروازه آلمان را باز کرد و در شرايطي که شاگردان «يواخيم لو» شروع خوبي داشتند، ولي شاگردان «چزاره پراندلي» با برتري 2 بر صفر به رختکن رفتند.در نيمه دوم، آلمانها توپ و ميدان را در اختيار داشتند و بارها دروازه تيم ايتاليا را مورد حملات پردامنه خود قرار دادند، ولي ايتاليا با اتخاذ تاکتيکي مناسب و چشم دوختن به ضدحملات، اجازه باز شدن دروازه خود را به آلمانها نداد. آلمانها در وقتهاي اضافه، فشار حملات خود را مضاعف کردند تا اين كه برخورد توپ به دست مدافع ايتاليا، يک ضربه پنالتي را به سود ژرمنها به همراه داشت که «مسوت اوزيل» اين ضربه را در دقيقه 2+90 به گل تبديل کرد.با اين حال آلمانها نتوانستند به شكستهاي اسمي خود مقابل لاجورديپوشان پايان دهند و ايتالياييها با پيروزي 2 بر يک، راهي فينال شدند تا براي قهرماني با ماتادورهاي اسپانيا مبارزه کنند. فينال جام چهاردهم، فردا شب بين تيم ايتاليا و اسپانيا، برگزار خواهد شد. آماده بازي فينال چزاره پراندلي، پس از راهيابي به فينال گفت: به خوبي آماده اين بازي هستيم. البته در روز بازي، بايد همه چيز به خوبي پيش برود. سرمربي ايتاليا گفت: بالوتلي همچون ساير بازيكنان، عملكرد خوبي داشت. او به خوبي در زمين ميدويد و خيلي عالي بازي كرد. بالوتلي در جريان بازي حضور داشت و با حفظ تمركز خود، كاري را كه از او انتظار داشتيم، انجام داد. او را به اين دليل تعويض كردم كه ديدم خسته است و نميخواستم ريسك كنم. وي با اشاره به ديدار فينال مقابل اسپانيا، گفت: وقتي براي جشن گرفتن نداريم و فقط بايد روي بازي فينال كه مسابقه بسيار بزرگي است، تمركز كنيم. وقتي روياپردازي ميكنيد، بايد روياهاي بزرگ در ذهن داشته باشيد. به همين دليل، اين پيروزي مقابل آلمان، فقط شروع كار ماست. اسپانيا تيم قدرتمندي است، ولي ما به خوبي آماده خواهيم شد، همان طور كه براي بازي با آلمان آماده شديم. بهترين شب زندگي ماريو بالوتلي، پس از درخشش در بازي مقابل آلمان گفت: بهترين شب زندگيام بود؛ البته اميدوارم فردا شب، بهتر باشد. مهاجم تيم ملي ايتاليا كه هر دو گل تيمش را مقابل آلمان به ثمر رساند و موجب پيروزي لاجورديپوشان شد، گفت: بهترين لحظه زماني بود كه پس از پايان بازي به سمت مادرم رفتم و به او گفتم كه اين گلها متعلق به اوست. بالوتلي گفت: مدتها منتظر چنين لحظهاي بودم. مخصوصاً اينكه مادرم ديگر جوان نيست و نميتواند مسافت زيادي مسافرت كند. بنابراين، وقتي اين همه راه تا اينجا آمده بود، بايد او را خوشحال ميكردم. پدرم در بازي فينال به كيف خواهد آمد.وي گفت: قبل از بازي، مادرم، برادرانم، ناخواهري و بهترين دوستم، كنار من بودند و اينكه نزديكترين و عزيزترين افرادم در ورزشگاه حضور داشتند، باعث افزايش ميل من به پيروزي شده بود. بالوتلي با اين دو گل، تعداد گلهاي خود را در يورو 2012 به سه گل رساند و به صورت مشترك با مانژوكيچ از كرواسي، گومس از آلمان، رونالدو از پرتغال و زاگوئف از روسيه در صدر فهرست بهترين گلزنان رقابتها قرار گرفت. البته بالوتلي تنها بازيكن سهگلهاي است كه يك بازي ديگر فرصت دارد تا تعداد گلهاي خود را افزايش دهد. codex31x page14 |