راسخون

mehdi0014 روی صندلی داغ!!!

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

سلام

صندلی داغ جناب mehdi0014 را آغاز می کنیم. دوستان هم لطف کنند سؤالات خودشون رو بپرسند. البته قبلش قوانین را هم مطالعه بفرمایید.

1. خودتون رو معرفی کنید.

2. نظرتون راجع به سایت راسخون چیه؟

3. دوست دارید در سایت راسخون جای چه کسی باشید؟

4. از اینکه برروی صندلی داغ نشستید چه احساسی دارید؟

5. شاعر مورد علاقه؟

فعلا همین ها رو پاسخ بدهید تا ببینیم چی میشه...!!!

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|

به نام خدا

1-بنده مهدی گلشنی هستم از آذربایجان غربی، متولد 1361، مدرک: مهندسی نرم افزار کامپیوتر

2- به نظر من سایت راسخون سایتی است سرشار از طراوت و تازگی، و به جرات می توان گفت کاملترین منبع  اطلاعاتی می باشد و کسی دست خالی از راسخون بر نخواهد گشت.

لازم هست از تمامی کارکنان مجموعه راسخون تشکر و قدردانی ویژه ای بکنم به دلیل مسئولیت و انتقاد پذیری بسیار بالایی که دارند و تقریبا 24 ساعته پاسخگوی سوالات کاربران می باشند( از جمله مسئول روابط عمومی محترم راسخون جناب آقای خواجه و مدیر ارشد انجمن ها جناب آقای نجاران)

3- من خودم را تا به حال جای کسی فرض نکرده ام

4- خوشحالم، چون احساس صمیمیت بیشتری را با دوستان دارم الان

5-سعدی

nargese_montazer کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1760
|

سلام

جناب mehdi0014 با عرض سلام و خسته نباشید

لطفا بفرمایید در روز چند ساعت در راسخون فعالیت دارید؟

و به عنوان نفر اول در رده بندی برترین کاربران می خواستم ببینم چه حسی دارید و از حسنه های خود چگونه استفاده کرده اید؟

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
|

سلام

جناب mehdi0014 با عرض سلام و خسته نباشید

لطفا بفرمایید در روز چند ساعت در راسخون فعالیت دارید؟

و به عنوان نفر اول در رده بندی برترین کاربران می خواستم ببینم چه حسی دارید و از حسنه های خود چگونه استفاده کرده اید؟

سلام خدمت مدیر تالار عفاف و حجاب

بنده در روز حداقل 7 الی 8 ساعت در راسخون مشغول هستم و فعالیت بنده تنها در انجمن ها نیست بلکه در کلیه قسمتهای راسخون از جمله مقالات و اخبار نیز فعالیت می کنم

به عنوان نفر اول حس خاصی ندارم چون با این همه وقتی که من برای راسخون می گذارم کس دیگری هم بگذارد مطمعنا جای من را خواهد گرفت، هر چند که از نظر من اول و آخر مهم نیست و این رده بندی فقط به خاطر ایجاد انگیزه بین کاربران هست که به نظر من کاملا هم موثر بوده

اما حسنه ها: بنده به جز یک یا دو خرید، خریدی از فروشگاه نداشته ام و تمام حسنه هایم باقی است.

موفق باشید

masih2529 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 72
|

سلام به mehdi0014..

خواستم بدونم شما که روزی 8 ساعت وقت برا راسخون میزارید!! کی میخوابید؟ کی سر کار میرید؟ کی به کارهای روزمرتان میرسید؟

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
|

سلام به mehdi0014..

خواستم بدونم شما که روزی 8 ساعت وقت برا راسخون میزارید!! کی میخوابید؟ کی سر کار میرید؟ کی به کارهای روزمرتان میرسید؟

با سلام خدمت دوست گرامی

بنده شغل دولتی ندارم و سر کار هم نمی روم(از طریق باغهای سیبی که داریم زندگیم تامین می شود)

بگذارید دقیقتر بگویم صبح از ساعت 9 تا 14 در اینترنت مشغول هستم که 4 ساعتش به راسخون مربوط می شود، بعد از ظهر هم از ساعت 5 تا 7 و شب هم از ساعت 10 تا 12 در راسخون مشغول هستم

کارهای روزمره بنده هم در ساعتهای 14 تا 17 و 19 تا 22 صورت می پذیرد

نکته: این وضعیت من تا شهریور ماه 91 (تا وقتی که ازدواج کنم) ادامه خواهد داشت، بعد از آن یه فکر توپ برای کارم دارم.

masih2529 کاربر برنزی
|
|

از اینکه در رشته دانشگاهی خودتان کار نمیکنید و به باغ و زراعت مشغولید، آیا احساس دست نیافتن به آرزوهایت را نمیکنی؟ آیا از شغلتان راضید؟چرا در همان رشته مهندسی به کاری مشغول نشدید؟

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
|

از اینکه در رشته دانشگاهی خودتان کار نمیکنید و به باغ و زراعت مشغولید، آیا احساس دست نیافتن به آرزوهایت را نمیکنی؟ آیا از شغلتان راضید؟چرا در همان رشته مهندسی به کاری مشغول نشدید؟

دوست عزیز درسم را فقط به خاطر بالا بردن اطلاعات شخصی و علمی خودم انجام دادم نه به خاطر کار

و الان هم چون بسیاری از وقتم را در اینترنت می گذرانم بسیار به دردم می خورد

و در مورد شغل خودم بنده در مورد باغبانی سر رشته ای ندارم و خانواده ام نیز همینطور چون پدر و برادرانم در شغل دولتی مشغول هستند

و این باغها هم مقداری به ارث رسیده و مقداری هم خریداری شده و فقط به اجاره داده می شوند

خدا را شاکر هستم و زندگانیم بسیار راضی هستم

masih2529 کاربر برنزی
|
|

معلوم شد که وضعتان خوبه هااا !!  خوش بحالتان..  خدا را شکر..

حالا یه سوال دیگه اگه یه روزی ! به شما بگند چند سالی دسترسی به  اینترنت نداری !!چکار میکنی ؟

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
|

حالا یه سوال دیگه اگه یه روزی ! به شما بگند چند سالی دسترسی به  اینترنت نداری !!چکار میکنی ؟

خدا را شکر که هر چه دارم از اوست

خدا نکنه اون وقت هست که زندگی من به کل مختل می شود و الان که یک لحظه فکر کردم دیدم نمی دانم چکار خواهم کرد ولی فکر کنم از بیکاری دق کنم

hamed_yurdum کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35378
|

با سلام

جناب اقای گلشنی با این وضعیت درخشانی که در راسخون دارین و با این همه وقتی که برا سایت راسخون میذارید ایا در دیگر سایت ها هم فعالیت میکنید؟ اگر فعالیت میکنید اسم سایت ها رو بگین...

حسنه هاتونم که میگین مونده ! اگه بگین چنده جالب میشه...(این سوالو اگه بشه حتما جواب بدین ودقیق)

ایا هدف خاصی دارین که اینقدر  فعالیت میکنین در این سایت؟

تالار دفاع مقدس از کاملترین تالارهای سایت راسخون هست و تقریبا نام همه شهیدان و جانبازان انقلاب اسلامی رو شما گذاشتین ،اولا اینکه تشکر میکنم بابت این کار با ارزش ،2وما شما از خانواده شهید یا ایثارگر هستین؟

دیگه سوالی به ذهنم نمیرسه 1 هفته وقت هست میپرسیم....

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

سلام

حالا که سوال در سواله منم یه سوال بپرسم

منم گاهی اوقات در تمام ساعاتی که شما در راسخون هستید حضور دارم ولی به اندازه ی شما حرفه ای نیستم این همه مطلب خوب از کجا گیر میارید ؟؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن طبق بررسی های من گاهی اوقاتم از 7 صبح مییاین تو راسخون

rozgare_bivafaeiha کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 6
|

بفرمایید که

1-استقلالی هستید یا پرسپولیسی و یا تیم دیگر از کشور

2-تیم مورد علاقه خارجی

3-بازیکن مورد علاقه فعلی(هم داخلی و هم خارجی)

4-از بازیکنان مورد علاقه قدیمی بگویید (هم داخلی و هم خارجی)

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام به مدیر گرامی:

1-مجردید یامتاهل؟

2- انتظاراتت ازکاربرای راسخون ومدیران راسخون چیست؟ممکنه سوال کلی باشه اماخواهشم اینه که درحددوخط برام بنویسی

باتشکرازنلاش بی وفقه شمادوست ورکورددارراسخونی

masih2529 کاربر برنزی
|
|

آیا شما متاهلید؟ آیا آشپزی بلدید؟چند تا غذا بلدید درست کنید؟اگر از شما بخواهند که نیمی از چیزی  را که خیلی دوستش داری را به کسی بدهی!  آیا میدهید؟و چه چیز میدهید؟