روي خط جام ملتهاي اروپا
|
پيرلو: از خراب کردن پنالتي چيپ نميترسيدم هافبک تيم ملي فوتبال ايتاليا در مورد پنالتي چيپ خود گفت: صبر کردم دروازهبان انگليس بپرد و سپس ضربه خود را به شکل چيپ وارد دروازه کردم. آندرهآ پيرلو، پنالتي سوم خود را به شکل چيپ وارد دروازه جوهارت کرد تا روحيه از دست رفته ايتالياييها به دليل پنالتي از دست رفته ريکاردو مونتوليوو را بازگرداند. پيرلو در اينباره گفت: پيش از ضربه پنالتي، دروازهبان انگليس به شکلي عجيب در جاي خود حرکت ميکرد. زماني که براي زدن ضربه حرکت کردم، صبر کردم تا او بپرد. پس از آن تصميم گرفتم چيپ بزنم. در آن لحظه چيپ زدن سادهترين کار بود. شايد کاري که انجام دادم موجب شد تا انگليسيها زير فشار قرار بگيرند و اشلي يانگ پس از من پنالتياش را خراب کند. بازيکن يوونتوس افزود: از اينکه پنالتي را خراب کنم، نميترسيدم. در جريان بازي انگليس به ندرت موقعيت خطرناکي روي دروازه ما داشت زيرا در تمام بازي تلاش ميکرد، دفاع کند و بازي را به پنالتي بکشاند. پودولسکي: آلمان به فينال راه مييابد «لوکاس پودولسکي» اطمينان خاطر داد که تيم ملي فوتبال آلمان به ديدار نهايي رقابتهاي يورو 2012 صعود ميكند. پودولسکي افزود: ما آمادهايم تا ايتاليا را شکست دهيم .اين ذهنيت آلماني است. تيم ما مدتهاست که روي نوار پيروزي حرکت ميکند. ميخواهيم به خاطر هواداران خود جام ببريم. تيم فوتبال آلمان پنجشنبه شب در مرحله نيمه نهايي چهاردهمين دوره جام ملتهاي اروپا در ورزشگاه ملي ورشو با ايتاليا ديدار ميکند. رونالدو: با پيروزي مقابل اسپانيا فيناليست ميشويم مهاجم تيم ملي فوتبال پرتغال اعتقاد دارد، اين تيم در ديدار مرحله نيمه نهايي جام ملتهاي اروپا مقابل اسپانيا هيچ فشاري را تحمل نميکند و با پيروزي به فينال مسابقات راه مييابد. کريستيانو رونالدو با مهم خواندن اين ديدار، اعتقاد دارد که آنها شانس بالايي براي پيروزي دارند در بازي مقابل ماتادورها موفق عمل ميکنند و راهي فينال چهاردهمين دوره جام ملتهاي اروپا ميشوند. ستاره رئال مادريد افزود: ما از نظر روحي در شرايط بسيار خوبي قرار داريم و پيشرفت در بازيهاي ما كاملاً ديده ميشود. اتحاد بزرگي ميان بازيکنان شکل گرفته و ميخواهيم در اين ديدار پيروز شويم. روبرتو کارلوس: اسپانيا قهرمان است مدافع اسبق تيم ملي فوتبال برزيل گفت: تيم ملي آلمان زيبا بازي ميکند، ولي اسپانيا قهرمان يورو 2012 خواهد شد. «روبرتو کارلوس» در گفتوگو با روزنامه بيلد، افزود: همه بازيهاي يورو 2012 را ديدهام. اگر از من در مورد تيمي که زيباترين فوتبال را ارائه کرده سئوال کنند، پاسخم آلمان خواهد بود. آنها به واقع زيبا بازي ميکنند. اما بخت کمتري در قياس با اسپانيا براي قهرماني در جام ملتها دارند. ستاره 39 ساله تيم «آنژي ماخاچکا» روسيه معتقد است: اگر آلمان و اسپانيا از سد ايتاليا و پرتغال در دور نيمه نهايي عبور کنند و به بازي پاياني جام برسند، توان هجومي آلمان براي مقابله با ماتادورها عالي خواهد بود. اما پتانسيل دفاعي ژرمنها کافي نيست. |