نیازمندان با آبرو
دوستان عزیز امروز فردی آبرومند را دیدم گه که در جائی که کسی او را نشناسد تکدی گری می کند .ما خودمان باید به خودمان کمک کنیم.فراموش نکنید که چرخ روزگار میگردد و فردا نوبت توست.چه کسی میدانست امروز بسیاری از مدعیان پول و ثروت و تکنولوژی در اروپا و آمریکا دست فقر بسوی دیگر کشورها دراز کنند.زندگی که روی آن حساب میکنید ثانیه ای با یک حادثه دگرگون میشود.فردا تو نیازمندی این تنها چیزی است که در زمان قوت فراموش میشود.سخنان انسان چند بار فقط در زندگی حکیمانه و درست می شود1.در زمان پیش از مرگ که دیگر باید بروی.2.در زمان بیماری که برای خوب شدن ناله می کنی و از خدا کمک می طلبی3.در زندان که از خدا آزادی می خواهی4.در زمان فقر که محتاجی.در زمان لذت نیز خدا وجود دارد اما نور لذت نمی گذارد اورا درک کنیم!!!!!!!!!
از خوانندگان خواستارم خودشان در تاسیس ( انجمن نیازمندان با آبرو )با در نظر گرفتن قوانین موضوعه پیشنهادی و حقوقی حمایت خود را اعلام کنند
با سپاس
سلام و خیر مقدم.
کاربر گرامی کمک کردن به نیازمند و بویژه نیازمند با آبرو، واقعا با ارزش است اما در هر کوچه و خیابانی یک موسسه خیریه می بینیم.
درحالی که اولویت با نزدیکان و آشنایان است و گاهی در نظر گرفته نمی شود. و بدتر از آن تشخیص فقیربسختی امکان پذیر شده است.
در هر صورت اگر طرح خاصی دارید عنوان کنید.
موفق باشید.
با سلام
دادن پول یا کمک کردن مالی اصلا مشکلی را حل نمی کند.زیرا دریای آن نیز تمام میشود واصلا من به آن معتقد نیستم.آن چیزی که مهم است کار است.مردم کار نیاز دارند تا مشکلاتشان براورده شود.اگر شغل داشته باشی خودت هزینه زندگی را تامین می کنی و نیاز به دیگری نداری.مشکل را باید ریشه ای درمان کرد منظور من از تشکیل این انجمن در واقع تنظیم یک تشکل کاری برای تولید اشتغال است.از صاحبان اندیشه و مشاغل در هر سطوحی تقاضا دارم برای 1.آموزش کار عملی به افراد با حداقل سواد دیپلم2.استخدام این افراد بدون در نظر گرفتن خویشاوندی و دیگر موارد کمک کنند که البته سرمایه انسانی خود مولد سرمایه مالی است و این سود 2 جانبه است زیرا خودتان نیز در راستای کار خودتان منتفع میشوید.برای مثال یک نفر متخصص شبکه است میتواند به 3 نفر این کار را یاد دهد ونفر دیگر هم اورا استخدام کند این کار خوبی است اما از یک نفر ساخته نیست تشکیلات سازمانی هرچند با تعداد اندکی افراد لازم است که بعدا قوت می گیرد .شما هم نظرات راهبردی و عملی خود را مطرح کنید
با تشکر
سلام مجدد.
موافقم که بجای ماهی باید ماهیگری یاد داد.
اما اگه قراره هر کسی از راه رسید را بذارند سر کار، پس آقا زاده ها و دورو بریانشون چکارکنند؟ فرق یک مایه دار با فقیر چی می شه؟ انصافتون کجا رفته؟زشت نیست بچه یک مسئول بلند پایه، بیکارباشه و یک آدم ساده کار داشته باشه؟
این با منطق جور در نمیاد. اصرار نکنید.
حداقل روی مناصب خاص تاکید نکنید و در سطح منشی و کارگر ساده فکر کنید. که البته همون هم نون شب یک خانواده را تامین می کند و کفایت دارد. سعی کنید بلند پرواز نباشید. اوج گرفتن کار هر کسی نیست، جای هر کسی هم نیست.
....
با سلام
بله اونها رو که خدا حفظ کنه که البته میکنه و به دعای ما احتیاج نداره ولی خوب یک ضرب المثل میگه:اگر به امید این و اونی ,شوهر کن بیوه نمونی.ما خودمون باید شروع کنیم و گرنه کسی به فکر مانیست اگر انگیزه نباشه همین وضعی میشه که امروز هست همه شعار میدن اما هیچ کس کاری نمیکنه .بالاخره یکی باید از یک جا شروع کنه.حتی اگر ببازه .باختن شرافتمندانه هم افتخار آمیزه بالاخره 2 نفر باید زیر جنازه آدم رو بگیرن!!!!!
سلام.
انگار راه حل این مشکل را هم دارید، مشتاقانه گوش می کنیم. فعلا تنها کاری که از دست بنده بر میاید این است که مطلب شما را ویژه قرار دهم تا در دسترس کاربران قرار بگیرد.
راهکارهای عملی و کاربردی خود را مطرح کنید. امیدوارم نتایج خوبی هم بگیریم.
موفق سربلند باشید.
سلام
بسیار از شما سپاسگذارم.من ایده هائی دارم که مطرح می کنم تا ببینیم چی میشه
سلام
بسیار از شما سپاسگذارم.من ایده هائی دارم که مطرح می کنم تا ببینیم چی میشه
سلام
کاربر گرامی همچنان منتظر ارائه ایده های شما هستیم. امیدوارم فراموش نکرده باشید.
موفق باشید.