به من بگو چرا؟
چرا ما به این نوشابه میگیم نوشابه زرد ؟
رنگش زرده ؟ نه رنگش زرد نیست ؟
پس چرا میگیم نوشابه زرد؟ به من بگو چرا؟
سلام و تشکر
اجازه!! ما از بچگی تا الان خیلی مجاز به مصرف نوشابه و چیپس مبپس نبودیم. برای همین اسمشو هم بزبون نمیاریم.
اما؛
یادمه قبلا نوشابه ها را در بطری های شیشه ایی می ریختن و وقتی خالی می شد شیششونو پس می دادیم و پول بیعانشو می گرفتیم. یادمه اون زمان رنگ نوشابه (بنظرم مارک کوکاکولای ... ) یا مشکی بود یا زرد. از اون زمان اسم زرد روی این نوشابه (نارنجی رنگ) باقی موند. مثلا اسمشه نه رنگش.
البته این مطلب نظر شخصی ام بود نه نظر کارشناسی.
سلام
من و نوشابه با هم میونه ای نداریم.فکر کنم آقایون اسمشو گذاشتن زرد.آخه رنگا رو خوب بلد نیستن
جدی گفتما!!
امضا:منصوره
اون قدیما فقط رنگهای اصلی رو بلد بودن مثل زرد . آبی . قرمز . بنده خدا ها از رنگهایی مثل صورتی . نارنجی . ارغوانی و ... خبر نداشتن به همین خاطر بهش میگفتن زرد
راستی چرا نوشابه نمی خورید منم نمی خورم ولی وقتی ماکارونی داریم می خورم خیلی می چسبه ها
دراصل به کانادادرای که بصورت جعبه ای وشیشه ای می باشد نوشابه زرد اطلاق می شود بسته به موادشه درحال حاضر موادترکیبی نوشابه های مخصوصا صادراتی پررنگتر به نظرمی رسد مثل نوشابه های خانواده ودراصل شیشه ای اون واقعا زردودرست است
دراصل به کانادادرای که بصورت جعبه ای وشیشه ای می باشد نوشابه زرد اطلاق می شود بسته به موادشه درحال حاضر موادترکیبی نوشابه های مخصوصا صادراتی پررنگتر به نظرمی رسد مثل نوشابه های خانواده ودراصل شیشه ای اون واقعا زردودرست است
نه اصلا اینطوری نیست بطری های پلاستیکی رنگشون یا سفید یا سبز
درموردمضرات نوشابه پست گذاشتم لطفا نظرات خودتونوبگذارید
درموردمضرات نوشابه پست گذاشتم لطفا نظرات خودتونوبگذارید
قبلا هم چند نفر گذاشتن خوندیم دست شما درد نکنه
به همون دلیل که به نوشابه سیاه میگیم مشکی!!!!!
سلام.
بلاخره به جواب رسیدیم یا نه؟
منتظر نظر افتتاح کننده این تاپیک جناب samsam هستیم.
سلام.
افتتاح کننده رفتن گل بچینن و عمرا این طرفا بیان بهترین کار اینکه خودمون به یه نتیجه برسیم و پروندشو ببندیم
سلام.
افتتاح کننده رفتن گل بچینن و عمرا این طرفا بیان بهترین کار اینکه خودمون به یه نتیجه برسیم و پروندشو ببندیم
سلام. پس برای بار دوم می پرسم!!!
منظورم از مطلب فوق این بود که قصد عادی کردن تاپیک ایشون را دارم. اما چون تا بحال اثری از جناب samsam نبود، خواستم در جریان قرار بگیرند.
موفق باشید.
با سلام
ما همیشه همراه راسخون و کاربرانش هستیم.
به خاطر مشکلات و پر مشغله بودن کاری که داشتم نتونستم بیام. ما را عف بفرمایید.
اما هنوز به نتیجه منطقی که مرا متقاعد کنه نرسیدم.
ولی....
با تشکر