مرغ یا تخم مرغ
با سلام
یه سوال : اول مرغ بوده یا تخم مرغ؟
نظرتون چیه ؟
با تشکر
سلام.
علارغم سوال کلیشه ایی، به خاطر مرغ زیبا و فرح بخشتان بسیار تشکر میکنم که این تاپیک را ایجاد کرده اید.
البته برای ما (مثلا خداپرستان) این مسئله حل شده است. مسلما مرغ را خداوند آفریده و قدرت تولید مثل را به این موجود داده است.
تقدیم به دوستداران گوشت مرغ و دانشجویان تخم مرغ آپزی و نیمرویی و...
اول مرغ بوده که بتونه تخم بزاره نمیشه که اول تخم باشه باید یه مرغی بوده باشه که بتونه رو تخم مرغ بخوابه؟؟
اصلا اول خروس بوده! مرغه بدون جفت که نمیشه!
من که می گم اول مرغ
چون تخم مرغ بدون مراقبت نمی تواند تبدیل به مرغ شود.
از شما دعوت می کنم در تاپیک
آیا مونتاژ داخلی را می توان تولید ملی نامید و از آن حمایت کرد؟
اول مرغ بوده چون تخم مرغ به خودی خودبوجود نمی آید
آقای دکتر کوین فریمن از دانشگاه Sheffield به عنوان سخنگوی تیم تحقیقاتی که اعضای آن شامل محققین دانشگاه های Sheffiled و Warwick میباشد، در بیان این نکته میگوید:
زمانیکه مشغول بررسی مراحل تشکیل پوسته تخم مرغ با استفاده از یک ابر رایانه به نام HECToR بودیم، دریافتیم که یک پروتئین به نام ovocledidin-17 در مرحله تشکیل پوسته تخم مرغ نقش حیاتی دارد.
این پروتئین سرعت تشکیل پوسته تخم مرغ را بالا میبرد و در زمان اتمام واکنش های پیدایش، خود بدون تغییر باقی میماند. تشکیل پوسته تخم مرغ بدون وجود این پروتئین غیر ممکن میباشد.
خب حالا فکر میکنید که این پروتئین در کجا یافت میشود؟ بله در بدن مرغ ها! پس از این یافته گروه تحقیقاتی به این نتیجه رسیدند که مرغ قبل از تخم مرغ به وجود آمده است.