راسخون

صرفاً جهت خنده!!

omegaa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1738
|

کشیشی که همسرش را با خدا اشتباه گرفته بود
رضا صفا کارشناس مسیحی شبکه نجات مدعی شد که خداوند با او درباره دست پخت همسرش صحبت کرده است.

به گزارش سرویس دینی جام نیوز، رضا صفا کارشناس مسیحی شبکه نجات، یکی دیگر از سری گفتگوهای خود با خداوند را تعریف کرد.

این کشیش مسیحی علت صحبت خداوند با او را دست پخت بد همسرش عنوان کرد و گفت: «یادم می آید روزی از سرکار به خانه برگشتم و خیلی گرسنه بودم. دیدم همسرم غذایی درست کرده که بوی گند می دهد و من نمی توانم بخورم. به او گفتم که من این غذا را دوست ندارم و غذایی را که از قبل مانده بر این ترجیح می دهم.»

وی ادامه داد: «فردای آن روز در محل کارم بودم که ناگهان دیدم که روح خداوند شروع به صحبت با من کرد: «تو غذایی را که مانده بود خوردی، چرا حاضر نشدی غذایی را که خانمت با عشق برای تو درست کرده بود بخوری؟» من به این سخنان توجه نکردم و خداوند سه مرتبه این سخنان را تکرار کرد. من همانجا زانو زدم و گفتم خداوندا مرا ببخش...»

گفتنی است که احتمال دارد همسر این کشیش به محل کار وی تماس تلفنی داشته و خود را خدا معرفی کرده و از اینکه غذای همسرش را نخورده وی را مورد سرزنش قرار داده است.

پیش از این نیز این کشیش مسیحی به دفعات متعدد مدعی شده بود که خداوند با او سخن می گوید وهیچ بعید نیست در آینده ای نزدیک، او مدعی شود که توانسته است رکورد حضرت موسی کلیم الله را در این زمینه بشکند!

omegaa کاربر طلایی2
|
|
کارشناس شبکه من و تو دراظهاراتی که نشان از اسلام ناب آمریکایی می داد، مدعی شد که در قرآن اشاره صریح به حجاب نشده است و مراجع با استناد به سخنان منتسب به پیامبر، فتوا به وجوب حجاب داده اند.

به گزارش سرویس دینی جام نیوز،شبکه "من وتو" در برنامه ای با نام "حجاب به زبان ساده" به بررسی جایگاه حجاب در دین اسلام پرداخت و مدعی شد در قرآن اشاره ای به حجاب نشده است.
کارشناس این شبکه با بیان اینکه حجاب در اسلام برگرفته از قرآن نیست، گفت: «در قرآن اشاره صریح به رعایت حجاب برای زنان یافت نمی شود و بیشتر توصیه های صریح به مردان برای مراقبت در نگاه به خانم ها وجود دارد.»
این کارشناس در ادامه سخنان خود با القای این نکته که احادیث پیامبر(ص)قابل اعتماد نیستند، اینطور افزود: «مراجع و علمای شیعه و سنی تنها با استناد به سخنان منتسب به پیامبر اسلام، معتقد به وجوب رعایت حجاب برای زنان می باشند.»
شایان ذکر است که بر خلاف ادعای این کارشناس شبکه"من و تو"، قرآن صراحتا به زنان دستور رعایت حجاب را می دهد؛ از جمله در "سوره احزاب" آیه 59 آمده است: «یا ایهاالنبی قل لازواجک و بناتک ونساءالمومنین یدنین علیهن من لابیبهن: یعنی ای پیامبر به همسران و دختران و زنان مومنان بگو روسری های بلندخود را بر خویش بیاندازند.»
در"سوره نور" آیه 31 نیز باز خداوند خطاب به پیامبر دارد که به همسران خود و زنان مومن بگو که خود را بپوشانند.
اینطور که پیداست، قرآنی که در شبکه من و تو وجود دارد، غیر از قرآنی است که مسلمانان به آن اعتقاد دارند.

omegaa کاربر طلایی2
|
|
شبکه من وتو در برنامه ای که به حجاب زنان در ایران می پرداخت، حجاب را مانعی برای پیشرفت زنان عنوان کرد.

به گزارش سرویس دینی جام نیوز، شبکه من وتو طی برنامه ای، به بررسی وضعیت حجاب در زمان رژیم دیکتاتوری پهلوی، و مقایسه آن با قانون حجاب در جمهوری اسلامی ایران پرداخت.
مجری برنامه، آزادی در انتخاب حجاب را ستوده و اجباری بودن آن را نکوهید.
وی در این برنامه با پخش تصاویری از زمان رژیم پهلوی که حضور زنان برهنه در سواحل دریا و در عین حال حضور زنان محجبه در حال تماشای دریا را عین آزادی عنوان کرد و گفت: «محمدرضاپهلوی با آزادی انتخاب حجاب، برای زنان بزرگترین خدمت را به زنان داشت و این موجب پیشرفت زنان در عرصه های اجتماعی و سیاسی شد.»
مجری برنامه در ادامه افزود: «دین اسلام حجاب را به عنوان یک رعایت شخصی توصیه کرده و در این باره در قرآن به صراحت عنوان نشده است و اجباری شدن حجاب در جامعه از نظر فقهای معتبر مردود است.»
وی که خشم درونی خود را نمی توانست مخفی کند عنوان کرد: «اگر زنی حجاب را رعایت نکند عقوبت آن فقط در آخرت است و کسی حق مجازات آن را ندارد و مراجعی که حجاب را واجب دانسته اند در اجباری بودن آن سکوت کرده اند.»
نکته قابل توجه این است که شبکه من وتو که خود را یک کارشناس مذهبی می داند، از ذره ای مطالعه در این خصوص غافل بوده و اشتباهات گذشته خود را تکرار می کند.
قرآن کریم درباره حجاب صراحتا در سوره احزاب آیه 59 به پیامبراسلام(ص) می فرماید: «به زنان با ایمان بگو دیدگان خود را [از هر نامحرمی] فرو بندند و پاکدامنی ورزند و زیورهای خود را آشکار نگردانند مگر آن چه طبعاً از آن پیداست، و باید روسری خود را بر گردن خویش [فرو] اندازند و زیورهایشان را [جز برای محارم خود] آشکار نکنند و پاهای خود را [به گونه ای به زمین] نکوبند تا آنچه از زینت شان نهفته می دارند معلوم گردد. ای مؤمنان!همگی [از مرد و زن] به درگاه خدا توبه کنید امید که رستگار شوید.»
نه تنها آیات و روایات متعددی در خصوص وجوب حجاب وجود دارد بلکه دلایل عقلی فراونی بر حفظ حجاب زنان وجود دارد.
زن به عنوان یک انسانی که ظاهرش برای یک مرد فریبنده بوده و موجب طمع به وی می شود باید خود را از نگاه های نامحرمان بپوشاند.
البته حجاب در تمامی ادیان وجود داشته و فرهنگ اصیل ایرانی حتی قبل از اسلام بر این نکته پایبند بوده است و این از اشیای کشف شده باستانی که زنان و مردان آن عصر را به تصویر کشیده است کاملا نمایان است که زنان ایرانی به حجاب پایبند بوده اند.
این نکته غیرعقلانی است که در جامعه ای به زنان اجازه حضور بر هر شکل ممکن بدهند و زنانی با پوشش مبتذل و برهنه در جامعه حاضر شوند و گردانندگان جامعه، نسبت به تبعات آن بی تفاوت باشند زیرا این آزادی برهنگی موجب تجاوز به عنف و چه بسا قتل و آدم ربایی می شود.
رجانیوز در خبری آورده است که: سازمان ملل در گزارش نوامبر 2011 خود به مناسبت سال روز منع خشونت علیه زنان، که به شماره DPI/2546A منتشر شده است، از آماری تکان دهنده درخصوص تجاوزهای جنسی و خشونت‌های شدید علیه زنان در کشورهای غربی پرده برداشت. در ایالات متحده آمریکا یک سوم زنانی که هر ساله به قتل می‌رسند، افرادی هستند که توسط شریکان جنسی خود کشته شده‌اند. در سوئیس 22.3 درصد از زنان، خشونت جنسی و روابط جنسی ناخواسته را در زندگی‌شان تجربه می‌کنند. یک پژوهش نیز بر روی نوجوانان 15 تا 19 ساله کانادایی فاش ساخته که اولین ارتباط جنسی 54 درصد از دختران در این کشور، به صورت اجبار و ناخواسته بوده است. گزارش سازمان ملل حاکی است که باز هم در کانادا، زنان بومی پنج برابر دیگر زنان، بر اثر خشونت کشته می‌شوند. در اروپا، ایالات متحده و استرالیا، بیش از نیمی از زنان معلول و یک سوم زنان بدون معلولیت، تجاوز جسمی را تجربه می‌کنند.
علت همه این بی بند و باری ها چیزی جز عدم رعایت حجاب در کشورهای غربی نیست و اگر زنان خود را در معرض وسوسه های شهوانی مردان قرار ندهند چینی فجایعی اتفاق نخواهد افتاد.
دین اسلام نه تنها حجاب را برای زنان بلکه برای مردان نیز واجب دانسته است و تأکید کرده که مردان نیز باید از پوشش مناسب استفاده کنند و چشم خود را از نامحرمان بپوشانند.
در پایان لازم به ذکر است در جمهوری اسلامی ایران با توجه به قانون حجاب، زنان بیشتر از جوامع دیگر در تمام عرصه ها به موفقیت های بزرگی دست پیدا کرده اند زنانی که در مسابقات ورزشی قهرمانی های بزرگی کسب کرده و همچنین در زمینه های سیاسی اجتماعی فعالیت گسترده ای دارند و زنان ایرانی به مردم دنیا ثابت کردند که حجاب مانع پیشرفت نیست.

mansoure1373 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 478
|

اه....حجاب مانع واسه خانم ها؟!؟!؟!

اینا هم دیگه قدیمی شده.اما نمی فهمن باز می گن عثیده شونو

.............................................................................

زنده راتازنده هست بایدبه فریادش رسید ورنه برسنگ مزارش آب ریختن چه سود

.................................................................................

امضا:منصوره