مسابقه ی بزرگ جام ملت های اروپا ، 2012 ، راسخون
سلام
شرمنده زیاد مزاحمتان می شوم ولی من نگرانم. یکی دیگر از پست های من نیست. نمی دانم چه شده است! در گروه دوم من چهار تا تک نگاری در مورد چهار تیم نوشتم ولی الان سه تا شده است و مطلبم در مورد دانمارک نیست. نمی دانم شاید درست ارسال نشده است شاید هم حذف شده ! گیج شده ام.
در صورت امکان در ایمیل خودتان یک سرچی بکنید. روز دوشنبه بوده است.
در قسمت اولین تیم حذف شده تمامی پستهایی که بعد از بازی ایرلند بوده را به حساب نیاورید یعنی از ساعت 1:15 بامداد جمعه ولی آنهایی که حین بازی و قبل از آن بوده را در قرعه کشی بذارید
درسته؟
اگه به پیش بینی هایی که در آخرین لحظات بوده و آنهایی در اولین روزها بوده یک نوع برخورد بشود ظالمانه به نظر می یاد
یکی 20 خرداد یکی 30 خرداد واقعا انصافه
شرکت کنندگان در مسابقه پیش بینی آقای گل راسخون در پیش بینی های خود بیشترین شانس را برای گومز قائل شده اند. به این ترتیب:
گومز 150 نفر
رونالدو 22 نفر
تورس 18 نفر
فابرگاس 7 نفر
پیلار - رونی - روبن 3 نفر
سایر آرا 20 نفر
قابل ذکر است این آرا ممکن است با خطا باشد. آرای افراد تکراری نیز حذف نگردیده است.
سلام
شرمنده زیاد مزاحمتان می شوم ولی من نگرانم. یکی دیگر از پست های من نیست. نمی دانم چه شده است! در گروه دوم من چهار تا تک نگاری در مورد چهار تیم نوشتم ولی الان سه تا شده است و مطلبم در مورد دانمارک نیست. نمی دانم شاید درست ارسال نشده است شاید هم حذف شده ! گیج شده ام.
در صورت امکان در ایمیل خودتان یک سرچی بکنید. روز دوشنبه بوده است.
سلام :
باور بفرمائید از سوی بنده هیچ پستی پاک نشده است .
سپاس
در قسمت اولین تیم حذف شده تمامی پستهایی که بعد از بازی ایرلند بوده را به حساب نیاورید یعنی از ساعت 1:15 بامداد جمعه ولی آنهایی که حین بازی و قبل از آن بوده را در قرعه کشی بذارید
درسته؟
سلام:
دوست عزیز ! این قسمت از مسابقه به احتمال زیاد حذف شده و جوایز آن به قسمت های دیگر تعلق خواهد گرفت .
سپاس
اگه به پیش بینی هایی که در آخرین لحظات بوده و آنهایی در اولین روزها بوده یک نوع برخورد بشود ظالمانه به نظر می یاد
یکی 20 خرداد یکی 30 خرداد واقعا انصافه
با سلام:
هر مسابقه ی پیش بینی به هر حال دارای زمان شروع و پایان مخصوص به خود است . شرکت کننده گان مختارند در هر زمان در آن بازه ی زمانی شرکت کنند .
سپاس
شرکت کنندگان در مسابقه پیش بینی آقای گل راسخون در پیش بینی های خود بیشترین شانس را برای گومز قائل شده اند. به این ترتیب:
گومز 150 نفر
رونالدو 22 نفر
تورس 18 نفر
فابرگاس 7 نفر
پیلار - رونی - روبن 3 نفر
سایر آرا 20 نفر
قابل ذکر است این آرا ممکن است با خطا باشد. آرای افراد تکراری نیز حذف نگردیده است.
سلام دوست عزیز:
میشه بفرمائید این نمودار ها را چگونه ترسیم نموده اید ؟! بنده هنوز بلد نیستم و خوشحال میشم یاد بگیرم .
سپاس از کار زیبای شما .
درسته؟
سلام:
دوست عزیز ! این قسمت از مسابقه به احتمال زیاد حذف شده و جوایز آن به قسمت های دیگر تعلق خواهد گرفت .
سپاس
سلام
حذف آن زیبنده نیست. من خودم در قرعه کشی خیلی خوش شانس نیستم ولی به نظر من حذف به دلیل اعتراض برخی دوستان درست نیست. هرچند به نظر من هم بهتر بود همان اول بهتر بود زمان پایان مسابقه را نشخص تر اعلام می کردید
میشه بفرمائید این نمودار ها را چگونه ترسیم نموده اید ؟! بنده هنوز بلد نیستم و خوشحال میشم یاد بگیرم .
سپاس از کار زیبای شما .
سلام
نمودارها در اکسل رسم شده اند و بسیار راحت می باشد. در این قسمت قرار دادم: http://www.rasekhoon.net/forum/ThreadShow-596467-1.aspx
اگر سوالی بود بفرمایید
سلام
آقای دکتر تشریف ندارید خیلی وقته!
نگرانتون شده ایم!!
نکنه درگیر امتحانات هستید؟؟
سلام به مدیر گرامی
مدیرجان قصد نداری فکری به حال این پست مسابقه بکنی؟ اگر این طور به خوای پیش بری تا بازی های جام حهانی هم می تونیم توی مسابقه شرکت کنیم! یا این قسمت رو غیر فعال کن یا اعلام نتیجه کن و ما رو از بلا تکلیفی در بیار ؟!...
نمیدونم چرا چند روزه همگی مدیران محترم دست به دست هم دادید تا یک فضای دفعی رو برای کاربران سایت فراهم کنید. اون از فروشگاهتون که بعد از 5 روز سر ظهر رفته محصولات رو تحویل پست داده ! از قسمت ارسال مقاله گرفته که حدودا دو ماهه نمیتونیم مقاله بفرستیم ! مسابقه های روزانه هم که با آمار حدود 700 شرکت کننده تازگیها براش سه تا جایزه ویژه در نظر گرفتین...
این طور میخواهید کار فرهنگی کنید !
فکر کنم هممون سر کاریم آخه چرا از مدیران این مسابقه خبری نیس و تکلیفش رو مشخص نمی کنند؟
درسته؟
سلام:
سپاس
سلام
حذف آن زیبنده نیست. من خودم در قرعه کشی خیلی خوش شانس نیستم ولی به نظر من حذف به دلیل اعتراض برخی دوستان درست نیست. هرچند به نظر من هم بهتر بود همان اول بهتر بود زمان پایان مسابقه را نشخص تر اعلام می کردید
با سلام :
دوست عزیز ، پیشنهادی اگر دارید ، ارائه بفرمائید .
سپاس
سلام
آقای دکتر تشریف ندارید خیلی وقته!
نگرانتون شده ایم!!
نکنه درگیر امتحانات هستید؟؟
با سلام :
دوست گرامی ، بنده در خدمتم . اگر میبینید در اعلام نتایج تاخیری صورت گرفته به علل گوناگونی ست .
متاسفانه این روز ها مشغله های بسیاری دارم و خدمت به کاربران برایم چ.ون پیش مقدور نیست .
امیدوارم بازه م بهرت از قبل در خدمتتان باشم .نتایج هم اعلام خواهد شد .
سپاس