مسابقه ی بزرگ جام ملت های اروپا ، 2012 ، راسخون
(مسابقه ی بزرگ جام ملت های اروپا ، 2012 ، راسخون )
سلام دکتر جون و ممنون از این مسابقات!!
من تایپیک گروه اول را باز کردم ولی نمی توانم پست بگذارم. هرچه "پاسخ" را میزنم فقط صفحه دوباره بارگذاری می شود
لطفا کنترل فرمایید.
ممنون
از این که مجدد مزاحم شدم شرمنده!!
ولی یک سوتی داده اید در حد لالیگا!!!
در مورد پیش بینی چهارتیم برتر بازیها هر تیم 50 امتیاز و جایگاه هر تیم را هم 100 امتیاز می دهید و گفته اید در کل 600 امتیاز
ولی انگار حواستان نبوده است که جام ملتهای اروپا بازی رده بندی ندارد!!!
من تایپیک گروه اول را باز کردم ولی نمی توانم پست بگذارم. هرچه "پاسخ" را میزنم فقط صفحه دوباره بارگذاری می شود
لطفا کنترل فرمایید.
ممنون
سلام :
دوست گرامی موردی که متذکر شدید ، بررسی شد . مشکلی نداشت . امتحان بفرمائید لطفا .
سپاس
از این که مجدد مزاحم شدم شرمنده!!
ولی یک سوتی داده اید در حد لالیگا!!!
در مورد پیش بینی چهارتیم برتر بازیها هر تیم 50 امتیاز و جایگاه هر تیم را هم 100 امتیاز می دهید و گفته اید در کل 600 امتیاز
ولی انگار حواستان نبوده است که جام ملتهای اروپا بازی رده بندی ندارد!!!
با سلام:
بله دوست من . درست است . به همین خاطر هم ما تیم های اول و دوم را میخواهیم تیم های سوم و جهارم هم جایشان مساوی در نظر گرفته می شود .
سپاس
جمهوری چک
جمهوری چک
با سلام :
دوست گرامی : برای شرکت در مسابقه ی مربوطه از طریق لینک مشخص برای آن اقدام نمائید .
سپاس
قسمت اول تا26وقت داریم؟
با سلام
مسابقه تعیین اولین حذف شده دارای یک اشکال است.
به عنوان مثال اگر روز سه شنبه یونان و روسیه بازیهای خود را ببرند عملاً بازیهای سوم این گروه یعنی لهستان-یونان و چک-روسیه تشریفاتی خواهد شد. البته درست است که این فقط یکی از احتمالات ممکن است ولی آنچنان بی ربط هم نیست.
بهتر نیست برای بالابردن هیجان زمان این مسابقه را به روز دوشنبه کاهش بدهید؟؟
لطفا کنترل فرمایید.
ممنون
سلام :
دوست گرامی موردی که متذکر شدید ، بررسی شد . مشکلی نداشت . امتحان بفرمائید لطفا .
سپاس
بله ، مشکل برطرف شده
البته مشکل وجود داشت. یک نگاهی بیندازید همه پستهای مربوطه در تمام گروه ها بعد از پست من بوده و تا قبل از آن هیچ پستی گذاشته نشده است.
ممنون
با سلام
مسابقه تعیین اولین حذف شده دارای یک اشکال است.
به عنوان مثال اگر روز سه شنبه یونان و روسیه بازیهای خود را ببرند عملاً بازیهای سوم این گروه یعنی لهستان-یونان و چک-روسیه تشریفاتی خواهد شد. البته درست است که این فقط یکی از احتمالات ممکن است ولی آنچنان بی ربط هم نیست.
بهتر نیست برای بالابردن هیجان زمان این مسابقه را به روز دوشنبه کاهش بدهید؟؟
سلام دوست من:
این مسابقه حداکثر تا 26 خرداد وقت دارد .به محض این که اولین تیم حذف شونده ، مشخص شد ، این مسابقه بسته خواهد شد .
سپاس
لطفا کنترل فرمایید.
ممنون
سلام :
سپاس
بله ، مشکل برطرف شده
البته مشکل وجود داشت. یک نگاهی بیندازید همه پستهای مربوطه در تمام گروه ها بعد از پست من بوده و تا قبل از آن هیچ پستی گذاشته نشده است.
ممنون
با سلام :
سپاس از شما دوست من . خب وقتی بنده مشاده کردم مشکلی نداشت ، اما حتما زمانی که شما مراجعه کردید آن را مشاهده کرده اید . تشکر از ذکر موضوع .
سپاس
قسمت اول تا26وقت داریم؟
سلام بر شما دوست من .
حداکثر تا 26 خرداد . به محض مشخص شدن اولین تیم ، این مسابقه بسته می شود .
سپاس
بابا این تحلیل هاشون که همش کپیه.
مگه کپی غیر مجاز نبود؟
عــــــجــــــــــبــــــــا
سلام
امروز که یک سری به گروه های مختلف زدم دیدم پر شده است از اخبار دیگر سایتها ، از فارس و ایسنا بگیر تا گل و ورزش3 و...
برای من هم کاری ندارد که اخبار را کپی پیست کنم ولی قرار این نیست. قرار بود اگر اخباری هم درج می شود به همراه تحلیل شخصی باشد.
بهتر است تذکر جدی بدهید و یا حتی بعد از تذکر اول این گونه پست ها را حذف کنید تا قواعد مسابقه رعایت شود.
اگر هم قرار است این روال ادامه یابد بگویید! ما هم دست به کپی مان بد نیست!!!