کشتی المپیک
|
|
'احسان امینی' روز جمعه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، اظهار داشت: در 15 ماه اخیر یك پای ثابت اردوی های تیم ملی بودم و در این مدت در تمامی مسابقاتی كه شركت كردم توانستم جواب اعتماد مربیان را داده و نتایج قابل قبولی كسب كنم.
وی افزود: قهرمانی در جام بین المللی جهان پهلوان تختی و كسب دو پیروزی ارزشمند در مسابقات جام جهانی كه یكی از آن ها مقابل نماینده آمریكا به دست آمد از جمله نتایج خوبی بود كه در این مدت توانستم كسب كنم ولی با این حال هنوز متعجبم كه چرا مسوولین فدراسیون و تیم ملی تصمیم گرفتند لشكری را به المپیك ببرند.
امینی با تاكید براینكه لشكری هیچ برتری نسبت به وی ندارد،خاطرنشان كرد: در یك سال اخیر ما دو بار با هم كشتی گرفتیم كه هر كدام ما در یك مسابقه به پیروزی دست یافتیم، بنابراین اگر من برتر از لشكری نباشم وی نیز برتری فنی نسبت به من ندارد و نباید مسوولین فدراسیون با نادیده گرفتن زحمات من، نام لشكری را برای وزن 84 كیلوگرم در المپیك معرفی می كردند.
قهرمان مسابقات جام تختی در بخش دیگری از گفتگوی خود با ایرنا، برگزاری مسابقه انتخابی میان خود و لشكری را بهترین راهكار برای معرفی نفر منتخب وزن 84 كیلوگرم تیم ملی در مسابقات المپیك 2012 لندن عنوان كرد و گفت: این انتظار زیادی نیست و برای آنكه حق كسی ضایع نمی شد این بهترین راهكار بود كه متاسفانه به آن توجهی نشد.
امینی ادامه داد: با این شرایط در حالی كه قرار بود تا هفته دیگر در مسابقات لهستان شركت كنم، به احتمال فراوان و به دلیل اینكه دیگر انگیزه ای برایم باقی نمانده است در این مسابقات حضور نمی یابم، چرا كه عملا شركت در این تورنمنت را بی فایده می دانم.
وی در پایان گفت: انتظار من از مسوولین فدراسیون و خادم چیز دیگری بود و این قضیه باعث شد كه از دست آن ها بسیار ناراحت باشم.ك/3