درگذشت مادر 3 شهيد در خراسان شمالي

سرويس شهرستانها ـ بي‌بي حبيبه عرفانيان مادر شهيدان امامي‌فر در خراسان شمالي دارفاني را وداع گفت و به فرزندان شهيد خود پيوست.

مرحومه عرفانيان سه فرزند خود به نام‌هاي حسن، رضا و علي امامي‌فر را در دوران دفاع مقدس تقديم انقلاب و اسلام كرده بود.پيكر مادر شهيدان امامي‌فر ساعت10 صبح ديروز از مقابل مسجد شهيدان امامي‌فر تا گلزار شهداي بجنورد تشييع ‌شد.



رمز كارت‌هاي بانكي را هر ماه تغيير دهيد ‏

سرويس خبر:پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات موسوم به فتا با ارايه گزارش‌هايي در باره سوء استفاده‌هايي كه از كارت‌هاي بانكي مي‌شود، به دارندگان اينگونه كارت‌ها توصيه كرد هر 30 روز رمز كارت‌ خود را تغيير دهند. ‏

به گزارش پايگاه اطلاع رساني پليس فتا، پيرو شكايت فردي مبني بر برداشت غير مجاز از حساب، كارشناسان در بررسي‌هاي فني به اين نتيجه رسيدند خانمي كه براي پرستاري از مادر شاكي استخدام شده بود، از غفلت صاحبخانه در نگهداري از كارت عابر بانك و رمز آن سوء استفاده كرده است. اين پرستار در فرصتي مناسب با مراجعه به دستگاه خود پرداز حساب شاكي را خالي كرده بود.



قيمت نان تغيير نمي‌كند

معاون برنامه‌ريزي استاندار تهران، گفت: قيمت‌هاي ذكر شده براي آرد و نان كارشناسي است و اكنون هيچ‌گونه تغييري در نرخ عرضه آرد و نان صورت نگرفته است.

نعمت‌الله تركي در گفت‌وگو با ايسنا در پاسخ به اين سؤال كه قيمت آرد و نان قبل از اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه‌ها افزايش مي‌يابد يا خير گفت: زمان اجراي دقيق فاز دوم هدفمندي يارانه‌ها اعلام نشده است؛ بنابراين برنامه‌اي براي افزايش يا كاهش قيمت آرد و نان نداريم و تا اعلام رسمي، قيمت‌ها كمافي‌السابق مانند گذشته بوده و هيچ‌گونه تغييري در آن صورت نگرفته است.

تركي تاكيد كرد: هيچ يك از نانوايي‌ها حق افزايش قيمت آرد و نان را ندارند.