راسخون

انتقادات و پیشنهادات تالار پاتوق راسخونی ها

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

مدیرمحترم تالار پاتوق راسخون

باسلام وعرض ادب

باتوجه به رفتن جناب خواجه ازروابط عمومی وباتوجه به اینکه آخرین نفرنشسته برروی صندلی داغ ایشان بودندوبعداز8روزجای خالی ایشان احساس می شودخواهشمندم ترتیبی اتخاذ شودتاازهفته آینده فردجدیدی برروی صندلی داغ بنشیندتاهم باتوجه به سردی زمستان وفصل سرماسودی ببردوهم ماازحال وهوای مدیرخروج نموده همان احساس دلتنگی نکنیم.باتشکر

..........................................................

سلام خدمت مدیر گرامی

انشالله برای هفته ی آینده یک میهمان جدید بر روی صندلی داغ خواهد نشست...!

از توجه شما به برنامه صندلی داغ سپاسگزارم.

در پناه حق

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

مدیرمحترم تالارجناب غلامعلی

باسلام وتشکربخاطرپیگیری ومعرفی نفربعدی برنامه صندلی داغ توسط جنابعالی.

farshon کاربر طلایی1
|
|

مدیرمحترم تالارپاتوق راسخون

باسلام واحترام

خواستم یه عرض ادبی خدمتتون داشته باشم بله همانطورکه فرموده ایدتالار"آنچه دلتنگت می خواهدبگو"اگربیشترکاربران ازروی احساساتشون مطلب بگذارندخیلی بهتراست تازدن پستهای شعرواشعارخیلی ازدوستان هستندکه شعرازخودشون می گویندبیائیم این حس شعرگویی رودرخودمون تقویت کنیم نمی دونم من گاهی اوقات به قسمت مشاعره راسخون رفتم فکرکنم اونجابسته وغیرفعال است درعین حال ازشماهم ممنون میشم هرازچندگاهی به تالارخودتون تشریف بیاریدوقوانین تالارروخدمت کاربران عزیزگوشزدکنیدکه به بادفراموشی نسپرندشایداین عادت ماایرانیهاباشه که مرتب بایس یکی بهمون همه مطالب رودیکته کنه اما منم احساس می کنم باتوجه به نظرکاربران عزیزدرتالارپاتوق راسخون جنابعالی کمترحضورمی یابید.ببخشیددرکارتون دخالت کردم.تشکرفرشون

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|
AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت کاربران گرامی : 

دوستان عزیز توجّه نمایند که ارسال پست های کپی پیستی برای کسب امتیاز در این تالار خلاف مقرّرات می باشد ؛ در صورت مشاهده بار اوّل به کاربر اخطار و مطالب وی غیر فعّال و در صورت تکرار اکانت کاربری وی مسدود و تمامی پست هایش حذف می شوند.

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام اگه ميشه يه تاپيك ايجاد كنيد  فقط معرفي مديران و يك تاپيك مربوط به كاربران تازه وارد و يا كل كاربران باشه. بعد تبليغ هم بشه.

فقط معرفي مديران باشه و بقيه تشكر كنند.  هر كدوم از كاربران هم مدير شد پستش انتقال داده بشه به معرفي مديران.

هر مديري هم استعفا داد و ديگه مدير نبود پست اون رو منتقل كنيد به  قسمت كاربران.

نمي دونم الان همچين جايي هست يا نه. ولي اگه معرفي مديران و كاربران به صورت منظم باشه خيلي خوبه.

البته تاپيك ها تبليغ بشن كه همه بيان و خودشون رو معرفي كنن. اينطوري تعامل بين كاربران و مديران با شناخت از همديگه بيشتر ميشه.

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

سلام اگه ميشه يه تاپيك ايجاد كنيد  فقط معرفي مديران و يك تاپيك مربوط به كاربران تازه وارد و يا كل كاربران باشه. بعد تبليغ هم بشه.

فقط معرفي مديران باشه و بقيه تشكر كنند.  هر كدوم از كاربران هم مدير شد پستش انتقال داده بشه به معرفي مديران.

نمي دونم الان همچين جايي هست يا نه. ولي اگه معرفي مديران و كاربران به صورت منظم باشه خيلي خوبه.

البته تاپيك ها تبليغ بشن كه همه بيان و خودشون رو معرفي كنن. اينطوري تعامل بين كاربران و مديران با شناخت از همديگه بيشتر ميشه.

با سلام و عرض تشکّر خدمت شما کاربر گرامی

موضوع با جناب نجّاران در میان گذاشته شد ، نتیجه از طریق همین تاپیک به اطّلاع خواهد رسید.

موفّق باشید.

amines کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 85
|

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

شما با تشکّر از آن پست ، در طرح شرکت داده شده اید.پس هم چنان در سایت بمانید تا نوبتتان شود.

در ضمن اگر می خواهید که کاربر برتر این تالار شوید ، در تالار فعّالیّت داشته باشید : 

یک نمونه تاپیک که می تونین حرف دلتونو بگین : 

هر چه دل تنگت می خواهد بگو!!!

farshon کاربر طلایی1
|
|

سلام به مدیرمحترم علی آقافنودی

آقامبارکاباشه کی مدیرشدی ماخبرنداریم؟

دیدی گفتم پیگیرش باش

شماجوونهاهستین که سایتومی سازیدامیدوارم همیشه درتمام مراحل زندگیت موفق باشی خیلی خوشحال شدم

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

سلام به مدیرمحترم علی آقافنودی

آقامبارکاباشه کی مدیرشدی ماخبرنداریم؟

دیدی گفتم پیگیرش باش

شماجوونهاهستین که سایتومی سازیدامیدوارم همیشه درتمام مراحل زندگیت موفق باشی خیلی خوشحال شدم

سلام.خسته نباشید.

ممنون.همه با هم باید دست در دست هم بدیم تا سایتو بسازیم.
با تشکّر.

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

با سلام و عرض تشکّر.

تاپیک ها با عناوین "آشنایی با کاربران راسخونی" و "آشنایی با مدیران راسخونی" ایجاد شد.می توانید در تاپیک شرکت کنید.

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

ضمن سلام و عرض ادب ، خواهشمند است نام کاربری بنده را فعلاً از بین درخواست دهندگان برای شرکت در برنامه صندلی داغ خارج کنید .

با تشکر فراوان       موفق و موید باشید

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
|

ضمن سلام و عرض ادب ، خواهشمند است نام کاربری بنده را فعلاً از بین درخواست دهندگان برای شرکت در برنامه صندلی داغ خارج کنید .

با تشکر فراوان       موفق و موید باشید

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

نام کاربری شما از بین شرکت کنندگان در برنامه حذف شد.

دوستان عزیز توجّه داشته باشند که دیگر امکان حذف کاربری از اسامی ثبت نام کنندگان برنامه نیست.

هم چنین توجّه داشته باشید که قبل از اجرای برنامه با شما هماهنگی خواهد شد.

با تشکّر.

ali_kamali کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2116
|

با عرض سلام خدمت مدیر تالار ضمن عرض خسته نباشید من یک پیشنهاد دارم لطفا در صورت امکان بررسی فرمائید.

اما پیشنهاد : شما در صندلی داغ پس از اتمام برنامه از مهمان نظر خواهی میکنید و با انتخاب مهمان به تعدادی از کاربران حسنه اهدا می کنید.

به نظر من اگر شما در پایان اجرای هر صندلی داغ از کاربران که سوال کرده اند بخواهید با توجه به جواب سوالات امتیازی به مهمان به دهند. و شما با بررسی و سلاح دید خودتان این امتیاز رو به مهمان بدهید . با این روش مهمان بعدی تشویق می شود که جواب سوالات رو جوری بدهد که کاربر سوال کننده را راضی کند و از طرفی در پایان حد اکثر امتیاز رو بگیرد .

شما می توانید قسمتی از امتیاز که در اجرای هر برنامه به مهمان تعلق می گیرد را به ارزیابی سوال کنندگان اختصاص دهید .

مثلا  2000 امتیاز که بدلیل حضور شما به مهمان می دهید و حد اکثر 1000 امتیاز هم با نظر سوال کنندگان   

. امید وارم توانسته باشم منظورم و پیشنهادم رو روشن بیان کرده باشم . 

موفق و پیروز و سربلند و رستگار باشید