انتقادات و پیشنهادات تالار پاتوق راسخونی ها
سلام خدمت مدیر گرامی
یکی از پستام رو نمیدونم حذف کردید یا غیر فعال ؟؟
البته خودم میدونم که کمی طولانی بودن و ممنون از لطف شما
خواستم بگم اگه امکانش هست پست رو برای چند ساعت فعال کنید
البته اگه امکانش هست آخه لازمشون دارم
باز هم تشکر
...............................................
سلام
از پست های خوبی که اخیرا در تاپیک " هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!! " گذاشتید ممنونم. ولی با توجه به اینکه پست هاتون پی در پی بود ناچارا دو تا از آن ها را حذف کردم. امیدوارم ناراحت نشده باشید.
از حضورخوبتان در این تالار سپاسگزارم.
با سلام و تشکر
ببخشید خواستم بپرسم این هفته صندلی داغ نیست؟؟
یازهرا!
با سلام و تشکر
ببخشید خواستم بپرسم این هفته صندلی داغ نیست؟؟
یازهرا!
.......................................
سلام
میهمان فعلی صندلی داغ که یکی از مسئولین سایت است هنوز به تعدادی از سؤالات پاسخ نداده اند ، لذا احتمالا صندلی داغ ایشان این هفته هم ادامه دارد.
در پناه حق
سلام خدمت مدیر گرامی
یکی از پستام رو نمیدونم حذف کردید یا غیر فعال ؟؟
البته خودم میدونم که کمی طولانی بودن و ممنون از لطف شما
خواستم بگم اگه امکانش هست پست رو برای چند ساعت فعال کنید
البته اگه امکانش هست آخه لازمشون دارم
باز هم تشکر
سلام
از پست های خوبی که اخیرا در تاپیک " هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!! " گذاشتید ممنونم. ولی با توجه به اینکه پست هاتون پی در پی بود ناچارا دو تا از آن ها را حذف کردم. امیدوارم ناراحت نشده باشید.
از حضورخوبتان در این تالار سپاسگزارم.
مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
فکر می کنم بهتر بود پست ها غیر فعال می شدند تا حذف. در اینصورت بمنظور پیگیری های بعدی در دسترس بودند چرا که امکان دارد کابر ارسال کننده دلایل قانع کننده ای برای ارسال آنها داشته باشد.
با تشکر
مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
فکر می کنم بهتر بود پست ها غیر فعال می شدند تا حذف. در اینصورت بمنظور پیگیری های بعدی در دسترس بودند چرا که امکان دارد کابر ارسال کننده دلایل قانع کننده ای برای ارسال آنها داشته باشد.
با تشکر
.....................................................
سلام
به روی چشم ، انشالله در موارد بعدی به نکته ای که شما اشاره کردید توجه خواهم کرد.
در پناه حق
تورو خدا بگین چه طور باید یک مقاله را ارسال کرد
لطفا زود بگین
ممنون
تورو خدا بگین چه طور باید یک مقاله را ارسال کرد
لطفا زود بگین
ممنون
............................................
سلام ، خوش آمدید
تاجایی که بنده اطلاع دارم فعلا امکان ارسال مقاله به سایت وجود ندارد ، در صورت فعال شدن این قسمت در سایت اطلاع رسانی خواهد شد.
موفق باشید.
سلام:
به جهت ارزیابی دقیق فعالیت کاربران گرامی و ارائه ی نام ان ها به عنوان نام کاربری برترتالار های فوتبال ، ورزش ، شخصیت های ورزشی و لیگ های فوتبال اروپایی در مهر ماه 1391، اسامی 8 کاربر زیر اعلام می گردد:
salmanjavan - Hakan_01- sarhang - hojat20- azizjoon6772- smme1372 - shahlolak- abdo_61
نشانی رای گیری :
http://rasekhoon.net/forum/thread/667115/page1/
کاربران دیگر از طریق دکمه تشکر به کاربر دلخواه خود رای می دهند. بر اساس تعداد رای داده شده به هر کاربر، مدیر فیلد "رای کاربران" جدول ارزیابی فعالیت کاربری را تکمیل می نماید و در نهایت امتیاز کلی کاربر را محاسبه می کند.
سپاس
با سلام خدمت مدیر محترم
طبق هماهنگی با جناب نجاران گردهمایی مدیران در روز حمعه91/8/12 در ساعت 19 آغاز خواهد شد. با تشکر
با سلام خدمت مدیر محترم
طبق هماهنگی با جناب نجاران گردهمایی مدیران در روز حمعه91/8/12 در ساعت 19 آغاز خواهد شد. با تشکر
سلام
از اطلاع رسانی شما سپاسگزارم ، انشالله حضور خواهم یافت.
موفق باشید.
من می خوام بیام روی صندلی داغ.باید چه کار کنم؟
من می خوام بیام روی صندلی داغ.باید چه کار کنم؟
.......................................................
سلام بر شما
برای ثبت نام در برنامه صندلی داغ همین که اعلام آمادگی نمودید کفایت می کند ، نام کاربری شما در تاپیک " اسامی ثبت نام کنندگان برنامه صندلی داغ + قوانین " در قسمت " کاربرانی که پس از مهلت ثبت نام در خواست شرکت در برنامه صندلی داغ را داده اند " درج گردید. همچنین برای اینکه بر روی صندلی بنشینید باید کمی صبر داشته باشید تا توسط میهمانی که در برنامه است به عنوان میهمان بعدی انتخاب شوید. امیدوارم در آینده ای نزدیک شما را روی صندلی داغ ببینیم.
موفق باشید.
عشق را باور کن
که من مدت هاست
در رویای آن
میسوزم ،میسازم
و
در وسعت آن گم شده ام
نکند بی تو منم
همچو مترسک باغ دلم
گمگشته ی آفتاب
نگون گردم !
آفتاب...
با سلام و تشکر
کاربر گرامی این تاپیک مربوط به سوالات و انتقادات و پیشنهادات می باشد . مطالب خود را با توجه به عنوان تالار ها ثبت نمایید . سایر پست های شما حذف شده است . شما می توانید موضوع های اینگونه را در تاپیک هر چه می خواهد دل تنگت بگو ثبت نمایید .
با سلام می خواستم بگویم که لینک های تون را بیشتر و بهتر کنید .
سلام.
چرا لینک های ارسال مقاله و دعوت از دوستان در سایت راسخون نیست و چه موقعی دوباره فعّال می شوند؟
با تشکّر