انتقادات و پیشنهادات تالار پاتوق راسخونی ها
مدیرمحترم تالارپاتوق
باسلام وخداقوت بابت به ساعت بودن وبه لحظه بودن شما که پستهاروسریعا"جواب می دهید.
یه انتقادی داشتم ازنحوه امتیازدهی دربخش جدید"مدیرپاسخگو"
حال که موضوع روبه روابط عمومی نمی کشم اینجاشماپاسخگوباشیدواگرنه درپل ارتباطی منتظرتونم.خخخخ
می خواستم ببینم نحوه امتیازدهی درپست "مدیرپاسخگودرهفته ایکه مدیرمحترم وبلاگ نویسی" حضورداشتندچگونه است؟منکه بازدن 5پست 200حسنه دریافت داشتم باکاربری که فقط وفقط یک پست زده ازنظرامتیازیکسان هستیم درضمن درقسمت اولین پست "مدیرپاسخگو"هم درتالاراصلی این برنامه وهم مهمان پاسخوهیچ براوردحسنه ای نشده لطفا"حتما"برای جلوگیری ازاعتراضات احتمالی توضیح کافی داده شود.
مدیرمحترم تالارپاتوق
باسلام وخداقوت بابت به ساعت بودن وبه لحظه بودن شما که پستهاروسریعا"جواب می دهید.
یه انتقادی داشتم ازنحوه امتیازدهی دربخش جدید"مدیرپاسخگو"
حال که موضوع روبه روابط عمومی نمی کشم اینجاشماپاسخگوباشیدواگرنه درپل ارتباطی منتظرتونم.خخخخ
می خواستم ببینم نحوه امتیازدهی درپست "مدیرپاسخگودرهفته ایکه مدیرمحترم وبلاگ نویسی" حضورداشتندچگونه است؟منکه بازدن 5پست 200حسنه دریافت داشتم باکاربری که فقط وفقط یک پست زده ازنظرامتیازیکسان هستیم درضمن درقسمت اولین پست "مدیرپاسخگو"هم درتالاراصلی این برنامه وهم مهمان پاسخوهیچ براوردحسنه ای نشده لطفا"حتما"برای جلوگیری ازاعتراضات احتمالی توضیح کافی داده شود.
سلام بزرگوار .
شما هر جا دلتون می خواهد اعتراض کنید ما جوابگو هستیم انشالله هفته های بعد شما هم جوابگو خواهید بود
اول این که بهترین امتیاز این طرح برای شما کاربران هست که این طرح باعث پیشرفت تالار ها و سایت هستش .
من تو امتیاز دادن اصلا کاری به تعداد پست ندارم ممکنه یکی یک پست بزنه اما تعداد انتقادات و پیشنهاداتش از اونی که 10 پست زده بیشتر باشه.
من امتیازاتو به انتقادات و پیشنهادات میدم اما برای این که بقیه کاربران دلخور نشوند به اونایی که تشکر هم میان با زدن پست می کنند 50 -100 امتیاز اهدا میکنیم.
برای شرکت کنندگان نهایت امتیاز 200 و برای مهمان 1000 هستش که من سعی میکنم که همیشه به همه این امتیاز را بدهم و زیاد سر امتیاز دقت به خرج نمی دهم.
یه انتقاد یا پیشنهاد سازنده تو تاپیک مدیر پاسخگو(هدف ایجادش همینه) بهتر از هزار سوال هستش که به درد تالار نمی خوره وگرنه صندلی داغ با این تاپیک هیچ فرقی نمیکنه و این تاپیک اضافه هستش.
راستی من 200 امتیاز(معادل 1000 حسنه) و 1000 امتیاز(معادل 5000 حسنه) گفتم اهدا بشه اگر 200 حسنه دادند اطلاع بدید که پیگیری کنم.
خلاصه:
به انتقادات وپیشنهادات امتیازات اصلی 200 تعلق می گیرد
به افراد شرکت کننده نیز امتیازی 50-100 تعلق می گیرد.
مدیرمحترم
باشه پس منبعدبنده فقط تشکرمی زنم ومدیران دیگروباخودم دشمن نمیکنم طبق گفته خودتون تشکرهم امتیازداره دیگه.خخخخ
درضمن میشه بفرماییدچرابه مدیرمحترم "محمد98"چراامتیازی تعلق نگرفته باوجودیگه درطرح "مدیرپاسخگو"شرکت نموده اند؟
اگر شما فکر می کنید که با انتقادات و پیشنهاداتتون باعث این می شوید که مدیری ازتون رنجیده خاطر بشه من سکوت میکنم شما بزرگوار برادر گرامی بزرگتر من از 2 مدیری که تا کنون دعوت شده بپرسید .
تشکری که با زدن پست و بیش از دو خط باشه شما بزنید من 5.-100 امتیاز میدهم چون یکی از مراحل مدیر پاسخگو برگذاری نظر سنجی در اخرین روز هستش که و زیر همون پست اول هم میزنم:
آقای محترم من اگر از شما انتقادی داشتم میام تو تالار خودتون عرض می کنم و اگر میگم تالار پاتوق از هدف اصلیش دور شده دلایل قانع کننده ی خودم رو دارم ، نمی دونم چرا گفتید تعداد کپی پیست ها به تعداد انگشتان دست نمی رسه ! اگر یه نگاه کوچولو بیندازیم میبینیم که مطالب دست نویس خود کاربر به تعداد انگشتان دست هم نمی رسه ! و مطالبی که میزارن کپی پیست از وبلاگ و فلان و فلان هستش !
به هرحال باز من اومدم و درخواستی راجع به اتاق چت دادم و شما با نقل قول زدنتون به اون دامن زدید ، دقیقا مثل روزهای گذشته که این کارو کردید و من شدم آدم بده ، خواهشا دیگه این کارو انجام ندید و اگر نظری داشتید از طریق صندوق پیام مطرح کنید .
با تشکر
سلام بر جناب مهندس.
ببخشید چون این رویه سوال های شما و جواب های من داشت طولانی می شد به حرف شما گوش دادم و اومدم اینجا جوابتونو بدم .ممنون میشم انتقاداتتونو در تاپیک انتقادات تالار پاتوق ذکر کنید. لطف کنید و دلایلتان برای این که تالار و زیر تالار های پاتوق راسخونی از هدف اصلیش خارج شده رو ذکر کید تا در صورت درست بودن بنده اشکال خودمو برطرف کنم و اگر نمی توانم مدیریت کنم استعفا خودمو بدهم تا بزرگواران بهتر و شایسته تر از من بیایند.
این انتقاددات هست که باعث پیشرفت تالار می شود و من از انتقادات شما بزرگوار در صورت درست بودن بسیار خوش حال می گردم.
در مورد تالار پاتوق هم شما مثل اینکه نوشته من رو خوب نخوندید.
من گفتم در زیر تالار صندلی داغ و مدیر پاسخگو تعداد کپی پیست از تعداد انگشت های یک دست کمتره اگر شما لطف کنید و در این دو زیر تالار کپی پیست به تعداد بالا پیدا کنید بفرمایید .من فردا از مدیریت این تالار ها استعفا می دهم به دلیل این که به عنوان یک مدیر جواب اشتباه به یک کاربر دادم.
اما اگر منظورتون تاپیک هر چی می خواهد دل تنگت بگو هستش که توضیح دادم ظرف یک ماه مدیریت بنده تعداد کپی پست از 4 صفحه در روز(حدود 30 پست) به 1 صفحه (حدود 5 پست) رسید و اگر کاربری هم در یک ساعت بیش از 2 کپی پیست بزند باهاش برخورد می شود و تذکر میدهم.
اگر براتون روشن نشده است به صورت آماری توضیح بدهم بزرگوار.
جناب مهندس بزرگوار.برادر گرامی من بنده قصد جسارتی به شما نداشتم اما به عنوان یک مدیر تالار موظف بودم که جواب شما رو در مورد او ن تالار ذکر کنم و بگم که تالار هنوز بر همون قانون قبلی پا برجاست و آماده برای کاربرانی که می خواهند با هم صحبت و احوال پرسی بکنند و حتی از این تاپیک ها حمایت می کند.
اما طبق قانونی که در 16 خرداد 1391 توسط جناب نجاران وضع شده و یکی از مواردش به شرح زیر است:
قوانین و مقررات:
1. مباحث تخصصی را در تالار مربوط به موضوع بحث مطرح و پیرامون آن گفتگو کنید یا اینکه در تالار گفتگوی آزاد پستی جداگانه ایجاد کرده و در مورد موضوع مورد نظر خود به طور مفصّل به بحث و گفتگو بپردازید.
بحث ها در تالار پاتوق نباید باشد.
سلام و خسته نباشید ،بنده یه پشنهاد داشتم،ایجاد سوژه راسخون
به این صورت که هر هفته یا دوهفته یکی از کاربران توسط مدیران سایت انتخاب میشه و یه سری سوالات هم در مورد این کاربر پرسیده میشه تادیگران در موردش پاسخ بدند ولی قوانین خاص خودشو داره و سوالات در مورد تمامی سوژه ها یکسان هست...
باری مثال چندتا قانون:
مدت زمان هر سوژه دو هفته تعیین می شود و بعد این زمان تاپیک سوژه بسته خواهد شد.
تاپیک سوژه توسط مدیران زده می شود، در صورتی که که شخصی تاپیک سوژه را خودش بزند،آن تاپیک حذف و به کاربر تذکر داده می شود.
پاسخ سوال های سوژه را به صورت کامل دهید و از دادن جواب به صورت یک یا دو کلمه ای پرهیز کنید.
جهت جلوگیری از شلوغ شدن تاپیک سوژه،اگر ميخواهید تشكر كنید از دکمه ی "تشکر" استفاده کنید.
از هرگونه توهین و کلمات زشت کاملا بپرهیزید . در صورت مشاهده با نویسنده پست برخورد خواهد شد.
برای شرکت در سوژه ی دوستان باید موضوع اول (فقط سوالات) را نقل قول زده و سپس به سوالات پاسخ دهید.
هرگونه کل کل، شکلک تنها و هرگونه حرف یا موضوعی غیر از پاسخ سوال، بدون اخطار،حذف خواهد شد.
تمامی افرادی که در سوژه شرکت می کنند باید این قوانین را مطالعه کنند . در غیر این صورت با کاربری که غیر از این قوانین را انجام دهد برخورد خواهد شد.
هیچ اجباری برای شرکت در سوژه ی دوستان نیست،بلکه سعی کنید در سوژه ی افرادی شرکت کنید که آن ها را میشناسید.
شرکت در سوژه ی دیگران به شرط رعایت کردن قانون شماره ی 3 و 9 یک اعتبار دارد.
و...
این چندتا سوال:
1 - نظرت در مورد اخلاق،رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه:
2 - نظرت در مورد نام کاربریش چیه:
3 - نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه:
4 - فعالیتش توی سایت چطوره:
5 - بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده:
6 - تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟
7 - تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟
8 - بهترین خصوصیاتش چیه:
9 - بدترین خصوصیاتش چیه:
10 - خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت ازش به یاد داری رو بگو:
11 - اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری رو بهش بگو:
و ...
سلام و خسته نباشید ،بنده یه پشنهاد داشتم،ایجاد سوژه راسخون
به این صورت که هر هفته یا دوهفته یکی از کاربران توسط مدیران سایت انتخاب میشه و یه سری سوالات هم در مورد این کاربر پرسیده میشه تادیگران در موردش پاسخ بدند ولی قوانین خاص خودشو داره و سوالات در مورد تمامی سوژه ها یکسان هست...
باری مثال چندتا قانون:
مدت زمان هر سوژه دو هفته تعیین می شود و بعد این زمان تاپیک سوژه بسته خواهد شد.
تاپیک سوژه توسط مدیران زده می شود، در صورتی که که شخصی تاپیک سوژه را خودش بزند،آن تاپیک حذف و به کاربر تذکر داده می شود.
پاسخ سوال های سوژه را به صورت کامل دهید و از دادن جواب به صورت یک یا دو کلمه ای پرهیز کنید.
جهت جلوگیری از شلوغ شدن تاپیک سوژه،اگر ميخواهید تشكر كنید از دکمه ی "تشکر" استفاده کنید.
از هرگونه توهین و کلمات زشت کاملا بپرهیزید . در صورت مشاهده با نویسنده پست برخورد خواهد شد.
برای شرکت در سوژه ی دوستان باید موضوع اول (فقط سوالات) را نقل قول زده و سپس به سوالات پاسخ دهید.
هرگونه کل کل، شکلک تنها و هرگونه حرف یا موضوعی غیر از پاسخ سوال، بدون اخطار،حذف خواهد شد.
تمامی افرادی که در سوژه شرکت می کنند باید این قوانین را مطالعه کنند . در غیر این صورت با کاربری که غیر از این قوانین را انجام دهد برخورد خواهد شد.
هیچ اجباری برای شرکت در سوژه ی دوستان نیست،بلکه سعی کنید در سوژه ی افرادی شرکت کنید که آن ها را میشناسید.
شرکت در سوژه ی دیگران به شرط رعایت کردن قانون شماره ی 3 و 9 یک اعتبار دارد.
و...
این چندتا سوال:
1 - نظرت در مورد اخلاق،رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه:
2 - نظرت در مورد نام کاربریش چیه:
3 - نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه:
4 - فعالیتش توی سایت چطوره:
5 - بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده:
6 - تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟
7 - تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟
8 - بهترین خصوصیاتش چیه:
9 - بدترین خصوصیاتش چیه:
10 - خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت ازش به یاد داری رو بگو:
11 - اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری رو بهش بگو:
و ...
سلام تشکر بسیار از پیشنهادتان.
پیشنهاد خوبی هستش البته باید بازنگری بشود و در قوانین و مواردش سپس این طرح در اختیار مسئول محترم انجمن برای تایید و موافقت با ایجاد تاپیک قرار خواهد گرفت.
باسلام به مدیریت محترم پاتوق
نمی دونم این سئوالو از شما باید بپرسم؟
بایگانی تولد کلبه شادی کجاست؟
باسلام به مدیریت محترم پاتوق
نمی دونم این سئوالو از شما باید بپرسم؟
بایگانی تولد کلبه شادی کجاست؟
سلام.
در خودِ کلبه شادی!!!!
http://www.rasekhoon.net/forum/show/1390/page1
سلام. لطفاً لیست مدیران را آپدیت کنید. ممنون
عرض سلام و احترام.
به زودی بروز خواهد شد
با سلام و عرض ادب
لیست مدیران محترم تالارهای گفتگوی راسخون
موفق باشید
سلام آقا امید گل. خوبی؟ چه خبر همشهری؟
داداش یه پیشنهاد دارم. توی سوژه ی هفته همون جایی که می نویسید مدیر تالار ...، به همون تالار هم لینک بدید چون ممکنه من کامل طرف رو نشناسم که بخوام در موردش اظهار نظر کنم.
سپاس از همکاریت.
التماس دعا.
سلام و عرض ادب
چرا امتیازات سوژه هفته قبل که همزمان سوژه 3 نفر بود، تقسیم بر 3 شد؟
یعنی سوژه این سه نفر با بقیه افراد فرق داشت یا جوابهایی که داده شده نباید بیش از 50 امتیاز می گرفته؟؟
ممنون میشم این مورد رو توضیح بدین.
با تشکر