انتقادات و پیشنهادات تالار پاتوق راسخونی ها
با سلام وعرض ادب.میخواستم تو صندلی داغ شرکت کنم.
با سلام.
نام شما در لیست صندلی داغ انجمن نوشته شد.
با تشکّر.
با سلام.
با تشکّر.
سلام آقای فانودی اسم تو لیست ثبت نام کنندگان بود چرا برداشتیدش برادر من؟
با سلام.
با تشکّر.
سلام آقای فانودی اسم تو لیست ثبت نام کنندگان بود چرا برداشتیدش برادر من؟
ضمن سلام و عرض ادب و احترام
ضمن عرض معذرت به دلیل مشکل به وجود آمده، نام شما دوباره در لیست مروبطه وارد گردید.
با تشکّر.
مدیرفنودی
باسلام
یه پیشنهادواسه صندلی داغ:
درپایان برنامه صندلی داغ تالارپاتوق مرحله اول نسبت به انتخاب بهترین کاربرکه پاسخهای جالبی داده باشدیک نفرروبعنوان برترین کاربرشرکت کننده دربرنامه معرفی کن البته اگروقتشونداری که موضوع روبررسی کنی می تونی پس ازپایان برنامه صندلی داغ وبلاگ نویسان که حدودا"تابستان 93خواهدشددرآنز مان ازصندلی داغ وبلاگ نویسان نیزیک نفرروهم انتخاب کنی بنظرم کارخوبی باشه البته همه شرکت کنندگان برترهستندامابرترینهامشخص شوندفکرمی کنم که کارخوبی باشه روپیشنهادم فکرکن.باتشکر
مدیرفنودی
باسلام
یه پیشنهادواسه صندلی داغ:
درپایان برنامه صندلی داغ تالارپاتوق مرحله اول نسبت به انتخاب بهترین کاربرکه پاسخهای جالبی داده باشدیک نفرروبعنوان برترین کاربرشرکت کننده دربرنامه معرفی کن البته اگروقتشونداری که موضوع روبررسی کنی می تونی پس ازپایان برنامه صندلی داغ وبلاگ نویسان که حدودا"تابستان 93خواهدشددرآنز مان ازصندلی داغ وبلاگ نویسان نیزیک نفرروهم انتخاب کنی بنظرم کارخوبی باشه البته همه شرکت کنندگان برترهستندامابرترینهامشخص شوندفکرمی کنم که کارخوبی باشه روپیشنهادم فکرکن.باتشکر
پیشنهاد خوبیست، با مسئول انجمن ها در میان خواهم گذاشت و در صورت امکان نیز این طرح اجرا خواهد شد.
با تشکّر.
با عرض سلام و ادب
در صورت تمایل بنده حاضرم در صندلی داغ شرکت کنم
با تشکر فراوان
با عرض سلام و ادب
در صورت تمایل بنده حاضرم در صندلی داغ شرکت کنم
با تشکر فراوان
با سلام.
با تشکّر.
با سلام
علی جان صندلی داغ دیگه برگذار نمیشه؟؟
اسم منم قاطی شرکت کننده ها بنویس
با سلام
علی جان صندلی داغ دیگه برگذار نمیشه؟؟
اسم منم قاطی شرکت کننده ها بنویس
با سلام.
نام شما در لیست صندلی داغ انجمن نوشته شد. صندلی داغ نیز از 23 فروردین دوباره شروع خواهد شد.
با تشکّر.
admin گرامی توی ایجاد تایپیک های جدید مشکل دارم....تایپیک ایجاد میشه اما توی تالارها و زیر تالارها نمی بینمشون...جستجوهم چیزی نشون نمی ده
لطفا بفرمایید راهنمایی
admin گرامی توی ایجاد تایپیک های جدید مشکل دارم....تایپیک ایجاد میشه اما توی تالارها و زیر تالارها نمی بینمشون...جستجوهم چیزی نشون نمی ده
لطفا بفرمایید راهنمایی
در تالار هایی هم چون پاتوق راسخونی ها و صندلی داغ، طنز و لطیفه و ... هر تاپیکی که ایجاد می کنید ابتدا باید توسّط مدیر تالار بررسی شود و سپس به نمایش عمومی در آید ولی در تالار های دیگر بلافاصله پس از ایجاد، تاپیک قابل رؤیت می باشد.
با تشکّر.
سلام قسمت های خیلی زیادی ساختین که هنوز فقط یه صفحه اند.شاید اگه یکم راسخون روخلوت کنین بهتر بشه.من توی قسمتای مختلف متن گذاشتم اما خیلیاشون اصن نمایش داده نشدن.درضمن من اصلا نمیتونم توی صندلی داغ متنی بذارم .چندصفحه است که فقط ازیه نفرسوال میپرسن بهتر نیست افراد دیگه هم امتحان کنین؟؟؟
سلام قسمت های خیلی زیادی ساختین که هنوز فقط یه صفحه اند.شاید اگه یکم راسخون روخلوت کنین بهتر بشه.من توی قسمتای مختلف متن گذاشتم اما خیلیاشون اصن نمایش داده نشدن.درضمن من اصلا نمیتونم توی صندلی داغ متنی بذارم .چندصفحه است که فقط ازیه نفرسوال میپرسن بهتر نیست افراد دیگه هم امتحان کنین؟؟؟
در بعضی از تالار ها از جمله تالار های پاتوق راسخونی ها و صندلی داغ، در صورت ساخت تاپیک جدید، برای نمایش داده شدن آن باید آن تاپیک توسط مدیر آنه تالار فعال گردد.
شما می توانید با ثبت نام در برنامه ی صندلی داغ، از این طرحبهره ببرید.
التماس دعا.
مدیرمحترم تالارپاتوق
جناب سیدسروران
باسلام اولا"شیرینی مدیریتت کو؟خخخ
ثانیا"بفرماکه درقسمت"مدیرپاسخگو"درهرپست چه تعدای سئوال میشه ازمدیرپاسخگوپرسید؟
باتشکرفراوان
مدیرمحترم تالارپاتوق
جناب سیدسروران
باسلام اولا"شیرینی مدیریتت کو؟خخخ
ثانیا"بفرماکه درقسمت"مدیرپاسخگو"درهرپست چه تعدای سئوال میشه ازمدیرپاسخگوپرسید؟
باتشکرفراوان
عرض سلام و احترام .
سلامت باشین بزرگوارین داداش فرزاد.
قوانین در تاپیک زیر موجود هستش:
قانون شماره 4:4- در هر پست فقط امکان پرسیدن 5 سؤال وجود دارد.
یا حق