هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سلام بچه ها اومدم عذر خواهی کنم واسه غیبتم دیدم کسی نیومده انگار
یه روزی قرار بذارین که اون روز کسی برنامه نداشته باشه و همه بیان پاتوق
من 5شنبه غروب سرم خلوته ولی هر روز دیگه که همه بگن هم خودمو میرسونم
دوستان شب خوبی بود.من هم ساعت 12 بلیط دارم باید برم مسافرت.شب همگی خوش .خدانگه دار
سلام صادق خان مسافرت میخوای بری به سلامتی ان شااله، روم نمیشه بگم سوغاتی یادت نره
سلام.من الآن تازه برگشتم.بعدم من برای سیاحت و زیارت و اینا نرفتم.نوبت دکتر داشتم.دوستان مخصوصا دوستانی که عازم مشهد مقدس اند برای شفای بنده و خانواده ام دعا بفرمایید.
من گفتم حالا تا برگردم و بیام راسخون شما پاتوق رو ترکوندید.اما میبینم که نه. .دوست گلمون هم که همش دم از رفتن به ناکجا آباد رو میزد رفت.من برای این دوست گلم(که اسمش رو نه تنها من بلکه هیچکدوممون نمیدونیم)دعا میکنم که انشاالله هر جا که هست سالم و موفق و مثل اینجا پر جنب و جوش باشه.
دوستان شب خوبی بود.من هم ساعت 12 بلیط دارم باید برم مسافرت.شب همگی خوش .خدانگه دار
سلام صادق خان مسافرت میخوای بری به سلامتی ان شااله، روم نمیشه بگم سوغاتی یادت نره
سلام.من الآن تازه برگشتم.بعدم من برای سیاحت و زیارت و اینا نرفتم.نوبت دکتر داشتم.دوستان مخصوصا دوستانی که عازم مشهد مقدس اند برای شفای بنده و خانواده ام دعا بفرمایید.
سلام داداش خوبی خدا بد نده چی شده ؟ میگی برای شفای بنده و خانواده
چرا یعنی چی تو خانواده هم مریض دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
سلام داداش خوبی خدا بد نده چی شده ؟ میگی برای شفای بنده و خانواده
چرا یعنی چی تو خانواده هم مریض دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
سلام.ممنون.نه چیز خاصی نبود انشاالله با یه نظر خدا و مصرف دارو های آقا دکی خوب میشیم.
خدایا همه ی مریضای ما رو شفا بده.
اينجا «مشهد» است قطعه اي از بهشت.
اينجا عرش خداست،
و مشهد پناهگاه دلهاست و پایتخت دلهاست
و از اين روى فرشتگان در اين حريمند و بال خوشامد در زير گامهاى زايران اين مرقد مى گسترانند.
اينجا «مشهد» است و مشهد يعنى جايگاه حضور.
اينجا «مشهد» و «ميقات» ديدار و نقطه آغاز و پايان سفرى كه فراتر از هزار حج است.
اينجا «روضه اى » از بهشت است و در جاى جايش نهر معنا جارى ،
تا هر كه از رسيدگان به اين نهر است جرعه جرعه از آن برگيرد و تشنگى برگشايد.
اينجا «دارالشفاى » دلدادگانى است كه بيمار عشق و دلدادگى حضرت حقّند و از دو دردِ سرگشتگى و ره يافتگى مى نالند!
و اينجا شكوه واژه پرمعناى «زيارت» است،
اينجا مشهد است قبله قلب هاي غريب كه قبله هفتمين را درخود جاي داده است
و اينجا است مشهد ديار حماسه و ايثار كه افتخارات و رشادت هاي سربازانش هماره برتارك اين سرزمين مي درخشد
اينجا مشهد است تبلور فرهنگ وهنر و ادبيات اصيل پارسي
اينجا مشهد است ومردمي دارد كه سراي پاكي و صداقت را ساخته اند براي ميزباني از زائرين امامي به بزرگي آفتاب
اينجا مشهد است شهر چهره هاي ماندگار دراعصار تاريخ
اينجا مشهد است با يادگارهايي از گذشته هاي دور و نزديك از خاطرات ماندگار
و اينجا مشهد است شهر آب و آئينه شهر بهشت
سلام،
امروز روز اول ماه اسفنده...
ماهی که دوسش دارم و البته توش بدنیا آمدم!
اگر بخوام وجه مشترکی میان روز اول اسفند سال91 و راسخون پیدا کنم خبر خوبی نیست...چون ایمان خواجه مسئول خوب و دوست داشتنی راسخون در این روز رفت خدمت و راسخون و راسخونی ها یکی از بهترین هاش ازش دور شد......
واقعاً چقدر بعضی وقت ها این خدمت سربازی بیخوده!!وقتی که ایمان خواجه در راسخون 100برابر سربازیش سود و منفعت به حال کشور و کارهای فرهنگی داشته باشه،چرا باید بره در یک لباس سربازی و مشغول کاری بشه که نه در تخصصش هست و نه آنچنان سودی به حال کشورش داره...؟! من مطمئنم ایشون حاضر بود با همین حقوق سربازی در راسخون خدمتش رو انجام بده ولی اینگونه که حال شده نباشه!! البته نه خود ایشون،بلکه خیلی های دیگه هم با این کار موافق و مصر هستنید...مطمئنم!
دوستان چیزی که ازتون خواسته بودم در موردش دعا کنید و گفته بودم خبرش به شما هم مربوطه همین بود که متاسفانه محقق نشد...در واقع تلاشی کردم برای درست شدن مشکل خدمت آقای خواجه که اگه انجام میشد ایشون فقط 2ماه آموزشی سربازی رو از راسخون دور میبود و بعدش به صورت سرباز امریه ادامه خدمتش رو در راسخون میگذروند...نشد!
روز خوش
سلام،
اگر بخوام وجه مشترکی میان روز اول اسفند سال91 و راسخون پیدا کنم خبر خوبی نیست...چون ایمان خواجه مسئول خوب و دوست داشتنی راسخون در این روز رفت خدمت و راسخون و راسخونی ها یکی از بهترین هاش ازش دور شد......
واقعاً چقدر بعضی وقت ها این خدمت سربازی بیخوده!!وقتی که ایمان خواجه در راسخون 100برابر سربازیش سود و منفعت به حال کشور و کارهای فرهنگی داشته باشه،چرا باید بره در یک لباس سربازی و مشغول کاری بشه که نه در تخصصش هست و نه آنچنان سودی به حال کشورش داره...؟! من مطمئنم ایشون حاضر بود با همین حقوق سربازی در راسخون خدمتش رو انجام بده ولی اینگونه که حال شده نباشه!! البته نه خود ایشون،بلکه خیلی های دیگه هم با این کار موافق و مصر هستنید...مطمئنم!
دوستان چیزی که ازتون خواسته بودم در موردش دعا کنید و گفته بودم خبرش به شما هم مربوطه همین بود که متاسفانه محقق نشد...در واقع تلاشی کردم برای درست شدن مشکل خدمت آقای خواجه که اگه انجام میشد ایشون فقط 2ماه آموزشی سربازی رو از راسخون دور میبود و بعدش به صورت سرباز امریه ادامه خدمتش رو در راسخون میگذروند...نشد!
روز خوش
سلام و تبریک سالروز ولادت
حدس زده بودم منظور از حرفتون چی بوده و کلی امیدوار بودم اما انگار مصلحت یا هر چیز دیگر که بتوان اسم گذاشت، اینگونه رقم خورده.
انشاالله هر جا هستند موفق باشند و زودتر به جمع کابران بپیوندند.
با نام رضا (ع) به سينه ها گل بزنيد با اشك به بارگاه او پل بزنيد
فرمود كه هر زمان گرفتار شديد بر دامن ما دست توسل بزنيد
"الهم اشف كل مريض يا غريب الغربا يا معين الضعفا يا امام رضا(ع) "
سلام. ایمان خواجه که رفتن و آرچیتکت هم رفتن. خوبه ما هم کم کم باروبندیل جمع کنیم بریم. ایمان خواجه سربازی رفت ولی آرچیتکت نمیدونم چرا رفت؟ بچه ها شما میدونین؟
سلام. ایمان خواجه که رفتن و آرچیتکت هم رفتن. خوبه ما هم کم کم باروبندیل جمع کنیم بریم. ایمان خواجه سربازی رفت ولی آرچیتکت نمیدونم چرا رفت؟ بچه ها شما میدونین؟
سلام راستش من که آخرش متوجه نشدم چرا رفت کجا رفت واسه چی رفت ؟؟؟
آقای خواجه که مطمئنا بر میگردند ان شااله
آرچیتکت هم جای دوری نمیره میاد ان شااله
سلام
بابت 1 روز غیبتم عذر
بله یکی از برادر های دیگه هم رفت هر کجا هست خدا یارو نگهدارش باشد
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام داداش صادق انشا الله صحیح سالم باشید. داروها تونو به موقع مصرف کنید زود خوب میشید
سلام،
روز خوش
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام و خسته نباشید خدمت کاربر بی وفا
تولدتون مبارک روزش رو نگفتید
چه روزی به دنیا میاید و چند تا شمع قرار فوت کنید
.................................................
سلام
حالا بعد از این همه روز که به تالار تشریف آورده اید می خواهید بروید؟!
تازه چایی درست کردم ، حداقل یک چایی قندپهلو در خدمت باشیم...؟!
اینجا هر کسی به دلایلی میره ، یکی سربازی ، یکی دکتر ، یکی همینجوری...!
البته انشالله که برمیگردند و هرکجا هستند موفق باشند.
یاحق