هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
پیشنهادم اینه که یه ای دی یاهوو بسازیم یه اسم راسخون دوستان پاتوق رو ادد کنیم و هر از گاهی اونجا جمع بشیم تا راحت تر ارتباط داشته باشیم اونایی که موافقن تشکر بزنن و فردا آدرس ای دی یاهوشون رو تو امضاشون قرار بدن
شرمنده من فکر نمیکنم بتونم هروقت که خواستین جمع بشین بتونم بیام
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
آجی همیشگی نیست یه شبهایی که همه تنهاییم و یا در مورد موضوعی تو راسخون یخواییم حرف بزنیم هر کس تونست بیاد
بچه ها اگه نظری هم در مورد این موضوع دارید بگید
سلام
نه آبجی جون اصلا موافق نیستم ، یه چیزی رو خیلی دوستانه میگم ، تحت هیچ شرایطی نذارید خارج از راسخون ارتباطی با هم دیگه داشته باشید ؛ اینجوری صمیمیت از بین میره ، حالش به بودن تو راسخونه ، تجربه دارم که میگم ، ان شاءالله راسخون پیشرفت میکنه و واسه کاربراش امکان چت هم مهیا میکنه ، مثلا خود من حالا در حد ایمیل بخوام بگم کم و بیش با جناب نیکبخت ارتباط داشتیم ، اما قبل از اون صحبت هایی و انتقادهایی رو که گاها دوست نداشتم کسی بخونه رو واسشون پست میکردم تا به ایمیلشون ارسال بشه ؛ بعد تندو و تیز اونو ویرایش میکردم و کلی کار دیگه ، اینطوری خیلی حالش بیشتر بود ؛ البته مشکلی پیش نیومد و باهم بیشتر آشنا شدیم اما بودن تو راسخون یه چیز دیگست
پیشنهادم اینه که یه ای دی یاهوو بسازیم یه اسم راسخون دوستان پاتوق رو ادد کنیم و هر از گاهی اونجا جمع بشیم تا راحت تر ارتباط داشته باشیم اونایی که موافقن تشکر بزنن و فردا آدرس ای دی یاهوشون رو تو امضاشون قرار بدن
پیشنهاد خوبیه ولی کاش تو همین راسخون باشیم بهتره ولی بهر حال هر چی جمع بگه منم حرفی ندارم
منم یه پیشنهاد دارم میگم هر شب هر ساعتی که همه موافقن یه صندلی داغ برا خودمون بذاریم
بقیه سوال بپرسن اگه موافقین اعلام کنین
بچه ها اگه نظری هم در مورد این موضوع دارید بگید
سلام
نه آبجی جون اصلا موافق نیستم ، یه چیزی رو خیلی دوستانه میگم ، تحت هیچ شرایطی نذارید خارج از راسخون ارتباطی با هم دیگه داشته باشید ؛ اینجوری صمیمیت از بین میره ، حالش به بودن تو راسخونه ، تجربه دارم که میگم ، ان شاءالله راسخون پیشرفت میکنه و واسه کاربراش امکان چت هم مهیا میکنه ، مثلا خود من حالا در حد ایمیل بخوام بگم کم و بیش با جناب نیکبخت ارتباط داشتیم ، اما قبل از اون صحبت هایی و انتقادهایی رو که گاها دوست نداشتم کسی بخونه رو واسشون پست میکردم تا به ایمیلشون ارسال بشه ؛ بعد تندو و تیز اونو ویرایش میکردم و کلی کار دیگه ، اینطوری خیلی حالش بیشتر بود ؛ البته مشکلی پیش نیومد و باهم بیشتر آشنا شدیم اما بودن تو راسخون یه چیز دیگست
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
این فقط یه پیشنهاد بود که رد شد
بچه ها بفرمائید از خودتون پذیرایی کنید ، من یه کار کوچولو دارم ، انجام بدم اومدم
پیشنهاد خوبیه ولی کاش تو همین راسخون باشیم بهتره ولی بهر حال هر چی جمع بگه منم حرفی ندارم
منم یه پیشنهاد دارم میگم هر شب هر ساعتی که همه موافقن یه صندلی داغ برا خودمون بذاریم
من معمولا شب ها نمی تونم بیام تو سایت.امشب استثنا اومدم ببینم چه خبره چون از صبح گفته بودین.ولی حتما به این تالار سر میزنم
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
برپا کردن صندلیه داغ هم خوبه اما فکر میکنم چون خود پاتوق صندلی داغ داره دخالت در کار مدیریت باشه
خوب اشکال نداره آقا این پیشنهاد منم رد شد بچه ها به نظر شما آرچیتکت کجا رفته من که فک کنم رفته
یه پیشنهاد الان به ذهنم رسید بیاید تا آرچیتکت نیست غیبتشو بکنیم بخندیم
باید بگم که من با نطر کاربر طهمورس موافقم.اینکه پامونو تو کفش بقیه ی پاتوقا بکونیم کار درستی نیست.ولی با نظر ساختن ای دی یاهو موافقم
من معمولا شب ها نمی تونم بیام تو سایت.امشب استثنا اومدم ببینم چه خبره چون از صبح گفته بودین.ولی حتما به این تالار سر میزنم
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
هر وقت تشریف بیارید قدم سر چشم ما میذارید
هر چند ما خودمون هم مهمونیم
خوب اشکال نداره آقا این پیشنهاد منم رد شد بچه ها به نظر شما آرچیتکت کجا رفته من که فک کنم رفته
با این نظر هم مخالفم چون قول میدم الان داره پوستای ما رو میخونه و منتظره همین عمل ماست که غیبتشو بکنیم.پس اینم رد
باید بگم که من با نطر کاربر طهمورس موافقم.اینکه پامونو تو کفش بقیه ی پاتوقا بکونیم کار درستی نیست.ولی با نظر ساختن ای دی یاهو موافقم
با نظرتون موافقم
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
غیبت کاری بس دل نشین
اما پشت سر داداش من نه
غیبت جلو رو هم کیف میده حلالم هست بذارید بیاد جلوش غیبت کنیم
وایییییییییییییییی این چه کاریه داداش ؛ دیگ از این فکرا نکنیاااااااااااا
راستش این بچه های داییم بیچارم کردم هر چند یک بار میان وسفارش کارای مدرسشون رو میدن و میرن ؛ جای جالبش اینجاست که میگن اگه خوب درست نکنی میکشیمت ؛ جورشونو باید من بیچاره بکشم
ولی خوب منم که بچه بودم همیشه وبال گردن دیگران بودم
با این نظر هم مخالفم چون قول میدم الان داره پوستای ما رو میخونه و منتظره همین عمل ماست که غیبتشو بکنیم.پس اینم رد
داش آرچیتکت من چون شما و بچه های خوب این پاتوق رو دوست دارم باهاتون شوخی میکنم به دل نگیر
خوب بچه ها من دیگه پیشنهادی ندارم همین جا به نظرتون خوب نیست ؟؟؟؟