هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سلام بابا این پستا چیه آخه میذارید مردم آزارا.آخه چه دلیلی داره که دل مردمو اینجوری شکنجه میدید؟
من که از این کارا بدم میاد اینقده،خودمم اصن سمتش نمیرم،چه برسه بخام این عکس بالایه را بذارم که شما رو زجر بدم.
تازه نمک هم نمیخاد
فصلش که شد یه ناهار دسته جمعی میریم جنگل اطراف یه 1ساعتی بیشتر راه نیست ازینا فراوونه هه هه هه دلت آب(البته دو مورد اولیش)
حقیقتا من هم زیاد لفظ برادر رو دوست ندارم داداش بهتر
داداش سلامت اومدین شکلک بزارید نیفتاده
منم که آجی پاتوقم
سلام آره شکلک ها پرید
یا امام رضا کمکم کن دیگه نمیتونم تحمل کنم نمیتونم
زائری بارانی ام آقا بدادم میرسی؟
بی پناهم، خسته ام،تنهابدادم میرسی ؟
گر چه آهونیستم اماپراز دلتنگی ام
ضامن چشمان آهوهابه دادم میرسی ؟
ازکبوترهاکه میپرسم نشانم میدهند
گنبدو گلدسته هایت رابه دادم میرسی ؟
من دخیل التماس رابه چشمت بسته ام
هشتمین دردانه زهرابه دادم میرسی ؟
شعر زیبایی است ممنون
سلام عاشق امام رضا
الهم صل علی علی بن موسی الرضا المرتضی
الأمام التقی النقی و حجتک علی من فوق الأرض و من تحت الثری
الصدیق الشهید صلواة کثیرة تامة زاکیة متواصلة متوادفة ما صلیت من احد من اولیاءک
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام آجی چیزی شده؟؟؟؟؟
نگران شدم؟؟؟؟؟؟//
اجی ببخشید هواسم نبود تو پست های قبلی چیزی شده ؟؟؟؟
اقا اجیم ناراحت چرا مشکلش و حل نمیکنی
سلام آجی tahmores
خیلی نا امیدم خیلی .کارام درست نمیشه ،دلم خیلی گرفته،آجی از امام رضا بخواه منو بطلبه حرمش چون در اون صورت که فقط آرامش دارم و دلم آروم می گیره
ببخشید که ناراحتت کردم
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اجی زودتر میگفتی tahmores
خوب اجی واسه همینه دیگه غصه اجیشو بخوره
انشا الله طلبیده میشی اصلا خوبه عید با هم طلبیده بشیم
من قووول میدم از امشب دغا کنم زود حل بشه راستی اجی ماجرای کلبه سوخته رو خوندی ؟
سلام آجی tahmores
خواستم ازت تشکر کنم که اینطوری به درد و دل کاربرا وعلی الخصوص اجی ها گوش میدی و سنگ صبور هستی
رفتار شما شاید بعضی از اجی ها رو به خودش بیاره که سنگ صبور خواهرهاشون باشن من که به شخصه با این رفتار شما رو اجی خودم میدونم
بیا دو تایی برای اجی nazaninfatemeh هم دعا کنیم تا زودتر مشکلش حل بشه
به امید دیدار
یا امام رضا کمکم کن دیگه نمیتونم تحمل کنم نمیتونم
زائری بارانی ام آقا بدادم میرسی؟
بی پناهم، خسته ام،تنهابدادم میرسی ؟
گر چه آهونیستم اماپراز دلتنگی ام
ضامن چشمان آهوهابه دادم میرسی ؟
ازکبوترهاکه میپرسم نشانم میدهند
گنبدو گلدسته هایت رابه دادم میرسی ؟
من دخیل التماس رابه چشمت بسته ام
هشتمین دردانه زهرابه دادم میرسی ؟
سلام اجیnazaninfatemeh
با تشکر از پست زیبا و قشنگت
این رو بدان
هرچه دلم خواست نه آن میشود هر چه خدا خواست همان میشود
سلام آجی tahmores
خواستم ازت تشکر کنم که اینطوری به درد و دل کاربرا وعلی الخصوص اجی ها گوش میدی و سنگ صبور هستی
رفتار شما شاید بعضی از اجی ها رو به خودش بیاره که سنگ صبور خواهرهاشون باشن من که به شخصه با این رفتار شما رو اجی خودم میدونم
به امید دیدار
منم از هر دو تا آجی گلم ممنونم که فکرم هستن و برام دعا می کنن .ایشالا امام رضا به همه کمک کنه تا مشکلشون زودتر حل بشه و به خصوص دو تا آبجی خوب راسخونیم
وقتی چشمامو میبندم خواب یک ضریح میبینم...
آروم آروم میام اونجا گوشه صحنت میشینم....
کنار پنجره فولاد دنیا انگار زیر پامه...
انگاری تمومه درد زائرای تو باهامه...
با همین یه بار زیارت منم از اهل بهشتم...
اگه بعد از این جدایی نباشه تو سرنوشتم...
نمیخوام این بار که رفتم باز دوباره برنگردم...
تا همیشه تو دوایی من همیشه کوه دردم...
قول میدم همیشه قدر عشق پاکتو بدونم...
قول میدم همیشه اهل روضه و گریه بمونم...
خدا اون روز نیاره از در خونه دور شم...
بی تو با ذلت و خاری رهسپار خاک گور شم...
تویی اون ضامن آهو که ما رو هوایی کردی...
میشه اون روز ببینم منو کربلایی کردی
التماس دعای فراوون
سلام بابا این پستا چیه آخه میذارید مردم آزارا.آخه چه دلیلی داره که دل مردمو اینجوری شکنجه میدید؟
من که از این کارا بدم میاد اینقده،خودمم اصن سمتش نمیرم،چه برسه بخام این عکس بالایه را بذارم که شما رو زجر بدم.
تازه نمک هم نمیخاد
فصلش که شد یه ناهار دسته جمعی میریم جنگل اطراف یه 1ساعتی بیشتر راه نیست ازینا فراوونه کیا پایه ان؟؟؟؟ عید شمال عمرا اگه آدرس بدم
سلام منوچهر جان.خوبی؟
ماشالا به این همه مهمون نوازی... .
اصلا میخام به صورت رسمی از تمام رفقا دعوت کنم بیان اصفهان.همگی پاشید بیاید.این میوه ها توی مغازه هم هست.عید رو بیاید،خوشحالمون میکنید...
البته بماند که دیگه اصفهان اون روح همیشگیش رو بخاطر فقدان چندین ماهه ی زاینده رود از دست داده،ولی از مهمون نوازی ما ها چیزی کم نشده س...
بعد من میشم یه نمونه عینی برای یاد گرفتن بقیه دوستانم.اصلا عکس های این دیدارمون رو هم میذاریم رو سایت.به جون خودم کم بیننده پیدا نمیکنه.
انشا الله که خدا همه ی حاجات دوستانون مخصوصا کاربر nazaninfatemeh رو بده.بنده هم از ته دل برای شما دوستان عزیزم دعا میکنم.
دوستان برای بنده هم دعاکنید.
التمـــــــــــــــــــاس دعا
سلام برو بچ
بابا یه نصف روز نبودمااااااااااااااااا ؛ این همه پست ؟
تونستید همگی امشب ساعت 10 بیاید که یه گرد و خاک حسابی تو پاتوق راه بندازیم .
راستی چقدر تعداد آجی های راسخونی زیاد شده ، ان شاءالله که همیشه شاد باشید و امیدتون به خدا باشه ، همانا او چیزهایی میداند که ما نمیدانیم .
امید به خدا
صبر ، صبر ، صبر
سلام برو بچ
بابا یه نصف روز نبودمااااااااااااااااا ؛ این همه پست ؟
تونستید همگی امشب ساعت 10 بیاید که یه گرد و خاک حسابی تو پاتوق راه بندازیم .
راستی چقدر تعداد آجی های راسخونی زیاد شده ، ان شاءالله که همیشه شاد باشید و امیدتون به خدا باشه ، همانا او چیزهایی میداند که ما نمیدانیم .
امید به خدا
صبر ، صبر ، صبر
داش آرچیتکت ساعت 10 امشبو خوب اومدی
من هستم هر کی میتونه بیاد اعلام حضور کنه،
ساعت 10 یادتون نره بچه ها
سلام آجی tahmores
به امید دیدار
منم برای آبجی nazaninfatemeh دعا میکنم مشکل این آبجی خوبمون حل بشه ان شااله ،امام رضا مهربونه غصه نخور چشم به هم بزنی میبینی داری تو صحن امام خمینی حرم امام رضا(ع) قدم زنان میری سمت ضریح پاکش اونوقت یاد امروز میافتی که چه زود گذشت
سلام منوچهر جان.خوبی؟
ماشالا به این همه مهمون نوازی... .
اصلا میخام به صورت رسمی از تمام رفقا دعوت کنم بیان اصفهان.همگی پاشید بیاید.این میوه ها توی مغازه هم هست.عید رو بیاید،خوشحالمون میکنید...
البته بماند که دیگه اصفهان اون روح همیشگیش رو بخاطر فقدان چندین ماهه ی زاینده رود از دست داده،ولی از مهمون نوازی ما ها چیزی کم نشده س...
بعد من میشم یه نمونه عینی برای یاد گرفتن بقیه دوستانم.اصلا عکس های این دیدارمون رو هم میذاریم رو سایت.به جون خودم کم بیننده پیدا نمیکنه.
دستت درد نکنه
با سلام خدمت کاربران گرامی
لطفا هر کسی که قسمتش شد و به پابوس اقا امام رضا رفت حتما نائب الزیاره ما هم باشد و علی الخصوص من رو هم از دعای خیرشون فراموش نکنن
انشاالله سعادت زیارت اقا امام رضا نصیب اجی nazaninfateme هم بشه فقط اجی برات دعا کردم قول بده منم دعا کنی وقتی رفتی
التماس دعا
مولاي من! تو را امام غريب مينامند، ميدانم بد ميزباني بودند و در مهماننوازي وفا نكردند.
مولاي من! بعد از گذشت روزگار، حال تو ميزبان ما هستي؛ تو ميزبان گريهها و نيازها؛ غمها و دلتنگيهاي ما هستي.
تو كه غريبي را احساس كردهاي! حال غريبهها به آستان كرم تو چشم دوختهاند و به دستان پر مهرت توسل كردهاند.
مولاي من! ميخواهم از زائراني بگويم كه جاده به جاده و شهر به شهر گذشتهاند تا نفسي مهمان شوند و از مي عشق تو بنوشند.
مولاي من! ميخواهم از سنگفرش آستان مقدّست بگويم كه سجدهگاه قدوم مهمانانت شده است؛ از كبوتران عاشقي كه گرداگرد حرم پاك تو ميچرخند و تو را طواف ميكنند؛ از نسيم بگويم كه بيرق گنبدت را بوسهباران ميكند و عطر دلرباي تو و اشك تمناي زائرانت را به اوج افلاك ميبرد.
مولاي من! ميخواهم از آسمان بگويم كه هر روز نه، هر ساعت نه، هر لحظه و ثانيه از تو جان ميگيرد و در پيشگاه شكوه تو جان ميدهد.
اي آفتاب مهرباني! ميخواهم از خورشيد بگويم كه هر طلوع با انوار خود به پنجره فولاد تو چنگ ميزند و از ضريح تو نور ميگيرد.
اي حجت خدا ! خوش به حال جاده كه از قدوم زائرانت بغض تنهايي خود را ميشكند و خاك پايشان را به سينه زخمآلود خود ميزند كه عمري است از طواف تو جا مانده است.
خوش به حال رواقها، درها و ديوارهايي كه از نفس مهمانانت پَِر ميگيرند و به ضريح پاك تو ميرسند.خوش به حال منارهها وكاشيها !
این شعرو تقدیم میکنم به همه ی عاشقان امام رضا که دوست دارن تو حرم آقا علی ابن موسی الرضا باشن:
قد هزار تا آسمون كبوتراتو دوس دارم ، وقتي ميام امام رضا سوغاتي گندم ميارم / وقتي ميام به مشهدت داغ دلم تازه ميشه ، دلم ميره كرببلا غصه بي اندازه ميشه / تنگ ميشه تا دلم برات عكس حرم رو ميگيرم ، تو خيالم ميام پيشت كنار گنبد ميشينم / دنيا بدون مشهدت از خونمون كوچيكتره ، وا نميشه دلم آقا با صد هزارتا پنجره / بس كه به مشهد اومدم جاده ها باهام رفيق شدن ، چرا نميرسم به تو ثانيه ها دقيق شدن / دلم براي صحن تو نگاه بكن پر ميزنه ، ايندفعه كه من اومدم نگو كه وقت رفتنه / اميد دارم كه من بيام دوباره پاكم بكني ، تو صحن اسماعيل طلا يه گوشه خاكم بكني
از همه کاربرای راسخونی ممنونم که برام دعا میکنن به خصوص کاربرای عزیز :
architect0811- salamat595- s4d3gh- yasbagheri-- tahmores
انشاالله با دعای شما دوستان مشکلهای منم حل بشه
دستت درد نکنه
آخه شما میفرمایید توی جنگل های شمال هست.من میگم گل حضور خودتون رو همراه خودتون بیارید اصفهان،ما در خدمت رفقای گله گل به دستمون هستیم