هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
ببخشید نمک خدمتتون هست؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
نه نمک ندارم اما دلال دارم یک سبزی خوشمزه که وقتی با گوجه سبز خورده شه محشر میشه
سلام آرچیتکت من همیشه میام ولی یه دو روزی هست که حال ندارم واسه همین مطلب نمینویسم
راستی چرا حرف از رفتن میزنی کجا میخوای بری ؟ دادا روشنمون کن خوب داستان چیه؟؟؟؟؟؟چرا میگی دم آخری؟ اون پستی کلبه سوخته هم دیدمش ولی چیزی دستگیرم نشد آی کیو در حده صفر الان هم برام سوال شده که داستان چیه؟
این علامت سوال رو سرم شده قد یه اتاق
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
سلام
برادر سلامت چی شده چرا حال ندارید؟؟؟ مگه اینجا پاتوق هر چه میخواهد دل تنگت بگو نیست ؟
ما غریبه ایم ؟ گاهی اوقات زندگی وفق مراد نیست هم به صلاح خدا و هم به حکمتش باید راضی بوود پس به جای غصه بخندید و مصلحت خدا رو شاکر باشید
سلام کاربر طهمورس (هه هه چه باحال برادر سلامت )من اسمم منوچهر بچه ها با من شوخی دارن میگن آقا منوچهرشما اگه دوست داشتی بگو داش منوچهر راستش برادر سلامت که میگین احساس دوری و فاصله به من دست میدهبازم هر جور خودتون دوست دارید
جریان قرص خوردنم واسه اینه که من عادت دارم موقع سفر واسه اینکه تو ماشین خوابم نمیبره قرص خواب بخورم و بخوابم ولی وقت حرکت یادم اومد ای داد بیداد قرصارو گذاشتم تو چمدون و چمدونم تو صندوق ماشین ، هیچی دیگه تا خوده مشهد بیدار بودم مث ...
تو مشهد هم برنامه خوابم دست خودم نبود یهو تصمیم گرفته میشد ساعت 2 شب بریم حرم ، یه بارم ساعت 8 شب رفتیم و ساعت 2 نصفه شب اومدیم گفتم موقع برگشت قرص خواب بخورم و تو ماشین بخوابم عجله ایی شد و باز قرصارو گذاشتم تو چمدون و چمدون هم تو صندوق ماشین، ساعت 1 نصفه شب رسیدم خونه و ساعت 8 صبح بلند شدم رفتم سرکار دیگه از بیخوابی بی حال شدم تو ماشین موقع رفت و برگشت چشمام واسه خودش راهنما میزد و 3ثانیه بسته میشد 1 ثانیه باز میشد
گذشت و گذشت شد 5شنبه واسه اینکه خوابیدنم جبران بشه 2تا قرص خواب خوردم و تا ساعت 12 ظهر مث میت خواب بودم ولی جبران نشد شب جمعه ساعت 8 خوابیدم و صبح سرحال بیدار شدم
نمیدونم چرا به خوابیدن انقد حساسه بدنم اگه دیر بخوابم مریض میشمتجربه دارماااااا
اینا به کنار یه مشکلی که .به خدا خیلی خصوصیه .باور کنید غریبه نیستید اینجا جای گفتن نیست
منم هم از امام رضا خواستم کمکم کنه هم از خدا
ولی تا حالا منتظرم و به قول داداش آرتیکت صبر صبر صبر
ببخشید نمک خدمتتون هست؟
نه نمک ندارم اما دلال دارم یک سبزی خوشمزه که وقتی با گوجه سبز خورده شه محشر میشه
الان که گفتی تصورش کردم دیدم واقعا محشر میشه به قول کلاه قرمزی وه دهنم آب افتاد دلم به تاف تاف افتاد
یا امام رضا کمکم کن دیگه نمیتونم تحمل کنم نمیتونم
زائری بارانی ام آقا بدادم میرسی؟
بی پناهم، خسته ام،تنهابدادم میرسی ؟
گر چه آهونیستم اماپراز دلتنگی ام
ضامن چشمان آهوهابه دادم میرسی ؟
ازکبوترهاکه میپرسم نشانم میدهند
گنبدو گلدسته هایت رابه دادم میرسی ؟
من دخیل التماس رابه چشمت بسته ام
هشتمین دردانه زهرابه دادم میرسی ؟
سلام بابا این پستا چیه آخه میذارید مردم آزارا.آخه چه دلیلی داره که دل مردمو اینجوری شکنجه میدید؟
من که از این کارا بدم میاد اینقده،خودمم اصن سمتش نمیرم،چه برسه بخام این عکس بالایه را بذارم که شما رو زجر بدم.
تازه نمک هم نمیخاد
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام آجی چیزی شده؟؟؟؟؟
نگران شدم؟؟؟؟؟؟//
اجی ببخشید هواسم نبود تو پست های قبلی چیزی شده ؟؟؟؟
اقا اجیم ناراحت چرا مشکلش و حل نمیکنی
حقیقتا من هم زیاد لفظ برادر رو دوست ندارم داداش بهتر
داداش سلامت اومدین شکلک بزارید نیفتاده
منم که آجی پاتوقم
سلام بابا این پستا چیه آخه میذارید مردم آزارا.آخه چه دلیلی داره که دل مردمو اینجوری شکنجه میدید؟
من که از این کارا بدم میاد اینقده،خودمم اصن سمتش نمیرم،چه برسه بخام این عکس بالایه را بذارم که شما رو زجر بدم.
تازه نمک هم نمیخاد
`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
میدونی اینا کیلویی چند هستن ؟
فقط میشه نگاشون کرد
سلام آجی چیزی شده؟؟؟؟؟
نگران شدم؟؟؟؟؟؟//
اجی ببخشید هواسم نبود تو پست های قبلی چیزی شده ؟؟؟؟
اقا اجیم ناراحت چرا مشکلش و حل نمیکنی
سلام آجی tahmores
خیلی نا امیدم خیلی .کارام درست نمیشه ،دلم خیلی گرفته،آجی از امام رضا بخواه منو بطلبه حرمش چون در اون صورت که فقط آرامش دارم و دلم آروم می گیره
ببخشید که ناراحتت کردم
سلام آجی tahmores
خیلی نا امیدم خیلی .کارام درست نمیشه ،دلم خیلی گرفته،آجی از امام رضا بخواه منو بطلبه حرمش چون در اون صورت که فقط آرامش دارم و دلم آروم می گیره
ببخشید که ناراحتت کردم
اجی زودتر میگفتی
خوب اجی واسه همینه دیگه غصه اجیشو بخوره
انشا الله طلبیده میشی اصلا خوبه عید با هم طلبیده بشیم
من قووول میدم از امشب دغا کنم زود حل بشه راستی اجی ماجرای کلبه سوخته رو خوندی ؟
اجی زودتر میگفتی
خوب اجی واسه همینه دیگه غصه اجیشو بخوره
انشا الله طلبیده میشی اصلا خوبه عید با هم طلبیده بشیم
من قووول میدم از امشب دغا کنم زود حل بشه راستی اجی ماجرای کلبه سوخته رو خوندی ؟
ممنون عزیزم.مگه با دعای شما عزیزان گرفتاری منم حل بشه و امام رضا یه گوشه چشمی بهم بندازه.من عاشق امام رضا هستم خودشم میدونه تا نرم حرمش آروم نمیشم.ایشالا هرچه زودتر با هم طلبیده بشیم.التماس دعا
نه آبجی نخوندمش،موضوع چیه؟
ممنون عزیزم.مگه با دعای شما عزیزان گرفتاری منم حل بشه و امام رضا یه گوشه چشمی بهم بندازه.من عاشق امام رضا هستم خودشم میدونه تا نرم حرمش آروم نمیشم.ایشالا هرچه زودتر با هم طلبیده بشیم.التماس دعا
نه آبجی نخوندمش،موضوع چیه؟
آجی موضوع اینه
http://rasekhoon.net/forum/thread/634087/page1
من بعد خوندنش کلی گریه کردم و ارووم شدم به نظرم خیلی قشنگ بووود
/
آجی موضوع اینه
http://rasekhoon.net/forum/thread/634087/page1
من بعد خوندنش کلی گریه کردم و ارووم شدم به نظرم خیلی قشنگ بووود
/
ممنون خیلی قشنگ بود خوندمش و خیلی به جا بود
یه کم آروم شدم شاید اینم یه امتحانه برای من و خدا می خواد کمکم کنه ولی امیدوارم زود زود کمکم کنه
السلام علیک یا امام رضا (ع)،سلام آقا
قربون اون بارگاهت، قربون معرفت وصف ناپذیرت. هر چی دارم از کرم توست. یا امام رضا خودت دستمو بگیر. اون بار که اومدم حرمت همه چی رو به خودت واگذار کردم. امشب هم دلم گرفته و هوات رو کرده. دستم رو بگیر که محتاج محتاجم.از صمیم دل دوست دارم و خودتم میدونی که بعد از خدا،تنها کسی که من همه ی حرفای زندگیمو بهش میزنم،شمایی.
یا ضامن آهو…….
شعر زیبایی است ممنون
تازه نمک هم نمیخاد
فصلش که شد یه ناهار دسته جمعی میریم جنگل اطراف یه 1ساعتی بیشتر راه نیست ازینا فراوونه کیا پایه ان؟؟؟؟ عید شمال عمرا اگه آدرس بدم