هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سلام دوستان
یادتان باشد که باز هم من آمدم ، نبودید ، پس میروم .
حداقل بیاید این دم آخری با هم باشید ، آخه به شما هم میگن رفیق
راستی نظر کارشناسیتون راجع بارش که نباریدن برف و بارون چیه ؟ اینجا هوا ابریه ، امیدوارم یه بارون حسابی بباره ؛ ان شاءالله
امید به خدا
صبر ، صبر ، صبر
سلام آرچیتکت من همیشه میام ولی یه دو روزی هست که حال ندارم واسه همین مطلب نمینویسم
راستی چرا حرف از رفتن میزنی کجا میخوای بری ؟ دادا روشنمون کن خوب داستان چیه؟؟؟؟؟؟چرا میگی دم آخری؟ اون پستی کلبه سوخته هم دیدمش ولی چیزی دستگیرم نشد آی کیو در حده صفر الان هم برام سوال شده که داستان چیه؟
این علامت سوال رو سرم شده قد یه اتاق
سلام آرچیتکت من همیشه میام ولی یه دو روزی هست که حال ندارم واسه همین مطلب نمینویسم
راستی چرا حرف از رفتن میزنی کجا میخوای بری ؟ دادا روشنمون کن خوب داستان چیه؟؟؟؟؟؟چرا میگی دم آخری؟ اون پستی کلبه سوخته هم دیدمش ولی چیزی دستگیرم نشد آی کیو در حده صفر الان هم برام سوال شده که داستان چیه؟
سلام
دور از جون ؛ ان شاءالله همیشه پر انرژی باشید .
والا کلبه ی سوخته قضیه ای نداشت ، من گفتم این روحمه داره پست مینویسه که آبجی طهمورس دعوام کرد و گفت مگه کلبتو با خدا نساختی .
وایییییییییی چقدر علامت سوالت بزرگه ؟ خبری نیست داداش ؛ آسوده باش ، فقط یکی میخواد از راسخون بره که از رفتنش خیلی ناراحتم و میدونم که غصه میخوره ، حالا میخوام اگه یه زمون خواست غصه بخوره بدونه که یکی ام هست که از راسخون دوره و خیلی ناراحت نباشه و امیدوار باشه که دوباره میاد . همین
چیزی فهمیدی
سلام
دور از جون ؛ ان شاءالله همیشه پر انرژی باشید .
والا کلبه ی سوخته قضیه ای نداشت ، من گفتم این روحمه داره پست مینویسه که آبجی طهمورس دعوام کرد و گفت مگه کلبتو با خدا نساختی .
وایییییییییی چقدر علامت سوالت بزرگه ؟ خبری نیست داداش ؛ آسوده باش ، فقط یکی میخواد از راسخون بره که از رفتنش خیلی ناراحتم و میدونم که غصه میخوره ، حالا میخوام اگه یه زمون خواست غصه بخوره بدونه که یکی ام هست که از راسخون دوره و خیلی ناراحت نباشه و امیدوار باشه که دوباره میاد . همین
چیزی فهمیدی
ممنون که گفتی فقط از خوندن مطالبی که نوشتی یاده یه درسی افتادم تو دوره ابتدایی بود یحتمل ،که میگفت گاهی جملاتمان مجهول است و آن زمانی که فاعل و فعل را بپیچانید طوری که انگار چیزی نگفته باشید و کننده کار لامعلوم الهویه و.... بگذریم دوره باحالی بود یادش بخی
فک کنم جناب خواجه میخواد بره شما دپرس شدی حق داری منم دوباری که افتخار داشتم تلفنی صحبت کردم باهاشون وقتی شنیدم میخواد بره ناراحت شدم
سلام
نمی دونم چرا ناگهان همه به فکر رفتن افتادند...!!
اگه اینجوریه پس بنده هم رفتم...!!
نگران نباشید رفتم چایی بریزم.
هر کی چایی می خواد بگه؟
سلام
هر کی چایی می خواد بگه؟
سلام
بی زحمت واسه من نسکافه با کیک شکلاتی بیارید .
سلام دوستان
یادتان باشد که باز هم من آمدم ، نبودید ، پس میروم .
حداقل بیاید این دم آخری با هم باشید ، آخه به شما هم میگن رفیق
راستی نظر کارشناسیتون راجع بارش که نباریدن برف و بارون چیه ؟ اینجا هوا ابریه ، امیدوارم یه بارون حسابی بباره ؛ ان شاءالله
امید به خدا
صبر ، صبر ، صبر
سلام بر کاربر های گل گلی راسخون
اتفاقا اومدم بنویسم واسه چی اینجا اینقدر سوت و کوره که دیدم داداشام اومدن تبادل پستی میکنند و منو دعوت نکردند .
بچه ها یکم اینجا باید شلوغ تر باشه.دوستان دیگه هم که میان سر میزنند خوشحال میشیم اگه در خدمتشون باشیم.یعنی تو کل راسخون ما پنج نفر هستیم که میایم اینجا واسه درد دل و دلداری دادن؟
اتفاقا اومدم بنویسم واسه چی اینجا اینقدر سوت و کوره که دیدم داداشام اومدن تبادل پستی میکنند و منو دعوت نکردند .
بچه ها یکم اینجا باید شلوغ تر باشه.دوستان دیگه هم که میان سر میزنند خوشحال میشیم اگه در خدمتشون باشیم.یعنی تو کل راسخون ما پنج نفر هستیم که میایم اینجا واسه درد دل و دلداری دادن؟
سلام
خدا رو شکر کنید که شدید 5 نفر
قبلا من به قول یکی شده بودم نمک فلفلیه پاتوق و همینطوری تک و تنها واسه خودم پست میذاشتند و چند نفری هم بودند که فقط و فقط و تشکر میزدند ، جون شما آنچنان زورم میگرفت که نگو و نپرس به نظرتون چرا اینقدر لحظه ی اصفهانی دوست داشتنیه ؟ الان منظورم دقیقا جناب خواجه هستش ، یه نمه لهجه داره
سلام
هر کی چایی می خواد بگه؟
سلام آقای غلامعلی شما چرا آخه
دست گلت درد نکنه یه قند پهلو هم واسه من شرمنده هاااااا
سلام
خدا رو شکر کنید که شدید 5 نفر
قبلا من به قول یکی شده بودم نمک فلفلیه پاتوق و همینطوری تک و تنها واسه خودم پست میذاشتند و چند نفری هم بودند که فقط و فقط و تشکر میزدند ، جون شما آنچنان زورم میگرفت که نگو و نپرس به نظرتون چرا اینقدر لحظه ی اصفهانی دوست داشتنیه ؟ الان منظورم دقیقا جناب خواجه هستش ، یه نمه لهجه داره
ببخشید نمک خدمتتون هست؟
ببخشید نمک خدمتتون هست؟
سلام ما خوردیم خودش شور بود !
ببخشید نمک خدمتتون هست؟
سلام ما خوردیم خودش شور بود !
سلام حامد جان خوبی چه عجب نیستی کجایی؟نوش جان
خوب آدرس که نمیدی بگو نمک هم نمیخوای بدی دیگه چرا خالی میبندی
سلام سلام
1 روز نمیام پاتوق ببین چه خبره هاا میدونم پاتون بی من معنی نداره
از امروز غم غصه تعطیل رفتن هم در کار نیست
من طاقت غصه بقیه رو ندارم
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
سلام
برادر سلامت چی شده چرا حال ندارید؟؟؟ مگه اینجا پاتوق هر چه میخواهد دل تنگت بگو نیست ؟
ما غریبه ایم ؟ گاهی اوقات زندگی وفق مراد نیست هم به صلاح خدا و هم به حکمتش باید راضی بوود پس به جای غصه بخندید و مصلحت خدا رو شاکر باشید
سلام
هر کی چایی می خواد بگه؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام بر مدیر غلامعلی
نه آش رشته ندارین