راسخون

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

آجی طهمورس ممنونتم ، هی میگم خدایا امید به تو ، اما بعضی وقت ها آدم صبرش تموم میشه و متاسفانه جز صبرم نمیتونه کاری بکنه ، واقعا نمی دونم وقتی این تناقض بزرگ  برام پیش میاد باید چه کار کنم !

اما نه اگه الان هستم و زنده هستم به خاطر این دوجمله هستش که :

امید به خدا

صبر ، صبر ،صبر

یعنی خدا دلش میاد بزاره iman_karbala که هر لحظه با این دو جملش آروم میگیرمو دلشاد نکنه !

آجی گلم یه ساعتی صبر کنی  کلبمو تمیز میکنم بعد خبرت میکنم ؛پس میرم دوباره میام

فعل

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

خیلی دوست ندارم نصیحت کنم  چون میدونم حرف زدن راحت اما وقتی تو عمل قرار بگیریم سخته

یه جمله به دلم نشست

برای تمام چيزهای منفی كه ما بخود می‌گوييم، خداوند پاسخ مثبتي دارد

منتظر پاسخ مثبت باشید

هم شما  و هم اقای خواجه په بسا بهترین ها در انتظارتون باشه  منتظر بهترین ها باشید

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

منتظر پاسخ مثبت باشید

هم شما  و هم اقای خواجه په بسا بهترین ها در انتظارتون باشه  منتظر بهترین ها باشید

سلام

مشکلم شخصیه ، راسخونم که بیاد روش دیگه واویلا

آبجی یه چیزی ؟ راهنماییم میکنی ؟ از صبح دارم هرچی نشون و خاطره از هرکسی که دارم چه رو کاغذ ، چه ایمیل ؛ مسنجر ؛ چه عکس ، همه و همه رو دارم پاره و حذف میکنم ؛ حتی بعضیهاشون مال همکلاسی های دوره ی راهنماییم بود ، اما چند تا عکس هست که هر چقدر با خودم کلنجار میرم نمیتونم حذفش کنم ، آخه اصلا دوست ندارم سهمم از خیلی از آدم های دو رو برم چند تا عکس و ایمیل و .............. باشه ، به نظرت اون چند تا عکس رو حذف کنم یا نه ؟

آبجی دیر جواب دادی حذفشون کردم ، الان دیگه خودمم و خودم

خوب دیگه من رفتم ، حس و حالش نیست

شبتون خوش

|
|

سلا م

من کمی راجع به عدد چهار و ستاره ها فکر کردم 

تو  ترکیب کلمات فارسی به انگیلیسی  از 4 به معنای>< برای تو>> استفاده میشه     یعنی  این جوری   four =for

فکر میکنم فرمودن این ستاره ها برای تو

حالا واسه کی نمیدونم 

فکرم میگه واسه داداش ارکیتکت

سلام

نه بابا تا به حال کسی به من یه دونه ستاره هم نداده , حالا یکی بیاد 4 تا بده ؟! اونم کی ؟ فکر کنم دلیلش اونی باشه که من گفتم ؛ خلاصه دلیلای همتون جالب بود ، کنجکاویتون منو کشته ، دم همتون گرم ، دلم براتون تنگ میشه

کلا تو زندگی اینجور آدمی هستم ، هر وقت بخوایم بریم مهمونی ؛ سفر و تفریح  و کسی که دوست دارم بیاد ، نیاد و یا اینکه وقتی به کسی چیزی تعارف میکنم اذیتم کنه و ...............

یکی از روش هام اینکه میگم اگه تو نیای تفریح ................. منم نمیرم یا اگر فلان چیزرو نخوری منم نمیخورم و ...................... البته نه واسه هر کسیااااا

tahmores کاربر طلایی1
|
|

منتظر پاسخ مثبت باشید

سلام

مشکلم شخصیه ، راسخونم که بیاد روش دیگه واویلا

آبجی یه چیزی ؟ راهنماییم میکنی ؟ از صبح دارم هرچی نشون و خاطره از هرکسی که دارم چه رو کاغذ ، چه ایمیل ؛ مسنجر ؛ چه عکس ، همه و همه رو دارم پاره و حذف میکنم ؛ حتی بعضیهاشون مال همکلاسی های دوره ی راهنماییم بود ، اما چند تا عکس هست که هر چقدر با خودم کلنجار میرم نمیتونم حذفش کنم ، آخه اصلا دوست ندارم سهمم از خیلی از آدم های دو رو برم چند تا عکس و ایمیل و .............. باشه ، به نظرت اون چند تا عکس رو حذف کنم یا نه ؟

آبجی دیر جواب دادی حذفشون کردم ، الان دیگه خودمم و خودم

خوب دیگه من رفتم ، حس و حالش نیست

شبتون خوش

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

سلام  خدا منو بکشه دیر دیدم 

داداش  خیلی بد که آدم فقط از آدما چند تا ایمیل یا کاغذ یا عکس داشته باشه  اما  بد تر اونکه که اونا رو دیگه نداشته باشی   اونم توی قلبت مهم نیست که این برگه ها رو پاره کنی ببین تو دلت جایی دارن ؟  اگه داشتن پاره کن مهم نیست اما اگه تو دلت نبودن واسه این که فراموش نشن نه  پاره نکن 

فراموش کردن لطمه زدن به قانون خاطره هاست فراموش نکن 

tahmores کاربر طلایی1
|
|

سلام

نه بابا تا به حال کسی به من یه دونه ستاره هم نداده , حالا یکی بیاد 4 تا بده ؟! اونم کی ؟ فکر کنم دلیلش اونی باشه که من گفتم ؛ خلاصه دلیلای همتون جالب بود ، کنجکاویتون منو کشته ، دم همتون گرم ، دلم براتون تنگ میشه

کلا تو زندگی اینجور آدمی هستم ، هر وقت بخوایم بریم مهمونی ؛ سفر و تفریح  و کسی که دوست دارم بیاد ، نیاد و یا اینکه وقتی به کسی چیزی تعارف میکنم اذیتم کنه و ...............

یکی از روش هام اینکه میگم اگه تو نیای تفریح ................. منم نمیرم یا اگر فلان چیزرو نخوری منم نمیخورم و ...................... البته نه واسه هر کسیااااا

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

میگن خواهر برادر به هم میرن همینه دیگه  اتفاقا از اونجایی که به قول دوستام زیادی  ادم احساساتی هستم  اگه کسی رو دوست داشته باشم  واسش همه کار میکنم  هر کاری که به صلاحش باشه کاربر nooora va zaahra از دوستام هستن  ازشون بپرسین میگن

احساس زیادی خووب نیست  چه کنیم که ما مبتلا  هستیم

salamat595 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19536
|

سلام بچه ها خوبین 

امشب یه خورده ناراحتم 

دلم گرفته از یه سری چیزها

2تا دیازپام خوردم خوابم ببره سرم هم داره گیح میره

پس فعلا

|
|

سلام  خدا منو بکشه دیر دیدم 

داداش  خیلی بد که آدم فقط از آدما چند تا ایمیل یا کاغذ یا عکس داشته باشه  اما  بد تر اونکه که اونا رو دیگه نداشته باشی   اونم توی قلبت مهم نیست که این برگه ها رو پاره کنی ببین تو دلت جایی دارن ؟  اگه داشتن پاره کن مهم نیست اما اگه تو دلت نبودن واسه این که فراموش نشن نه  پاره نکن 

فراموش کردن لطمه زدن به قانون خاطره هاست فراموش نکن 

سلام

دور از جون آبجی ، این چه حرفیه

ما یا یه خاطره ای رو نمیسازیم ، ساختیمم تا آخر باهاش زندگی میکنیم

راستی  تو دلم  جا داشتن  و به همین دلیل همه رو حذف کردم

احساس میکنم اینطوری آروم ترم  راجع به احساسی بودنم من فکر میکردم که خیلی آدم مقاوم و سختی هستم ،

اما از وقتی اومدم راسخون و در جمع دوستان قرار گرفتم ، متوجه شدم که اینطور نیست . و بهم میگن تو زود رنجی 

tahmores کاربر طلایی1
|
|

سلام بچه ها خوبین 

امشب یه خورده ناراحتم 

دلم گرفته از یه سری چیزها

2تا دیازپام خوردم خوابم ببره سرم هم داره گیح میره

پس فعلا

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

سلام داداش خدا بد نده چی شده ؟؟

دلتون از چی گرفته  یا از کی گرفته ؟

قرص چرا ؟ 

tahmores کاربر طلایی1
|
|

سلام

دور از جون آبجی ، این چه حرفیه

ما یا یه خاطره ای رو نمیسازیم ، ساختیمم تا آخر باهاش زندگی میکنیم

راستی  تو دلم  جا داشتن  و به همین دلیل همه رو حذف کردم

احساس میکنم اینطوری آروم ترم  راجع به احساسی بودنم من فکر میکردم که خیلی آدم مقاوم و سختی هستم ،

اما از وقتی اومدم راسخون و در جمع دوستان قرار گرفتم ، متوجه شدم که اینطور نیست . و بهم میگن تو زود رنجی 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

سلام 

احساسی بودن قشنگ آدم لطمه زیاد میخوره  اما از زندگیش راضیه چون احساس میکنه کم نذاشته  کوتاه نیومده 

همه ما احساس داریم بعضیا کم بعضیا زیاد

اشک و خیلیا تو چشمای من دیدن  گریه کردن یه موقع لذت بخش  از این احساسم خوشحالم

|
|

سلام

هیچکی نیومد راسخون ؛ منم دیگه دارم میرم ، آخه از فردا درس و مشق شروع میشه ؛ البته گمونم 2 هفته ای باشه که شروع شده ، حالا بریم ببینیم چند تا غیبت خوردیم ؛

دیگه باید یه ذره به خودمون برسیم ، موهارو کوتاه کنم که من نمیکنم ، لباس اتو کنم ، وایییییییییییییییی خودکار از کجا پیدا کنم همشونو بابام برمیداره و جالب اینکه دشمنی عجیبی با خودکار داره و هی گمشون میکنه ؛ بعضی از خریدامم جاتون خالی دیروز کردم ، اونم چی ؟ در حالیکه ساک راسخون دستم بود ، خرید یه آرچیتکت بیچاره ام کاغذ و مقوا و از این چرت و پرتاست .

راستی لینک زیر خیلی دلچسبه ، البته اگه فرصتشو دارید.

http://rasekhoon.net/forum/thread/568246/page1/

خدا نگهدار

tahmores کاربر طلایی1
|
|

سلام

هیچکی نیومد راسخون ؛ منم دیگه دارم میرم ، آخه از فردا درس و مشق شروع میشه ؛ البته گمونم 2 هفته ای باشه که شروع شده ، حالا بریم ببینیم چند تا غیبت خوردیم ؛

دیگه باید یه ذره به خودمون برسیم ، موهارو کوتاه کنم که من نمیکنم ، لباس اتو کنم ، وایییییییییییییییی خودکار از کجا پیدا کنم همشونو بابام برمیداره و جالب اینکه دشمنی عجیبی با خودکار داره و هی گمشون میکنه ؛ بعضی از خریدامم جاتون خالی دیروز کردم ، اونم چی ؟ در حالیکه ساک راسخون دستم بود ، خرید یه آرچیتکت بیچاره ام کاغذ و مقوا و از این چرت و پرتاست .

خدا نگهدار

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

هیچ کیس نیومد پس من چیم  ؟  هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

لینک و  دیدم خیلی قشنگ بود درساتونو خوب بخونید موفق  و سر بلند  باشید 

به امید  دیدار زووووود

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

یا امام رضا ،آقای مهربان ،ای امام رئوف، ای شمس الشموس منو همه دلداده های کوی مهربونیتو دریاب

s4d3gh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2659
|

سلام

خدا نگهدار

سلام داداششرمنده،من نبودم.اما الآن اومدم.

انشاالله که در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید.چه در تحصیلات و چه در مراحل آینده ای که پیش رو دارید

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

السلام عليك يا علي بن موسي الرضا

خدايا بحق اين مولاي رئوف كه ولي نعمت ما ايرانيهاست قسمت ميدم دل همه بندگانتو از غم نجات بدي ..دل منو هم ...خدايا صداي فرياد دل شكستمو الان تو فقط ميتوني بشنوي ...فريادمو پرواز دادم تا صحن و سراي امام رضا تا عرش خودت..خدايا منو به خودت برسون...

|
|

سلام دوستان

یادتان باشد که باز هم من آمدم ، نبودید ، پس میروم .

حداقل بیاید این دم آخری با هم باشید ، آخه به شما هم میگن رفیق

راستی نظر کارشناسیتون راجع بارش که نباریدن برف و بارون چیه ؟ اینجا هوا ابریه ، امیدوارم یه بارون حسابی بباره ؛ ان شاءالله

امید به خدا

صبر ، صبر ، صبر