هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
حالم را پرسیدند ، گفتم رو به راهم ... امّا افسوس که هیچ کس نفهمید رو به کدام راهم
من زن میخوام
ولی وضع مالی جوابگو نیست
دارم به گناه کشیده میشم
دقت کردید هر وقت تو زندگیتون یه روزنه امید پیدا می شه
احترام به حقوق زنان از قدیم تا به حال!+عکس
امان از دست آدمایی که اشتباه میکنن و اشتباهشون رو نمی پذیرن.
من زن میخوام
ولی وضع مالی جوابگو نیست
دارم به گناه کشیده میشم
........................................
سلام
تنها کمکی که از دست بنده بر می آید این هستش که شما را به بخش مشاوره سایت راسخون راهنمایی کنم تا سؤالتان را بپرسید.
www.rasekhoon.net/conference/addquestion.aspx
انشالله که مشکلتان حل شود.
...............................................
سلام تصویر جالبی بود فقط به نظرت زیادی بزرگ نیست؟
پیشاپیش از همکاری شما منونم.
من زن میخوام
ولی وضع مالی جوابگو نیست
دارم به گناه کشیده میشم
سلام متاسف شدم همه زن میخوان تو تنها نیستی و هرچیزی راهی داره و اینو بدون که خدا به هرکس همسری مثل خودش میده خوب در مقابل خوب و بد مقابل بد
ولی میگن با خدا باش و پادشاهی بکن بی خدا باش و هر چه خواهی بکن.
روزه بگیر نماز بخون خودتو با چیزای خوب مشغول کن و به خودت بگو گناه هرگز.
اوشو میگه :تا میتوانید شاد باشید به پرواز درآیید و بدانید که شادمانی پرهیزگاری است و غم گناه.
همینطور میگه اگر تو با انرژی جنسی دشمنی بورزی تمامی راههای رشد روحی را به روی خود میبندی زیرا ارتباطت را با منبع انرژی خود قطع میکنی.ریشه ی تو از ته کنده میشود.به همین دلیل است که قدیسان مرده و بی روح به نظر می آیند زیرا هرچه را سرکوب کرده اند هنوز باقی است.با سرکوب کردن انرژی جنسی نمیتوان از آن خلاصی یافت.
تنها راه خلاص شدن از انرژی جنسی راندن آن از سطوح پایین تر به سطحی بالاتر است.وتو هرقدر بالاتر روی شادمان تر میشوی.احساس شادی بیشتری میکنی.صلح و صفایی بیشتر .سکوت و آسایشی بیشتر. تمرکزی بیشتر. بدون هیچ دلیلی خوش و خرم میشوی .
شهامت داشتن و شادمان بودن دو کیفیتی هستند که زمینه را برای نزول خداوند در تو فراهم میکند.
به این تاپیکم یه سری بزنید:
درد دل های خدا - ارزش یکبار خوندن رو داره
سلام تصویر جالبی بود فقط به نظرت زیادی بزرگ نیست؟
پیشاپیش از همکاری شما منونم.
با سلام
اگه کوچکترش کنم نوشته هاش دیگه معلوم نیست
ولی اگه خواستی کوچکترش می کنیم
با تشکر
سلام
یه پیشنهاد داشتم میشه یه تالار معماری هم ایجاد کنید کلی معمار خوب سراغ دارم تالار پر رونقی میشه.
سلام
یه پیشنهاد داشتم میشه یه تالار معماری هم ایجاد کنید کلی معمار خوب سراغ دارم تالار پر رونقی میشه.
..................................
سلام
تصمیم گیری برای ایجاد تالار با مسئول محترم روابط عمومی سایت می باشد. به لینک زیر مراجعه بفرمایید و درخواست خودتان را در آنجا بنویسید.
www.rasekhoon.net/forum/ThreadShow-538656-1.aspx
موفق باشید.
سلام
من دوست داشتم که در برنامه صندلی داغ راسخون شرکت کنم
باید یک تشکر ارسال کرد
اما گزینه تشکر برای من باز نمیشود
اصلا در آن صفحه وجود ندارد
طریقه اریال تشکر چجوریه ؟
مرسی
سلام
من دوست داشتم که در برنامه صندلی داغ راسخون شرکت کنم
باید یک تشکر ارسال کرد
اما گزینه تشکر برای من باز نمیشود
اصلا در آن صفحه وجود ندارد
طریقه اریال تشکر چجوریه ؟
مرسی
با سلام
به اینجا----› درخواست شرکت در برنامه صندلی دااااااااااااااغ+ قوانین... برو و دکمه تشکر رو بزن
به همین راحتی به همین خوشمزگی
چند جای سایت دیدم که در مورد آقای رائفی پور و حذف سخنرانی های ایشان صحبت شده بود. بعد هم مشخص شد مدیریت سایت دستور حذف سخنرانی های ایشان را داده اند. کنجکاو شدم ببینم ایشان کیه! تا عکسشان را دیدم شناختم. قسمتی از یکی از سخنرانی هایشان را دیده بودم . در مورد فراماسونری بود. بحثشان قشنگ بود ولی دیدشان نه! خیلی خاص نگاه می کردند. مثل آدم بیکاری که گشته است فقط نشانه های فراماسونری را پیدا کند و هر چیز بی ربط و با ربطی را به آن ربط بدهد!
مسائل ریز و پیش پا افتاده ای را ترسیم می کرد که به نظرم جالب نبود.
اما برایم جالب بود که بدانم چرا از راسخون حذف شده بودند. با یک جستجوی کوتاه خیلی زود به نتیجه رسیدم.
به وبلاگ ایشان رسیدم. متن زیر را دقیقاً از وبلاگ ایشان کپی می کنم. قضاوت با شما:
سلام
این از همان دسته مطالب طولانی بود که در قوانین تالار نوشته شده است و باید از گذاشتن آن در تالار بپرهیزید و شما هم که ماشالله خوانده یا نخوانده توجهی به آن نکرده اید.
بهتر بود به جای متنی که از وبلاگ ایشان کپی کردید ، لینکش را می گذاشتید تا کاربران در صورت تمایل خودشان بروند بخوانند و حجم صفحه زیاد نشود.
به هر حال بنده کل مطلب را خواندم.
ضمنا از تلاش شما تشکر می کنم. و باید خدمتتان عرض کنم که پست تان را ویرایش کنید و به جای مطلب کپی شده ، لینک مطلب را بگذارید.در غیر اینصورت تا 48 ساعت آینده پست شما غیر فعال خواهد شد.
موفق باشید.