هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سلام
اگر روزی رسید که من نبودم ، تمام وصیتم به شما این است که " خوب بمانید " از آن خوب هایی که من عاشقش بوده و هستم . *** 4 ***
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ااااا خدا نکنه این چه حرفیه انشا الله تنتون سالم باشه ما که امید داریم شما زود بر میگردید
سلام
اگر روزی رسید که من نبودم ، تمام وصیتم به شما این است که " خوب بمانید " از آن خوب هایی که من عاشقش بوده و هستم . *** 4 ***
مسئول محترم
این عدد4بادرجه سروانی رونفهمیدم؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
منم نفهمیدم فکر مینم رمزی چیزی باشه
سلام
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ااااا خدا نکنه این چه حرفیه انشا الله تنتون سالم باشه ما که امید داریم شما زود بر میگردید
سلام ان شااله زود بر میگردید هر جا که هستید من که دوبار با شما صحبت کردم خیلی خوشحال شدم و حتی صداتون تو ذهنم مونده
سلام
مسئول محترم
این عدد4بادرجه سروانی رونفهمیدم؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
منم نفهمیدم فکر مینم رمزی چیزی باشه
خیلی خیلی مهم ... حتماً بخونید ... چند دقیقه بیشتر وقتتونو نمیگیره
سلام
سلام این حرف رو نزنید.ما همیشه به یاد شما و زحمات و فعالیتهای عالیتون در سایت راسخون هستیم و خواهیم بود.انشاالله به سلامتی به جمع گرم دوستانه ما بر میگردید.
منتظر شما هستیم
سلام کاربر سلامت عزیز.
واقعا مطلب قابل تاملی بود ممنون.
چه خوب میشه اگه دوستانی که تو همین پاتوق هستند و سر میزنند به اطرافیانشون انتقال بدند و البته خودشون هم عمل کنند.
سلام
سلام و خداقوت
سلام
.......................................................................
سلام
ما رو تنها نگذارید ، چجوری دوری شما رو تحمل کنیم؟
این بیت شعر تقدیم به شما:
خواجه بیا خواجه بیا خواجه دگر بار بیا دفع مده دفع مده ای مه عیار بیا
یاحق
خیلی خیلی مهم ... حتماً بخونید ... چند دقیقه بیشتر وقتتونو نمیگیره
.........................................................
سلام
نمی دونم چی بگم ، فقط می تونم این رو بگم که باید در این شرایط خودمان به خودمان رحم کنیم...!!
والسلام
سلام
سلام و خداقوت
سلام و عرض ادم به تمام رفقای گلم.
در مورد "4" چیزی جز حرفی که داداش سلامت گفت نمیتونم بگم.
ولی در مورد ستاره:فکر میکنم داستان اون پدری که میخاست به بچه هاش نصیحت کنه و اون دسته چوبو اینا رو همه بلیدیم.فکر میکنم این یک نصیحت باشه مثلا این که تو آسمون وقتی میخان یه ستاره رو مشخص کنند جز اسم "ستاره" هیچی بهش نمیگن.آقای خواجه منظورشون این بوده هر چقدر که از نظر جغرافییایی از هم دور باشید باز هم متحد الشکل و هم اسمید.پس همین طور بمونید و بدرخشید.و همینطور که الآن در آسمان بزرگ با همیم با هم بمونیم.به نظر خودم که خوب بود.
جایزه ام کی برام ارسال میشه؟؟؟
سلام
سلام
خوب دیگه ؛ اگه روزهای پایانی شما نزدیگه پس مال من هم نزدیکه ؛ پس به خاطر یه کاربرم که شده امیدتونو از دست ندید
ببخشید اما یه سوال ؟ از کدوم خوب هایی که شما عاشقش بوده و هستید ؟ راجع به عدد 4 هم فکر کنم 4 روز که الان شده 3 روز که تو راسخون من و شما هستیم ؛ درسته ؟
اما جناب خواجه ؛ غمتون نباشه تو رو به خدا
امید به خدا
صبر ، صبر ، صبر
سلام دوستان
خدا رو شکر که ماجرا به خیر وخوشی تموم شد و رفت .
اصلا نگران نباشید ان شاءآلله خودم رفتم امام رضا حتما واسه همتون سوغاتی میارم ؛ سفارشاتونو یادداشت کنید ؛ باور کنید جدی میگم .
این گلم تقدیم به شما
بزارید رو تاقچه ی اتاقتون , هر وقت که دیدید یاد آرچیتکت بیفتید ؛ فکر کنم منم کم کم دارم مثل خانم طهمورس به اون دیار میشتابم ؛ اینم روحمه که داره مینویسه .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام
دیگم از این حرفا نزنید مگه نگفتید کلبه سوختتونو تازه با خدا ساختید حالا وقت اون که تو این کلبه مهمون دعوت کنید
امضاتونم خیلی قشنگ تبریک
سلام بچه ها جریان این کلبه سوخته و ساخته شده چیه مث اینکه فقط من بیخبرم
داش آرتیکت دمت گرم دیگه غریبه شدیم ؟؟
سلام خدمت شما دو دوست مهربان
داداش که غریبه نمیشه ؛ اینم قضیه ی کلبه ی سوخته
http://rasekhoon.net/forum/thread/634087/page1/
آجی طهمورس ممنونتم ، هی میگم خدایا امید به تو ، اما بعضی وقت ها آدم صبرش تموم میشه و متاسفانه جز صبرم نمیتونه کاری بکنه ، واقعا نمی دونم وقتی این تناقض بزرگ برام پیش میاد باید چه کار کنم !
اما نه اگه الان هستم و زنده هستم به خاطر این دوجمله هستش که :
امید به خدا
صبر ، صبر ،صبر
یعنی خدا دلش میاد بزاره iman_karbala که هر لحظه با این دو جملش آروم میگیرمو دلشاد نکنه !
آجی گلم یه ساعتی صبر کنی کلبمو تمیز میکنم بعد خبرت میکنم ؛پس میرم دوباره میام
فعلا
سلا م
من کمی راجع به عدد چهار و ستاره ها فکر کردم
تو ترکیب کلمات فارسی به انگیلیسی از 4 به معنای>< برای تو>> استفاده میشه یعنی این جوری four =for
فکر میکنم فرمودن این ستاره ها برای تو
حالا واسه کی نمیدونم
فکرم میگه واسه داداش ارکیتکت