راسخون

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

سلام

اگر روزی رسید که من نبودم ، تمام وصیتم به شما این است که " خوب بمانید " از آن خوب هایی که من عاشقش بوده و هستم . *** 4 ***

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ااااا   خدا نکنه این چه حرفیه انشا الله تنتون سالم باشه  ما که امید داریم شما زود بر میگردید

tahmores کاربر طلایی1
|
|

سلام

اگر روزی رسید که من نبودم ، تمام وصیتم به شما این است که " خوب بمانید " از آن خوب هایی که من عاشقش بوده و هستم . *** 4 ***

مسئول محترم

این عدد4بادرجه سروانی رونفهمیدم؟

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

منم نفهمیدم فکر مینم رمزی  چیزی باشه

salamat595 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19536
|

سلام

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ااااا   خدا نکنه این چه حرفیه انشا الله تنتون سالم باشه  ما که امید داریم شما زود بر میگردید

سلام ان شااله زود بر میگردید هر جا که هستید من که دوبار با شما صحبت کردم خیلی خوشحال شدم و حتی صداتون تو ذهنم مونده 

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

سلام

مسئول محترم

این عدد4بادرجه سروانی رونفهمیدم؟

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

منم نفهمیدم فکر مینم رمزی  چیزی باشه

سلام من میدونم چیه ؟

عدد چهار خوب ما چهارنفریم یعنی طهمورس، سلامت، صادق، آرچیتکت

اون ستاره ها هم یعنی آقای ایمان کربلا که همیشه در ذهن ما هستند تا برگردن 

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

خیلی خیلی مهم ... حتماً بخونید ... چند دقیقه بیشتر وقتتونو نمیگیره

همه ماها خوب میدونیم که اصلاًاوضاع خوبی توی کشور جریان نداره . قصد نداریم کسی رو متهم کنم . قصد شعار دادن نداریم . مشکل از این حرفا رد شده . این نوشته نه سیاسیه و نه قصد تحلیل اوضاع داره و نه دنبال متهم میگرده . این نوشته عین یه درده که این روزا داره یواش یواش عین خوره همه چیزو میخوره و جلو میره . 

متاسفانه یک مشت دلال مثل زالو و کفتار به جون مردم افتادن و هر روز یک چیزی بهونه میکنن تا خون بیشتری از بدن بی رمق مردم بکشن . از ارز و طلا و ماشین و مسکن گرفته تا ارزاق عمومی و ... حالا چشممون به جمال آجیل هم روشن شد!!! . من واقعاً نمیفهمم چه اتفاقی افتاده که آجیل توی یک هفته باید 2-3 برابر بشه!!! اگه تولید کننده سودی میبرد آدم برای خودش توجیه میکرد که لااقل آدمای زحمت کش سود بردند ولی متاسفانه زالوها و کفتارها به صف شدن تا شیره جون کشاورزو با مزه خون مردم یکجا بالا بکشن . 

الان خیلی از هم وطنامون حتی دیگه توان سیر کردن شکم خودشون و خانواده شونو ندارن . توان خرید یه دست لباس رو ندارن . توان تامین هزینه تحصیل بچه اشونو ندارن ...

حالا چرا بحث آجیلو وسط کشیدم ، شاید هنوز برای خیلی از ماها 300-400 تومن هزینه آجیل عید اونقدر نباشه که توان مالیمونو تحت فشار بزاره اما این پول میتونه شب عید یه خانواده رو برقرار کنه . میتونه هزینه خوراک 1 ماه یک خانواده رو تامین کنه . قصدم این نیست که بگم بیاییم پول آجیلو به اونایی که نیازمندن و آبرودار کمک کنیم . قصدم اینه که بگم بیاییم " با هم و برای هم بودنو" تمرین کنیم . نخریدن و نخوردن آجیل کسی رو نمیکشه . اما خریدنش یک مشت مفت خور دلالو ( صنف و بازار به دل نگیرن منظورم دلالهاست ) خرکیف میکنه و صد البته جری تر که دفعه بعد یک چیز دیگه و یک شکل دیگه براشون عامل مکیدن خون مردم بشه . قصدم اینه که بیاییم به جای شعار دادن و عمل نکردن ، اینبار بدون شعار عمل کنیم . بیاییم پوزه دلال جماعتو بمالیم زمین تا حواسش جمع بشه که نه بابا ، دیگه از اون خبرا نیست . اگر 15 میلیون خانواده بطور متوسط 100 هزار تومن توی جیب دلالای آجیل بکنن ، همین یک قلم میشه 1500 میلیارد تومن!!! پولی که بلافاصله میره توی یک مسیر دیگه و هر بار فربه تر و فربه تر میشه و دمار مردمو درمیاره .حرف ساده است . بیاییم امسال آجیل نخریم و یک نوشته قشنگ روی سفره هفت سینمون ، میزمون بزاریم که برای چی اینکارو کردیم . اگر کسی دوست داشت ( دوست داشت بدون هیچ اجباری ) میتونه معادلشو به افراد نیازمند اطرافش یا مثلاً به زلزله زده هایی که یک زمستون وحشتناکو گذروندن کمک کنه تا اونها هم یه کمی عید داشته باشن یه کمی مرهم آلامشون باشیم یه کمی "بگیم" هموطن ما کنارت هستیم . نه اینکه با یه نوشته توی فیس بوک ... با گفتن 4 تا جمله توی جمع ابراز هم دردی بکنیم . میتونیم با پولش مواد خوراکی ، لباس ، یا هر چیز ضروری دیگه تهیه کنیم و ببریم دم خونه یه آدم زحمتکش که روزگار نامرد دستشو خالی کرده ، زنگو بزنیم و بزاریم پشت در و بریم . اگر هم دوست نداشتیم پولشو بزاریم جیب خودمون . حداقل نزاشتیم یه مشت مفت خور بخورن و ببرن و به ریشمون بخندن . بعضی ها فکر میکنن : مگه میشه! عیده! آبرومون...! ... ... ... ما که فکر میکنم میشه و قشنگتر هم هست . آبروی آدم به اینه که انسان باشه . آبرویی که بند 4 تا تخمه و آجیل باشه همون بره بهتره .

s4d3gh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2659
|

سلام

سلام این حرف رو نزنید.ما همیشه به یاد شما و زحمات و فعالیتهای عالیتون در سایت راسخون هستیم و خواهیم بود.انشاالله به سلامتی به جمع گرم دوستانه ما بر میگردید.

منتظر شما هستیم

s4d3gh کاربر طلایی3
|
|

سلام کاربر سلامت عزیز.

واقعا مطلب قابل تاملی بود ممنون.

چه خوب میشه اگه دوستانی که تو همین پاتوق هستند و سر میزنند به اطرافیانشون انتقال بدند و البته خودشون هم عمل کنند.

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

سلام

سلام و خداقوت

اولا انشاالله که رفتنی نباشید و ثانیا اگر تقدیر اینگونه بود، زود برگردید.  ثالثا آخجون دوباره جایزه!! هر کی کشف کرد "*** 4 ***" چیه، یه جایزه پیش مسئول همیشگی روابط عمومی دارند.
بابت ارسال وب کم، شرمنده کردید. عادت ندارم جایزه ایی را نگه دارم و در اولین فرصت اهدا می کنم. اما اینو مثل تقدیر نامه ها یا کارت تبریکایی که از راسخون گرفتم، نگه می دارم.
موفق باشید.

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

سلام و تشکر
تحقیقات نشون می دهد تحریمها، درصد کمی از وخامت اوضاع را به خود اختصاص داده است و سهم عظیم آنرا خود ما به اندازه سهممون از اقتصاد تشکیل داده ایم. وقتی قیمت خودرو افزایش می یابد، خب نخریم، وقتی قیمت هر کالایی بدون هیچ دلیل قانع کننده بالا می رود، متاسفانه از ترس گرونتر نشدن، بیشتر می خریم. قوانین اقتصاد در ایران پاسخ گو نیست!! انگار با افزایش قیمت تمایل خریدمون بیشتر می شود و برعکس.
انشاالله آجیل نمی خریم و بجای آن از میوه برای پذیرایی استفاده می کنیم که برای سلامتی هم مفیدترند.

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

سلام

.......................................................................

سلام

ما رو تنها نگذارید ، چجوری دوری شما رو تحمل کنیم؟

این بیت شعر تقدیم به شما:

خواجه بیا خواجه بیا خواجه دگر بار بیا               دفع مده دفع مده ای مه عیار بیا

یاحق

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

خیلی خیلی مهم ... حتماً بخونید ... چند دقیقه بیشتر وقتتونو نمیگیره

.........................................................

سلام

نمی دونم چی بگم ، فقط می تونم این رو بگم که باید در این شرایط خودمان به خودمان رحم کنیم...!!

والسلام

s4d3gh کاربر طلایی3
|
|

سلام

سلام و خداقوت

اولا انشاالله که رفتنی نباشید و ثانیا اگر تقدیر اینگونه بود، زود برگردید.  ثالثا آخجون دوباره جایزه!! هر کی کشف کرد "*** 4 ***" چیه، یه جایزه پیش مسئول همیشگی روابط عمومی دارند.
بابت ارسال وب کم، شرمنده کردید. عادت ندارم جایزه ایی را نگه دارم و در اولین فرصت اهدا می کنم. اما اینو مثل تقدیر نامه ها یا کارت تبریکایی که از راسخون گرفتم، نگه می دارم.
موفق باشید.

سلام و عرض ادم به تمام رفقای گلم.

در مورد "4" چیزی جز حرفی که داداش سلامت گفت نمیتونم بگم.

ولی در مورد ستاره:فکر میکنم داستان اون پدری که میخاست به بچه هاش نصیحت کنه و اون دسته چوبو اینا رو همه بلیدیم.فکر میکنم این یک نصیحت باشه مثلا این که تو آسمون وقتی میخان یه ستاره رو مشخص کنند جز اسم "ستاره" هیچی بهش نمیگن.آقای خواجه منظورشون این بوده هر چقدر که از نظر جغرافییایی از هم دور باشید باز هم متحد الشکل و هم اسمید.پس همین طور بمونید و بدرخشید.و همینطور که الآن در آسمان بزرگ با همیم با هم بمونیم.به نظر خودم که خوب بود.

جایزه ام کی برام ارسال میشه؟؟؟

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

سلام

سلام

خوب دیگه ؛ اگه روزهای پایانی شما نزدیگه پس مال من هم نزدیکه ؛ پس به خاطر یه کاربرم که شده امیدتونو از دست ندید

ببخشید اما یه سوال ؟ از کدوم خوب هایی که شما عاشقش بوده و هستید ؟ راجع به عدد 4 هم فکر کنم 4 روز که الان شده 3 روز که تو راسخون من و شما هستیم ؛ درسته ؟

اما جناب خواجه ؛ غمتون نباشه تو رو به خدا

امید به خدا

صبر ، صبر ، صبر

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

سلام دوستان

خدا رو شکر که ماجرا به خیر وخوشی تموم شد و رفت .

اصلا نگران نباشید ان شاءآلله خودم رفتم امام رضا حتما واسه همتون سوغاتی میارم ؛ سفارشاتونو یادداشت کنید ؛ باور کنید جدی میگم .

این گلم تقدیم به شما

بزارید رو تاقچه ی اتاقتون , هر وقت که دیدید یاد آرچیتکت بیفتید ؛ فکر کنم منم کم کم دارم مثل خانم طهمورس به اون دیار میشتابم ؛ اینم روحمه که داره مینویسه .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

سلام   این حرفا  یعنی چی خدا نکنه  نا امید از رحمت خداوندی شیطان  

دیگم  از این حرفا نزنید  مگه نگفتید کلبه سوختتونو  تازه با خدا ساختید  حالا  وقت اون که تو این کلبه مهمون دعوت کنید 

امضاتونم  خیلی قشنگ  تبریک

سلام بچه ها جریان این کلبه سوخته و ساخته شده چیه مث اینکه فقط من بیخبرم 

داش آرتیکت دمت گرم دیگه غریبه شدیم ؟؟

سلام خدمت شما دو دوست مهربان

داداش که غریبه نمیشه ؛ اینم قضیه ی کلبه ی سوخته

http://rasekhoon.net/forum/thread/634087/page1/

آجی طهمورس ممنونتم ، هی میگم خدایا امید به تو ، اما بعضی وقت ها آدم صبرش تموم میشه و متاسفانه جز صبرم نمیتونه کاری بکنه ، واقعا نمی دونم وقتی این تناقض بزرگ  برام پیش میاد باید چه کار کنم !

اما نه اگه الان هستم و زنده هستم به خاطر این دوجمله هستش که :

امید به خدا

صبر ، صبر ،صبر

یعنی خدا دلش میاد بزاره iman_karbala که هر لحظه با این دو جملش آروم میگیرمو دلشاد نکنه !

آجی گلم یه ساعتی صبر کنی  کلبمو تمیز میکنم بعد خبرت میکنم ؛پس میرم دوباره میام

فعلا

tahmores کاربر طلایی1
|
|

سلا م

من کمی راجع به عدد چهار و ستاره ها فکر کردم 

تو  ترکیب کلمات فارسی به انگیلیسی  از 4 به معنای>< برای تو>> استفاده میشه     یعنی  این جوری   four =for

فکر میکنم فرمودن این ستاره ها برای تو

حالا واسه کی نمیدونم 

فکرم میگه واسه داداش ارکیتکت