هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سلام روح کاربر طهمورس یه نصیحت
راستش کاربر طهمورس قبل اینکه روحششون شاد بشه
راستش خودش که نیست ولی روحش که هست به ما قول شیرینی داده خدا بیامرز
خیلی مهربون بود همیشه میگفت سرم بره قولم نمیره
الان که کاربر طهمورس نیست
تا روح اون بنده خدا هم به آرامش برسه
اگه هم رفتی اونور و خوده کاربر طهمورس رو دیدی بهش بگو کاربر سلامت گفته من شیرینی میگیرم اگه مرغ شما یه پا داره مرغ ما اصلا پا نداره تازه پرواز هم میکنه پس بهتره شیرینی بدی
واسه چی پای منو میکشید وسط.حالا که قرار به حق گوییه من از کسی نمیترسم.یه مدارکی دارم که درستش نیست رو کنم.میخاید بگم؟بگم چی میدونم؟مطمئن باش به سودت نیستاااااااااااا مگه نگفتید حق رو بگو؟
اصن من میگم این حرفا و قبر شکافی و احضار روح به جایی نمیرسه.بذار از حالت روح که در اومد ما میپریم جلوشون باهم میگیم:
شـــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــریــــــــــــــــــــنــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــ.
اگه جوا نداد یه شیرینی پلو مهمون آقای آرچیتکت
خوبه؟
با سلام و خسته نباشید
کاربر طهمورس دیگه نمیاد
روحش شاد و یادش گرامی
اگه هم رفتی اونور و خوده کاربر طهمورس رو دیدی بهش بگو کاربر سلامت گفته من شیرینی میگیرم اگه مرغ شما یه پا داره مرغ ما اصلا پا نداره تازه پرواز هم میکنه پس بهتره شیرینی بدی
اصن یه مطلبی.آهای شیرینی خورهای تهمت زن،آهای اوی هایی که معطلید یکی به یه جایی برسه بپرید جلوش بگید شـیـریـنـیـ،آهای سلامت هایی که دستتون تو کار احضار ارواحه،آیا اون موقع که کاربر طهمورس با تمام شور و شعفش اومد این خبر رو بهتون داد بهش تبریک گفتید؟
کسی دیگه نمیخاست من وکیلیش بشم؟هیچکس؟نبود؟
با سلام و خسته نباشید
کاربر طهمورس دیگه نمیاد
روحش شاد و یادش گرامی
اصن یه مطلبی.آهای شیرینی خورهای تهمت زن،آهای اوی هایی که معطلید یکی به یه جایی برسه بپرید جلوش بگید شـیـریـنـیـ،آهای سلامت هایی که دستتون تو کار احضار ارواحه،آیا اون موقع که کاربر طهمورس با تمام شور و شعفش اومد این خبر رو بهتون داد بهش تبریک گفتید؟
صادق داداش با پای خودت بورو انفرادی
ما تبریک نگفته هم از ته دل خوشحال شدیم
نگهبان بیا این صادق خان که معلوم نیست تو جبهه ی کی هست رو ببر زندان تا جبهشو مشخص کنه
صادق داداش با پای خودت بورو انفرادی
ما تبریک نگفته هم از ته دل خوشحال شدیم
نگهبان بیا این صادق خان که معلوم نیست تو جبهه ی کی هست رو ببر زندان تا جبهشو مشخص کنه
سلام صبح بخیر.
اصن حالا که همچینس نمیرم ببینم کی میتونه منو بندازه زندان.ناقلا دست پیشو میگیره پس نیفته.اگه قراره کسی بره زندان شما هستید نه من
هیشکی هم نیس بیاد بین ما داوری کنه ببینه کی زندانیه کی طبرعه.من در حزب حق گرا فعالیت دارم.مپل یه داور.داورها کی طرف یه تیمن؟
سلام به دوستان
گهی پشت به زین و گهی زین به پشت
اینقدر از کاربر salamat595 سوغاتی خواستید که بعدا خودتون گیر افتادین که شیرینی بدید...!!
بهتر نبود که اول یه تبریک می گفتید و بعد یه تبریک می شنیدید و حالا توی این جدال شیرینی نمی افتادین؟!
خوب حالا بنده یه ایثار و از خودگذشتگی می کنم و یه جعبه شیرینی می گیرم و برای آشتی کنان تعارف می کنم.
نظرتون چیه؟
سلام دوستان
خدا رو شکر که ماجرا به خیر وخوشی تموم شد و رفت .
اصلا نگران نباشید ان شاءآلله خودم رفتم امام رضا حتما واسه همتون سوغاتی میارم ؛ سفارشاتونو یادداشت کنید ؛ باور کنید جدی میگم .
این گلم تقدیم به شما
بزارید رو تاقچه ی اتاقتون , هر وقت که دیدید یاد آرچیتکت بیفتید ؛ فکر کنم منم کم کم دارم مثل خانم طهمورس به اون دیار میشتابم ؛ اینم روحمه که داره مینویسه .
با سلام راستش بودن با دوستانی مث شما بزرگترین شیرینیه
امیدوارم از شوخی های گهگاه زیاد من ناراحت نشین
هر دفه که میام راسخون یک راست میام تو پاتوق تا ببینم چه خبره
صادق جان ما دوستان خوبی مث شما رو تو دلمون زندونی میکنیم
سلام دوستان گلم.
آرچیتکت جان عکس و امضای قشنگی گذاشتی.مبارک باشه.
سلامت جان بنده هم همینطور.اگر مطلبی بیان میشه صرفا برای خنده و مزاحه نه قصد دیگه ای.ممنون که با حضورتون پاتوقو گرم نگه میدارید.
خدایا مرا دریاب در این لحظات سخت که هیچ کس مرا درنمی یابد الهی ادرکنی به حق الرضا
سلام سلام
کاربر طهمورس حالش خوب شده از چند مین دیگه میاد
سلام دوستان
اصلا نگران نباشید ان شاءآلله خودم رفتم امام رضا حتما واسه همتون سوغاتی میارم ؛ سفارشاتونو یادداشت کنید ؛ باور کنید جدی میگم .
این گلم تقدیم به شما
بزارید رو تاقچه ی اتاقتون , هر وقت که دیدید یاد آرچیتکت بیفتید ؛ فکر کنم منم کم کم دارم مثل خانم طهمورس به اون دیار میشتابم ؛ اینم روحمه که داره مینویسه .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام
دیگم از این حرفا نزنید مگه نگفتید کلبه سوختتونو تازه با خدا ساختید حالا وقت اون که تو این کلبه مهمون دعوت کنید
امضاتونم خیلی قشنگ تبریک
سلام دوستان
این گلم تقدیم به شما
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام
دیگم از این حرفا نزنید مگه نگفتید کلبه سوختتونو تازه با خدا ساختید حالا وقت اون که تو این کلبه مهمون دعوت کنید
امضاتونم خیلی قشنگ تبریک
سلام بچه ها جریان این کلبه سوخته و ساخته شده چیه مث اینکه فقط من بیخبرم
داش آرتیکت دمت گرم دیگه غریبه شدیم ؟؟
سلام
امضاتونم خیلی قشنگ تبریک
سلام بچه ها جریان این کلبه سوخته و ساخته شده چیه مث اینکه فقط من بیخبرم
داش آرتیکت دمت گرم دیگه غریبه شدیم ؟؟
سلام داداش.اصلا غصه نخور.تو این زمینه هم پشتتم،تنها نیستی.چون منم نمیدونم قضیه چیه.
سلام
اگر روزی رسید که من نبودم ، تمام وصیتم به شما این است که " خوب بمانید " از آن خوب هایی که من عاشقش بوده و هستم . *** 4 ***
سلام
اگر روزی رسید که من نبودم ، تمام وصیتم به شما این است که " خوب بمانید " از آن خوب هایی که من عاشقش بوده و هستم . *** 4 ***
مسئول محترم
این عدد4بادرجه سروانی رونفهمیدم؟