هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سلام
دوستان برای فردا دعا کنید...
اگه خدا بخواد و یه اتفاق خوبی بیوفته قطعاً شما رو هم در جریان میذارم و مطمئنم سودش و خوشحالیش شامل حال همه مون میشه....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
با سلام خدمت کاربر بی وفا
دعا که 100 % میکنیم اما اینکه میگید سودش و خوشحالیش شامل همه ما میشه بسی جای تعجب داره
سلام به همه زیارت من قبول
چه خبر؟دلم براتون تنگ شده بود خوبیــــــــــــــــن
ان شااله قسمت همه ی دوستان
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام به به جاتون خیلی خالی بود زیارت قبول
کاربر سلامت میبینم که دستاتون پر سوغاتی
آخه این چه کاری ؟چرا اینقدر زحمت کشیدید؟ من که راضی نبودم همین قدر که دعا کردید کافیه
حالا که زحمت کشیدید بدین راسخون خودش پست میکنه
بغض عشق مونده هنوز تو صدام
خدايا يه دنيا غصه دارم
نفميد اونكه بايد مي دونست
هنوزم چقدر عزيزه برام
نفهميد
نفهميد
سلام به همه زیارت من قبول
چه خبر؟دلم براتون تنگ شده بود خوبیــــــــــــــــن
ان شااله قسمت همه ی دوستان
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام به به جاتون خیلی خالی بود زیارت قبول
کاربر سلامت میبینم که دستاتون پر سوغاتی
آخه این چه کاری ؟چرا اینقدر زحمت کشیدید؟ من که راضی نبودم همین قدر که دعا کردید کافیه
حالا که زحمت کشیدید بدین راسخون خودش پست میکنه
سلام ممنون از شما
راستش سوغاتی تو کیفم بود دیشب ساعت 12 شب رسیدم خونه همه منتظرم بودن البته بعدا فهمیدم همه منتظر سوغاتی بودن
رفتم یه دوش بگیرم که دو هوا نشم اومدم بیرون از حمام دیدم همه خوابیدن ساک مسافرت هم خالی شده و گرفته خوابیده
هیچی دیگه منم رفتم خوابیدم
نخود و کشمش دو آتیشه گرفتم نمیشه پست کرد باید تشریف بیارید منزل هر کی سوغاتی میخواد
با کاربر و کارمندای محترم راسخون دسته جمعی بیاید در خدمت همه هستم
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
تبریک دست خالی مرا با سخاوت بی حدتان بپذیرید
خدا رو شکر شمام که کاربر طلایی 1 شدید شیرینیشم اینکه از این به بعد هر چی پست زدید امتیازش مال من
چقدر من قانع هستم نه گل میخوام نه شیرینی
سلام
کلا من قدمم خوبه ؛ هرجا میرم کارستون میکنم ؛ شلوغ پلوغ میشه ( اینم تعریف از خودم )
امتیاز ؛ حسنه ؛ پیامک ؛ هرچی خواستید در خدمتیم ؛ بدون استفاده مونده ؛ حداقل یکی بهره ببره
پس چرا از این کارا انجام نمیشه اینجا
دوستان دعا کنید دوست خوبمون جناب آقای خواجه هم سریع برگرده پیشمون.انشاالله...
سلام ممنونم صادق جان ان شااله قسمت همه راسخونی ها و شما دوست عزیز بشه
سلام ممنون از شما
راستش سوغاتی تو کیفم بود دیشب ساعت 12 شب رسیدم خونه همه منتظرم بودن البته بعدا فهمیدم همه منتظر سوغاتی بودن
رفتم یه دوش بگیرم که دو هوا نشم اومدم بیرون از حمام دیدم همه خوابیدن ساک مسافرت هم خالی شده و گرفته خوابیده
هیچی دیگه منم رفتم خوابیدم
نخود و کشمش دو آتیشه گرفتم نمیشه پست کرد باید تشریف بیارید منزل هر کی سوغاتی میخواد
با کاربر و کارمندای محترم راسخون دسته جمعی بیاید در خدمت همه هستم
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
یعنی فقط نخود کشمش آوردین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اصلا تو ساکتون چیزی بوده که خانواده خالی کنن ؟؟؟
کاربر آرکیتکت نظرتون در مورد کاربر سلامت که سوغاتی نیاورده چیه ؟ ؟؟؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
تبریک دست خالی مرا با سخاوت بی حدتان بپذیرید
خدا رو شکر شمام که کاربر طلایی 1 شدید شیرینیشم اینکه از این به بعد هر چی پست زدید امتیازش مال من
چقدر من قانع هستم نه گل میخوام نه شیرینی
سلام
کلا من قدمم خوبه ؛ هرجا میرم کارستون میکنم ؛ شلوغ پلوغ میشه ( اینم تعریف از خودم )
امتیاز ؛ حسنه ؛ پیامک ؛ هرچی خواستید در خدمتیم ؛ بدون استفاده مونده ؛ حداقل یکی بهره ببره
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
شک ندارم چون خوب و مهربون هستید هر جا باشید شلوغه
جناب خواجه تا نرفتین سربازی این امتیازای کاربر ارکیتکت رو سریعا انتقال بزنید
آبجی اصلا راه نداره که ببخشیمش
به نظر من چند روزی از اومدن به راسخون محرومش کنیم تا حسابی حالش جا بیاد و دوستاشو فراموش نکنه
به نظر من چند روزی از اومدن به راسخون محرومش کنیم تا حسابی حالش جا بیاد و دوستاشو فراموش نکنه
آقا من اعتراض دارم اگه اعتراض وارده عرض کنم
حالا که فکر میکنم چاره ایی ندارم جز بخشیدن اون چیزایی که واسه خودم خریدم واله از شما چه پنهون یه کیف لپتاپ اندازه لپتاپ خودم یه انگشتر اندازه انگشت خودم و یه عطر ناقابل هم عطر ماه تولد خودم خریدم بگیرین مال شما ، با این اوصاف منطقی باشین خواهشا ، عطر ماه تولد من و انگشتر اندازه انگشت من و کیف اندازه لپتاپ من به چه درد شما میخوره بی رحما اشکمو در اوردین منو از راسخون محروم نکنید من نمیتونم تحمل کنم
لطفا بیشتر فکر کنید دوست خوبی مث منو به یه سوغاتی نفروشید
یه فرصت دیگه به من بدید
چه روز پر فراز و نشیبی بود ؛ امروز 3 صفه پست در این تالار گذاشتیم که تقریبا 40 تایی میشه ؛تالار روابط عمومی رو که نگو ؛ هیچ وقت فکرشو نمیکردم اونجاهم بشه شیطونی کرد اونم تا بدین شدت ! آفرین خوبه همین جوری پیش برید
خوب دوستان گل ؛ از حال و هوای امتحاناتتون بگید ، چه گلی کاشتید ؟ از هوای شهرتونم بگید بدک نیست
حالا که فکر میکنم چاره ایی ندارم جز بخشیدن اون چیزایی که واسه خودم خریدم واله از شما چه پنهون یه کیف لپتاپ اندازه لپتاپ خودم یه انگشتر اندازه انگشت خودم و یه عطر ناقابل هم عطر ماه تولد خودم خریدم بگیرین مال شما ، با این اوصاف منطقی باشین خواهشا ، عطر ماه تولد من و انگشتر اندازه انگشت من و کیف اندازه لپتاپ من به چه درد شما میخوره بی رحما اشکمو در اوردین منو از راسخون محروم نکنید من نمیتونم تحمل کنم
یه فرصت دیگه به من بدید
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
اعتراض وارد نیست به هیچ عنوان
اینا که اوردین واسه خودتون بوده نه واسه ما از نظر من باید یه شورا تو راسخون تشکیل بشه تا جرم شما رو بررسی کنیم
مدیر غلامعلی قاضی
در ضمن مشهد و بار کردین بردین
چه روز پر فراز و نشیبی بود ؛ امروز 3 صفه پست در این تالار گذاشتیم که تقریبا 40 تایی میشه ؛تالار روابط عمومی رو که نگو ؛ هیچ وقت فکرشو نمیکردم اونجاهم بشه شیطونی کرد اونم تا بدین شدت ! آفرین خوبه همین جوری پیش برید
خوب دوستان گل ؛ از حال و هوای امتحاناتتون بگید ، چه گلی کاشتید ؟ از هوای شهرتونم بگید بدک نیست
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اول من جواب میدم
امتحان که نداشتم خدا رو شکر 1 2 تا این ترم دارم دعا کنید
گلم نکاشتیم
شهرمونم شلوغ هنوز عید نشده اما خانم ها از این مغازه به اون مغازه از این بازار به اون بازار
آقایون هم بچه به بغل دم در مغازه ها نشستن
یه فرصت دیگه به من بدید
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
اعتراض وارد نیست به هیچ عنوان
اینا که اوردین واسه خودتون بوده نه واسه ما از نظر من باید یه شورا تو راسخون تشکیل بشه تا جرم شما رو بررسی کنیم
مدیر غلامعلی قاضی
در ضمن مشهد و بار کردین بردین
________________________________________________________________________________
سلام آقا منم قاضی بازی را بدید.یه پست هم به من بدید خوووووو
منم سوغاتی میخام تنها خوراااااا