هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
خداي حض بردم ممنون وخدارا شكر مي كنم كه به من فرصت خوندن مطلب شما را داد
پژمرده گلم باد صبا میخواهم ----------- در بستر مرگم و شفا میخواهم
اینقدر چرا از این و آن میگویید ----------- باور نکنید فقط تو را میخواهم
با سلام و خسته نباشید
جسارت که پیشنهاد میدم به بزرگی ببخشید .
پیشنهادم اینکه مطابق با اسم پاتوقمون هر هفته راجع به یه دل تنگی تو پاتوق حرف بزنیم مثلا یک هفته اختصاص بدیم به بی پولی بحث هر هفته تو لینک چرخشی قرار بگیره تا همه مطلع بشن میتونیم به صورت آزمایشی انجام بدین
واسه شروع یه نظر سنجی بزاریم که هر کس بگه دلش از چی گرفته بیشترین پست وارد بحث میشه
هر کمکی هم از من بر بیاد انجام میدم .
..................................................................
سلام
از پیشنهاد شما سپاسگزارم.
به نظر بنده برای شروع درمورد موضوعی که شما پیشنهاد دادید گفتگو کنیم و در پایان هفته ی آینده در صورت استقبال دوستان موضوع بعدی را انتخاب کنیم.
با سلام و خسته نباشید
جسارت که پیشنهاد میدم به بزرگی ببخشید .
پیشنهادم اینکه مطابق با اسم پاتوقمون هر هفته راجع به یه دل تنگی تو پاتوق حرف بزنیم مثلا یک هفته اختصاص بدیم به بی پولی بحث هر هفته تو لینک چرخشی قرار بگیره تا همه مطلع بشن میتونیم به صورت آزمایشی انجام بدین
واسه شروع یه نظر سنجی بزاریم که هر کس بگه دلش از چی گرفته بیشترین پست وارد بحث میشه
هر کمکی هم از من بر بیاد انجام میدم .
..................................................................
سلام
از پیشنهاد شما سپاسگزارم.
به نظر بنده برای شروع درمورد موضوعی که شما پیشنهاد دادید گفتگو کنیم و در پایان هفته ی آینده در صورت استقبال دوستان موضوع بعدی را انتخاب کنیم.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
سلام مجدد
میشه موضوع رو از 5 شنبه در لینک چرخشی قرار بدهبد تا همه از بحث مطلع باشند ؟
و اینکه از چه تاریخی بحث رو شروع کنیم ؟
اقای غلامعلی میشه برای کاربرانی که بیشتر در بحث شرکت میکنند امتیاز یا حسنه ویژه ای در نظر گرفته شود ؟
سلام مجدد
میشه موضوع رو از 5 شنبه در لینک چرخشی قرار بدهبد تا همه از بحث مطلع باشند ؟
و اینکه از چه تاریخی بحث رو شروع کنیم ؟
اقای غلامعلی میشه برای کاربرانی که بیشتر در بحث شرکت میکنند امتیاز یا حسنه ویژه ای در نظر گرفته شود ؟
........................................................
سلام
این موضوع را به اطلاع مدیر ارشد انجمن ها می رسانم تا در صورت موافقت در لینک چرخشی بگذارند.
بحث را هم می توانید از فردا شروع کنید.
در مورد حسنه و امتیاز هم نیاز به موافقت مدیر ارشد انجمن ها هست.
یا حق
***** اطلاعیه ******
هر چه میخواهد از دل تنگت از بی پولی بگو
میخواهیم یک هفته از یکی از دل تنگی های مردم که بی پولی و فقر بگیم راسخونی ها حرف دلشون و بزنن
به دل تنگی های هم دیگه جواب بدیم
منتظر پست هاتون هستیم
بحث این هفته بی پولی فقر
میخواییم به دردم دلتون از بی پولی گوش بدیم
پست بزارید
گپ بزنیم
چرا فقر بده ؟؟؟؟؟
چرا بعضی فقیرند بعضی غنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
درد و دل تونو به ما بگید......
موضوع بحث این هفته
((¯`»._.«¦¤¦بی پـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــولی¦¤¦»._.«´¯))
سلام و خسته نباشید
خیلی پیشنهاد خوبی است که در این هر چه می خواهد دل تنگت بگو دادید . این تالار خیلی مردانه بود . ما توی فامیل مان خیلی معلم داریم. خود من از همه معلم ترم ولی معلم نیستم . خیلی از حضور شما در انجمن خوشحال هستم و امیدوارم همکاری خوبی با شما داشته باشم.
سلام و خسته نباشید
خیلی پیشنهاد خوبی است که در این هر چه می خواهد دل تنگت بگو دادید . این تالار خیلی مردانه بود . ما توی فامیل مان خیلی معلم داریم. خود من از همه معلم ترم ولی معلم نیستم . خیلی از حضور شما در انجمن خوشحال هستم و امیدوارم همکاری خوبی با شما داشته باشم.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
با سلام خدمت شما
من خودم هم معلم هستم خوشحال میشم اگه توی بحث ما شرکت کنید منتظر پستتون هستم .
سلام جناب غلامعلی
متاسفانه پیشنهاد من مورد تایید قرار نگرفت از این که شما همکاری نمودید ممنون هستم فقط باعث زحمت شما شد باعث شرمندگی پست هایی که مربوط به بحث بود رو حذف کنید تا کاربران پست جدید نگذارند بازهم تشکر و شرمنده
یا علی
سلام خیلی خوبه چون کسانی که تو راسخون هستی اکثرا تحصیل کرده اند و اینجوری میشه در مورد موضوعی بحث کرد و نظر داد و از نظرات بقیه هم استفاده کرد
من موافقم چون اینجوری باعث میشه هر چه میخواهد دل تنگت بگو یه مسیر مشخصی رو میره بخاطره این میگم که من خودم اصلا نمیدونم راجع به چی باید اینجا پست بذارم درد دل زیاده ولی خوب موضوع مشخص باشه و همه راجع به یه موضوع صحبت کنند بهتر به نتیجه میرسیم ببخشید زیاد حرف زدم فقط نظر خودمو گفتم همین و بس
سلام خیلی خوبه چون کسانی که تو راسخون هستی اکثرا تحصیل کرده اند و اینجوری میشه در مورد موضوعی بحث کرد و نظر داد و از نظرات بقیه هم استفاده کرد
من موافقم چون اینجوری باعث میشه هر چه میخواهد دل تنگت بگو یه مسیر مشخصی رو میره بخاطره این میگم که من خودم اصلا نمیدونم راجع به چی باید اینجا پست بذارم درد دل زیاده ولی خوب موضوع مشخص باشه و همه راجع به یه موضوع صحبت کنند بهتر به نتیجه میرسیم ببخشید زیاد حرف زدم فقط نظر خودمو گفتم همین و بس
~~~~~~~~~~~~~
با سلام متاسفانه با پیشنهاد موافقت نشد
حیف شد واقعا من خودم میخوام مطلب بذارم تو این تالار ولی متاسفانه نمیدونم اصلا راجع به چی باید بنویسم کاش یه موضوع برای هر هفته مشخص بشه اینجوری خیلی بهتر بود
کوک کن ساعتِ خویش!
کوک کن ساعتِ خویش !
اعتباری به خروسِ سحری، نیست دگر
دیر خوابیده و برخاسـتنـش دشـوار است
کوک کن ساعتِ خویش !
که مـؤذّن، شبِ پیـش
دسته گل داده به آب
و در آغوش سحر رفته به خواب
کوک کن ساعتِ خویش !
شاطری نیست در این شهرِ بزرگ
که سحر برخیزد
شاطران با مددِ آهن و جوشِ شیرین
دیر برمی خیزند
کوک کن ساعتِ خویش !
که سحرگاه کسی
بقچه در زیر بغل،
راهیِ حمّامی نیست
که تو از لِخ لِخِ دمپایی و تک سرفه ی او برخیزی
کوک کن ساعتِ خویش !
رفتگر مُرده و این کوچه دگر
خالی از خِش خِشِ جارویِ شبِ رفتگر است
کوک کن ساعتِ خویش !
ماکیان ها همه مستِ خوابند
شهر هم . . .
خوابِ اینترنتیِ عصرِ اتم می بیند
کوک کن ساعتِ خویش !
که در این شهر، دگر مستی نیست
که تو وقتِ سحر، آنگاه که از میکده برمی گردد
از صدای سخن و زمزمه ی زیرِ لبش برخیزی
کوک کن ساعتِ خویش !
اعتباری به خروسِ سحری نیست دگر
و در این شهر سحرخیزی نیست
و سـحر نـزدیک است .....
حیف شد واقعا من خودم میخوام مطلب بذارم تو این تالار ولی متاسفانه نمیدونم اصلا راجع به چی باید بنویسم کاش یه موضوع برای هر هفته مشخص بشه اینجوری خیلی بهتر بود
آخه همچین چیزی توی تالار گفتگوی آزاد تعریف شده ، خداییش اگه این طرح را می افتاد، شما حرف های دل تنگتونو غیر از بحث هفتگی کجا باید میگفتید؟