راسخون

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

سلام

کسی اینجا منو میشناسه؟

الان هنگم نمیدونم از چی و کی و کجا و...بگم!؟

فقط خیلی وقته که نیستم! حس خاص و ناخوشایندی دارم!!

این تاپیک هم تنها جای متمرکز راسخونه که راحتم توش و میشه 2 کلوم حرف دل زد! البته نه دله دل! دل دلیا رو هیچ جا نمیشه راحت زد!!

آخرین بار که یادمه با راسخون و راسخونیها بودم نمایشگاه الکامپ بود! 1روز مرخصی از نوع استحقاقی سوخت اما ارزشش رو داشت! هم دیدار دوستان خوب و گرم و صمیمی و هم تنوع و افزایش روحیه!

کلاً خیلی قاطی پاطی حرف میزنم! دلیلشم خودم نمیدونم!

این پستم نمیخواستم بزنم،اما ...

گفتم دوستان رو از نگرانی در بیارم و ابراز وجودی کرده باشم!!!

با علی

nazarianali کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1442
|

سلام

کسی اینجا منو میشناسه؟

الان هنگم نمیدونم از چی و کی و کجا و...بگم!؟

فقط خیلی وقته که نیستم! حس خاص و ناخوشایندی دارم!!

این تاپیک هم تنها جای متمرکز راسخونه که راحتم توش و میشه 2 کلوم حرف دل زد! البته نه دله دل! دل دلیا رو هیچ جا نمیشه راحت زد!!

آخرین بار که یادمه با راسخون و راسخونیها بودم نمایشگاه الکامپ بود! 1روز مرخصی از نوع استحقاقی سوخت اما ارزشش رو داشت! هم دیدار دوستان خوب و گرم و صمیمی و هم تنوع و افزایش روحیه!

کلاً خیلی قاطی پاطی حرف میزنم! دلیلشم خودم نمیدونم!

این پستم نمیخواستم بزنم،اما ...

گفتم دوستان رو از نگرانی در بیارم و ابراز وجودی کرده باشم!!!

با علی

خدا قوت جناب بی وفا

از سربازی بگو و نگهبانی ها، قبلا توی راسخون پست می ذاشتی، حالا باید اونجا شبانه پست بدی!

فکر می کنم سربازی به جناب بی وفا خوش میگذره که اینقدر شنگوله!!!

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

رفیق  آنقدر باورت دارم که وقتی میگویی  باران خیس میشوم .

salamat595 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19536
|

قرآن ! من شرمنده توام اگر از تو آواز مرگی ساخته ام كه هر وقت در كوچه مان آوازت بلند میشود همه از هم میپرسند " چه كس مرده است؟ " چه غفلت بزرگی كه می پنداریم خدا تو را برای مردگان ما نازل كرده است .

قرآن ! من شرمنده توام اگر ترا از یك نسخه عملی به یك افسانه موزه نشین مبدل كرده ام . یكی ذوق میكند كه ترا بر روی برنج نوشته،‌یكی ذوق میكند كه ترا فرش كرده ،‌یكی ذوق میكند كه ترابا طلا نوشته ،‌یكی به خود میبالد كه ترا در كوچك ترین قطع ممكن منتشر كرده و ... ! آیا واقعا خدا ترا فرستاده تا موزه سازی كنیم ؟

قرآن ! من شرمنده توام اگر حتی آنان كه ترا می خوانند و ترا می شنوند ،‌آنچنان به پایت می نشینند كه خلایق به پای موسیقی های . اگر چند آیه از ترا به یك نفس بخوانند مستمعین فریاد میزنند " احسنت ...! " گویی مسابقه نفس است ... روزمره می نشینند

قرآن !‌ من شرمنده توام اگر به یك فستیوال مبدل شده ای حفظ كردن تو با شماره صفحه ،‌خواندن تو آز آخر به اول ،‌یك معرفت است یا یك ركورد گیری؟ای كاش آنان كه ترا حفظ كرده اند ،‌حفظ كنی ، تا این چنین ترا اسباب مسابقات هوش نكنند خوشابه حال هركسي كه دلش رحلي است براي تو.آنانكه وقتي تورا ميخوانند چنان حظ ميكنند گويي كه قرآن همين الآن بر ايشان نازل شده است.آنچه ما با قرآن كرده ايم تنها بخشي از اسلام است كه به صليب جهالت كشيديم .

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

بین دو راهی گیر کردم:

سکوت علامت رضاست

یا

جواب ابلهان خاموشیست؟

کدومش درسته واقعا؟؟؟؟

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

خداراشكر كه تمام شب صداي خرخر همسرم را مي شنوم . اين يعني او زنده و سالم در كنار من خوابيده است.

I am thankful for the husband who snores all night, because that means he is healthy and alive at home asleep with me

خدا را شكر كه دختر نوجوانم هميشه از شستن ظرفها شاكي است.اين يعني او در خانه است و در خيابانها پرسه نمي زند.

I am thankful for my teenage daughter who is complaining about doing dishes, because that means she is at home not on the street

خدا را شكر كه ماليات مي پردازم اين يعني شغل و در آمدي دارم و بيكار نيستم.

I am thankful for the taxes that I pay, because it means that I am employed.

خدا را شكر كه لباسهايم كمي برايم تنگ شده اند. اين يعني غذاي كافي براي خوردن دارم.

I am thankful for the clothes that a fit a little too snag, because it means I have enough to eat

خدا را شكر كه در پايان روز از خستگي از پا مي افتم.اين يعني توان سخت كار كردن را دارم.

I am thankful for weariness and aching muscles at the end of the day, because it means I have been capable of working hard

خدا را شكر كه بايد زمين را بشويم و پنجره ها را تميز كنم.اين يعني من خانه اي دارم

I am thankful for a floor that needs mopping and windows that need cleaning, because it means I have a home

خدا را شكر كه در جائي دور جاي پارك پيدا كردم.اين يعني هم توان راه رفتن دارم و هم اتومبيلي براي سوار شدن

I am thankful for the parking spot I find at the far end of the parking lot, because it means I am capable of walking and that I have been blessed with transportation

خدا را شكر كه سرو صداي همسايه ها را مي شنوم. اين يعني من توانائي شنيدن دارم.

I am thankful for the noise I have to bear from neighbors, because it means that I can hear

خدا را شكر كه اين همه شستني و اتو كردني دارم. اين يعني من لباس براي پوشيدن دارم.

I am thankful for the pile of laundry and ironing, because it means I have clothes to wear

خدا را شكر كه هر روز صبح بايد با زنگ ساعت بيدار شوم. اين يعني من هنوز زنده ام.

I am thankful for the alarm that goes off in the early morning house, because it means that I am alive

خدا را شكر كه گاهي اوقات بيمار مي شوم. اين يعني بياد آورم كه اغلب اوقات سالم هستم.

I am thankful for being sick once in a while, because it reminds me that I am healthy most of the time

خدا را شكر كه خريد هداياي سال نو جيبم را خالي مي كند. اين يعني عزيزاني دارم كه مي توانم برايشان هديه بخرم.

I am thankful for the becoming broke on shopping for new year , because it means I have beloved ones to buy gifts for them

خداراشكر...خدارا شكر...خدارا شكر           

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

سلام

شب یلدا نزدیکه ، دوستان هندوانه خریده اید؟ قیمتش مناسبه؟

دوستانی که مهارت دارند بفرمایند که ویژگی هندوانه خوب چیه؟

با سلام خدمت شما

خوب بهترین شیوه خرید هنوانه، اون طوری که ما بهش رسیدیم، خرید به شرط هست.

اونم به شرط چاقو.

ضمنا دقت کنید هندونه همه جاش یه رنگ باشه. نقاط سفید رنگ در اون نباشه.

اون جاهایی که سفید هست داخل هندونه هم سفید رنگه  و داراش مشکل.

قیمت اون رو هم هنوز نرسیدیم قیمت بگیریم.

با احترام

قدرت جان خیلی بابت شب چله زحمت کشیدی ایکاش ماهم درمنزلتون بودیم عکسهای ارسالی واسه مسابقه رومیگم.

qodrat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12046
|

قدرت جان خیلی بابت شب چله زحمت کشیدی ایکاش ماهم درمنزلتون بودیم عکسهای ارسالی واسه مسابقه رومیگم.

با سلام خدمت شما

خواهش می کنم ما که خیلی لذت بردیم از اون روز و بهتر بگم از اون شب.

شما درست می گید ای کاش شما  و مدیران و دوستان دیگه حضور داشتید که در کنار هم لحظات خوبی رو می گذروندیم.

تعداد عکس هامون زیاد بود، احتملا بازم این عزیزان رو دچار مشکل کردیم.

انشاالله شرایطی پیش بیاد و کنار هم عکسای خوبی بگیریم و خاطره موندگار رو داشته باشیم.

با احترام

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

سلام بردلتنگی درشب چله

دستهارا باز در شبـــهای ســـرد هــــــا کنید ای کودکان دوره گـرد

tahmores کاربر طلایی1
|
|

سلام بردلتنگی درشب چله

دستهارا باز در شبـــهای ســـرد هــــــا کنید ای کودکان دوره گـرد

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

ای کاش اونقدر قدرت داشتیم تا یه بار دستای سرد این بچه ها رو تو دستمون بگیریمو گرمشون کنیم  طعم محبت به این بچه  ها رو یه بار احساس کنید خیلی شیرین  از هندونه یلدا شیرین تر

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

ضمن عرض خسته نباشی خدمت کاربر golamali

به جرات  میتونم بگم بهترین تالار راسخون  اینجاست  ای کاش کاربرا بیشتر با هم صمیمی بشن 

کاربر غلامعلی  من خیلی علا قه دارم این  تالار راه بیفته و همه درد دلشون و بگن یک سری نظر دارم که اگر قابل بدونید بگم 

باز هم   ممنونم

......................................................

سلام

نظر لطف شماست ، انشاالله این تالار با همکاری شما و دیگر دوستان جذاب تر بشود.

منتظر نظرات مفید شما هستم.

در پناه حق

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

مکه، چند خطی با زنده یاد حسین پناهی

در مکه که رفتم خیال میکردم دیگر تمام گناهانم پاک شده است...

غافل از اینکه تمام گناهانم گناه نبوده و تمام درست هایم به نظرم خطا انگاشته و نوشته شده بود.
در مکه دیدم خدا چند سالیست که از شهر مکه رفته و انسانها به دور خویش میگردند!
در مکه دیدم هیچ انسانی به فکر فقیر دوره گرد نیست... دوست دارد زود به خدا برسد وگناهان خویش را بزداید غافل از اینکه آن دوره گرد خود خدا بود!

در مکه دیدم خدا نیست و چقدر باید دوباره راه طولانی را طی کنم تا به خانه خویش برگردم و در همان نماز ساده خویش تصور خدا را در کمک به مردم جستجو کنم...
آری، شاد کردن دل مردم همانا برتر از رفتن به مکه ایست که خدایی در آن نیست...

tahmores کاربر طلایی1
|
|

شنیدین میگن  تا یه اتفاقی برات نیفته  درکش نمیکنی   امروز تو تاکسی یه لحظه دیدم کیف پولم نیست البته پیدا شد  اما واسه چند ثانیه نداشتن پول حس بدی داشت  الان که فکر میکنم  میگم  واسه چند ثانیه این جوری ریختم  بهم  اونایی که همیشه  با بی پولی سرو کله میزنن چی کار میکنن ؟  دلم  گرفت از اینکه نداشتن پول باید خوشی هامونو ازمون بگیره....

tahmores کاربر طلایی1
|
|

......................................................

سلام

نظر لطف شماست ، انشاالله این تالار با همکاری شما و دیگر دوستان جذاب تر بشود.

منتظر نظرات مفید شما هستم.

در پناه حق

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

با سلام و خسته نباشید 

جسارت که  پیشنهاد میدم  به بزرگی ببخشید .

پیشنهادم اینکه مطابق با اسم پاتوقمون  هر هفته راجع به یه دل تنگی تو پاتوق حرف بزنیم  مثلا  یک هفته اختصاص بدیم به بی پولی  بحث هر هفته تو لینک چرخشی قرار بگیره تا همه مطلع بشن  میتونیم به صورت آزمایشی انجام بدین  

واسه شروع یه نظر سنجی بزاریم که هر کس بگه دلش از چی گرفته بیشترین  پست  وارد بحث میشه

هر کمکی هم از من بر بیاد انجام میدم .

tahmores کاربر طلایی1
|
|

تقدیم  به بچه های پاتوق