هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
نقل قول architect0811
با سلام خدمت شما
در مورد اینکه گفتید عدم ارسال پست های متعدد کدامیک از مشکلات زیر رو حل کرده. باید بگم :
شما چه طور انتظار دارید چهار سال ارسال پست یه دفه کنار گذاشته بشه؟
چه طور انتظار دارید کاربر یا مدیری که شب تا صب و صب تا شب کارش این بوده که پست ارسال کنه. یه دفه بشه فردی متخصص و یا صاحب نظر و یا حل کننده مشکل دیگران؟
چه طور انتظار دارید فردی که روزی 1500،1000 پست ارسال می کرده حالا وقتی بهش می گی بیا با این محدودیت ارسال پست انجام بده بگه بسیار خوب؟ معلومه مقاومت می کنه.
در گذشته انجمن مساوی بوده با ارسال پست
ارسال پست مساوی بود یا افزایش سطح کاربری.
افزایش سطح کاربری مساوی بود با برتری.
این روند 4 سال ادامه داشته.
حالا ساده انگاری هست اگر فکر کنیم با صرف چند ماه زمان بشه همه چی از این رو به اون رو بشه.
این از این مورد.
مورد دیگه که "شما گفتید هیچ یک از اهدافتون تحقق پیدا نکرده."
من همچین نظری ندارم.
یکی از اهداف ما این بود که مشکلات انجمن از جانب سایرین دیده بشه و یک مطالبه جمعی در مورد حل اونا بوجود بیاد که شکر خدا من توصحبت های بعضی این مورد رو می بینم.
سطح کاربری
در گذشته ما شاهد جمله های زشتی بودیم به این شکل که چون ملاک برتری تعداد پست و سطح کاربری بود
و اگر سطح کاربری فردی در سطوح اولیه بود و یا تعداد ارسال اون پایین بود به رخش کشیده می شد.
با گفتن جمله هایی مانند کاربر برنزی، فلانی چند ده برابر تو پست داره حد خودت رو بدون و ......
الان دیگه این مورد رو ما نمی بینیم.
اگر هست بفرمایید؟
گذشته از موارد بالا، فرض می کنیم هیچ یک تحقق پیدا نکرده باشه.
فدای سرمون که تحقق پیدا نکرده.
اصلا مگه در عمل همش تحقق پیدا می کنه؟
ما کاری که باید انجام بدیم رو می دیم.
گفتنی باشه می گیم.
انجام دادنی باشه تا حد توان انجام می دیم.
بقیش دیگه دست ما نیست.
پس فردا حداقل می تونیم اینو بگیم که آقا در حد توانمون و علممون مشکلات رو دیدیم و گفتیم.
نه اینکه مشکلات رو دیده باشیم و بگیم بابا این دردسر داره ولش کن.
حداقل گفتیم و سکوت نکردیم و این خیلی مهمه.
در مورد اینکه گفتید "لااقل پست بزارن ؛ از حالت سکون که بهتره ؟!
من نظر شمارو ندارم.
من فکر می کنم وضعیت الان اگر اگر اگر بد باشه. وضعیت ارسال پست بسیار بدتر هست.
چون ارسال پست خوش خیالی مفرط و غرور کاذب و بی توجهی و غفلت برای ارسال کنندش میاره.
طوری که فکر می کنه انجمن به اون و گروهش وابسته هست، که اگر نباشن فلج میشه.
یا طوری که فکر می کنه کارش برای ارتقا سایت هست.
یا طوری که فکر می کنه داره انجمن رو مرجع می کنه.
.......
در کل خدمت شما بگم ما با کمک و یاری خدا می ریم جلو.
با کمک خدا بدون سکوت، بدون ترس و با تمام توان و البته بدون منت.
باید صبوری کرد .
باید در نظر داشت، رفع مشکلات نهادینه شده نیاز به تلاش و صرف زمان داره. هر دو تا باید با هم باشه.
با احترام
سلام
به عرض میرسونم که چند وقت پیش که حتما همگیتون خوندید یکی اومد گفت راسخون فرهنگی بودن رو یدک میشه
کدوم یکیتون حاضر شدید بیاید مخالفت یا موافقت خودتونو اعلام کنید !!!!!!!!!!!!!! ( نمیشه که نمک خوردو نمکدون شکست )
اونیکه در روز 1500 تا پست میداشت سکوت کرد ؛ بقیه چرا ؟ از نظر شخص یا فرهنگی بودن رو یدک میکشه یا یدک نمیشه ؟ اما چرا ؟
قبول دارم که در پاسخ بعضی ها باید سکوت رو ترجیح داد اما نه همیشه !
بعدشم من کاربر با ورودم به انجمن ها بهترین فعالیتی که میتونم انجام بدم و حضور خودم رو نشون بدم ؛ جز با ارسال پست که نمیتونه باشه ؟
نهایتا 10 پست تو تالار گفتگو 5 تا هم اینجا ؛ 10 تا هم در پاسخ به مطالب ؛ بقیه وقتمو که دوست دارم تو انجمن ها باشم چطور بگذرونم ؟
اگه کسی نباشه پست بذاره پس چه پست هایی خونده بشه ؟
من نمیگم کاربر بیاد روزی 1000 تا پست بذاره ؛ چون خود من اوایل فقط به پستهای کاربرا پاسخ میدادم و خبری از پست نجومی نبود و وقتی میدیدم کاربرایی پست نجومی میذارن ؛ متوجه تضییع وقت خودم با وقتی که اونها صرف میکردن شدم و منم به پست گذاری رو آوردم چون در ارسال آخرین پستها همیشه نام کاربری _ _ _ قرار داشتند
من الان دارم میگم کاربر هرچقدر که میخواد پست ارسال کنه اما مفید باشه ؛ از نظر شما یا سایرین آیا اینکار ایرادی داره ؟ اگه آره واقعا چرا ؟
همین
تورو خدا مختصر و مفید پاسخ بدید
دوستان عزیز
یه سوال ؟
به نظر شما 15 دقیقه چقدر میتونه برای شخصی مفید و حائز اهمیت باشه ؟
تو این 15 دقیقه چه کار مهمی میشه انجام داد ؟
آیا واقعا نمیشه تو اون 1425 دقیقه ی باقی مونده خیلی کارارو انجام داد ؟
آیا واقعا با این 15 دقیقه میشه تحولی عظیم در جهان و زندگی خودمون ایجاد کرد ؟
این 15 دقیقه چقدر میتونه مهم باشه که یکی حتی حاضر نمیشه اونو صرف دوستی کنه مثلا از 10 تا 9 تا دوسش داره ؟
این 15 دقیقه چقدر میتونه مهم باشه که فرد نمیتونه غرورش رو بشکنه و اونو صرف کسی کنه روزی بیشتر از 15 ساعت تو تنهایش براش وقت میذاره ؟
خلاصه جوابمو بدید که آیا این 15 دقیقه میتونه اونقدر مهم باشه که به خاطرش شکستن کسی رو ببینی ولی حاضر نشی این 15 دقیقه رو بهش ببخشی !
ممنون میشم جواب سوالمو بدید
راسخونی های عزیز nazarianali , nikbakht88
چرا تشکر زدید ؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا نقل قل نزنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا تا آخر نمیخونید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا تا آخر نخونده تشکر میزنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
کاربر architect من یه سوال دارم البته شاید بخندید اما خوب بلد نیستم چی کار کنم پرسیدن عیب نیست نداتستن عیب
ببخشید میشه بگید چه جوری استاتوس میزنید منظورم همین جمله
البته اگه دوست دارید جواب بدید بازم معذرت
نقل قول architect0811
در مورد اون کاربری که گفتید.
من الان حضور ذهن ندارم. میشه بفرمایید موضوع دقیقا چی بود؟
من اصلا نمی دونم در اون شرایط حضور داشتم یا خیر.
گذشته از این ما منکر اشتباهاتمون نیستیم.
یه سری جاها بوده باید وارد می شدیم نشدیم.
از پیشامد اونا هم عذرخواهی می کنیم.
سعی هم می کنیم دیگه تکرا نشه.
عرض کردم خدمت شما
انجمن در حال پوست انداختن هست. ما داریم تلاش می کنیم روش هایی برای به قول شما گذران وقت، قعالیت، کسب امتیاز و مواردی از این دست اجرا کنیم که بدون ارسال پست های متعدد صورت بگیره.
چون مختصر خواستید من مختصر می پرسم.
پست مفید از نظر شما چه ویژگی باید داشته باشه؟
فکر می کنید چند تا از این یک میلیون ارسال با تعریف شما مفید بوده؟(با عدد بگید لطفا)
با احترام
سلام
کاربر architect من یه سوال دارم البته شاید بخندید اما خوب بلد نیستم چی کار کنم پرسیدن عیب نیست نداتستن عیب
ببخشید میشه بگید چه جوری استاتوس میزنید منظورم همین جمله
البته اگه دوست دارید جواب بدید بازم معذرت
با سلام و تشکر
کاربر گرامی این یک تصویر می باشد که در قسمت امضاء پروفایل کاربری ثبت می گردد . برای ثبت امضاء به قسمت ویرایش پروفایل نام کاربری خود مراجعه نمایید .
انجمن در حال پوست انداختن هست. ما داریم تلاش می کنیم روش هایی برای به قول شما گذران وقت، قعالیت، کسب امتیاز و مواردی از این دست اجرا کنیم که بدون ارسال پست های متعدد صورت بگیره.
چون مختصر خواستید من مختصر می پرسم.
پست مفید از نظر شما چه ویژگی باید داشته باشه؟
فکر می کنید چند تا از این یک میلیون ارسال با تعریف شما مفید بوده؟(با عدد بگید لطفا)
با احترام
سلام
آفرین مدیر خوب ؛دستتون درد نکنه ؛ خداییش تومار میزارید آدم هیچی نمیفهمه
من آمار اون یک میلیون پست رو ندارم که بگم چندتاش مفیدن
اما اگه یادتون باشه خودتون به من گفتید به جای ارسال 100 پست 10 تا از بهترین هاشو گلچین کنم و ارسال کنم
خوب اگه از این 10 تا های مفید تو هر کدوم از تالارها بفرستیم میشه کلی پست
من دارم میگم کاربر هرچقدر که پست دوست داره ارسال کنه ؛ اما و اما به این شرط که ؛ درجه ی اهمیت اون بالا باشه
یه پست خوبم اولا باید تاریخ انتشارش خیلی دور نباشه ؛ منبع قابل تاییدی داشته باشه ؛ کوتاه ؛ مفید و مختصر و البته مهم باشه ؛ عنوان هم در جذب خواننده خیلی مهمه و مطلب طوری باشه که خود ارسال کننده ی پست
این رغبت رو داشته باشه که قبل از ارسال یک بار از روش بخونه
همین
سلام و خدا قوت
خیلی خودتو خسته نکن. مطمئن باش بحث جدیدی که در رابطه با پست نجومی راه انداختی به نتیجه ایی نمی رسه چون طرفت همون طور که گفتم مرغش یه پا داره و زمانی قانع می شه که صد در صد حرفش به کرسی بنشینه نه 99 درصدش.
اگه در این بحث به نتیجه ایی رسیدی، اسممو عوض میکنم؟ هر چی تو بخوای می ذارم. ولی قول می دم ذره ایی از حرفهایی که می زنه را تغییر نمی ده چون اصلا متوجه نیست یا نمی خواد ببینه یا نمی تونه تغییرات جدید را ببینه.
اینم پاسخ نقل قول که خواسته بودی.
سلا چراهیچکس هوای مارونداره
کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
به قول مسئول محترم روابط عمومی، هممون خدا را داریم و اونه که هوای همه ماها را داره.
در راسخون نیز علاوه بر اینجا که همه با همدیگه میگیم و میشنویم و درد دل می کنیم، اگر سئوالی،درخواستی یا پیشنهادی داشتی میتونی در تاپیک های زیر مطرح کنی، قول میدیم رسیدگی کنیم:
با تشکر منتظرتون هستیم
سلام من دوست tahmores هستم عضو جدید راسخون.میخوام کاربر طلایی شم
صمیمانه حضور شما را در راسخون تبریک عرض نموده و برای شما و کاربر گرامی tahmores آرزوی موفقیت و پیروزی می نمایم.
بهترین مسیر بمنظور موفقیت و مثمرثمر بودن فعالیت در انجمن های راسخون(افزایش علم و آگاهی خود و دیگران)، فعالیت در چارچوب قوانین است:
قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی ...
با تشکر
بسمه تعالی
دوستان عزیز در ارتباط با ابهامات پیش آمده در مورد ارسال پست های متعدد(نجومی) مواردی را عرض می نمایم:
1-ارسال پست های تخصصی و کاربردی در هر زمینه از آشپزی و خیاطی گرفته تا هوا فضا در صورتی که هدف از ارسال پست صرفاً کسب امتیاز و ارتقاء سطح و جایگاه کاربری نباشد و توجه به بازخورد مطلب ارسالی و پاسخگویی به سئوالات و نظرات احتمالی کاربران نیز مورد توجه قرار گیرد و هدف، ارتقاء سطح علمی انجمن ها در آن موضوع خاص باشد، بشرط عدم ارسال تعداد انبوه در زمان خیلی کوتاه به هر تعداد بلامانع است.
ارسال پست های کاربردی و تخصصی در صورت توجه به بازخورد و پاسخگویی به سئوالات احتمالی بلا مانع است
2-ارسال پست در کلیه تاپیک های انتقادات و پیشنهادات، تاپیک های ویژه، تاپیک های بحث و تبادل نظر، پست های سئوالی، درخواستی و تعاملی به هر تعداد بلامانع است.
3-ارسال پست های خبری کپی شده از خبرگزاری ها در صورتی که بروز باشد و قبلا توسط سایر کاربران ارسال نشده باشد، کاربردی(داغ) و مخاطب پسند(مورد مطالبه و جستجو) باشد به تعداد بسیار محدود(حداکثر 10 پست) مجاز است.ارسال چنین اخباری در صورتی که همراه با تحلیل شخصی ارسال کننده باشد و ایجاد کننده حس تعامل و مباحثه باشد، تا 20 پست نیز بلامانع است.
رعایت قوانین فعالیت در انجمن ها بر همه موارد ذکر شده و در همه حال الزامی است
با تشکر
به قول مسئول محترم روابط عمومی، هممون خدا را داریم و اونه که هوای همه ماها را داره.
در راسخون نیز علاوه بر اینجا که همه با همدیگه میگیم و میشنویم و درد دل می کنیم،
سلام
فقط میخواستم بگم که خدا هوای من یکی رو خیلی داره
هی میگم خدا من میخوام آدم بده باشه ؛ جون هرکی دوست داری اینقدر هوامو نداشته باش
هی یه مسئله ای رو پیش میاره که نمیشه که نمیشه ؛
آخه مسئله اینه که آدم گاهی دلش میخواد بنده های خدا هم هواشو داشته باشن
راستی در اینجا فقط آرچیتکت درد و دل میکنه ؛ بقیه هم سیاست پیشه هستند و خودشونو رو نمیکنند
جناب نجاران من هی میخوام مدارا کنم شما نمیذارید ؛ جدیدا غلط املایی هم که دارید ؛به این پستم تشکر میزنید و نقل قول نمیزند ؛
بعد از یارکشی حتما باید یه دستی به تاپیک شما بکشم
سلام
مدیر قدرت ؛ جان من بیاید قانع بشید ؛
همونطور هم که در توضیحات جناب نجاران مشاهده فرمودید ارسال پستهای به تعداد زیاد خالی از ایراده البته به شروطها
جناب نیکبخت من نقل قول پست زیر رو خواسته بودم و بدلیل تاخیر در نقل قول تنبیه میشید و باید به تک تکشون پاسخ بدید ( جوابشم برام مهمه )
با سلام و تشکر
کاربر گرامی باور نمایید فقط تشکر زدم ، جوابی در ذهن ولسه این مورد ندارم . به محض اینکه چیزی به ذهنم خورد ثبت می کنم . راستی دعوا راه نندازیدااااااااااااااااا.