هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سلام دوستان عزیزم
امروز روز تاسوعای حسینی است
پس پاشو و بیا بریم عذاداری
دوستان راسخونی یاحسین!
شب عاشوراست امشب / کربلا غوغاست امشب / تشنه لب سقاست امشب / خونجگر زهراست امشب / آه و واویلاست امشب
زد نعره شهربانو، از فرقت شه دین
هردم به ناله میگفت، زهرا کجاست امشب/
ابن زیاد کافر، صف بسته در برابر
بر اهل بیت اطهر، این کی رواست امشب/
آن نازش پیمبر، سرو ریاض حیدر
بییار و بیبرادر، در کربلاست امشب/
هر دم عروس قاسم، میکرد و خاک و بر سر
میگفت و با دل زار، عیشم عزاست امشب/
آندم که از سر زین، افتاد سرور دین
گفتند و آل یاسین، واحسرتاست امشب/
با سلام خدمت دوستان عزیز راسخونی
امروز روز عاشوراست
و تا دقایقی دیگر جنگ امام حسین (ع) شروع میشه
امید وارم که عذاداری شما دوستان عزیز مورد قبول پروردگار قرار بگیره
پس همین حالا آماده بشید و به هیئت مورد نظر برید
موفق باشید
یاحسین!
درختی که هر ظهر روز عاشورا خون میگرید
..........................................................
سلام و عرض خوش آمد به شما دوست گرامی
قبلا چنین موردی رو شنیده بودم ولی تا حالا از نزدیک آن را مشاهده نکرده ام. والبته به نظرم نمی توان به چند تصویر اکتفا کرد.
آیا این موضوع واقعیت دارد؟ و آیا علماء هم آن را تایید کرده اند؟
در پناه حق
میخوام بگم.....
جون هرکی دوست دارید تو این شبا و روزای عزیز محرم ارامش مردمو صلب نکنید با این طبل های 2 متری و مخلفاطش
..................................................
هیئت های مذهبی سعی می کنند که مزاحمتی برای دیگران ایجاد نکنند ولی بعضی از هیئت ها هم مراعات نمی کنند و با طبل ها و صدای بلندگوی زیاد مزاحم دیگران می شوند که به نظرم باید به مسئولین آن هیئت با بیانی خوب تذکر داد.
یا حق
من که دلم تنگ نیست چی بگم !!!!
با سلام خدمت دوست عزیزم
همین که الان میگید دل تنگم تنگ نیست یه حرفیه از دل تنگت!
یاحسین!
در قفس هدف
پرواز است
هرچه ویرانتر بهتر...!
( شهید همت )
با سلام و عرض ادب خدمت کاربران گرامی و همیشه همراه راسخون :
در حال برگزاری چهارمین مسابقه ی پیش بینی فوتبال هستیم . در این نظر سنجی می خواهم نظر شما عزیزان را در مورد عملکرد خودم ، بدانم.
ابتدا این نظر سنجی فقط با زدن دکمه ی تشکر است و در نظر سنجی بعدی همه ی شما شرکت کنندگان ، می توانید به صورت کاملا مبسوط دلایل نظر خود را هم ذکر کنید. تا راه گشای آینده ما باشد.
این هم نشانی نظر سنجی:
پس فعلا فقط با زدن دکمه ی " تشکر" .
سپاس
با سلام خدمت دوست عزیزم
یاحسین!
سلام خدمت شما
تشکر از شما ؛ در واقع میشه اینگونه مطرح کرد که گاهی شخصی همونطور که از شدت حزن و اندوه و اشک قهقه میزنه و حالت جنون به فرد دست میده و یا اینکه فردی در برابر دیگری با توجه به اینکه سخنان زیادی برای گفتن داره و به دلیل ازدحام سخنان سکوت رو ترجیح میدهد میشه گفت که گاهی هم فرد اونقدر دلش تنگ و داغونه که به همچین نتیجه ای میرسه .
سوالی داشتم از محضر جنابعالی ؛ مدیران تالار ها چطور عهده دار این مسئولیت میشن ؟
درختی که هر ظهر روز عاشورا خون میگرید
..........................................................
قبلا چنین موردی رو شنیده بودم ولی تا حالا از نزدیک آن را مشاهده نکرده ام. والبته به نظرم نمی توان به چند تصویر اکتفا کرد.
آیا این موضوع واقعیت دارد؟ و آیا علماء هم آن را تایید کرده اند؟
در پناه حق
در هر صورت نباید به این اتفاقات دل ببندیم. نباید وجود چنین اتفاقاتی دلیل دینداری مون یا ارادتمون باشه "البته به نظر من"
یکی از انتقاد های حضرت آیت الله سیستانی نسبت به وضعیت کشور ایران که در دیدار اخیر مطرح کردند این بود که "کتابها و سخنان زیادی در باب دیده ها و شنیده های و خواب های عجیب مطرح است."
مثل خواب دیدن ها یا بزرگ کردن شخصیت ها، غیر واقعی ها که به کنار ولی واقعیت ها هم بیش از حد سر زبون مردمه. مثلاً رسول ترک و ... قرار نیست که ما از رسول ترک الگو بگیریم
با سلام خدمت دوست عزیزم
یاحسین!
سلام خدمت شما
تشکر از شما ؛ در واقع میشه اینگونه مطرح کرد که گاهی شخصی همونطور که از شدت حزن و اندوه و اشک قهقه میزنه و حالت جنون به فرد دست میده و یا اینکه فردی در برابر دیگری با توجه به اینکه سخنان زیادی برای گفتن داره و به دلیل ازدحام سخنان سکوت رو ترجیح میدهد میشه گفت که گاهی هم فرد اونقدر دلش تنگ و داغونه که به همچین نتیجه ای میرسه .
سوالی داشتم از محضر جنابعالی ؛ مدیران تالار ها چطور عهده دار این مسئولیت میشن ؟
با سلام خدمت تازه وارد راسخونی
دوست عزیزم
شما باید اول در خودتون ببینید بیشتر به چه چیزی علاقه دارید! بعدش میرید توی اون تالار و فعالیت میکنید! اگه که حرفه ای که دارید به اون تالار میخوره و وقت مدیریت دارید به مسئول واحد انجمن ها میگید و ایشون مدیرتون میکنن
موفق باشید
راستی خوشحال میشم شما رو بازم در این جا ببینم
یاحسین!
در هر صورت نباید به این اتفاقات دل ببندیم. نباید وجود چنین اتفاقاتی دلیل دینداری مون یا ارادتمون باشه "البته به نظر من"
یکی از انتقاد های حضرت آیت الله سیستانی نسبت به وضعیت کشور ایران که در دیدار اخیر مطرح کردند این بود که "کتابها و سخنان زیادی در باب دیده ها و شنیده های و خواب های عجیب مطرح است."
مثل خواب دیدن ها یا بزرگ کردن شخصیت ها، غیر واقعی ها که به کنار ولی واقعیت ها هم بیش از حد سر زبون مردمه. مثلاً رسول ترک و ... قرار نیست که ما از رسول ترک الگو بگیریم
..............................................
سلام
در تصاویری که از درخت مورد نظر (همان درختی که می گویند ظهر روز عاشورا خون می گرید)گرفته شده است ، نشان می دهد که اطراف آن را نرده آهنی نصب کرده اند و افراد بر روی شاخه های آن پارچه های سبز رنگی بسته اند.
آیا این ها نشان از مقدس دانستن این درخت نیست؟! آیا بهانه به دست دشمنان نمی دهد که بگویند شیعیان یک درخت را مقدس می شمرند و از آن طلب حاجت می کنند...!
به نظرم باید از اینگونه موارد دوری شود.
یا حق