هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سلام
طبق روال این چند روز که فقط میرسیدم بیام اینجا و پست های دوستان رو بخونم آمدم یه سری زدم،اما دیدم امروز خلوت بوده اینجا ! واسه همین گفتم یه پست تک خطی بزنم تا هم حضوری زده باشیم و هم از خلوتی در آمده باشه!
در ضمن خداروشکر کم کم دارم به شرایط جدید عادت میکنم و باهاش میسازم، اویل خیلی سخت بود اما الان راحت تر شده! هر چند باز هم تا حدودی سختم هست اما به مرور بهتر میشه!
به امید روزهای خوب...
خدانگهدار
مدیرعزیز، بازخداراشکرکه درشهرخودتون هستید دوران خدمت هم باعث کارکشتگی فردمی شودوهم خاطرات دوستان هم خدمتی بهمراه داردبه خودتان سخت نگذرانید امیدوارم هرچه زودترهم کسالتتون برطرف شودماهم تاجایی که بتوانیم جای دوستان رادراین تالارپرمی کنیم نگران تالارهای تحت نظارتتون هم نباشیدراسخون خودش هست ماهم تاجایی که بتونیم اگرموردی دیدم به روابط عمومی اطلاع می دهم بنابراین نگران ودلواپس اینجانباشیدامیدوارم زودترازموعد پایان خدمت زیرپرچم دوباره ظهورشمارودرتالارتحت سرپرستی خودتون وتالارهای وابسته شاهدباشیم دعای ماراسخونیابدرقه راحت بادا.
سلام خدمت دوستان
احوالاتتون چطوره
میبینم که آرچیتکت چند وقتیه زده به فاز خرخونی و کم پیدا شده
خواستم کم پیدا شدنمو به عرض دوستان گل راسخونی برسونم
با آرزوی توفیق
سلام خدمت دوستان
احوالاتتون چطوره
میبینم که آرچیتکت چند وقتیه زده به فاز خرخونی و کم پیدا شده
خواستم کم پیدا شدنمو به عرض دوستان گل راسخونی برسونم
با آرزوی توفیق
.........................................
سلام
الحمدلله ، شما احوالاتتون خوبه؟!
در متن شما کلمه " خرخونی " توجه بنده رو جلب کرد...!!
یادتون هست در تاپیک " یه سوال باحال " ، علت نام گذاری بعضی از کلمات رو پرسیده بودین؟ حالا می خواستم بپرسم چرا میگن " خرخون " ؟ چرا نمیگن " اسب خون " ؟!
.............................................
سلام و عرض خوش آمد به شما دوست گرامی
اگر می خواهید به مطلبی نقل قول بزنید ، مناسب است مطلبتون رو در زیر نقل قول بگذارید ، لذا با توجه به اینکه مطلب رو در عنوان پست خود گذاشته اید ناقص نمایش داده می شود...!
یا حق
با سلام و تشتشکر
کاربران و مدیران عزیز راسخونی خدمت رسیدم موردی را اعلام نمایم . جای خیلی از کاربران دوست داشتنی راسخون در بین ما خالی می باشد . کمتر این عزیزان را در سایت دیدار می نماییم امّا با تمام این تفاسیر از ارزش این عزیزان چیزی کسر نشده است . از صمیم قلب برای همه شما بزرگواران آرزوی موفقیت و توفیق روز افزون دارم .
سلام دوستان
روز اول هفته را با نام و یاد خداوند بزرگ و در پاتوق راسخون آغاز می نمایم.
جای بعضی ها در جلسه دیروز خالی بود.
اونهایی که بودن، از بحث های جلسه بهشون حرفی نزنن تا دلشون بسوزه
راستی بعضی سوتی های جلسه را هم محرمانه نگه دارید
هفته دیگه هم یادتون نره...
راستی چرا بعضی ها هنگام پذیرایی تشریف نداشتن
فعلا خداحافظ
سلام دوستان
روز اول هفته را با نام و یاد خداوند بزرگ و در پاتوق راسخون آغاز می نمایم.
جای بعضی ها در جلسه دیروز خالی بود.
اونهایی که بودن، از بحث های جلسه بهشون حرفی نزنن تا دلشون بسوزه
راستی بعضی سوتی های جلسه را هم محرمانه نگه دارید
هفته دیگه هم یادتون نره...
راستی چرا بعضی ها هنگام پذیرایی تشریف نداشتن
فعلا خداحافظ
.........................................................
سلام
دیروز به جلسه اومدم ولی دیر...!!
چرا خلاصه مباحث رو بهم نمیگیدددددددددددددددد؟
هرچه هم منتظر پذیرایی شدیم دیدیم خبری نشد و رفتیم...!!
انشالله برای جلسات بعدی به موقع خواهم آمد و تا پذیرایی نشوم از جلسه نخواهم رفت...!
یاحق
سلام خدمت شما دوستاي گل و عزيز. شرمنده ديروز تو جمع تون نبودم آخه رفته بودم دنبال رزق و روزيم. ديروز رفتم كمك پدر سر زمين كشاورزي مون كمكش كردم.
به راستی آدمها چه هستند
دل میبرند به سادگی
ناز میخرند به سادگی
عاشق میشوند به سادگی
عاشق میکنند به سادگی
دلتنگ میشوند به سادگی
فراموش میکنند به سادگش
تنها میشوند به سادگی
دلگیر میشوند به سادگی
گریان میشوند به سادگی ب
به راستی چه هستند این موجودات دوپا؟؟؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان عزیزم
چرا اینجا اینقد سوت و کور شده!؟
از شنبه هیچ پستی نزدین! واقعا مظلومانس
کلا من که امتحان دارم و نمیشه زیاد بیام راسخون
ولی خب
به هر حال به یاد همتون هستم
یازهرا!
سلام خدمت شما دوستاي گل و عزيز. شرمنده ديروز تو جمع تون نبودم آخه رفته بودم دنبال رزق و روزيم. ديروز رفتم كمك پدر سر زمين كشاورزي مون كمكش كردم.
......................................................
سلام برشما
دشمنت شرمنده باشه ، به جایش کار بزرگی انجام داده اید وآن هم کمک به پدرتان هست. انشالله که خداوند اجر و پاداش کمک به پدر رو بهتون خواهد داد.
درمورد پذیرایی جلسه هم باید خدمتتون عرض کنم : ما که پذیرایی ندیدیم ، ولی برای جلسه بعدی قصد داریم که تا پذیرایی نشویم از جلسه بیرون نرویم...!
یاحق
سلام
دیدم کسی اینجا پست نذاشته ؛گفتم لااقل یه پستی بزارم که فردا وقتی ravabet_rasekhoon و iman_karbala اومدن واسه پستا تشکر بزنن ؛ بندگان خدا ناامید برنگردن.
حالا از شانسی که من دارم عمرا فردا یکیشونم بیان
دیگه چه خبر ؛ اینجا که حسابی بارون میزنه ؛ جای همگی هم خالی ؛ هوا جون میده واسه نفس کشیدن
هوای شهر دوستان چطوره؟
چه حس بدیه که واسه فردا کلی مشق داشته باشی و حس انجامش نباشه
خوب دیگه آر چیتکت باید بره
قصه ما به سر رسید ..............
راستی چرا میگن کلاغه به خونش نرسید ؛ چه اشکالی داره به خونش برسه ؟؟!!
سلام
دیدم کسی اینجا پست نذاشته ؛گفتم لااقل یه پستی بزارم که فردا وقتی ravabet_rasekhoon و iman_karbala اومدن واسه پستا تشکر بزنن ؛ بندگان خدا ناامید برنگردن.
دیگه چه خبر ؛ اینجا که حسابی بارون میزنه ؛ جای همگی هم خالی ؛ هوا جون میده واسه نفس کشیدن
هوای شهر دوستان چطوره؟
..............................................
سلام
ساعت تقریبا 7:35 دقیقه هست وهنوز دو مسئولی که نام بردید به پست شما تشکر نزده اند...!
شهر ما هم بارونی هستش...!
راستی قابل توجه موتورسواران محترم ، دم ِ پیچ های خیابون ها و کوچه ها آهسته بپیچید تا خدای ناکرده بر زمین نخورید.
یاحق
سلام
هوای شهر دوستان چطوره؟
سلام
ساعت تقریبا 7:35 دقیقه هست وهنوز دو مسئولی که نام بردید به پست شما تشکر نزده اند...!
راستی قابل توجه موتورسواران محترم ، دم ِ پیچ های خیابون ها و کوچه ها آهسته بپیچید تا خدای ناکرده بر زمین نخورید.
یاحق
سلام
دوستان و راسخونی ها خواهشا بنده رو خجالت زده نکنید
خواستم شانسمو امتحان کنم که مثل همیشه درست از آب درومد
شیطونه میگه ................... ....................
ببخشید خصوصیه ؛ نمیتونم به شما بگم که چی میگه
بله دوستان و بدین ترتیب از این لحظه به بعد آرچیتکت راسخون افسردگی میگیره و حالا حالا ها آفتابی نمیشه
سلام
هوای شهر دوستان چطوره؟
سلام
یاحق
سلام
دوستان و راسخونی ها خواهشا بنده رو خجالت زده نکنید
خواستم شانسمو امتحان کنم که مثل همیشه درست از آب درومد
شیطونه میگه ................... ....................
ببخشید خصوصیه ؛ نمیتونم به شما بگم که چی میگه
بله دوستان و بدین ترتیب از این لحظه به بعد آرچیتکت راسخون افسردگی میگیره و حالا حالا ها آفتابی نمیشه
با سلام و تشکر
کاربر گرامی با عرض معذرت . امروزمقداری از لحاظ بار کاری لحظات سنگینی داشتیم . مدیر عامل مجموعه بعد از سفر حج تازه در موسسه حضور به هم رساندند که ارائه گزارش یک ماهه مقداری زمان بر می باشد . راستی حرف شیطونو گوش نکنید و از اینکه به پست های کاربران عزیز راسخونی فقط تشکر می زنم عذر خواهی می کنم . بیشتر مواقع اقدام به خواندن مطالب کاربران نموده و لذت می برم . برای همه عزیزان آرزوی موفقیت دارم .