هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سلام دوستای گلم. عید همگی مبارک .ببخشید اگه دیر شد ولی بهتر از نگفتنه. جناب خواجه ما که دیگه همشهری هستیم یه پارتی بازی بکن و یه عیدی خفن به من بده
...........................................
سلام
صحبت از گردهمایی مدیران شد ، خواستم بگم که برای هفته ی اول تعداد مدیران چنان زیاد بود که نگو و نپرس...!!!
برای هفته اول شایسته بود که یکی از مسئولین سایت هم در آن گردهمایی عظیم حضور می داشتند که به سؤالات مدیران پاسخ می دادند و مدیران را در مدیریت بهتر تالارها راهنمایی می کردند ، ولی شاهد چنین چیزی نبودیم...!!
به هر حال امیدواریم برای گردهمایی های بعدی حضور داشته باشند.
در پناه حق
با سلام و تشکر
کاربر و مدیر تالار گرامی باور نمایید بنده از سالعت 20 همان روز پیگیر حضور در این نشست بوده امّا متاسفانه رمز ورود به اتاق را نداشته و مدیر ارشد انمن ها در دسترس بنده قرار نداشتند. اگر این هفته با زمان تمرین تداخل نداشته باشد در خدمت شما خواهم بود . لازم به ذکر است به یکدفعه زما اجرا هم تغییر یافته بود که بنده بی اطلاع بودم .
سلام
امروز فقط به این رسیدم که یه پست کوتاه (یعنی همین پست) رو بزنم و والسلام! چقدر دلم برای روزهای اوجم در راسخون تنگ شده!!!
برام دعا کنید ××
یا علی
مدیر و دوست عزیزم سلام
شما همچنان و همواره در اوج هستید و نقطه افولی در شما مشاهده نمی نمائیم.
به نظر اینجانب یکی از نقاط قوت انسان، توانایی سازگاری با شرایط جدید زندگی است. شرایط زندگی جنابعالی دچار تغییراتی شده است اما آنچه مهم است، سازگاری هر چه سریعتر شما با این شرایط و تبیین راهکار و برنامه ریزی جهت مدیریت آن می باشد.
با توجه به توانائی های شما، مطمئن هستم بزودی تعامل و تعادل منطقی بین مشغلات جدید زندگی و علاقه مندی های خود ایجاد نموده و رضایت کافی از امور را کسب خواهید کرد.
پس منتظر حضور شما هستیم هر چند همین حضور کوتاه را غنیمت می دانیم
مدیر و دوست عزیز سلام و عرض ادب
می خواستم بگم عجب بلدرچین خوشکلی هست اما با خوندن ادامه پست ها فهمیدم که باید بنویسم عجب بلدرچین خوشکلی بود! خدا رحمتش کند
ضمنا بنده خدا آقای خواجه، با دیدن این بلدرچین حسابی هوایی شد و دهنشون آب افتاد آخه خیلی بلدرچین دوست دارن. اینها را گفتم که اگه اومدین این طرفا بلدرچین یادتون نره ها!
موفق باشید
بابا دمت گرم اگه دل تنگو باز کنم قصه حسین کرد شبستری میشه !حوصلشو داری ؟
نیدونم تاپیکو درست اومدم اصن یا نه :دی
من تازه واردم یه چن تا سوال اساسییییی
اولا که چرا اینجا این مدلیه ؟؟؟ آدم گم میشه یه جورایی انگار
دوما چرا همه آفان ؟؟ سایت مردونه اس ؟؟
کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
در ابتدا حضور شما خیر مقدم عرض نموده و از اینکه راسخون را به عنوان یار و همراه مجازی خود برگزیده اید تشکر می نماییم.
راسخون یک وب سایت یا پایگاه اینترنتی چند منظوره است، از دسترسی به مقالات، اخبار،دانلود نرم افزار، گالری تصاویر،مشاوره،حدیث، سیستم وبلاگ نویسی، موبایل و ... گرفته تا فروشگاه اینترنتی و انجمن های گفتگو و سیستم ارسال پیامک رایگان و ... در راسخون وجود دارد. سعی نموده ایم فضایی غنی و جامع جهت پوشش حداکثری نیاز های کاربران عزیز فراهم نمائیم.
با کلیک روی عبارت "لینک های اصلی" در منوی بالای صفحات می توانید به دسته بندی موضوعات تحت پوشش راسخون دسترسی داشته باشید و شاخه مورد نظر خود را انتخاب نمائید.
فعالیت در راسخون با کسب امتیاز همراه است. با کسب امتیاز می توانید در فروشگاه اینترنتی از تخفیف های ویژه برخوردار شوید، پیامک رایگان ارسال کنید، در طرح ها و برنامه های ویژه راسخون مثل دوره های آموزشی،مسابقات روزانه و مناسبتی شرکت نمائید.
روش های متنوع کسب امتیاز توسط کاربران:
1- ارسال مقاله: 50 تا 1000
2- شرکت در مسابقات 5 امتیاز
3- برنده شدن در مسابقات 200 امتیاز
4- شرکت در نظر سنجی ها 3 امتیاز
5- ارسال نظر 5 امتیاز
6- رای دهی به مقالات سایت 1 امتیاز
7- معرفی سایت به دوستان 2 امتیاز
8- پست زدن در انجمن ها 5 امتیاز
اما انجمن ها:
دسته بندی موضوعات تحت پوشش توسط انجمن ها یا تالار های گفتمان راسخون، در صفحه اصلی انجمن ها دیده می شود.
با انتخاب و کلیک بر روی عنوان تالار مورد نظر به آن تالار وارد و با دنیایی از اطلاعات ارسال شده توسط کاربران در ارتباط با آن موضوع آشنا شوید، اطلاعات و نقطه نظرات خود را در اختیار دیگران بگذارید، در مباحث و گفتگو ها شرکت نمائید، ایجاد کننده بحث و گفتگو باشید و ....
قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی ...
قوانین جدید جهت انتخاب کاربران و مدیران برتر
با تشکر منتظر حضورگرمتان هستیم
سلام دوستای گلم. عید همگی مبارک .ببخشید اگه دیر شد ولی بهتر از نگفتنه. جناب خواجه ما که دیگه همشهری هستیم یه پارتی بازی بکن و یه عیدی خفن به من بده
...........................................
سلام
صحبت از گردهمایی مدیران شد ، خواستم بگم که برای هفته ی اول تعداد مدیران چنان زیاد بود که نگو و نپرس...!!!
برای هفته اول شایسته بود که یکی از مسئولین سایت هم در آن گردهمایی عظیم حضور می داشتند که به سؤالات مدیران پاسخ می دادند و مدیران را در مدیریت بهتر تالارها راهنمایی می کردند ، ولی شاهد چنین چیزی نبودیم...!!
به هر حال امیدواریم برای گردهمایی های بعدی حضور داشته باشند.
در پناه حق
دوستان عزیز سلام
ضمن عذرخواهی از همه مدیران گرامی، به علت پاره ای از مشکلات، موفق به حضور در جلسه اول گردهمایی مدیران نشدم. امیدوارم در جلسه هفته جاری بتوانیم همگی با حضور خود، جلسه ای مفید و پر رونق رقم زنیم.
همین جا از کلیه مدیران محترم تالار ها دعوت به حضور در گردهمایی مدیران در هفته جاری می شود
با تشکر فراوان
دوستان سلام
در پاسخ به برخی از دوستان عرض می نمایم:
بنده سید نیستم اما سید ها را دوست دارم
با تشکر
دوستان سلام
با تشکر
مدیرمحترم ارشدانجمنها
این یکی ازراههای دعوت شمابه اتاق گفتگوبود(البته باشکست مواجه شدم)
بابا دمت گرم اگه دل تنگو باز کنم قصه حسین کرد شبستری میشه !حوصلشو داری ؟
.............................................
سلام و عرض خوش آمد به شما دوست گرامی
دم شما هم گرم ، بگید ما سر تا پا گوشیم...!!
یاحق
نه علی اصغرجان
جناب بیوفابنده خداچون وقت ندارن پستهای کوتاه می زنند اگربه سابقه پستهای ایشان بنگریدبرعکس این موضوع راخواهیددید.پیشاپیش عیدولایت برشماوتمامی مسئولین وپرسنل راسخون وتمامی مدیران وکاربران عزیزمبارکباد.
.......................................................
سلام بر شما
میشه بفرمایید از کدام حرف هاشون فهمیدید که مدیرارشدانجمن ها سید هستند؟!
ولی اگه بخواهند همینجوری عیدی بدهند ما قبول می کنیماااااااااااا....!!!
یا حق
دوستان سلام
با تشکر
با سلام خدمت شما
این نوع پاسخگویی منو یاد یه مورد انداخت:
امام راحل یه زمانی گفتن:
من ورزشکار نیستم ولی ورزشکاران را دوست دارم.
ضمنا دیگه از اون شعرهای عاشقانه خبری نیست؟
قول میدیم دیگه نگیم شما عاشق شدید که براتون دردسر بشه
یا می خواهید شما، اینجا یه بحث راه اندازید ما هم حرف دل تنگمونو بزنیم.
اگر اون موضوع دغدغه شما باشه خیلی عالی میشه
با احترام
.
آنقـــدر هـــوای حـــوصـــله امـــ ســـرد استـــ ،
که انـــگشتـــان احســـاســـم { سِـــر } شـــده استـــ .
========
خــــدا جـــان ،
دیـــگر تـــوان خـــواســـتن نـــدارمـــ ؛
امـــشـــب ، تو دعــــا کـــن . . .
مـــن مـــی گـــویـــم :
آمــــــیـــــــن !
.
ای عشق همه بهانه از توست
من خامشم این ترانه از توست
آن بانــــــگ بلند صبحگاهی
وین زمزمه ی شبانه از توست
من اندوه خــــــویش را ندانم
این گریه ی بی بهانه از توست
ای آتش جان پاکبــــــازان
در خرمن من زبانه از توست
افسون شده ی تو را زبان نیست
ور هست همه فسانه از توست
کشتی مرا چـــــــه بیم دریا ؟
طوفان ز تو و کرانه از توست
گر باده دهی و گرنه ، غم نیست
مست از تو ، شرابخانه از توست
می را چه اثر به پیش چشمت ؟
کاین مستی شادمانه از توست
پیش تو چه توسنی کند عقل ؟
رام است که تازیانه از توست
من می گذرم خموش و گمنام
آوازه ی جاودانه از توست
چون سایه مرا ز خاک برگیر
کاینجا سر و آستانه از توست
دوستان سلام
با تشکر
با سلام خدمت شما
این نوع پاسخگویی منو یاد یه مورد انداخت:
امام راحل یه زمانی گفتن:
من ورزشکار نیستم ولی ورزشکاران را دوست دارم.
ضمنا دیگه از اون شعرهای عاشقانه خبری نیست؟
قول میدیم دیگه نگیم شما عاشق شدید که براتون دردسر بشه
یا می خواهید شما، اینجا یه بحث راه اندازید ما هم حرف دل تنگمونو بزنیم.
اگر اون موضوع دغدغه شما باشه خیلی عالی میشه
با احترام
مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و ادای احترام
فرمایش شما صحیح است.خدایش آن بزرگوار را رحمت نماید.
اول براتون شعر عاشقانه ارسال کردم بعد این پست را زدم.
جناب قدرت، عاشق تنها چیزی که نمیشناسه دردسره، فقط میره دنبال دلش البته باید با عقل هم همراه باشه.
به قول خواجه حافظ:
عشق دردانه است ومن غواص ودريا ميکده
سر فرو بردم درآنجا تا کجا سر بر کنم
با تشکر
سلام
طبق روال این چند روز که فقط میرسیدم بیام اینجا و پست های دوستان رو بخونم آمدم یه سری زدم،اما دیدم امروز خلوت بوده اینجا ! واسه همین گفتم یه پست تک خطی بزنم تا هم حضوری زده باشیم و هم از خلوتی در آمده باشه!
در ضمن خداروشکر کم کم دارم به شرایط جدید عادت میکنم و باهاش میسازم، اویل خیلی سخت بود اما الان راحت تر شده! هر چند باز هم تا حدودی سختم هست اما به مرور بهتر میشه!
به امید روزهای خوب...
خدانگهدار