راسخون

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

بگذریم متوجه شدیم که جناب architect0811 اومدن.طبق پیشنهاد خودشون،بهشون خوش امد می گیم.

ممنون از لطف شما ؛ یه چند باری خوشامد گویی تون به کاربرارو خوندم و کلی صفا بردم ؛ اگه به منم از اون خوشامدا میگفتید لحظه ای تالارتون رو رها نمیکردم ؛ حسابی دستون درد نکنه ؛ عجب جذب کاربر میکنید

ما که خیلی کنجکاویم بدونیم این بنا به دلایلی که مسئول روابط عمومی عزیز در مورد عدم حضور شما گفتن چی هست(البته اگه فضولی نشه و  مربوط به انجمن میشه و شخصی نیست )

چیز خاصی نبود ؛ خطر رفع شد و در آرامش به سر میبرم

من در ادامه چیزی نوشته بودم ولی مثل اینکه بعضی ها ناراحت شدند ؛ البته قصدم شوخی بود به همین دلیل حذفش کردم و عذر خواهی میکنم

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

با سلام خدمت شما

این چند روزه بدجوری سرماخوردم.

حتی با وجود کارهای زیادی که دارم نتونستم تا الان برم بیرون.

بگذریم متوجه شدیم که جناب architect0811 اومدن.طبق پیشنهاد خودشون،بهشون خوش امد می گیم.

ما که خیلی کنجکاویم بدونیم این بنا به دلایلی که مسئول روابط عمومی عزیز در مورد عدم حضور شما گفتن چی هست(البته اگه فضولی نشه و  مربوط به انجمن میشه و شخصی نیست).

ضمنا متوجه شدیم مسئول روابط عمومی با تبصره و تک ماده گریختند حالا از کجا بماند.

reza_rasekhoon عزیز این اتاق چت چی شد دادا؟

ما اگه تایم حرف نزندمون طولانی بشه دچار مشکل میشیما.

برای مدیر ارشد هم ارزومون این هست که از اون جهتی عاشق بشن که مد نظر خودشون هست نه اونی که مد نظر ما بوده.

راستی شما هم مانند مسئول روابط عمومی اهل شوخی هستید یا اینکه دیگه تکرار نشه؟ 

بااحترام

مدیر و دوست عزیز سلام و عرض ارادت

ممنون از الطاف جنابعالی.

موضوع اتاق گفتگو در حال نهایی شدن است و فکر می کنم تا فردا قطعی گردد.(تشکر از پیگیری شما)

ضمنا بنده هم مثل جناب iman_karbala اهل شوخی هستم.

با تشکر مجدد  موفق و سلامت باشید

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

با سلام خدمت شما

این چند روزه بدجوری سرماخوردم.

حتی با وجود کارهای زیادی که دارم نتونستم تا الان برم بیرون.

ما که خیلی کنجکاویم بدونیم این بنا به دلایلی که مسئول روابط عمومی عزیز در مورد عدم حضور شما گفتن چی هست(البته اگه فضولی نشه و  مربوط به انجمن میشه و شخصی نیست).

ضمنا متوجه شدیم مسئول روابط عمومی با تبصره و تک ماده گریختند حالا از کجا بماند.

reza_rasekhoon عزیز این اتاق چت چی شد دادا؟

ما اگه تایم حرف نزندمون طولانی بشه دچار مشکل میشیما.

برای مدیر ارشد هم ارزومون این هست که از اون جهتی عاشق بشن که مد نظر خودشون هست نه اونی که مد نظر ما بوده.

راستی شما هم مانند مسئول روابط عمومی اهل شوخی هستید یا اینکه دیگه تکرار نشه؟ 

بااحترام

سلام جناب قدرت. همونطور كه جناب خواجه گفتن در حال راه اندازي آن هستيم. به اميد خدا جمعه اي رو كه در پيش داريم  اگه مديراي عزيز همكاري بكنن به احتمال 99 درصد راه اندازي خواهد شد. در ضمن از شما ميخوام كه يه نام كاربري ديگه با توجه به الگويي كه در تايپيك آموزش ثبت نام گذاشتم بسازين.

|
|

سلام خدمت شما

شجاعت زیادی به خرج دادیدا

ان شاءالله سر فرصت ...................

آقا ما ميخوايم انصراف بديم. من خيلي ميترسم . آرچيتكت جان تقصير من نبود بچه ها منو اغفال كردن كه بيام داوطلب بشم. كمككككككككككككككككككككككك يكي منو نجات بده

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

سلام خدمت شما

آقا ما ميخوايم انصراف بديم. من خيلي ميترسم . آرچيتكت جان تقصير من نبود بچه ها منو اغفال كردن كه بيام داوطلب بشم. كمككككككككككككككككككككككك يكي منو نجات بده

اگه دوستان اجازه می دهندمن اعلام آمادگی می کنم وحاضربه قبول هرنوع دست انداختنی هستمرضاجان گریه نکن من پشت سرتم

mrangraz کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 38
|

طبق فرمایشات رهبر چرا مسئولین با هم دعوا دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mrangraz کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 38
|

با این گرونی ها انشاا... امام زمان زود تر ظهور کنند

ali201355 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 792
|

با سلام من چی بگم هرچی نظر میدم متاسفانه از امتیاز من کم میشه به جای این که زیاد بشه

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

آخه میدونید چیه ؟جناب بی وفا تشریف ندارند و کسی نیست که اذیتش کنم

امیدوارم یکی داوطلب بشه تا خیلی حوصلم سر نره و اذیتش کنم

سلام بر جناب آرچیتکت و دوستان. بچه ها من جان فدایی میکنم و داوطلب میشم. لطف کنین اگه زیاد اذیتم کرد شما از من طرفداری کنین.

سلام خدمت شما

راستی دوستان عزیز دقت کردید بعضی از دوستان کاربر طلایی شدند و صداش رو هم در نمیارن

آخه دیدم کسی به ravabet_rasekhoon  طلایی شدنشون رو تبریک عرض نکردند و قرار این تاپیک تبریک به این دوستان و گرفتن شیرینی بود

پس عرض تبریک؛ شیرینی هم یادتون نره

..............................................

سلام

بنده هم طلایی شدن ایشان را تبریک عرض می نمایم ، پیشنهادم این هست که این شیرینی ، حسنه باشد یعنی امتیاز و حسنه ای بدهند و ما را خوشحال کنند و از آنجایی که ممکن هست این شیرینی به همه نرسد بازهم پیشنهاد می کنم حسنه را فقط به مدیریت تالار بدهند...!! می دانم شما دوستان با تواضعی که دارید این پیشنهاد را می پذیرید...!!!

نظرتون چیه؟!

qolameali کاربر طلایی1
|
|

طبق فرمایشات رهبر چرا مسئولین با هم دعوا دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

............................................

سلام

مگه با هم دعوا دارند؟!

qolameali کاربر طلایی1
|
|

با این گرونی ها انشاا... امام زمان زود تر ظهور کنند

.......................................................

سلام

اللهم عجل لولیک الفرج ، بیایید برای ظهور حضرت حجت ابن الحسن(عج) دعا کنیم.

خدایا به برکت این اعیاد بزرگ(قربان ، غدیر) فرج آقا امام زمان(عج) را نزدیک بفرما.

آمین یا رب العالمین

qolameali کاربر طلایی1
|
|

با سلام من چی بگم هرچی نظر میدم متاسفانه از امتیاز من کم میشه به جای این که زیاد بشه

.................................................

سلام

شاید نظرات کوتاه یا مطالب پشت سرهم گذاشته اید که باعث حذف آنها و کسر امتیاز شده است.

قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی انجمن های راسخون 

|
|

..............................................

سلام

بنده هم طلایی شدن ایشان را تبریک عرض می نمایم ، پیشنهادم این هست که این شیرینی ، حسنه باشد یعنی امتیاز و حسنه ای بدهند و ما را خوشحال کنند و از آنجایی که ممکن هست این شیرینی به همه نرسد بازهم پیشنهاد می کنم حسنه را فقط به مدیریت تالار بدهند...!! می دانم شما دوستان با تواضعی که دارید این پیشنهاد را می پذیرید...!!!

نظرتون چیه؟!

سلام غلامعلی جان. میگم شما چقدر خجالتی هستین؟ اگه خواسته ی دیگه ای دارین بفرمایین.   

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

همیشه نمی شود
زد به بی خیالی و گفت:
تنهـــــــــــا امده ام ٬ تنهـــــــا می روم...
یک وقت هایی
شاید حتی برای ساعتی یا دقیقه ای...
کم می اوری
دل وامانده ات
یک نفر را می خواهد!

|
|

سلام چی بگه این دلم واستون. امروز از منفی دوم بگم که استاد بخاطر هیچ و پوچ به ما داد. چی بگم از منفی اول بگم که بخاطر یه لبخندی که ناخود آگاه رو صورتم نشسته گرفتم.. بله امروزه هیچ جا نمیخوان بخندی. سر کلاسم که بری باید مثل یه مترسک بدون هیچ حرکتی باشی تا چند تا فرمول تو مغزت جا کنن. اعصابم از این جا داغون میشه که آخر کلاس داد زده  شما هیچ امیدی نداشته باشین. یعنی چی؟ ما که تو این دنیا جز به خدا به چیز دیگه ای امید نداریم. اگه احترامش واجب نبود یه مشت حرف بهش میزدم که حساب کار بیاد دستش. با یه غروری تو راهرو راه میره که میگی خودشه و کس دیگه ای نیست. آخه من چی بگم بهش. شما بگین. فوقش میخواد بندازه خب بندازه ترم بعد میگیرمش. نشد ترم بعد میگیرم. ببخشید اگه لحنم تند بود. خداییش خیلی حالم گرفتس.