راسخون

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

سلام
خدایا خداوندا به حق این روز بزرگ (روز عرفه) مشکل همه جوانان را برطرف بگردان بخصوص مشکل دل و قلب جوانان را(!!) آمین یا رب العالمین.

راستی مدیر تالار پاتوق کجا رفتند؟ کم پیدا شدند!! نکنه ایشون هم رفتن خدمت مقدس؟

دوستان التماس دعا

..................................................

سلام و تبریک عید به شما و دوستان راسخونی

انشالله ، از آنجایی که بعد از عبارت " مشکل دل و قلب جوانان " دو تا علامت تعجب گذاشته اید کنجکاور شدم بپرسم که این مشکل دل و قلب جوانان چیه؟

در مورد نبودنم در این 2 روز اخیر باید خدمتتون عرض کنم که این درس و دانشگاه امان نمی دهند لذا یه خورده نتونستم به سایت بیام ، سعی می کنم هر روز بیام.

در پناه حق

qolameali کاربر طلایی1
|
|

با سلام. الان تو سايت دانشگاه نشستم و دارم مينويسم براتون. اومديم دانشگاه يه نيم ساعتي وقت داشتيم تا كلاس شروع بشه گفتيم بيايم و سري به عشق مون بزنيم. خيلي بهش وابسته شديم ديگه نمي تونيم تركش كنيم. مي ترسم راسخون رو از زنم بيشتر دوسش داشته باشم. خلاصه انگار داره اينجا كم كم رونق ميگيره و جناب نجاران هم فعال شدن . به جناب نجاران قول ميدم اگه همين طور فعال باشن يكي از كاربران فعال آبان ماه ميشن. ببخشيد اگه زياد چرت و پرت گفتم. من برم به كلاسم برسم تا بعد.

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با این روحیه ای که شما به من دادین فعالیتم را بیشتر می کنم شاید بتونم از کاربران برتر تالار پاتوق بشم. خدا را چه دیدی

ممنون از حضور شما

موفق و پیروز باشید التماس دعا

............................................

سلام و عرض تبریک عید به شما و دوستان راسخونی

یه لحظه تصور کنید مدیر ارشد انجمن ها به عنوان کاربر برتر تالار انتخاب بشوند ، آن وقت برای دریافت جایزه کدمدارکشون رو به ایمیل مسابقات بفرستند و بعد از پیگیری بهش بگویند که از طرف شما ایمیلی نرسیده ، دوباره ایمیل بفرستید یا با روابط عمومی تماس بگیرید و... .

راستی یه سؤال برام پیش آمد آیا مدیر ارشد انجمن ها کد مدارک دارند؟!

aliasghar313 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1342
|

به به به!

ببین چه گلی اومده

سلام مدیر جان

چه خبر !!! چی شده بود این روزا نبودی! دلمون برات تنگ شده بود!

راستی عیدت مبارک! یه طرح ویژه ی تالار پاتوقی ها طراحی کردم زدم تو اینترنت الحمدالله خوب رواج شد و هر سایتی میرم میبینم ! ولی خب همه میرن راسخونی ها رو پاک میکنن

امید وارم حالت خوب باشه

یازهرا!

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

سلام سلام سلام

حال دوستای گل راسخونیم چطوره ؟؟؟

امیدوارم که ان شاءالله حال همگی دوستان خوب خوب باشه

عید همگی تونم مبارک

با عرض شرمندگی مسئله ای برام پیش اومده بود که به شدت در عذاب بودم و ....... که نیاز به گذر زمان و دوری از نت و به دنبال اون دوری از راسخون داشتم ؛ البته الانم که اومدم شیطونی کردم و قصد نداشتم حالا حالا بیام نت به دلیل مهمی ؛ چون اگه اومدنم ادامه پیدا میکرد برام گرون تموم میشد ؛ چی بگم از جدایی از راسخون و ..............

کاملا آدم های معتاد رو که نمیتونند ترک کنند رو درک میکنم ؛ راستش هفته ی اول که نیومدم راسخون یکی دو روز مریض شدم اما خدارو شکر زود حالم خوب شد چون یواشکی به راسخون سر میزدم

آخه مساله ای برام پیش اومده بود که نباید میومدم ؛البته زیاد کنجکاو نشید چون چیز مهمی نبود

دلتنگی بزرگی در قلبم داشتم که فرصت دلتنگ شدن برای شما دوستان عزیز رو نداشتم اما الان که اومدم و پستاتون رو خوندم دلم هوای همتون رو کرد

برای همتون بهترین هارو آرزو دارم

از مسئولین بزرگوار هم که تماسشون رو .............. عذر خواهی میکنم ؛ امیدوارم که بنده رو مورد لطف و بخشش خودتون قرار بدید

با اجازه یه سری به اون تالار بزنم هستم در خدمتتون

سرشارم از گلایه و تو تنگ حوصله

صد ناله ی نی خلاصه در این یک کلام شد :

با آن که عشق هیچ به پایان نمیرسد

گفتم که ... هر چه بود گذشت و تمام شد

|
|

...
بسیــار  کـس شدند اسیر کـمند عـشـق           تنـها نـه از بـرای مـن ایـن شـور و شـر فتاد

روزی  بـه  دلبـری نـظری کــرد چـشم من           زان یــک نـظر مــرا دو جهــان از نــظر فتــاد

عشق آمد آن چنان به  دلم در زد آتـشی           کــز وی هــزار ســـوز مـــرا در جـــگر فتـــاد

برمن  مگیر  اگر شدم آشفته دل ز عشق           مانــنــد ایــن بـسـی ز قـضـــا و قــدر فتــاد

سـعدی  ز  خلـق چنـد نـهان راز دل کنـی          چـون مـا جرای عشق تو یک یک به در فتاد

اوه اوه خدا به داد برسه

مدیر ارشدمونم عاشق شدند ...........

خدا به داد ما که کاربرشون هستیم برسه

در حسرت اینم که حداقل واسه یکی از راسخونیها عروسی بگیرم

آخه قرار بود جناب mehdi0014  علاوه بر دعوت  راسخونی ها ؛ اعلام بدارند تا براشون عروسی بگیریم ؛

مدیر محترم خواستم اذیتتون کنم تا دیگه دل نگران کاربراتون نشید ولی عجب شعری بود مثل اینکه واقعا .........

آخه میدونید چیه ؟جناب بی وفا تشریف ندارند و کسی نیست که اذیتش کنم

امیدوارم یکی داوطلب بشه تا خیلی حوصلم سر نره و اذیتش کنم

qolameali کاربر طلایی1
|
|

به به به!

ببین چه گلی اومده

سلام مدیر جان

چه خبر !!! چی شده بود این روزا نبودی! دلمون برات تنگ شده بود!

راستی عیدت مبارک! یه طرح ویژه ی تالار پاتوقی ها طراحی کردم زدم تو اینترنت الحمدالله خوب رواج شد و هر سایتی میرم میبینم ! ولی خب همه میرن راسخونی ها رو پاک میکنن

امید وارم حالت خوب باشه

یازهرا!

..............................................

سلام و عرض تبریک عیدسعید قربان

به دوستان دیگر هم عرض کردم که درس و دانشگاه کمی فرصت را از ما گرفته بود لذا وقت نشد به انجمن و دوستان گل راسخونی سری بزنیم.

این طرحی که گفتید چی بوده که ما ازش بی اطلاع هستیم؟

مؤید باشید.

qolameali کاربر طلایی1
|
|

سلام سلام سلام

حال دوستای گل راسخونیم چطوره ؟؟؟

امیدوارم که ان شاءالله حال همگی دوستان خوب خوب باشه

عید همگی تونم مبارک

با عرض شرمندگی مسئله ای برام پیش اومده بود که به شدت در عذاب بودم و ....... که نیاز به گذر زمان و دوری از نت و به دنبال اون دوری از راسخون داشتم ؛ البته الانم که اومدم شیطونی کردم و قصد نداشتم حالا حالا بیام نت به دلیل مهمی ؛ چون اگه اومدنم ادامه پیدا میکرد برام گرون تموم میشد ؛ چی بگم از جدایی از راسخون و ..............

کاملا آدم های معتاد رو که نمیتونند ترک کنند رو درک میکنم ؛ راستش هفته ی اول که نیومدم راسخون یکی دو روز مریض شدم اما خدارو شکر زود حالم خوب شد چون یواشکی به راسخون سر میزدم

آخه مساله ای برام پیش اومده بود که نباید میومدم ؛البته زیاد کنجکاو نشید چون چیز مهمی نبود

دلتنگی بزرگی در قلبم داشتم که فرصت دلتنگ شدن برای شما دوستان عزیز رو نداشتم اما الان که اومدم و پستاتون رو خوندم دلم هوای همتون رو کرد

برای همتون بهترین هارو آرزو دارم

از مسئولین بزرگوار هم که تماسشون رو .............. عذر خواهی میکنم ؛ امیدوارم که بنده رو مورد لطف و بخشش خودتون قرار بدید

با اجازه یه سری به اون تالار بزنم هستم در خدمتتون

سرشارم از گلایه و تو تنگ حوصله

صد ناله ی نی خلاصه در این یک کلام شد :

با آن که عشق هیچ به پایان نمیرسد

گفتم که ... هر چه بود گذشت و تمام شد

................................................

سلام و تبریک عید سعید قربان

این چند روزی که در تالار تشریف نداشتید نگران شدیم ، ولی الآن که مطلبتون رو خواندیم نگرانیمون برطرف شد.

انشالله مسئله ای که براتون پیش اومده بود رفع شده باشه ، تا شاهد مطالب خوبتون در تالار و انجمن ها باشیم.

بازهم به اینجا سری بزنید...!!

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

سلام بر جناب آرچیتکت و دوستان. بچه ها من جان فدایی میکنم و داوطلب میشم. لطف کنین اگه زیاد اذیتم کرد شما از من طرفداری کنین.

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

سلام. چی بگم براتون. بذارین بازم  بگم براتون و سرتون رو به درد بیارم. نمیدونم این قضیه از کجا شروع شد که یهو ما تو محل زندگی معروف شدیم به رضا راسخونی. آقا نمیشد یه 5 دقیقه دم در خونمون بشینم آدم و عالم میگفتن رضا راسخونی چطوری. قضیه اینجا بدتر شد که ما یه پیراهن از راسخون خریدیم. چشمت روز بد نبینه  رضا راسخونی گفتنشون10برابرشد. میگفتن که چیکار میکنی که چیزایی برات رایگان میفرستن؟ آقا از ما انکار از اونا اصرارکه  بابا مگه همه چیز مفتیه. به خدا جای این پیرهن پول دادم. به دیوار میگفتم باور میکرد ولی این دوستای ما باور نمیکردن. تازه یه پسر برادر دارم که 11 سالشه یکی از دوستاشو آورده به سایت و ثبت نام کرده و حالا هم میخوام کم کم خودشو بیارم به سایت و واسش یه نام کاربری بسازم. خلاصه تموم زندگی و فکر و ذکر ما شده راسخون. ببخشید اگه زیاد گفتم. 

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

راسخونی های عزیز و دوست داشتنی سلام

نمیدونم چرا پست گذاری و احوالپرسی در این تاپیک حال و هوای خاص و صمیمیت منحصر به فردی داره

کم کم دارم به این تاپیک عادت می کنم

صمیمانه از حضور گرم و پراحساس همه عزیزان  و همراه همیشگی جناب architect0811 تشکر و قدردانی می نمایم و حضور مجدد ایشان همزمان با عید سعید قربان را به فال نیک می گیرم.

هر چند عشق و عاشقی به نظر من بسی پسندیده و زیباست اما اینجانب عاشق از اون جهتی که مورد نظر دوستان بوده نشده ام. اما در کل عشق واژه ای زیباست و امیدواریم نمود آن در خارج  از ذهن و قلب ما نیز زیبا باشد.

می خواستم این شعر زیبا از شاعر بزرگ سرزمین پارس سعدی را در پست بعدی ارسال کنم اما ترسیدم یه موقع واحد نظارت حذفش کنه(به علت ارسال پست های پشت سرهم و ... از این حرفا که میزنن دیگه)، پس در ادامه می گذارم:

من چرا دل به تو دادم که دلم مي شکني                                       يا چه کردم که نگه باز به من مي نکني

دلو جانم به تو مشغول و نظر بر چپ وراست                              تا حريفان ندانند که تو منظور مني

ديگران چون بروند از نظر از دل بروند                                     تو چنان در دل من رفته که جان در بدني

تو بدين نعت و صفت گر  خرامي در باغ                                   باغبان بيند و گويد که تو سرو چمني

خدا نگهدار دوستان

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام و عرض تبریک عید به شما و دوستان راسخونی

یه لحظه تصور کنید مدیر ارشد انجمن ها به عنوان کاربر برتر تالار انتخاب بشوند ، آن وقت برای دریافت جایزه کدمدارکشون رو به ایمیل مسابقات بفرستند و بعد از پیگیری بهش بگویند که از طرف شما ایمیلی نرسیده ، دوباره ایمیل بفرستید یا با روابط عمومی تماس بگیرید و... .

راستی یه سؤال برام پیش آمد آیا مدیر ارشد انجمن ها کد مدارک دارند؟!

سلام دوستان

نه بابا، اینها که به ما جایزه نمیدن  اگه یه موقع بشه و در مسابقه ای چیزی برنده بشیم میگن جایزه ها متعلق به کاربراست نه کارمندان.

پس کد مدرک به درد من یک نفر که نخورد امیدوارم به درد شما خورده باشه

ضمنا این مسئول محترم جوایز و فروشگاه دل خوشی از من نداره  نمیدونم چیکارش کنم   هر روز از صبح تا عصر هم به همدیگه پشت کردیم و کار می کنیم

با تشکر    فعلا خدا نگهدار

|
|

سلام بر جناب آرچیتکت و دوستان. بچه ها من جان فدایی میکنم و داوطلب میشم. لطف کنین اگه زیاد اذیتم کرد شما از من طرفداری کنین.

سلام خدمت شما

شجاعت زیادی به خرج دادیدا

ان شاءالله سر فرصت ...................

راستی دوستان عزیز دقت کردید بعضی از دوستان کاربر طلایی شدند و صداش رو هم در نمیارن

آخه دیدم کسی به ravabet_rasekhoon  طلایی شدنشون رو تبریک عرض نکردند و قرار این تاپیک تبریک به این دوستان و گرفتن شیرینی بود

پس عرض تبریک؛ شیرینی هم یادتون نره

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

..................................................

سلام و تبریک عید به شما و دوستان راسخونی

انشالله ، از آنجایی که بعد از عبارت " مشکل دل و قلب جوانان " دو تا علامت تعجب گذاشته اید کنجکاور شدم بپرسم که این مشکل دل و قلب جوانان چیه؟

در مورد نبودنم در این 2 روز اخیر باید خدمتتون عرض کنم که این درس و دانشگاه امان نمی دهند لذا یه خورده نتونستم به سایت بیام ، سعی می کنم هر روز بیام.

در پناه حق

سلام و تشکر

(به قول یکی) اساساً این علامت از سر تعجب اضافه می شود. بعبارتی وقتی از موضوعی متعجب باشیم این علامت را انتخاب می کنیم. از طرفی بیانگر خبر است. در انتهای جمله اگر قرار بگیرد می تواند ناشی از جمله خبری باشد. اما (!!) از سر شوخی و خوش طبعی است (از بیانات گوهربار استاد نیکبخت) (!!).

انشاالله درس و دانشگاهتون فرصت حضورتون را بدهند.

امروز خیلی خوشحالم که :

بارون میاد

آرچیتکت برگشته

مهمون داریم

...

راستی مسئول محترم انجمن ها ما بچه که بودیم پامونو جلوی بزرگترها دراز نمی کردیم (عجب دوره و زمونه ایی شده والله). بعدشم این تعبیر از عشق و پیچوندن ما خیلی پیچ در پیچ نشد و نیازی به پیچوندن نداشت و همچنان مبارک باشد و انشاالله همه جوانان و بخصوص راسخونی های گرامی خوشبخت بشوند. 

موفق باشید.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

سلام خدمت شما

شجاعت زیادی به خرج دادیدا

ان شاءالله سر فرصت ...................

راستی دوستان عزیز دقت کردید بعضی از دوستان کاربر طلایی شدند و صداش رو هم در نمیارن

آخه دیدم کسی به ravabet_rasekhoon  طلایی شدنشون رو تبریک عرض نکردند و قرار این تاپیک تبریک به این دوستان و گرفتن شیرینی بود

پس عرض تبریک؛ شیرینی هم یادتون نره

دوستان

من کمی شیرینی مجازی دارم اونوبینتون تقسیم می کنم فقط واسه جناب بیوفاگناربگذارین تویخچال

qodrat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12046
|

با سلام خدمت شما

این چند روزه بدجوری سرماخوردم.

حتی با وجود کارهای زیادی که دارم نتونستم تا الان برم بیرون.

بگذریم متوجه شدیم که جناب architect0811 اومدن.طبق پیشنهاد خودشون،بهشون خوش امد می گیم.

ما که خیلی کنجکاویم بدونیم این بنا به دلایلی که مسئول روابط عمومی عزیز در مورد عدم حضور شما گفتن چی هست(البته اگه فضولی نشه و  مربوط به انجمن میشه و شخصی نیست).

ضمنا متوجه شدیم مسئول روابط عمومی با تبصره و تک ماده گریختند حالا از کجا بماند.

reza_rasekhoon عزیز این اتاق چت چی شد دادا؟

ما اگه تایم حرف نزندمون طولانی بشه دچار مشکل میشیما.

برای مدیر ارشد هم ارزومون این هست که از اون جهتی عاشق بشن که مد نظر خودشون هست نه اونی که مد نظر ما بوده.

راستی شما هم مانند مسئول روابط عمومی اهل شوخی هستید یا اینکه دیگه تکرار نشه؟ 

بااحترام