هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
اشکی از پلک مرد می آویزد
قانون غرور را به هم می ریزد
جاست مرتضی پاشایی
هر کسی به شکلی ایرادها و نقطه ضعفهایی دارد؛؛
برای تجربه یک رابطه خوب در کار یا زندگی؛؛
بهتر است کسی را پیدا کنیم که ایرادها و نقطه ضعفهایش، برای ما مهم نباشد؛؛
عمده رابطه های ناموفق بر دو فرض بنا شده اند؛؛
یکی اینکه انسان ممکن است تغییرات جدی داشته باشد؛؛
و دوم اینکه میتوان انسانی را یافت که هیچ ایراد و نقطه ضعف جدی نداشته باشد؛؛
اسکات آدامز
یادتـــــ باشــد ،
" خــدا " ، فقـط رزق " حــلال " می دهـــد . . .
"حـــرام " کـه آمـــد ،
بــدان " شیـــطان " ،
" رزقتـــــــ " را داده استــــ !
حـواسـتـــ بــخودتـــ هـستــــ ؟
اخرین برگ سفرنامه باران
این است...
که زمین چرکین است
شفیعی کدکنی
خدایا شکرت واسه همه چی
یه روز غضنفر با دوستش دو تا خر میخرن . . .
دوستش ازش می پرسه : چه جوری این خر ها رو از هم دیگه تشخیص بدیم ؟ ؟ ؟
غضنفر میگه : من یه دونه از گوش های خرمو می برم ، اونی که یه گوش داره مال منه یکی دیگه هم مال تو . فرداش میان می بینن خر غضنفر از روی حسادت گوش خر دوستشو خورده .
دوستش میگه : حالا چیکار کنیم ؟ ؟ ؟
غضنفر میگه : من جفت گوش های خرمو می برم تا از هم دیگه معلوم بشن . بازم فرداش میان می بینن قضیه همونه و خر غضنفر گوش خر دوستشو کنده .
غضنفر میگه : خب عیبی نداره ، حالا که این جوریه خر سفیده مال تو ، خر سیاهه مال من . . . .
همیشه به یاد داشته باشید افتاب به گیاهی حرارت میده که سر از خاک بیرون اورده باشد
یاد بگیریم قضاوت نکنیم :
هرکی خوشکل و خوشتیپه حتما بد نیست!!
هرکی ریش داره مومن نیست!!
هرکی چادر میذاره مریم مقدس نیست!!
هرکی خوش زبونه چاپلوس نیست!!
هرکی میخنده بی غم نیست!!
هرکی سکوت میکنه لال نیست!!
و در آخر اینکه !
هرکی آدمه لزوما انسان نیست!!!!
مرد تاجری پس از نابودی کسب پر رونق خود، تابلویی بر ویرانه خانه و مغازه اش آویخت که روی آن نوشته بود:
مغازه ام سوخت ! اما ایمانم نسوخته است ! فردا شروع به کار خواهم کرد. ( جی پی واسوانی )
کلیسا بود که پرینلی را به خاطر این سخن که: "ستارگان از جای خود نمیافتند!" با ضربات شلاق مجروح کرده، کامپانلا را به خاطر آن که از وجود دنیاهای بیشمار دم زده بود، به جرم دخالت در امر آفرینش بیست و هفت بار به زندان و شکنجه محکوم کرد. گالیله را به خاطر اعتقادش به گردش زمین به زندان افکند، کریستف کلمب را به خاطر کشف سرزمینی که در تورات ذکر نشده بود زندانی ساخت و پاسکال را به نام مبانی مذهب، مونتنیه را به نام مبانی اخلاق و مولیر را به نام مبانی مذهب و اخلاق تکفیر کرد.»
ویکتور هگو
«نخستین کسی که با کشیدن حصار به دور قطعه زمینی ادعای مالکیت نمود و انسانهای سادهدل نیز به اراده او تمکین نمودند، بنیانگذار جامعه بورژوازی(سرمایه داری) بود. از چه جنگهای خانمانسوز، و چه جنایتها و کشتارهای بیرحمانه، و از چه رنجها و شوربختیها جلوگیری میشد اگر، یک نفر آن حصار را میکوبید و فریاد سرمیداد: مردم! هشیار باشید و به این شیاد اعتماد نکنید که فنا خواهید شد! ثمره این خاک متعلق ِ به همهگان است و زمین به هیچکس تعلق ندارد!»
////ژان ژاک رسو//////
معـیار هـا عَـوض شُـده !!
دیـگه ایـن روزا :
" هنـر آن اسـت کـه نامَـت بـه نـکویی نَـبرنـد!! "
-__-
میتوان حقیقتی را دوست نداشت ، اما نمیتوان منکر آن شد. ژان ژاک روسو
هنوز نمیدانم چرا
فضای بین ما
بی وزن است
یعنی انیشتین بود میدانست؟!
من مسئول گفته های خویشم
مسئول برداشت های دیگران نیستم ....