راسخون

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

سلام خدمت مدیر گرامی

عرضی داشتم خدمتتون

این اجازه رو میدید که یه تاپیک جدید در تالارتون بزنم تحت عنوان استقلالی ها یه دونه کم کنن ؛ پرسپولیسی ها یه دونه اضافه کنند

در واقع همونطور که قبلا هم جناب علی اصغر گفتند بازی با اعداد هستش

و در آخر هم یکی از دوتیم برنده میشن و اگه جایزه هم دریافت کنند که نور علی نور میشه

روال کارم اینکه مثلا از 1000 شروع میکنیم و این عدد کم و زیاد میشه

اما اگه شما اجازه میدید این تاپیک رو بزنم بعد نظر مسئولین رو هم جویا بشیم آخه پست های کاربران کوتاه و چند حرفیه

و یا اینکه میتونیم برای زود تر تموم شدن مسابقه اعداد رو از 500 شروع کنیم

همین

aliasghar313 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1342
|

سلام خدمت مدیر گرامی

عرضی داشتم خدمتتون

این اجازه رو میدید که یه تاپیک جدید در تالارتون بزنم تحت عنوان استقلالی ها یه دونه کم کنن ؛ پرسپولیسی ها یه دونه اضافه کنند

و در آخر هم یکی از دوتیم برنده میشن و اگه جایزه هم دریافت کنند که نور علی نور میشه

اما اگه شما اجازه میدید این تاپیک رو بزنم بعد نظر مسئولین رو هم جویا بشیم آخه پست های کاربران کوتاه و چند حرفیه

همین

من هم موافقم 

فقط کمی 500 زیاد نیست؟

درباره کوتاه بودن پست ها هم میشه گفت یه جور امتیازه برای کاربران شرکت کننده!

هم میشه بعد مسابقه حذفشون کرد

یازهرا!

|
|

من هم موافقم 

فقط کمی 500 زیاد نیست؟

درباره کوتاه بودن پست ها هم میشه گفت یه جور امتیازه برای کاربران شرکت کننده!

هم میشه بعد مسابقه حذفشون کرد

یازهرا!

با سلام

حذف پست کار خوبی نیست

اما میتونیم کاربرا رو همانند ختم قرآن در پست گذاشتن محدود کنیم

مثلا اینکه حتما با 2 یا 3 تا پست قبلی  خود کاربر فاصله وجود داشته باشه و ............

میتونیم از 200 یا 150 شروع کنیم

آخه اگه مسابقه خیلی زودم تموم بشه جذابیتی نداره

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

سلام عزیزان راسخونی

حالتون چطوره؟

این چند پست آخر و تشکر های دوستان را که دیدم جس خوبی پیدا کردم.....

در حال حاضر 4-5تا از مدیران و کاربران خوب راسخون پایه ثابت این تاپیک شده اند، انشاالله با تبلیغ و دعوت مدیر گرامی از سایر مدیران،پای همگی به اینجا باز شود....

منم داشتم دوباره نگران مدیرتالار( qolameali عزیز)میشدم که خوشبختانه دیدم بعد از پست architect0811 تشریف آورده اند و شکرخدا خوب هستند و قراره با نرم افزارشون زلزله ای در تاپیک با کاربران همیشه همراه راسخون " ایجاد کنه!!!

آرچیتکت جان من حرفام با تو یه دونه نصفش شوخیه!! نمیدونم چرا خوشم میاد باهات شوخی کنم(نکه شما منو اذیت نمیکنی!!!) پس راحت باش و حرفاتو بزن....اینجا "هر چه دلت میخواهد بگو" هستش دیگه....  تازه اگه سوالی، مشاوره ای چیز خواستی بپرسی در همین جادر خدمتیم!

................................................

سلام

بنده هم از اینکه دوستان حضورشون در تالار بیشتر شده خوشحالم. انشالله که بیشتر هم بشه..!

درمورد نرم افزار هم شما می دونید چه کسی به آن ها امتیاز میده؟! میگن یه نفر هست که به نرم افزارهای طراحی شده توسط کاربران به تشخیص خودش امتیازهای متفاوتی میده..! می خواستم بگم اگه اون رو میشناسید بهش بگید که هوای نرم افزار ما رو داشته باشه...!!!

یا حق

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

سلام خدمت مدیر گرامی

عرضی داشتم خدمتتون

همین

........................................

سلام

می خواهید استقلالی ها و پرسپولیسی های راسخون رو شناسایی کنید؟!

فقط یه موقع موجب اختلاف نشه؟!

در این مورد خوبه با مسئول ارشد انجمن ها هم یه مشورتی بکنیم . دوستان دیگر هم اگه در این مورد نظری دارند بفرمایند.

siasport23 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16696
|

سلام

می خواهید استقلالی ها و پرسپولیسی های راسخون رو شناسایی کنید؟!

فقط یه موقع موجب اختلاف نشه؟!

در این مورد خوبه با مسئول ارشد انجمن ها هم یه مشورتی بکنیم . دوستان دیگر هم اگه در این مورد نظری دارند بفرمایند.

با سلام بر راسخونی های عزیز

هر چند من خودم طرفدار یکی از دو تیم تهرانی می باشم ولی بهتر نیست جهت افزایش شرکت کنندگان تیم تراکتور سازی رو هم به جمع اضافه کنیم؟

|
|

با سلام

اینم روال کار مسابقه ؛ لطفا ایرادات رو مطرح بفرمایید

موضوع : پرسپولیسی ها یه دونه کم کنن ! استقلالی ها یه دونه اضافه کنن!

روال کار اینکه اعدادمون از 0 تا 1000 هستش و من به عنوان شروع کننده ی تاپیک از 500 شروع میکنم .

بعد از پست من هر پرسپولیسی که وارد میشه یه دونه کم میکنه و هر استقلالی یه دونه اضافه میکنه

در نهایت هم اگر به عدد 0 برسیم پرسپولیسی ها و اگر هم به عدد 1000 برسیم استقلالی ها برنده میشن

اما قانون مسابقه :

1.کاربران به هیچ عنوان نباید دو پست متوالی و پشت سر هم ایجاد کنند .

2.طرفداران هر تیم احترام متقابل را رعایت کنند .

3. کاربران عزیز در ارسال اعداد دقت کافی را داشته باشند و اعداد خود را با رنگ آبی و قرمز مشخص کنند .

4.در صورت ارسال پست دوستان در یک زمان ؛ کاربری که پست را دیر تر ارسال کرده است اقدام به ویرایش آن کند.

در آخر هم بسته به کرم مسئولین به قید قرعه به چند نفر از تیم برنده جوایزی اهدا میشه

خوب حالا اونیکه نگارشش از همه بهتره ؛ اشکالی بود یه دستی به پست بکشه

البته میتونیم اعداد رو کاهش بدیم مثلا 0 تا 500 باشه و هم این قانون رو اضافه کنیم که کاربر در ارسال پست محدودیت داشته و بعد از پست خود کاربر ؛باید 2 یا3  کاربر دیگه پست گذاشته باشند که اون بتونه پست بعدیش رو ایجادکنه ( از این بهتر نمیتونم مطرح کنم ؛ شرمنده )

|
|

سلام

یه زمون فکر نکنید من دوباره مشروطی شدماااا !!! بگم خدمتتون

راستش دیروز به قول یکی وقت سرخاروندن نداشتم ؛ به همین دلیل فرصتش پیش نیومد که در آزمون شرکت کنم

همین

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

سلام

یه زمون فکر نکنید من دوباره مشروطی شدماااا !!! بگم خدمتتون

راستش دیروز به قول یکی وقت سرخاروندن نداشتم ؛ به همین دلیل فرصتش پیش نیومد که در آزمون شرکت کنم

همین

سلام آرچیتکت جان. نکنه ترسیدی قبول نشی و تو آزمون شرکت نکردی. به بی وفا میگفتی همونطور که به من تقلب رسوند(چهره بی وفا ) به شما هم میرسوند قبول میشدی.

|
|

سلام آرچیتکت جان. نکنه ترسیدی قبول نشی و تو آزمون شرکت نکردی. به بی وفا میگفتی همونطور که به من تقلب رسوند(چهره بی وفا ) به شما هم میرسوند قبول میشدی.

سلام خدمت شما

حقیقتا فرصت نکردم در آزمون شرکت کنم

صبح چهارشنبه دنبال کارهای انتخاب واحدم بودم ؛ ( مهندس شدن خیلی سخته )

شبش جایی دعوت بودم نتونستم از مهمونی و دوستام بگذرم

اینطوری شد که نتونستم شرکت کنم

از لطف شما هم نهایت سپاس رو دارم

|
|

|
|

prompet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4609
|

پیشنهاد می کنم که تکلیف تالار گفتگوی آزاد را مشخص کنید

تا ما بدونیم که مدیرش کی هست چون بعضی از کاربرا برای همه پستها نظرات مدیریتی میدهند

من حس خوبی ندارم که یک کاربر شبیه خودم برای مطالبم نظر بده

مدیر عزیز نیکبخت اگر نیست نرگس منتظر مدیرت را انجام دهند جناب آرچیتکت دخالت نکنند

یا هم کلا جناب آرچیتکت رو بزارین مدیر ویا هم زیاد در امور دخالت نکنند

خلاصه از این وضعیت بیاد بیرون

|
|

تا ما بدونیم که مدیرش کی هست چون بعضی از کاربرا برای همه پستها نظرات مدیریتی میدهند

مدیر عزیز نیکبخت اگر نیست نرگس منتظر مدیرت را انجام دهند جناب آرچیتکت دخالت نکنند

با سلام خدمت شما دوست عزیز

اتفاقا قبلا هم یکی از دوستاتون به من گفتن شما که مدیر نیستید پس چرا در کار جناب نیکبخت دخالت میکنید ؟

من هم به عرضشون رسوندم که جناب نیکبخت خودشون از من خواستن که در نبودشون در مدیریت  تالار گفتگوی آزاد و همچنین اقتصاد همکاری لازم رو با ایشون داشته باشم

این هم یه کوچولو از فرمایشات ایشون ؛ فرمایشات اصلیشون هم به ایمیل بنده ارسال شده

همکاری شما با تالار گفتگو و اقتصاد اثبات شده است. الان هم در جهت هدایت کاربران به زیر تالار ها کمک کنید که این کار، کمک دسته جمعی را می طلبد. مشارکت در مباحث، کم از همکاری در مدیریت ندارد. در ضمن تالار اقتصاد در نبود بنده نیاز به یاری دوستانی چون شما دارد.

البته این رو هم بگم که برای خودم هم تذکر و نظر به تاپیک های کاربران حس خوبی ایجاد نمیکنه و هر لحظه منتظر اعتراضشون همچون شما و دوستتون که به حق هم است هستم

و مدیریت تالار گفتگوی آزاد و اقتصاد همچنان به عهده ی خود جناب نیکبخت میباشد و سرکار منتظر در کارهای مدیریتی از قبیل ویژه کردن تاپیک ها ؛ امتیاز دهی ؛ حذف و غیر فعال کردن تاپیک ها با ایشان همکاری میکنند .

در ضمن اینم بگم که بنده به هیچ عنوان اجازه ی دخالت در اموری که به من مرتبط نیست رو نمیدم و نخواهم داد  و به عرض جناب نیکبخت هم رسوندم که به هیچ عنوان تمایلی برای مدیریت تالار گفتگو ی آزاد ندارم و با عرض شرمندگی باید تا بازگشت دو.باره ی ایشون منو تحمل کنید

سوالی بود در خدمتم

prompet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4609
|

با سلام خدمت شما دوست عزیز

اتفاقا قبلا هم یکی از دوستاتون به من گفتن شما که مدیر نیستید پس چرا در کار جناب نیکبخت دخالت میکنید ؟

من هم به عرضشون رسوندم که جناب نیکبخت خودشون از من خواستن که در نبودشون در مدیریت  تالار گفتگوی آزاد و همچنین اقتصاد همکاری لازم رو با ایشون داشته باشم

این هم یه کوچولو از فرمایشات ایشون ؛ فرمایشات اصلیشون هم به ایمیل بنده ارسال شده

همکاری شما با تالار گفتگو و اقتصاد اثبات شده است. الان هم در جهت هدایت کاربران به زیر تالار ها کمک کنید که این کار، کمک دسته جمعی را می طلبد. مشارکت در مباحث، کم از همکاری در مدیریت ندارد. در ضمن تالار اقتصاد در نبود بنده نیاز به یاری دوستانی چون شما دارد.

البته این رو هم بگم که برای خودم هم تذکر و نظر به تاپیک های کاربران حس خوبی ایجاد نمیکنه و هر لحظه منتظر اعتراضشون همچون شما و دوستتون که به حق هم است هستم

و مدیریت تالار گفتگوی آزاد و اقتصاد همچنان به عهده ی خود جناب نیکبخت میباشد و سرکار منتظر در کارهای مدیریتی از قبیل ویژه کردن تاپیک ها ؛ امتیاز دهی ؛ حذف و غیر فعال کردن تاپیک ها با ایشان همکاری میکنند .

در ضمن اینم بگم که بنده به هیچ عنوان اجازه ی دخالت در اموری که به من مرتبط نیست رو نمیدم و نخواهم داد  و به عرض جناب نیکبخت هم رسوندم که به هیچ عنوان تمایلی برای مدیریت تالار گفتگو ی آزاد ندارم و با عرض شرمندگی باید تا بازگشت دو.باره ی ایشون منو تحمل کنید

سوالی بود در خدمتم

مشکل بیشتر رو همین تحمل نکردن هست چون صبرم تموم شد اعتراض کردم بازم خوب ولی با وجود نرگس منتظر پیشنهاد می کنم کمتر دخالت کنید

دوستانه بگم چون پاسخ های شما پختگی لازم را ندارند

با تشکر