هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
من شنیدم که شما فصل بهاری آقا
به دل خسته ما صبر وقراری آقا
عمر یک سال گذشت و خبری از تو نشد
هوس آمدن این جمعه نداری آقا
درهیاهوی شب عید،تو را گم کردیم
غافل از اینکه شما اصل بهاری آقا
ز پُر فهمی نمی فهمم، و فهمم پُر ز نافهمی- خداوندا بفهمانم، که فهمم فهم و نافهمی!
درود به همه دوستان راسخونی
عضو جدید هستم محمد مرادی 32سالمه متاهل مهندس معدن و شغلم ازاده ودر سوادکوه مازندران زندگی میکنم
از اینکه به خانواده راسخون پیوستم واز اشنایی با دوستان گل وگلاب راسخونی خیلی خوشحالم
درضمن اگر ظاهر پستهام ساده است وشکیل نیست معذرت میخام چون دسترسی به کامپیوترندارم وباموبایل میام تو سایت کارخاصی رو متنها نمیتونم انجام بدم شرمنده وممنون که تحملم میکنید
امیدوارم همیشه شاد وسلامت باشید با ارزوی بهترینها وموفقیت روز افزون برای همه دوستان راسخونی
یاحق
سخت در این فکرم که عمرم چه زود میگذرد و من در خوابم.....
چقدر حقیرند انسان هایی که
خوشحالیشان را به قیمت
آزار واذیت
دیگران به دست می آورند...
الهم عجل لولیک الـــــــــفــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرج
و اما ... و اما... یادمون نره هممون یتیمیم... و یتیم واقعی ماییم که از امام زمان (عج) خود دور افتاده ایم...
خداوند بر ما منت گذارد با هدیه دادن ظهور هر چه زودتر آقا حجت ابن الحسن (علیه السلام)
بزرگی کودکیم را هر روز که میگذره با کوچک شدن دنیایم بیشتر حس میکنم
کاش دنیایم قلبم ذهنم فرداهایم به بزرگی همان دنیای کوچک کودکیم بود..کاش...
این روزها همه به من دلتنگی هدیه میدهند!
لطفا آتش بس اعلام کنید!
به خداتمام شد ...
دلم...
وقتی كه دل دستهایم
تنگ میشود برای انگشتان کوچكت
آنها را میگذارم برابر خورشید
تا با ترکیبی از كسوف و گرما
دوریات را معنا كنم.
چی می شد اگه خدا امروز وقت نداشت به ما برکت بده چرا که ما دیروز وقت نکردیم از او تشکر کنیم.
چی می شد اگه خدا فردا دیگه ما رو صدا نمی زد چون امروز اطاعتش نکردیم.
چی می شد اگه خدا عشق ومحبتش رو از ما دریغ می کرد چرا که از محبت کردن به دیگران دریغ کردیم.
چی می شد اگه خدا فردا کتاب مقدسش رو از ما میگرفت چرا که امروز فرصت نکرده ایم اونرو بخونیم.
چی می شد اگه خدا در خونا اش رو می بست چون ما قلب های خود را بسته ایم.
چی می شد اگه خدا امروز به حرفهامون گوش نمی کرد چون دیروز به دستوراتش خوب عمل نکردیم.
بیاییم خود را به خدا نزدیکتر کنیم وبذر خدا شناسی رو در قلبهای یکدیگر بکاریم