راسخون

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

fatemexry کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5428
|

یکی می پرسد اندوه تو از چیــست؟؟؟
سبب ساز سکوت مبهـــــمت کیـــست؟؟؟
برایش صادقانه می نویسم...
برای آنکه باید باشد و نیســـت!!! ...

اللهم عجل لولیک الفرج

fatemexry کاربر طلایی1
|
|

پایانی برای قصه ها نیست،

نه بره ها گرگ میشوند نه گرگها سیر!

خسته ام از جنس قلابی آدمها...

حالم خوب است...

اما گذشته ام درد میکند!!

زودتر بیا...

sadra122 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 505
|

دراضطراب چه شبهاکه صبح شان گم شد      چه روزها که گرفتارروزهفتم شد      چه قدرهفته پرازشنبه شد،  به جمعه رسید وجمعه روز تفرج برای مردم شد .

sadra122 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 505
|

دردیاری که درآن نیست کسی یار کسی      یارب نیفتد به کسی کارکسی

fatemexry کاربر طلایی1
|
|

fatemexry کاربر طلایی1
|
|

fatemexry کاربر طلایی1
|
|

خدایا...

گاهی که دلم از این و آن و زمین و زمان می گیــرد ،

نگاهم را به سوی تو و آسمـان می گیرم ،

و آنـقـدر با تــو درد دل می کنـم ،

تا کم کم چشـــــــــم هایم با ابـرهای بارانیت همراهی می کنند

و قلبـــم سبک می شود آنــوقــت تو می آیی و تــــــمـــــــــام فضای دلـم را پر می کنی

و مـــــن دیـــــــگــــر آرام می شــــــوم

و احساس می کنم هیچ چیز نمی تواند مرا از پای دربیـاورد !

چون تو را در دل دارم.....

fatemexry کاربر طلایی1
|
|

fatemexry کاربر طلایی1
|
|

عادت به مسواک زدن ، دندانها را سپید میکند

و تکرار هر شب خاطرات ، موها را . . .

mohammad98 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6815
|

یا اباصالح المهدی 

جهان در انتظار توست

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات

fatemexry کاربر طلایی1
|
|

پیامی از سوی خدا به بنده های دلشکسته: می دانم هر از گاهی دلت تنگ می شود. همان دل های بزرگی که جای من در آن است، آن قدر تنگ می شود که حتی یادت می رود من آنجایم. دلتنگی هایت را از خودت بپرس و نگران هیچ چیز نباش! هنوز من هستم. هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی. نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود ... و می دانی که من شکست ناپذیر هستم ... و تو مرا داری ...برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازد ... چون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای ... چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم ... می خواهم شاد باشی ... این را من می خواهم ... تو هم می توانی این را بخواهی. خشنودی مرا. من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا )ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم( و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود ... نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد. شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند

fifi_reza کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 273
|

شوخی وقتی شوخیه, که بعدش مجبور نشی بگی شوخی کردم.

fifi_reza کاربر برنزی
|
|

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی...! به تلنگری می شکند...! به لحنی می سوزد...! برای دلی می میرد...! به نگاهی جان می گیرد...! و به یادی می تپد...!

fifi_reza کاربر برنزی
|
|

حضرت يوسف از بالاى قصر جوانى را ديد كه با لباسهاى مندرس از كنار قصر عبور مى كرد، جبرئيل به حضرت عرض كرد: اين جوان را مى شناسى ؟ حضرت يوسف فرمود: نه . جبرئيل فرمود: اين همان طفلى است كه در گهواره به سخن آمد و نزد عزيز مصر به پاکدامنی و طهارت تو شهادت داد .. حضرت يوسف فرمود: او را بر من حقى است ، پس دستور داد، جوان را آوردند و امر كرد او را لباسهاى فاخر پوشانيدند و انعام زياد در حق او ارزانى فرمود... با نگاه به اين منظره جبرئيل به خنده آمد ! حضرت يوسف فرمود: آيا احسان ما كم بود كه به نظر تحقير تبسم كردى !؟ جبرئيل عرض كرد. غرض از خنده من اين است تو كه مخلوقى هستى در حق اين جوان به واسطه يك شهادت

fifi_reza کاربر برنزی
|
|

خدایا … دلم همراهی می خواهد از جنس خودت! نزدیـــک؛ بی خطــــر، بخشــــنده… بی منّـــــــــــــــــت … !