راسخون

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

شب کریسمس بود و هوا، سرد و برفی. پسرک، در حالی‌که پاهای برهنه‌اش را روی برف جابه‌جا می‌کرد تا شاید سرمای برف‌های کف پیاده‌رو کم‌تر آزارش بدهد، صورتش را چسبانده بود به شیشه سرد فروشگاه و به داخل نگاه می‌کرد.

در نگاهش چیزی موج می‌زد، انگاری که با نگاهش، نداشته‌هاش رو از خدا طلب می‌کرد، انگاری با چشم‌هاش آرزو می‌کرد.

خانمی که قصد ورود به فروشگاه را داشت، کمی مکث کرد و نگاهی به پسرک که محو تماشا بود انداخت و بعد رفت داخل فروشگاه. چند دقیقه بعد، در حالی‌که یک جفت کفش در دستانش بود بیرون آمد.
- آهای، آقا پسر!

پسرک برگشت و به سمت خانم رفت... چشمانش برق می‌زد وقتی آن خانم، کفش‌ها را به ‌او داد. پسرک با چشم‌های خوشحالش و با صدای لرزان پرسید:
- شما خدا هستید؟

- نه پسرم، من تنها یکی از بندگان خدا هستم!
- آها، می‌دانستم که با خدا نسبتی دارید!

سایت جام نیوز

|
|

سلام

چرا خیال ما راحت باشه؟ خیال خودت باید راحت باشه!!

آرچیتکت بی معرفت ما هواتو داشتیم تو اون مسابقه هه برنده شدی ، اما تو هی مارو اذیت کن

یعنی نمیخوای موقع امتحان هوای دوست و رفیقا رو داشته باشی؟!!(مدل این بچه تنبلایی که موقع امتحان میرن سراغ بچه درس خونا و دم و دودشان را میبینند شدم!!)

در مورد جمله آخری نظری نمیدم(نکه من همیشه مظلومم!!)

سلام

راستی این سوال واسم پیش اومده که کجای قضیه ی این مسابقه به شما مرتبط میشه

اینم بگم که از 10 تا سوال 8 تاشو درست جواب دادم

اونم روز آخری

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

سلام

من یه سوال راجع به صندلی داغ واسم پیش اومده ( البته هروقت اسمشو میارم از خجالت آب میشم به بزرگواریتون ببخشید دیگه )

در بین اسامی شرکت کنندگان نام کاربری جناب خواجه هم بود اما الان دیگه نیست

حالا من اشتباه کردم یانه ایشونم جزء شرکت کنندگان بودن

ولی مطمئنم که اشتباه نکردم آخه هی منتظر بودم کاربرا ایشون رو به عنوان نفر بعدی معرفی کنند

سلام

تا جایی که منم یادم  هست هر دوی جناب iman_karbala و ravabet_rasekhoon در صندلی داغ شرکت کرده بودند. 

بنده بعد از پایان زمان میهمان بودنم ابتدا قصد داشتم که یکی از این 2مسئول را برای میهمان بعدی معرفی کنم، بعد صلاح دونستم که با توجه به مشغله های کاری ایشان با خودشون مشورت کنم و نظرشون رو بخواهم،در مورد مسئول ارشد انجمن ها یادم نیست که این کار رو گردم یا نه اما مسئول محترم روابط عمومی یا همانiman_karbala گفتند کمی سرشون شلوغ هست و بمونه برای یک فرصت بعد.  بله دیگه اینطوری شد که نشد!

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

تو رو خدا منم واسه امتحان کمک کنین. بی  معرفتی نکنین.

نیازمند یاری سبزتان هستیم.

زمان رساندن یاری سبزتان: موقع امتحان بها

|
|

جناب بی وفای با وفا به خدا من reza_rasekhekhoon هستم کی گفته من reza_rasekhoon هستم.

|
|

جناب بی وفای با وفا به خدا من reza_rasekhekhoon هستم کی گفته من reza_rasekhoon هستم.

ااااااااا چه جالب منم فکر میکردم reza_rasekhoon هستید

حالا   rasekhekhoon  یعنی چی ؟

|
|

ااااااااا چه جالب منم فکر میکردم reza_rasekhoon هستید

حالا   rasekhekhoon  یعنی چی ؟

موقعی که میخواستم تو سایت ثبت نام کنم reza_rasekhoon مد نظرم بود و فکر میکردم با این نام ثبت نام کردم روز بعد که خواستم وارد بشم وارد سایت نمیشد حالا که به ایمیلم نگاه کردم متوجه شدم به جای rasekhoon ، نوشتم rasekhekhoon.

sistani76 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 44
|

اگه توسایت عناوین درسی  هم بود عالی می شد

bivafa کاربر طلایی2
|
|

سلام

راستی این سوال واسم پیش اومده که کجای قضیه ی این مسابقه به شما مرتبط میشه

اینم بگم که از 10 تا سوال 8 تاشو درست جواب دادم

اونم روز آخری

سلام

با هوش و حواسی که شما دارید باید ربطش رو فهمیده باشید!

عرضم به حضورتون که اگه به 7 سوال هم جواب میدادید باز هم در قرعه کشی شرکت داده مبشدید!

میدونید من کجایی هستم؟! 

bivafa کاربر طلایی2
|
|

سلام . آقا ببخشید من تا الان فکر میکردم Rasekhoon باشید!

ولی Rasekhekhoon هم در نوع خودش جالبه! به نظرم زیاد معنی خوبی نداره! راسخِ خون!!!

یه موقع ناراحت نشین ها! نظرم بود عرض کردم

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

اگه توسایت عناوین درسی  هم بود عالی می شد

..................................................

سلام بر شما دوست گرامی

اگه منظورتان این هست که تالاری با عنوان درسی باشه ، باید عرض کنم که چنین تالاری وجود دارد. شما می توانید در انجمن به تالار دانشجو مراجعه کنید. این تالار دارای بخش های مختلفی مانند: ریاضی ، فنی و مهندسی ، زبان خارجی ، علوم انسانی ، علوم پزشکی و... است.

در پناه حق

bivafa کاربر طلایی2
|
|

اول هر کلام سلام است،اما با حال بی حالی دارم حرف میزنم،میترسم سلام کنم و دیگه نتونم ادامه بدم!!!

سلام!

ما یه درد دل طولانی توی تاپیک روابط عمومی نوشتیم!

فکر نکنم کسی حوصله ش بگیره بخونه!!

واقعاً دلگیرم....

چه راحت آمدند و کام همه چیز را به کام بقیه تلخ کردند.....

اینجا اگه کسی نیست که حرفامون رو بیرون ببره یه چیزی بگم،اما جای دیگه درزش ندید....یاد فتنه ی 88 هم افتادم!!!!!! شاید یکی بگه چه مقایسه مسخره ای....! اما من از خیلی جوانب اتفاقات 2-3 روز گذشته را همسان یک فتنه 88 حس میکنم!!

این فقط یک حسه.... کسی هم نمیتونه بخاطر حسم به من چیزی بگه!

خلاصه دلگیرم....دلگیر با رنگ و وبوی راسخون.....

خدا همه مون رو به راه راست هدایت کنه.....

راستی جناب qolameali بابت حسن درایت شما و بصیرت خوب شما نسبت به سایرین سپاسگزارم.

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

اول هر کلام سلام است،اما با حال بی حالی دارم حرف میزنم،میترسم سلام کنم و دیگه نتونم ادامه بدم!!!

سلام!

ما یه درد دل طولانی توی تاپیک روابط عمومی نوشتیم!

فکر نکنم کسی حوصله ش بگیره بخونه!!

واقعاً دلگیرم....

چه راحت آمدند و کام همه چیز را به کام بقیه تلخ کردند.....

اینجا اگه کسی نیست که حرفامون رو بیرون ببره یه چیزی بگم،اما جای دیگه درزش ندید....یاد فتنه ی 88 هم افتادم!!!!!! شاید یکی بگه چه مقایسه مسخره ای....! اما من از خیلی جوانب اتفاقات 2-3 روز گذشته را همسان یک فتنه 88 حس میکنم!!

این فقط یک حسه.... کسی هم نمیتونه بخاطر حسم به من چیزی بگه!

خلاصه دلگیرم....دلگیر با رنگ و وبوی راسخون.....

خدا همه مون رو به راه راست هدایت کنه.....

راستی جناب qolameali بابت حسن درایت شما و بصیرت خوب شما نسبت به سایرین سپاسگزارم.

.........................................................................

سلام بر شما

اتفاقات ناراحت کننده ای در این 2-3 روز گذشته رخ داد ، که به جز ناراحتی ثمره ی دیگری نداشت.

انتقاد سازنده و به جا خوب هست ولی مطالبی که بعضی ها نوشتند جنجال بود نه انتقاد..! خیلی مطالب را ادامه دادند که به جایی ختم شد که نباید می شد و آن هم شکستن دل ها بود.

انشالله خداوند از تقصیرات و گناهان همه ما بگذرد.

در پناه حق

aliasghar313 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1342
|

با سلامی دوبازه خدمت دوستان گل راسخونی

همین 1 ساعت پیش از قطار پیاده شدم

دلم خیلی براتون تنگ شده  بود!

رفته بودم با جلسه قرآن اردوی قم و مشهد

اونجا برای همه ی دوستان گل راسخونی دعا کردم

یعنی اینو جدی میکم ها... 

حتی چند از از دوستان رو هم اسماشون رو یادم اومد

خلاصه به یادتون بودم

یاعلی!

mohamadaminsh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25772
|

با سلام يه پيشنهاد براي مديران دارم در قسمت امضاي ديجيتالي ادر ايميل خود را بنويسيد تا كاربران بتوانند با شما در ارتباط باشند هر كس موافق نظر بنده است تشكر كنه ياعلي