هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
ضمن قبولی طاعات شما عزیزان یک پیشنهاد داشتم خوب بود از کاربر قدیمی وفعال papeli در صندلی داغ دعوت میکردید موفق باشید.
.............................................
سلام بر شما
اگر ایشان مایل باشند می توانند به همین تاپیک بیایند و درخواست شرکت در برنامه صندلی داغ را بدهند.
لازم به ذکر است که بنده مجری برنامه هستم و میهمانان صندلی داغ را انتخاب نمی کنم بلکه هر میهمانی که روی صندلی نشسته میهمان بعدی را انتخاب می کند ، که ممکن است ایشان پس از درخواست شرکت در برنامه صندلی داغ و ثبت شدن نام کاربری شان در لیست شرکت کنندگان به عنوان میهمان بعدی انتخاب بشوند یا نشوند.
در پناه حق
سلام خدمت پاتوقی های عزیز
دوستان خوب لطف میکنید دراین تاپیک شرکت کنید تا اعضای سایت بیشتر باهم آشنا بشن
سلام
فکر نکنم اون تاپیک موندگاری داشته باشه و احتمالا فردا صبح توسط مسئولین روابط عمومی غیرفعال میشه!
جای مناسبی را برای زدن تاپیکش انتخاب نکرده!!
ضمناً باید حتما در اینگونه موارد قید شود که همه چیز کاملاً اختیاری است و کسی احساس نکنه مجبوره تموم جزئیاتش رو بگوید!
به نظرم جای مناسب تر برای این تاپیک تالار گفتگوی آزاد و یا ایجاد تاپیک جدیدی در همین تالار است.
........................................
سلام
صفحه مورد نظر باز نمی شود ، بلکه بجای آن به صفحه ی اصلی انجمن می رود. احتمالا غیر فعال شده است.
سلام
فصل تابستان است و مردم بیشتر در این فصل به مسافرت می روند. ولی از آنجایی که ماه مبارک رمضان در تابستان هست لذا اکثر مردم برای روزه داری در ماه رمضان به مسافرت نمی روند و تصمیم می گیرند که بعد از ماه مبارک به سفر بروند.
حالا این ماه پرفضیلت به پایان رسیده است و مردم همچنان که در اخبار و تلویزیون مشاهده می کنیم خانوادگی و یا با دوستان و آشنایان به سفر می روند.
ولی اخیرا در اخباری که از تلویزیون پخش می شود ، می بینیم که حوادثی تلخ برای مسافران رخ داده است که باعث ناراحتی می شود.
خلاصه می خواستم بگم که اگر خواستید به سفر بروید موارد ایمنی را در نظر بگیرید و قوانین راهنمایی و رانندگی را هم رعایت کنید تا سفر خوب و خوشی را داشته باشید و خدای ناکرده سفر به کامتان تلخ نشود.
در پناه حق
سلام
یکی از مدیران محترم تالارها جناب qodrat نظری را در تاپیک انتقادات و پیشنهادات این تالار گذاشته اند که مضمون آن این است که : بهتر است در تاپیک های صندلی داغ ، فقط نقل قول های میهمان نمایش داده بشود و پست های سؤال کنندگان غیر فعال شود. و ایشان گفته اند چون در نقل قول ها سؤال مورد نظرهم وجود دارد و دیگر نیازی به پست سؤال کننده نیست.
بنده در جواب ایشان گفتم که : این کار ممکن است باعث ناراحتی کاربران بخاطرغیر فعال کردن پست هایشان بشود و دیگر اینکه اگر تنها پستهای میهمان برنامه صندلی داغ دیده شود و به دنبال آن فقط یک آواتار و آن هم آواتار میهمان مشاهده خواهد شد لذا باعث خستگی خواننده می شود و فعال بودن پست های کاربران و مدیران دیگر باعث ایجاد تنوع هم خواهد شد.
خلاصه اینکه نظراتمان متفاوت است بنابراین می خواستم شما دوستان گرامی نظر خودتون رو مبنی بر اینکه پست های سؤال کنندگان فعال باشد یا خیر بفرمایید؟ با ذکر دلیل؟
با تشکر
با سلام
من هم با نظر جناب qodrat موافق هتم چرا که بیشتر سوالات برای کسانی که روی صندلی میشین تکراری هستش و اغلبش رو حفظ شدیم
راجع به کاربرا هم که با اطلاع رسانی از ناراحتیشون جلوگیری میشه
سلام
نظر من هم با جناب قدرت موافقم هم با غلام علی و هم آرچیتکت!!! یعنی خوبه که نظرات سوال کنندگان غیرفعال شود اما.....
اما نمیشه که همزمان همش رو اعمال کرد چون تناقض دارند!!!
بنابراین اینگونه عرض کنم که با وجود درست بودن نظر جناب قدرت، از آنجایی که غیرفعال نمودن پست های سوال ممکن است باعث ناراحتی بشود و اینکه باعث میشود پست های مهمان پشت هم نمایش داده بشه و کسی که بازدید میکنه به چشمش نازیبا بیاد، پیشنهادم این است که بعد از پایان صندلی داغ و آرشیو شدن صندلی داغ یک مهمان ،پست های سوال کنندگان را غیرفعال کنید تا اگر بعدها کسی خواست آنها را مرور کند ،صفحات برایش خلاصه و جمع و جور تر به نظر بیاد تا اینطوری برای مرور رغبت بیشتری پیدا کند. اما در مورد مهمانان هفته جاری این کار انجام نشه!
در مورد نظر جناب آرچیتکت مبنی بر اینکه سوالات تکراری شده و حفظ شدید باید بگم که این برای من و شما و کاربرایی هست که زیاد میاییم راسخون. ما باید بیشتر از خودمون به کاربرانی توجه کنیم که با راسخون اخت نشدند و همه چیز براشون تازگی داره!
سلام
نمیشه اون تاپیکی رو که جناب farshon بیان کردن در این تالار ایجاد کنید
من فکر میکنم که قصد ایشون این باشه که این باکس معرفی کاربران در بخش مجزایی قراربگیره
سلام
نمیشه اون تاپیکی رو که جناب farshon بیان کردن در این تالار ایجاد کنید
من فکر میکنم که قصد ایشون این باشه که این باکس معرفی کاربران در بخش مجزایی قراربگیره
.............................................................
سلام بر شما
این تالار و این تاپیک هم ایجاد شده برای تعامل و آشنایی کاربران و مدیران با یکدیگر و احتیاجی نیست که تاپیک دیگری در تالارهای دیگر با عناوین مشابه این تاپیک ایجاد شود.
کاربران اگه اهمیت بدهند و ما رو قابل بدونند و قصدشان تعامل باشد همین تالار و همین تاپیک کفایت می کند.
ممنون از توجه شما
سلام بر شما
این تالار و این تاپیک هم ایجاد شده برای تعامل و آشنایی کاربران و مدیران با یکدیگر و احتیاجی نیست که تاپیک دیگری در تالارهای دیگر با عناوین مشابه این تاپیک ایجاد شود.
کاربران اگه اهمیت بدهند و ما رو قابل بدونند و قصدشان تعامل باشد همین تالار و همین تاپیک کفایت می کند.
ممنون از توجه شما
با سلام
من منظورم ایجاد یه تاپیک مجزا در همین تالار بود
تا اگه کاربری خواست اطلاعاتی کوتاه و مختصر راجع به کسی کسب کنه به راحتی این کارو انجام بده
و نیازی نداشته باشه که تک تک صفحات اینجا رو (هرچه میخواهت دل تنگت بگو ) رو جست و جو کنه
با سلام
من منظورم ایجاد یه تاپیک مجزا در همین تالار بود
تا اگه کاربری خواست اطلاعاتی کوتاه و مختصر راجع به کسی کسب کنه به راحتی این کارو انجام بده
و نیازی نداشته باشه که تک تک صفحات اینجا رو (هرچه میخواهت دل تنگت بگو ) رو جست و جو کنه
.................................................
سلام
اگه یه تاپیک دیگه ای هم در این تالار ایجاد بشه برای آشنایی کاربران با یکدیگر پس همین تاپیک " هرچه می خواهد دل تنگت بگو " برای چیه؟ به نظر شما اشکالش در تعداد صفحات زیادش هست ، خُب بعد از مدتی هم که تاپیک جدیدی ایجاد شد ، آن هم صفحاتش زیاد خواهد شد و دوباره یه تاپیک دیگه...!
به نظرم همین تاپیک کفایت می کند.
درپناه حق