هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سلام به همگی...
Architec0811 طلائی شدنت مبارک!!!!!!!!!!
ماه رمضونم که داره تموم میشه، بزار با همزمان با عید فطر یه شیرینی بده!
سلام به همگی...
سلام
شما که شیرینی ندادید ولی من میدم
حال میکنید چقدر طرفدار دارم مدیر ارشدم اومدن
ایول دمشون گرم
سلام و تبریک (پیشاپیش) عید سعید فطر
- تشکر از مدیر پاتوق بابت سر زدن به تالار خودشون و تمامی راسخونی های عزیز، تالار گفتگوی آزاد.
- تبریک به architect0811 بابت طلایی شدن. فقط نبری بفروشی چون طلاش اصل نیست حتی طلای المپیک هم اصل طلا نیست و تنها درصد اندکی از آنرا طلا تشکیل می دهد.
- بنظرتون جناب ravabet_rasekhoon محترم، متوجه توطئه تقلب شده اند و تشکر زده اند؟ که اگر اینطور باشد به معنی صدور مجوز تقلب است و باید خوشحال باشیم. کاش خودشون هم همکاری می کردند و سوالات را مستقیم اعلام می کردند تا دردسر هماهنگی سخت نشود، کاش!!
شب خوش
شادی را برای تمام دوستان آرزومندم
سلام به همگی...
سلام
شما که شیرینی ندادید ولی من میدم
حال میکنید چقدر طرفدار دارم مدیر ارشدم اومدن
ایول دمشون گرم
دوباره سلام
خب من خواستم بدم اما نشد! شما بفرمایید طریقش رو فراهم کنید بعد اگه ما ندادیم بگید!
بــــــــله بـــــــله البته که شما شخص شهیر و پرطرفداری هستید :)
دم همگی گرم د این شب عزیز و فرخنده ;)
سلام به همگی...
.............................................................
سلام
یه لحظه صبر کنید بروم شمع ها رو بیارم.
طلایی طلایی طلایی شدنت مبارک
مبارک مبارک طلایی شدنت مبارک
بیا شمع ها رو فوت کن
که صد سال طلایی باشی
دوستان توجه کنند شعر مورد نظر رو با یک سبک خاصی که همه آشنا هستند، آهسته بخوانند چون الآن نصفه شبه و همسایه ها خواب اند.
شادی را برای تمام دوستان آرزومندم
.....................................
سلام بر دوست گرامی
خوش آمدید ، ما هم شادی و موفقیت شما را از درگاه خداوند خواستاریم.
باز هم به کلبه ی فقیرانه ما سری بزنید.
این گل ها هم تقدیم به راسخونی های عزیز
سلام
در این 2-3 روز در انجمن صحبت از انتخاب کاربران و مدیران برتر هست ، و در رأی دادن ها هم که بوسیله زدن تشکر هست ، احساس می کنم بعضی ها بوسیله رأی فامیل ها و همشهری هاشون دارن بالا می روند. و این در رأی دادن به مدیران تالارها بیشترهست. شما هم همین احساس رو دارید؟
البته همانطوری که در " قوانین جدید جهت انتخاب کاربران و مدیران برتر " آمده است که آی پی کاربران ثبت میشه و کسانی که رأی های نامعتبر داده اند مشخص خواهد شد.
انشا الله مسئولین سایت در انتخاب مدیران برتر نهایت دقت را داشته باشند.
سلام
در این 2-3 روز در انجمن صحبت از انتخاب کاربران و مدیران برتر هست ، و در رأی دادن ها هم که بوسیله زدن تشکر هست ، احساس می کنم بعضی ها بوسیله رأی فامیل ها و همشهری هاشون دارن بالا می روند. و این در رأی دادن به مدیران تالارها بیشترهست. شما هم همین احساس رو دارید؟
البته همانطوری که در " قوانین جدید جهت انتخاب کاربران و مدیران برتر " آمده است که آی پی کاربران ثبت میشه و کسانی که رأی های نامعتبر داده اند مشخص خواهد شد.
سلام
اصلا نیازی به تشکر زدن هم نبود از اول هم میشد تشخیص داد که چه کسانی رای میارن
بهتره که به جای اینکه اسم برترین ها رو بهشون اتخاذ داد
اونارو جزء کسانی انتخاب کرد که تو یار کشی از همه تعدادشون بیشتره
سلام
سلام
سلام خدمت مدیر گرامی و کاربر ارجمند.
باید خدمتتون عرض کنم منم موافق این مشکل هستم! کمی قابل پیش بینی بود! اما خب زیاد ایرادی نداره!! من اخیرا مشابه همین حرف شما را در تاپیک انتقادات پیشنهادات قوانین جدید انتخاب برتر مطرح کردم.مضمون پاسخ مسئول ارشد انجمن ها و تحلیل بنده به این صورت است : اگر دقت کرده باشید رای کاربران 10 امتیاز دارد و در مجموع کلی امتیازات تاثیر آن پایین میباشد. یعنی شما ببینید که حدود 19 آیتم غیر از رای کاربران وجود دارد ،به فرض اگر کسی از این آیتم امتیاز خوبی نیاورد و از طرفی مدعی بود عملکردش خوب بوده است، از طرف شخص مدیر تالار(برای ارزیابی کاربران برتر)و مسئولین روابط عمومی(برای ارزیابی مدیران برتر) امتیاز آیتم های دیگر را بالا خواهد آورد و کمبود این قسمت جبران خواهد شد.
تازه یه چیز دیگه : اگر قرار باشه به کاربر یا مدیری که بیشترین رای را آورده بالاترین امتیاز ممکن(یعنی 10) بدهیم و فرض نماییم این مدیر یا کاربر با 20 عدد تشکر این امتیاز را آورده، عادلانه اش میشود که هر تشکر امتیازی برابر نیم(0.5)دارد. بنابراین اگر مدیر یا کاربر دیگری 10تشکر خورده باشد باید به او 5 امتیاز داد! پس بنابراین این تشکرها با اینکه تاثیر گذار است اما خیلی هم کارساز نیست!!
ضمن قبولی طاعات شما عزیزان یک پیشنهاد داشتم خوب بود از کاربر قدیمی وفعال papeli در صندلی داغ دعوت میکردید موفق باشید.
سرنوشت حقیقت...
روزی دروغ به حقیقت گفت : مــــیل داری با هم به
دریـــا برویم و شنـــا کنیم ، حقیقــت ساده
لــوح پذیرفت و گول خورد . آن دو با هم به کنار ساحل رفتند
، وقتی به ساحل رسیدند حقیقت لباسهایش را در آورد . دروغ
حیلــــه گـــر لباسهای او را پوشید و رفت . از آن روز
همیشه حقیقت عــــریان و زشت است ، اما دروغ در
لبــــــاس حقیقت با ظاهری آراسته نمایان می شود...
سلام
سلام خدمت مدیر گرامی و کاربر ارجمند.
باید خدمتتون عرض کنم منم موافق این مشکل هستم! کمی قابل پیش بینی بود! اما خب زیاد ایرادی نداره!! من اخیرا مشابه همین حرف شما را در تاپیک انتقادات پیشنهادات قوانین جدید انتخاب برتر مطرح کردم.مضمون پاسخ مسئول ارشد انجمن ها و تحلیل بنده به این صورت است : اگر دقت کرده باشید رای کاربران 10 امتیاز دارد و در مجموع کلی امتیازات تاثیر آن پایین میباشد. یعنی شما ببینید که حدود 19 آیتم غیر از رای کاربران وجود دارد ،به فرض اگر کسی از این آیتم امتیاز خوبی نیاورد و از طرفی مدعی بود عملکردش خوب بوده است، از طرف شخص مدیر تالار(برای ارزیابی کاربران برتر)و مسئولین روابط عمومی(برای ارزیابی مدیران برتر) امتیاز آیتم های دیگر را بالا خواهد آورد و کمبود این قسمت جبران خواهد شد.
تازه یه چیز دیگه : اگر قرار باشه به کاربر یا مدیری که بیشترین رای را آورده بالاترین امتیاز ممکن(یعنی 10) بدهیم و فرض نماییم این مدیر یا کاربر با 20 عدد تشکر این امتیاز را آورده، عادلانه اش میشود که هر تشکر امتیازی برابر نیم(0.5)دارد. بنابراین اگر مدیر یا کاربر دیگری 10تشکر خورده باشد باید به او 5 امتیاز داد! پس بنابراین این تشکرها با اینکه تاثیر گذار است اما خیلی هم کارساز نیست!!
................................................
سلام بر دوستان گرامی جناب architect0811 و جناب bivafa
بنده نگران این نیستم که مدیر برتر بشوم یا نشوم بلکه نگران این هستم که بعضی ها به حق دیگران توجه نکرده و با استفاده از رأی های فامیل ها و همشهری هاشون خودشون رو حتی به ظاهر هم که شده می خواهند برتر نشان دهند. انشاالله مسئولین سایت فقط به این رأی ها اکتفا نکنند و موارد دیگر برتر بودن رو هم در نظر بگیرند.
در پناه حق