هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سلام ، به یک موردی توجه کرده اید که جناب bivafa از کاربر نقره ای به کاربر طلایی3 ارتقا یافته اند؟! مبارک باشه
فکر کردی می تونی قضیه رو بپیچونی و ماهم لابد حواسمون نیست؟
چون ماه رمضان هست بعد از افطار منتظر شیرینی هستیم...!
سلام
هه هه واقعا خندم گرفت از ذکاوت شما
بله فکر کنم پریشب بنده به این افتخار نائل آمدم!!!
حالا که qolameali عزیز این موضوع رو متوجه شد و یاداوری کرد بد نیست یه خاطره جالب را از همین پریشب برایتان تعریف کنم!
ساعت حدود 1 نیمه شب بود که امتیازات من به حدود 19990 رسیده بود....به همین خاطر راغب شدم که این 10-15 امتیاز را هم بگیرم تا به 20000 برسم و طلایی3 بشم!
چندتا پست اینور اونور زدم و از طرفی به تاپیکی که از من در آن پستی وجود داشت مقابل باز بود و منتظر بودم به محض رسیدن به 20000(البته خود 20000هنوز نقره ای هست،20001که بشه طلایی 3 میشه! منم منظورم از 20000دقیقا همون 20001است) با رفرش صفحه تاپیک مذکور شاهد تبدیل کاربر نقره ای به طلایی3 باشم.....تا اینکه بالاخره آخرین پست را زدم و امتیازم رو از 19995 به 20000رسوندم و رفتم سراغ گزینه رفرش تا شاهد صحنه غرور آفرین طلایی شدنم باشم!!!!
بعد از تمام شدم رفرش سریع چشمم چرخید و رفت بگرده تا Bivafa رو پیدا کنه و بعدش طلایی3 رو ببینه! اما در کمال ناباوری بازم دیدم نوشته کاربر نقره ای!!!
رفتم سراغ قسمت امتیازات تا ببینم مگر 20000نشده و اگه شده چرا طلایی3 نمینویسه!
دیدم نوشته امتیاز شما در راسخون 19995!!!!
خلاصه مونده بودم که چرا اینطوری شده و از طرفی کمی ضایع شده بودم!! در همان حینا بود که دیدم جناب nikbakht88 در تالارش پستی زده(از روی آخرین پست ها متوجه شدم) پست در تاپیکی زده شده بود که بعدازظهرش من هم در آن تاپیک پست زده بودم......کلیک کردم رفتم داخلش دیدم بـــــــــــــــــــــــــــــــله!!!! همان بعدازظهری پستی اصلیم توی اون تاپیک ایراد فنی داشت و نتونسته بودم روی ویرایش کلیک کنم و بنابراین بعدش پست دیگری زده بودم و از جناب nikbakht88 تقاضای حل مسئله کرده بودم....
ایشون هم دقیقاً همان زمانی که بنده صفحه تاپیک را برای تبدیل کاربر نقره ای به طلایی3 رفرش کرده بودم،یکی از پست های بنده را حذف کرده بود و ناخواسته مانع طلایی شدن ما شده بود!!!!!!
برای خودم خیلی جالب شده بود!!! بعدش رفتم و با رای دادن به چندتا مقاله اون 5 امتیاز رو هم جبران کردم و طلایی شدم(چون دیگه حوصله پست نذاشتم)......
این بود داستان طلایی شدن ما
در مورد شیرینی هم چــــــــــــــــــشم،البته شما که خودتون زحمتشو کشیدید و این بالا یه ظرف شیرینی خوشمزه گذاشتید! اصلاً خودتون شیرینی هستید بابا شیرینی میخواید چیکار
ممنون از لطف و مجبت شما
سلام. به به خوش آمدید nikbakht88 جان! اصلا شما بانی خیر هستید
آره چیزی به 4 رقمی شدنم نمونده !! 2 تا تغییر رو دارم در یه بازه ی زمانی کوتاه تجربه میکنم!
آقا این تعریف و تمجیدا رو جلو چشممون نکن! لااقل بزار پشت سرمون بگو!! اینطوری میگی بهو دیدی جو گرفت دیگه هیچی هاااااا
بسیار بسیار ممنونم از لطف و محبت شما....همین دوستان خوبی مثل شما هستید که انرژی بخش و نشاط دهنده ی محیط راسخون شده اید تا بنده نیز در کنار دیگر عوامل مثبت انگیزه مناسبی برای حضور در سایت پیدا کنم....
راستی یه نکته جالب: فکر نمیکردم لااقل به این زودیا پستم رو بخونید! آخه فکر میکردم با توجه به ترافیک کاری تالار گفتگو دیگه وقت و حوصله سر زدن به قسمت های دیگه رو نداشته باشید! امشب دیدم نه مثل اینکه میایید! کاش خودتون هم گاهی پست بزنید...
سربلند و پیروز باشید
چون ماه رمضون هست زولبیابامیابهتره
با سلام
اینم تقدیم به bivafa به خاطر کاربر طلایی شدنش :
گفتمش بی تو چه باید کردن ؟
عکس رخساره ماهش را داد
گفتمش مونس شب هایم کو؟
تاری از زلف سیاهش را داد
وقت رفتن همه را می بوسید
به من از دور نگاهش را داد
چون ماه رمضون هست زولبیابامیابهتره
سلام
چشم حتما
بفرمایید این هم زولبیا بامیه
منتها موقع افطار نوش جان کنید!
خوبه راضی شدید؟!
با سلام
اینم تقدیم به bivafa به خاطر کاربر طلایی شدنش :
گفتمش بی تو چه باید کردن ؟
عکس رخساره ماهش را داد
گفتمش مونس شب هایم کو؟
تاری از زلف سیاهش را داد
وقت رفتن همه را می بوسید
به من از دور نگاهش را داد
سلام. ممنونم خیلی زیبا بود!
تو مایه عاشقانه بود ! در هر صورت خوشمان آمد
هه هه واقعا خندم گرفت از ذکاوت شما
بله فکر کنم پریشب بنده به این افتخار نائل آمدم!!!
حالا که qolameali عزیز این موضوع رو متوجه شد و یاداوری کرد بد نیست یه خاطره جالب را از همین پریشب برایتان تعریف کنم!
ساعت حدود 1 نیمه شب بود که امتیازات من به حدود 19990 رسیده بود....به همین خاطر راغب شدم که این 10-15 امتیاز را هم بگیرم تا به 20000 برسم و طلایی3 بشم!
چندتا پست اینور اونور زدم و از طرفی به تاپیکی که از من در آن پستی وجود داشت مقابل باز بود و منتظر بودم به محض رسیدن به 20000(البته خود 20000هنوز نقره ای هست،20001که بشه طلایی 3 میشه! منم منظورم از 20000دقیقا همون 20001است) با رفرش صفحه تاپیک مذکور شاهد تبدیل کاربر نقره ای به طلایی3 باشم.....تا اینکه بالاخره آخرین پست را زدم و امتیازم رو از 19995 به 20000رسوندم و رفتم سراغ گزینه رفرش تا شاهد صحنه غرور آفرین طلایی شدنم باشم!!!!
بعد از تمام شدم رفرش سریع چشمم چرخید و رفت بگرده تا Bivafa رو پیدا کنه و بعدش طلایی3 رو ببینه! اما در کمال ناباوری بازم دیدم نوشته کاربر نقره ای!!!
رفتم سراغ قسمت امتیازات تا ببینم مگر 20000نشده و اگه شده چرا طلایی3 نمینویسه!
دیدم نوشته امتیاز شما در راسخون 19995!!!!
خلاصه مونده بودم که چرا اینطوری شده و از طرفی کمی ضایع شده بودم!! در همان حینا بود که دیدم جناب nikbakht88 در تالارش پستی زده(از روی آخرین پست ها متوجه شدم) پست در تاپیکی زده شده بود که بعدازظهرش من هم در آن تاپیک پست زده بودم......کلیک کردم رفتم داخلش دیدم بـــــــــــــــــــــــــــــــله!!!! همان بعدازظهری پستی اصلیم توی اون تاپیک ایراد فنی داشت و نتونسته بودم روی ویرایش کلیک کنم و بنابراین بعدش پست دیگری زده بودم و از جناب nikbakht88 تقاضای حل مسئله کرده بودم....
ایشون هم دقیقاً همان زمانی که بنده صفحه تاپیک را برای تبدیل کاربر نقره ای به طلایی3 رفرش کرده بودم،یکی از پست های بنده را حذف کرده بود و ناخواسته مانع طلایی شدن ما شده بود!!!!!!
برای خودم خیلی جالب شده بود!!! بعدش رفتم و با رای دادن به چندتا مقاله اون 5 امتیاز رو هم جبران کردم و طلایی شدم(چون دیگه حوصله پست نذاشتم)......
این بود داستان طلایی شدن ما
در مورد شیرینی هم چــــــــــــــــــشم،البته شما که خودتون زحمتشو کشیدید و این بالا یه ظرف شیرینی خوشمزه گذاشتید! اصلاً خودتون شیرینی هستید بابا شیرینی میخواید چیکار
ممنون از لطف و مجبت شما
.........................................................
سلام ، واااااااای چقدر عدد و رقم اینجاست...!
ممنون از صفا و مروت شما
.................................................
سلام ، به به خوش آمدید، صفا آوردید جناب nikbakht88 گرامی ، خیلی وقت بود این طرف ها نیومده بودید. جناب bivafa اون ظرف شیرینی رو کجا گذاشتی؟ نکنه همه شیرینی ها رو خودت تنهایی خوردی؟ مهمان اومده بیا تعارف کن ، البته ببخشیدا چون ماه رمضانه باید بگذارید برای افطار و اونوقت میل بفرمایید.
سلام ، به به خوش آمدید، صفا آوردید جناب nikbakht88 گرامی ، خیلی وقت بود این طرف ها نیومده بودید. جناب bivafa اون ظرف شیرینی رو کجا گذاشتی؟ نکنه همه شیرینی ها رو خودت تنهایی خوردی؟ مهمان اومده بیا تعارف کن ، البته ببخشیدا چون ماه رمضانه باید بگذارید برای افطار و اونوقت میل بفرمایید.
سلام و عرض ادب.
طوری ابراز محبت فرمودید که انگار هر روز تشریف میارید تالار گفتگو و به ما سر می زنید و فقط این ما هستیم که بی مرامیم!!
البته خیلی جدی نگیرید (چون حساس هستید ویرایش کردم که سوء تفاهم نشود. منظورم از جدی نگیرید، بی مرام بودن بود نه آمدنم به اینجا را).
به قول جناب bivafa ترافیک تالار گفتگو زیاد است و واقعا فرصت ایجاد نمی شود بخصوص که زمان مراجعه به سایت در حال حاضر برای بنده خیلی مقدور نیست.
موفق باشید.
سلام
چون دیدم گلتون کمه گفتم فلفور خودمو برسونم
راستی دقت کردیدتعداد پست های من 3450 هستش ولی هنوز کاربر نقره ای هستم
میدونید دلیلش چیه
.................................................
حال کردم عجب خوش اومدی گفتید من که ذوق کردم
سلام ، واااااااای چقدر عدد و رقم اینجاست...!
ممنون از صفا و مروت شما
سلام علیکم
آره عدد و ارقام زیادن! اتفاقاً یکی از راه های جذاب کردن و جلب توجه خواننده به نوشته استفاده از اعداد و ارقامه
در مورد شیرینی هم من که حرفی نزدم گفتم میدم! منتها از اونجایی که دستمون بهم نمیرسه و کاری از من بر نمیاد پیشنهادم اینه که حسنه به دوستانی که تبریک گفتن هدیه بدم!
تشکر از لطف و محبت شما
سلام
چون دیدم گلتون کمه گفتم فلفور خودمو برسونم
راستی دقت کردیدتعداد پست های من 3450 هستش ولی هنوز کاربر نقره ای هستم
میدونید دلیلش چیه
سلام
ما خودمون گلیم ، حالا شما رو میتونیم به عنوان گل سر سبد داشته باشیم!
دلیلش نقره ای بودنتون که مشخصه! احتمالا شما از فاکتورهای کسب امتیاز فقط از طریق پست این کار را کرده اید و در مورد دیگر فاکتورها مثل نظر دادن و رای دهی به مقالات و .... یا اصلاً امتیازی کسب نکردید یا خیلی کم هست!
اگر پست های شما را 3500فرض کنیم ، جمع امتیازاتتون از این قسمت برابر با 3500*5 که حدود 17500 امتیاز میشود! حالا اگر مقدار کمی امتیاز جانبی هم داشته باشید باید دور و بر 18500 امتیاز فعلی شما باشه ! که این امتیاز چون کمتر از 20000 است شما را کاربر نقره ای میداند! دیگه چیزی به طلایی شدن نمونده
من خودم امتیازاتم تقریباَ از تمام فاکتورها به طور مساوی است، یعنی حدود 5000 از پست، 4000 امتیاز اهدایی ،3500 امتیاز مقاله ، 3500امتیاز شرکت در مسابقات ،دو سه هزار برای برنده شدن در مسابقات و....
سلام علیکم
آره عدد و ارقام زیادن! اتفاقاً یکی از راه های جذاب کردن و جلب توجه خواننده به نوشته استفاده از اعداد و ارقامه
در مورد شیرینی هم من که حرفی نزدم گفتم میدم! منتها از اونجایی که دستمون بهم نمیرسه و کاری از من بر نمیاد پیشنهادم اینه که حسنه به دوستانی که تبریک گفتن هدیه بدم!
تشکر از لطف و محبت شما
سلام
اصلا این طوری نیست و جلب مخاطب نمیکنید من که فقط 3 خط آخرش رو خوندم .
واسه جلب خواننده اولا نباید مطالب رو پشت سر هم تایپ کنیم بلکه باید بعد از هر جمله اینتر کنیم
انتخاب رنگ مناسب از اهمیت ویژه ای برخوردار هستش
و اینکه مطلب خیلی نباید طولانی باشه
الان این متنی رو که من نوشتم شما با سرعت و بدون هیچ گونه خستگی خوندید
راجع به امتیازم هم 19 هزارو خورده ای هستش و در سایر قسمت ها هم شرکت میکنم .