راسخون

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

با سلام و تشکر

خیلی قشنگ توضیح میدی!

آخرای داستان قلبم تللپ تلپ میکرد!

امید وارم تو زندگیتون هیچ وقت از این ماجرا ها ی دزدی و از این چیزا پیش نیاد!

موفق باشید

سلام ممنون نظر لطفته

اگه بدونی خودم چه استرسی کشیدم! به قول یه دوستم که بهم میگفت تو اندازه یه دزدی شدن واقعی وسیله ت دلهره تحمل کردی!!

منم امیدوارم تو زندگی هیچ کس همچین اتفاقاتی نیوفته....

bivafa کاربر طلایی2
|
|

سلام 

ساعاتی پیش در برخی سایت ها خواندم زلزله بزرگی مناطقی وسیعی از کشور که شامل منطقه آذربایجان و اردبیل و برخی بخش های دیگر بود،روی داده است . برخی تصاویر حادثه را نیز مشاهده کردم که واقعاً دردآور و تأسف آور بود( کشده شدن انسان ها در هر صورت ناراحت کننده است اما نمیدونم چگونه ست که این کشته شدن در مورد هموطنان خیلی بیشتر دردآور است:( 

امیدوارم تلفات زیاد نباشه و برای بازماندگان حادثه هم از صمیم قلب آرزوی صبر دارم.

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

سلام به شما دوستان محترم

کم کم به قسمت های پایانی دعای پر فیض کمیل نزدیک می شویم ، دعای مذکور را باهم می خوانیم :

يا رَبِّ يا رَبِّ يا رَبِّ، يا اِلهى وَسَيِّدى
پروردگارا پروردگارا پروردگارا اى معبود من اى آقا
وَمَوْلاىَ وَمالِكَ رِقّى، يا مَنْ بِيَدِهِ ناصِيَتى، يا عَليماً بِضُرّى وَمَسْكَنَتى،
و مولايم و اى مالك من اى كسى كه اختيارم بدست اوست اى داناى بر پريشانى و بى نواييم
يا خَبيراً بِفَقْرى وَفاقَتى، يا رَبِّ يا رَبِّ يا رَبِّ، اَسْئَلُكَ بِحَقِّكَ وَقُدْسِكَ،
اى آگه از بى چيزى و نداريم پروردگارا، پروردگارا پروردگارا از تو مى خواهم به حق خودت و به ذات مقدّست
وَاَعْظَمِ صِفاتِكَ وَاَسْمآئِكَ، اَنْ تَجْعَلَ اَوْقاتى مِنَ اللَّيْلِ وَالنَّهارِ بِذِكْرِكَ
و به بزرگترين صفات و اسمايت كه اوقاتم را در شب و روز به ياد خودت
مَعْمُورَةً، وَبِخِدْمَتِكَ مَوْصُولَةً، وَاَعْمالى عِنْدَكَ مَقْبُولَةً، حَتّى تَكُونَ
معمور و آباد گردانى و به خدمتت پيوسته دارى و اعمالم را مقبول درگاهت گردانى تا
اَعْمالى وَاَوْرادى كُلُّها وِرْداً واحِداً، وَحالى فى خِدْمَتِكَ سَرْمَداً، يا
اعمال و گفتارم همه يك جهت براى تو باشد و حالم هميشه در خدمت تو مصروف گردد اى
سَيِّدى يا مَنْ عَلَيْهِ مُعَوَّلى، يا مَنْ اِلَيْهِ شَكَوْتُ اَحْوالى، يا رَبِّ يا رَبِّ
آقاى من اى كسى كه تكيه گاهم اوست اى كسى كه شكايت احوال خويش به درگاه او برم پروردگارا پروردگارا
يا رَبِّ، قَوِّ عَلى خِدْمَتِكَ جَوارِحى، وَاشْدُدْ عَلَى الْعَزيمَةِ جَوانِحى،
پروردگارا نيرو ده بر انجام خدمتت اعضاى مرا و دلم را براى عزيمت به سويت محكم گردان
وَهَبْ لِىَ الْجِدَّ فى خَشْيَتِكَ،وَالدَّوامَ فِى الاِْتِّصالِ بِخِدْمَتِكَ، حَتّى اَسْرَحَ
و به من كوشش درترس و خشيتت و مداومت در پيوستن به خدمتت عطا فرما تا تن و جان را
اِلَيْكَ فى مَيادينِ السّابِقينَ، وَ اُسْرِعَ اِلَيْكَ فِى الْبارِزينَ، وَاَشْتاقَ اِلى
در ميدانهاى پيشتازان بسويت برانم و در زمره شتابندگان بسويت بشتابم و در
قُرْبِكَ فِى الْمُشْتاقينَ، وَاَدْنُوَ مِنْكَ دُنُوَّ الْمُخْلِصينَ، وَاَخافَكَ مَخافَةَ
صف مشتاقان اشتياق تقربت را جويم و چون نزديك شدن مخلصان به تو نزديك گردم و چون يقين كنندگان از تو بترسم
الْمُوقِنينَ، وَاَجْتَمِعَ فى جِوارِكَ مَعَ الْمُؤْمِنينَ
و در جوار رحمتت با مؤمنان در يكجا گرد آيم

qolameali کاربر طلایی1
|
|

سلام 

ساعاتی پیش در برخی سایت ها خواندم زلزله بزرگی مناطقی وسیعی از کشور که شامل منطقه آذربایجان و اردبیل و برخی بخش های دیگر بود،روی داده است . برخی تصاویر حادثه را نیز مشاهده کردم که واقعاً دردآور و تأسف آور بود( کشده شدن انسان ها در هر صورت ناراحت کننده است اما نمیدونم چگونه ست که این کشته شدن در مورد هموطنان خیلی بیشتر دردآور است:( 

امیدوارم تلفات زیاد نباشه و برای بازماندگان حادثه هم از صمیم قلب آرزوی صبر دارم.

.........................................................

سلام

بنی آدم اعضای یکدیگرند          که در آفرینش ز یک گوهرند

چو عضوی به درد آورد روزگار          دگر عضوها را نماند قرار

واقعا اتفاقی که رخ داده ناراحت کننده است ، خداوند انشا الله به کسانی که در این حادثه عزیزی را از دست داده اند صبر بدهد.

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|

با سلام و قبولی طاعات و عبادات

با تشکر از دوستانی که تلفتی یا با پیامک تماس گرفتند و احوال من و دوستانم را بعد زلزله تاسف بار پرسیدند.

بله دیروز بعد از ظهر داشتم کشتی را می دیدم که ناگهان زمین به آرامی لرزید، اولش کمی ترسیدیم اینقدر دستپاچه شده بودیم که به فکرمان هم نرسید بریم بیرون از خانه

بعد گقتیم خدا را شکر بخیر گذشت

ناگهان بعد از تقریبا 12 دقیقه زمین لرزه شدیدتری آمد که خیلی بزرگتر از اولی بود که اینبار دویدیم بیرون

کل همسایه ها هم آمده بودند بیرون، تیر برق را یک لحظه دیدم توی کوچه تکان شدیدی می خورد واقعا خدا رحم کرد.

پدرم همان لحظه گفت الان یه جایی را این زلزله نابود کرد و این پس لرزه های آن بود به اینجا رسیده، که متاسفانه همینطور بود، تا به این لحظه 250 نفر کشته و بیش از 2500 نفر مجروح شده اند.

بعضی از روستاها  صد در صد تخریب شده اند

مقام معظم رهبری نیز در این مورد پیام تسلیتی صادر کردند .

وزیر کشور نیز خود را به مناطق زلزله زده رسانده و از نزدیک کارها را پیگیری می کنند.

با تشکر

qodrat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12046
|

سلام

دو مورد را می خواستم خدمت دوستان عرض کنم که می خواهم شما هم نظر خودتان را بیان بفرمایید تا بعد از آن با روی هم گذاشتن نظرات خویش به روابط عمومی سایت هم انتقال بدهیم.

1. با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان هستیم ، شایسته است هدیه ای که سایت راسخون به صورت دوره ای به مدیران تالارها می دهد، متناسب و مرتبط با این ماه پرفضیلت باشد.

2. از آنجایی که مدیر ارشد انجمن ها در تاپیکی که در بخش صندلی داغ ایجاد کرده اند (اعطاء تندیس راسخون ویژه برنامه صندلی داغ به شرکت کنندگان در برنامه) ، خواستم بگم که انشا الله مسئولین سایت فراموش نکنند.

منتظر نظرات دوستان در این خصوص هستم.

با سلام خدمت شما

ببخشید یه خورده دیر شد.

والا درباره مورد اول، که من، هم در مورد جوایز  کاربران و هم در مورد جوایز دوره ای مدیران،نظرم این بود که حدالامکان  انتخابی باشه.که متاسفانه باب میل مسئولین نبود، یا اینکه شرایطش رو نداشتن.حالا من هم نمی دونم آیا مسئولین قبول کنن پک های مربوط به ماه رمضان رو و بعد از ان آیا مدیران مثلا به این پک و یا جایزه نیاز دارند؟ و به کارشون میاد؟ ممکنه مدیری پک های مربوط یه این ماه رو داشته باشه، و ارسال مجدد جایزه مربوط به این ماه پرفضیلت یه جورایی تکرار به حساب بیاد.

درباره مورد دوم  هم  منم موافقم که به مدیر ارشد یادآوری بشه. چون با توجه به مشغله کاری احتملا یادشون رفته.

با احترام

bivafa کاربر طلایی2
|
|

سلام

دو مورد را می خواستم خدمت دوستان عرض کنم که می خواهم شما هم نظر خودتان را بیان بفرمایید تا بعد از آن با روی هم گذاشتن نظرات خویش به روابط عمومی سایت هم انتقال بدهیم.

1. با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان هستیم ، شایسته است هدیه ای که سایت راسخون به صورت دوره ای به مدیران تالارها می دهد، متناسب و مرتبط با این ماه پرفضیلت باشد.

2. از آنجایی که مدیر ارشد انجمن ها در تاپیکی که در بخش صندلی داغ ایجاد کرده اند (اعطاء تندیس راسخون ویژه برنامه صندلی داغ به شرکت کنندگان در برنامه) ، خواستم بگم که انشا الله مسئولین سایت فراموش نکنند.

منتظر نظرات دوستان در این خصوص هستم.

سلام 

یادم رفته بودم نظر بدم!(بگو خیلی نظرات تحفه س انقدر خودتو تحویل میگیری!!)

1- نظر خوبی است اما به نظرم بهتر بود قبل از شروع ماه مبارک این موضوع مطرح میشد تا به فرض هدیه کاربران برتر تیرماه هدیه ای متناسب با این ماه بود تا کاربران بتوانند از آن در ماه مبارک بهره ببرند! حالا که ماه دیگه تموم میشه به نظرم بازخورد این کار کمتر میشود.

2-موافقم. بنده هم یکبار که برای فرستادم کد مدارک به راسخون ایمیل زدم(همان ایمیلی که هنوز جوابی براش نیامده!!) این موضوع را یادآوری کرده بودم! حالا شما باز هم این کار را بکنید تا دیگه خیال همه راحت بشه که راسخون قولش یادش بیاد.

bivafa کاربر طلایی2
|
|

با تشکر از دوستانی که تلفتی یا با پیامک تماس گرفتند و احوال من و دوستانم را بعد زلزله تاسف بار پرسیدند.

بله دیروز بعد از ظهر داشتم کشتی را می دیدم که ناگهان زمین به آرامی لرزید، اولش کمی ترسیدیم اینقدر دستپاچه شده بودیم که به فکرمان هم نرسید بریم بیرون از خانه

ناگهان بعد از تقریبا 12 دقیقه زمین لرزه شدیدتری آمد که خیلی بزرگتر از اولی بود که اینبار دویدیم بیرون

کل همسایه ها هم آمده بودند بیرون، تیر برق را یک لحظه دیدم توی کوچه تکان شدیدی می خورد واقعا خدا رحم کرد.

پدرم همان لحظه گفت الان یه جایی را این زلزله نابود کرد و این پس لرزه های آن بود به اینجا رسیده، که متاسفانه همینطور بود، تا به این لحظه 250 نفر کشته و بیش از 2500 نفر مجروح شده اند.

وزیر کشور نیز خود را به مناطق زلزله زده رسانده و از نزدیک کارها را پیگیری می کنند.

با تشکر

سلام مهدی جان

اتفاقاً بعد شنیدن این خبر یکی توی ذهنم سرچ کردم ببینم آشنا آذربایجانی کی رو داریم!!

بعد دیدم فقط بر وبچه های سولدوزی راسخون هستند! اما از طرفی بررسی کردم دیدم اون طرفا ظاهرا با مرکز زلزله و خرابی ها فاصله داشته و مطمئن شدم خرابی در شهرتان ایجاد نشده(الحمدالله)

همین شد که دیگه پیام ندادم. البته راستش الان یکمی هم خجالت کشیدم ، چون باید برا محکم کاری بهت پیام میدادم و از حال شما و دوستان سولدوزی کسب اطلاع میکردم! 

اما حالا خداروشکر که همگی سالمید.

برای سایر حادثه دیدگان هم دعا میکنیم. انشاالله خدا کمکشون کنه ....

qolameali کاربر طلایی1
|
|

با تشکر

..............................................

سلام

خدا رو شکر که زلزله به مناطق محل سکونت شما آسیبی نرسانده است. وقتی خبر زلزله را شنیدم ناگهان به یاد زلزله شهر بم افتادم که چه تلفات زیادی داشت و امیدوار بودم که این زلزله ای که تازه رخ داده مثل آن ، تلفات نداشته باشد که البته آن طور نبود ولی این رقم کشته و مجروح هم بسیار ناراحت کننده هست.

راستی از دوستان دیگر که همشهری شما هستند و در سایت فعالیت می کنند خبری دارید؟

qolameali کاربر طلایی1
|
|

با سلام خدمت شما

ببخشید یه خورده دیر شد.

والا درباره مورد اول، که من، هم در مورد جوایز  کاربران و هم در مورد جوایز دوره ای مدیران،نظرم این بود که حدالامکان  انتخابی باشه.که متاسفانه باب میل مسئولین نبود، یا اینکه شرایطش رو نداشتن.حالا من هم نمی دونم آیا مسئولین قبول کنن پک های مربوط به ماه رمضان رو و بعد از ان آیا مدیران مثلا به این پک و یا جایزه نیاز دارند؟ و به کارشون میاد؟ ممکنه مدیری پک های مربوط یه این ماه رو داشته باشه، و ارسال مجدد جایزه مربوط به این ماه پرفضیلت یه جورایی تکرار به حساب بیاد.

درباره مورد دوم  هم  منم موافقم که به مدیر ارشد یادآوری بشه. چون با توجه به مشغله کاری احتملا یادشون رفته.

با احترام

سلام بر شما مدیر گرامی

خدا ببخشه ، به نظرم اگه مسئولین سایت جوایزی را در نظر بگیرندکه در بین آن ها جایزه ای متناسب با ماه مبارک رمضان هم باشه  و علاوه بر اون جوایز هم انتخابی باشه تا کاربری که آن جایزه مرتبط با ماه رمضان را نداشت را بتواند انتخاب کند و کاربری هم که به نظر خودش آن را دارد و تکراری هست جایزه ای دیگر را انتخاب کند.

qolameali کاربر طلایی1
|
|

سلام 

1- نظر خوبی است اما به نظرم بهتر بود قبل از شروع ماه مبارک این موضوع مطرح میشد تا به فرض هدیه کاربران برتر تیرماه هدیه ای متناسب با این ماه بود تا کاربران بتوانند از آن در ماه مبارک بهره ببرند! حالا که ماه دیگه تموم میشه به نظرم بازخورد این کار کمتر میشود.

2-موافقم. بنده هم یکبار که برای فرستادم کد مدارک به راسخون ایمیل زدم(همان ایمیلی که هنوز جوابی براش نیامده!!) این موضوع را یادآوری کرده بودم! حالا شما باز هم این کار را بکنید تا دیگه خیال همه راحت بشه که راسخون قولش یادش بیاد.

.............................................

سلام ، شما نظرات مفیدی که می دهی برای ما اهمیت دارد. قبل از شروع ماه مبارک رمضان این مورد یادم نبود که پیشنهاد بدهم ، ولی خوب الآن هم دیر نشده است ، فقط موافقت مسئولین سایت را می طلبد. این طور نیست؟

در پناه حق

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|

با تشکر

سلام

خدا رو شکر که زلزله به مناطق محل سکونت شما آسیبی نرسانده است. وقتی خبر زلزله را شنیدم ناگهان به یاد زلزله شهر بم افتادم که چه تلفات زیادی داشت و امیدوار بودم که این زلزله ای که تازه رخ داده مثل آن ، تلفات نداشته باشد که البته آن طور نبود ولی این رقم کشته و مجروح هم بسیار ناراحت کننده هست.

راستی از دوستان دیگر که همشهری شما هستند و در سایت فعالیت می کنند خبری دارید؟

با سلام

خدا را شکر همه دوستان خوب هستند.

همانطور که دوستمان bivafa گفتند زمین لرزه در شهرمان خساراتی نداشته چون از مرکز زمین لرزه دور بودیم.

موفق باشید.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

سلام 

سلام ، شما نظرات مفیدی که می دهی برای ما اهمیت دارد. قبل از شروع ماه مبارک رمضان این مورد یادم نبود که پیشنهاد بدهم ، ولی خوب الآن هم دیر نشده است ، فقط موافقت مسئولین سایت را می طلبد. این طور نیست؟

در پناه حق

جوایزانتخابی باشه بهتره ممکنه اون پکی که شمامی فرمائیدبرای کاربری کاربردنداشته باشه

fardost کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 987
|

سلام 

در پناه حق

جوایزانتخابی باشه بهتره ممکنه اون پکی که شمامی فرمائیدبرای کاربری کاربردنداشته باشه

به نظرمن جوایز پکهای ماه مبارک روبه درد ختم قرآن کریم می خورد چون مناسب آن تالاراست

qolameali کاربر طلایی1
|
|

سلام ، به یک موردی توجه کرده اید که جناب bivafa  از کاربر نقره ای به کاربر طلایی3  ارتقا یافته اند؟! مبارک باشه شیرینی یادت نره...!

فکر کردی می تونی قضیه رو بپیچونی و ماهم لابد حواسمون نیست؟

چون ماه رمضان هست بعد از افطار منتظر شیرینی هستیم...!