راسخون

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

mansoure1373 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 478
|

دیگه نمیگم همه هست آرزویم که ببنیم از تو رویی

به یاد قتل عام مردم میانمار مینویسم

همه هست آرزویم که تو زودتر بیایی

-----------------------------------------------------------------------------

اگه دلشو دارید که عکس های مربوط به میانمار رو ببینید برید اینجا

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/616561/page1/

دعا برای ظهور یادمون باشه

تا به کی سکوت؟

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|

روزگاری شهر ما این چنین  نبود

دین فروشی اینقدر ارزان نبود

صحبت از موسیقی و  عرفان نبود

هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود 

دختران را بد حجابی ننگ بود

رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود

مرجعیت مظهر تکریم بود

حکم او را عالمی تسلیم بود.

اینک اما پشت پا زدن بر دین آزادگی است

حرف حق گفتن عقب افتادگی است.

آخر ای پرده نشین "فاطمه"

کی رسی برداری دین "فاطمه"

یاس سفیدم!

بیا که با ظهورت آیه "و النهار اذا تجلی" تأویل گردد....
بیا که چشمه سار وجودم سخت خشکیده و فریاد العطش برآورده...
بیا تا از نرگس چشمانت عطری برای سجاده ام بگیرم....
بیا و مرا زائر شهر قاصدکها کن... بیا

qolameali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1301
|

سلام

از دوستان گرامی که دوباره با ما همراه شدند ممنون و سپاسگزارم. خوب امشب هم می خواهیم قسمتی از دعای کمیل را با هم زمزمه کنیم... . فرج آقا امام زمان را از خداوند متعال در این شب ها بخواهیم.

اَللّـهُمَّ عَظُمَ بَلائى، وَاَفْرَطَ بى سُوءُ حالى، وَقَصُرَتْ بى اَعْمالى، وَقَعَدَتْ بى اَغْلالى،

خدايا بلاى من بسى بزرگ است و بدى حالم از حد گذشته و اعمالم نارساست و زنجيرهاى علايق مرا خانه نشين  
وَحَبَسَنى عَنْ نَفْعى بُعْدُ اَمَلى، وَخَدَعَتْنِى الدُّنْيا بِغُرُورِها، وَنَفْسى
و آرزوهاى دور و دراز مرا از رسيدن به منافعم بازداشته و دنيا با ظواهر فريبنده اش مرا گول زد و نفسم
بِجِنايَتِها، وَ مِطالى يا سَيِّدى فَاَسْئَلُكَ بِعِزَّتِكَ اَنْ لا يَحْجُبَ عَنْكَ دُعآئى
بوسيله جنايتش و به مسامحه گذراندم اى آقاى من پس از تو مى خواهم به عزتت كه بدى رفتار و كردار من دعايم را از
سُوءُ عَمَلى وَفِعالى، وَلا تَفْضَحْنى بِخَفِىِّ مَا اطَّلَعْتَ عَلَيْهِ مِنْ سِرّى، وَلا
اجابتت جلوگيرى نكند و رسوا نكنى مرا به آنچه از اسرار پنهانى من اطلاع دارى و
تُعاجِلْنى بِالْعُقُوبَةِ عَلى ما عَمِلْتُهُ فى خَلَواتى، مِنْ سُوءِ فِعْلى وَاِسآئَتى،
شتاب نكنى در عقوبتم براى رفتار بد و كارهاى بدى كه در خلوت انجام دادم
وَدَوامِ تَفْريطى وَجَهالَتى، وَكَثْرَةِ شَهَواتى وَغَفْلَتى، وَ كُنِ اللّهُمَّ بِعِزَّتِكَ
و ادامه دادنم به تقصير و نادانى و زيادى شهوت رانى و بى خبريم و خدايا به عزتت سوگند كه
لى فى كُلِّ الاَْحْوالِ رَءُوفاً،وَعَلَىَّ فى جَميعِ الاُْمُورِ عَطُوفاً،
در تمام احوال نسبت به من مهربان باش و در تمام امور بر من عطوفت فرما

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

سلام میکنم خدمت تمام بر و بچه های راسخون

حالتون چظوره دوستان؟

با ماه رمضون و گرمای هوا چیکار میکنید؟!

من که اصلاً از دَرِ خونه نمیتونم برم بیرون! چند باری هم که برای کارها مجبور شدم برم گرما خیلی اذیتم کرده و تا افطار بیحال شدم!!!

انشاالله که این ماه برای هممون پر خیر و برکت باشه و بتونیم ازش استفاده کافی را ببریم.

bivafa کاربر طلایی2
|
|

یه خبر خوب برای تهرانیها و مهم برای همه بچه ها :

بیستم مرداد؛ اقامه نمازجمعه به امامت رهبرانقلاب
============================

نماز جمعه روز شهادت امیرالمؤمنین(ع) در تهران را رهبر معظم انقلاب اقامه می‌کنند.

بیستم مرداد ماه جاری با بیست و یکم ماه مبارک رمضان و روز شهادت حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) مصادف است.

(منبع خبر: رجانیوز به نقل از آنا)
qolameali کاربر طلایی1
|
|

حالتون چظوره دوستان؟

من که اصلاً از دَرِ خونه نمیتونم برم بیرون! چند باری هم که برای کارها مجبور شدم برم گرما خیلی اذیتم کرده و تا افطار بیحال شدم!!!

انشاالله که این ماه برای هممون پر خیر و برکت باشه و بتونیم ازش استفاده کافی را ببریم.

.........................................................

سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما

الحمدلله ، شما خوبین؟ کم پیدا هستید؟ دیگه نمیای اینجا؟

ماه رمضان هم حال و هوای مخصوص به خودش رو داره و فضا به اصطلاح معنوی هستش...!

انشالله سلامت باشید.

qolameali کاربر طلایی1
|
|

یه خبر خوب برای تهرانیها و مهم برای همه بچه ها :

بیستم مرداد؛ اقامه نمازجمعه به امامت رهبرانقلاب
============================

نماز جمعه روز شهادت امیرالمؤمنین(ع) در تهران را رهبر معظم انقلاب اقامه می‌کنند.

بیستم مرداد ماه جاری با بیست و یکم ماه مبارک رمضان و روز شهادت حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) مصادف است.

(منبع خبر: رجانیوز به نقل از آنا)

......................................................................

سلام

مااهل تهران نیستیم ولی حداقل می توانیم سخنان حضرت آقا را از تلویزیون گوش دهیم.

در پناه حق

bivafa کاربر طلایی2
|
|

حالتون چظوره دوستان؟

.........................................................

سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما

الحمدلله ، شما خوبین؟ کم پیدا هستید؟ دیگه نمیای اینجا؟

ماه رمضان هم حال و هوای مخصوص به خودش رو داره و فضا به اصطلاح معنوی هستش...!

انشالله سلامت باشید.

----------------------------------------

تشکر میکنم دوست گرامی

شکر منم بد نیستم. آقا بیشتر از این مارو خجل نکنید! میاییم انشاالله! از امروز استارت خورد

بله فضای معنوی هم همیشه دوست داشتنیه.....

ممنونم، یا علی

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
|

حال من بی تو خراب است کجایی آقا

نقش من بی تو برآب است کجایی آقا

عمر بیهوده من بی تو چه ارزد تو بگو

زندگی بی تو سراب است کجایی آقا

دل غمگین مرا کی تو عنایت بکنی

منتظر بهر جواب است کجایی آقا

تا که از در برسی رخ بنمایی تو به من

دل من در تب و تاب است کجایی آقا

از غم دوری تو هر نفس ای راحت جان

گریه بی حد و حساب است کجایی آقا

داستان غم هجران تو ای یوسف من

قدر یک کهنه کتاب است کجایی آقا

چه شود گر نظری بر من بیچاره کنی

یک نظر بر تو صواب است کجایی آقا

nargese_montazer کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1760
|

دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان

روز دوازدهم:

اَللّـهُمَّ زَیِّنّى فیهِ بِالسَّتْرِ وَالْعَفافِ، وَاسْتُرْنى فیهِ بِلِباسِ الْقُنُوعِ وَالْکَفافِ، وَاحْمِلْنى

خدایا در این ماه مرا به زیور پوشش از گناه و پاکدامنى بیاراى و جامه قناعت و اکتفاى به مقدار حاجت را به برم کن و وادارم کن

فیهِ عَلَى الْعَدْلِ وَالاِْنْصافِ، وَ امِنّى فیهِ مِنْ کُلِّ ما اَخافُ، بِعِصْمَتِکَ یا

در این روز به عدالت و انصاف و ایمنیم بخش در آن از هر چه که از آن مى ترسم به نگهدارى خودت اى

عِصْمَةَ الْخآئِفینَ

نگهدارنده ترسندگان

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
|

دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان

روز سیزدهم:

أَللّهُمَّ طَهِّرْنِى فیهِ مِنَ الدَّنَسِ وَالاَْقْذارِ،

خدایا پاکم کن در این ماه از چرکى و کثافات

وَصَبِّرْنى فیهِ عَلى کائناتِ الاْقْدارِ، وَوَفِّقْنى فیهِ لِلتُّقى وَ صُحْبَةِ الاَْبْرارِ،

و شکیبایم کن بر مقدراتى که خواهد شد و موفقم دار در این ماه به پرهیزکارى و هم نشینى با نیکان

بِعَوْنِکَ یا قُرَّةَ عَیْنِ الْمَساکین.

به کمک خودت اى روشنایى دیده مسکینان

qolameali کاربر طلایی1
|
|

سلام به تمامی دوستان راسخونی

امروز قسمتی دیگر از دعای پرفضیلت کمیل را در ماه پرفضیلت رمضان در اینجا گذاشته ام که با هم بخوانیم. از خداوند متعال سلامتی همه ی شما را خواهانم.

اِلـهى وَرَبّى مَنْ لى غَيْرُكَ، اَسْئَلُهُ كَشْفَ ضُرّى وَالنَّظَرَ فى اَمْرى، اِلـهى وَمَوْلاىَ

اى معبود من و اى پروردگار من جز تو كه را دارم كه رفع گرفتارى و توجه در كارم را از او درخواست كنم اى خداى من و اى مولاى من  
اَجْرَيْتَ عَلَىَّ حُكْماً اتَّبَعْتُ فيهِ هَوى نَفْسى، وَلَمْ اَحْتَرِسْ فيهِ مِنْ تَزْيينِ
تو بر من حكمى را مقرر داشتى كه در اجراى آن پيروى هواى نفسم را كردم و از فريبكارى دشمنم در اين باره
عَدُوّى، فَغَرَّنى بِما اَهْوى، وَاَسْعَدَهُ عَلى ذلِكَ الْقَضآءُ، فَتَجاوَزْتُ بِما
نهراسيدم پس او هم به دلخواه خويش گولم زد و قضا هم با او كمك كرد و در اثر همين ماجرا
جَرى عَلَىَّ مِنْ ذلِكَ بَعْضَ حُدُودِكَ، وَخالَفْتُ بَعْضَ اَوامِرِكَ، فَلَكَ
كه بر سرم آمد نسبت به پاره اى از حدود و احكامت تجاوز كردم و در برخى از دستوراتت راه مخالفت را پيمودم پس در تمام آنچه
الْحَمْدُ عَلَىَّ فى جَميعِ ذلِكَ، وَلا حُجَّةَ لى فيما جَرى عَلَىَّ فيهِ قَضآؤُكَ،
پيش آمده تو را ستايش مى كنم و اكنون از حكمى كه در كيفر من جارى گشته و قضا و آزمايش تو مرا بدان
وَاَلْزَمَنى حُكْمُكَ وَبَلآؤُكَ، وَقَدْ اَتَيْتُكَ يا اِلهى بَعْدَ تَقْصيرى وَاِسْرافى
ملزم ساخته برهانى ندارم و اينك اى معبود من در حالى به درگاهت آمده ام كه درباره ات كوتاهى كرده و برخود زياده روى نموده
عَلى نَفْسى، مُعْتَذِراً نادِماً، مُنْكَسِراً مُسْتَقيلاً، مُسْتَغْفِراً مُنيباً، مُقِرّاً مُذْعِناً
و عذرخواه و پشيمان و دل شكسته و پوزش جو و آمرزش طلب و بازگشت كنان و به گناه خويش اقرار و اذعان
مُعْتَرِفاً، لااَجِدُ مَفَرّاً مِمّا كانَ مِنّى، وَلا مَفْزَعاً اَتَوَجَّهُ اِلَيْهِ فى اَمْرى غَيْرَ
و اعتراف دارم و راه گريزى از آنچه از من سر زده نيابم و پناهگاهى كه بدان رو آورم در كار خويش ندارم جز اين كه تو
قَبُولِكَ عُذْرى، وَاِدْخالِكَ اِيّاىَ فى سَعَةِ رَحْمَتِكَ،
عذرم بپذيرى و مرا در فراخناى رحمتت در آورى

qolameali کاربر طلایی1
|
|

سلام بر دوستان گرامی

امروز ادامه ی دعای پرفضیلت کمیل را می خواهیم بخوانیم. فرج آقا امام زمان(عج) را از خداوند متعال در این روزهای ماه مبارک رمضان بخواهیم.

اَللّهُمَّ فَاقْبَلْ عُذْرى، وَارْحَمْ شِدَّةَ ضُرّى، وَفُكَّنى مِنْ شَدِّ وَثاقى، يا رَبِّ ارْحَمْ ضَعْفَ بَدَنى،

پس اى خداى من عذرم بپذير و بر سخت پريشانيم رحم كن و از بند سخت گناهانم رهاييم ده اى پروردگار من بر ناتوانى بدنم  
وَرِقَّةَ جِلْدى، وَدِقَّةَ عَظْمى، يا مَنْ بَدَءَ خَلْقى وَذِكْرى، وَتَرْبِيَتى وَبِرّى
و نازكى پوست تنم و باريكى استخوانم رحم كن اى كسى كه آغاز كردى به آفرينش من و به ياد من و به پرورشم و به احسان
وَتَغْذِيَتى، هَبْنى لاِبـْتِدآءِ كَرَمِكَ، وَسالِفِ بِرِّكَ بى، يا اِلـهى وَسَيِّدى
و خوراك دادنم اكنون به همان بزرگوارى نخستت و سابقه احسانى كه به من داشتى مرا ببخش اى معبود من و اى آقاى من
وَرَبّى، اَتُراكَ مُعَذِّبى بِنارِكَ بَعْدَ تَوْحيدِكَ، وَبَعْدَ مَا انْطَوى عَلَيْهِ قَلْبى مِنْ
و اى پروردگارم آيا به راستى مرا به آتش عذاب مى كنى بعد از اقرارم به يگانگيت و دلم به نور معرفتت
مَعْرِفَتِكَ، وَلَهِجَ بِهِ لِسانى مِنْ ذِكْرِكَ، وَاعْتَقَدَهُ ضَميرى مِنْ حُبِّكَ، وَبَعْدَ
آباد گشته و زبانم به ذكر تو گويا شده و نهادم به دوستى تو پيوند شده و پس از
صِدْقِ اعْتِرافى وَدُعآئى خاضِعاً لِرُبُوبِيَّتِكَ، هَيْهاتَ اَنْتَ اَكْرَمُ مِنْ اَنْ
اعتراف صادقانه و دعاى خاضعانه ام به مقام بنده پرورى و ربوبيتت؟ بسيار دور است! تو بزرگوارتر از آنى كه از
تُضَيِّعَ مَنْ رَبَّيْتَهُ،اَوْ تُبْعِدَ مَنْ اَدْنَيْتَهُ، اَوْ تُشَرِّدَ مَنْ آوَيْتَهُ،اَوْ تُسَلِّمَ اِلَى الْبَلآءِ
نظر دوردارى كسى را كه خود پروريده اى يا دور گردانى كسى را كه خود نزديكش كرده يا تسليم بلا و گرفتارى كنى
مَنْ كَفَيْتَهُ وَرَحِمْتَهُ،
كسى را كه خود سرپرستى كرده و به لطف پروريده اى

bivafa کاربر طلایی2
|
|

یک جمعه ی دیگر هم گذشت و آقا نیومد.......

آقا جون قبول دارم ما منتظران خوبی برات نیستیم.... میدونم دلت از دستم پره...

اما ......

اللهم عجل الولیک الفرج

qolameali کاربر طلایی1
|
|

سلام بر دوستان گرامی

به امید خدا می خواهیم امشب هم ادامه دعای کمیل را باهم زمزمه کنیم. امید است خداوند کریم در این ماه مبارک ، همه ی ما را مورد مغفرت و آمرزش خویش قرار بدهد.

وَلَيْتَ شِعْرى يا سَيِّدى وَاِلـهى وَمَوْلاىَ، اَتُسَلِّطُ
و كاش مى دانستم اى آقا و معبود و مولايم آيا چيره مى كنى
النّارَ عَلى وُجُوه خَرَّتْ لِعَظَمَتِكَ ساجِدَةً، وَ عَلى اَلْسُن نَطَقَتْ بِتَوْحيدِكَ
آتش دوزخ را بر چهره هايى كه در برابر عظمتت به سجده افتاده و بر زبان هايى كه صادقانه به يگانگيت
صادِقَةً،وَبِشُكْرِكَ مادِحَةً، وَعَلى قُلُوب اعْتَرَفَتْ بِاِلهِيَّتِكَ مُحَقِّقَةً، وَعَلى
گويا شده و سپاسگزارانه به شكرت باز شده و بر دلهايى كه از روى يقين به خداييت اعتراف كرده اند و بر نهادهايى
ضَمآئِرَ حَوَتْ مِنَ الْعِلْمِ بِكَ حَتّى صارَتْ خاشِعَةً، وَعَلى جَوارِحَ سَعَتْ
كه علم و معرفتت آنها را فرا گرفته تا به جايى كه در برابرت خاشع گشته و بر اعضا و جوارحى كه مشتاقانه
اِلى اَوْطانِ تَعَبُّدِكَ طآئِعَةً، وَاَشارَتْ بِاسْتِغْفارِكَ مُذْعِنَةً، ما هكَذَا الظَّنُّ
به پرستشگاه هايت شتافته و با حال اقرار به گناه جوياى آمرزش تو هستند چنين گمانى به تو نيست
بِكَ، وَلا اُخْبِرْنا بِفَضْلِكَ عَنْكَ، يا كَريمُ يا رَبِّ، وَاَنْتَ تَعْلَمُ ضَعْفى عَنْ
و از فضل تو چنين خبرى به مانرسيده اى خداى كريم اى پروردگار من و تو ناتوانى
قَليل مِنْ بَلاءِ الدُّنْيا وَ عُقُوباتِها، وَما يَجْرى فيها مِنَ الْمَكارِهِ عَلى اَهْلِها،
مرا در مقابل اندكى از بلاى دنيا و كيفرهاى ناچيز آن و ناملايماتى كه معمولاً بر اهل آن مى رسد مى دانى
عَلى اَنَّ ذلِكَ بَلاءٌ وَمَكْرُوهٌ، قَليلٌ مَكْثُهُ، يَسيرٌ بَقآئُهُ، قَصيرٌ مُدَّتُهُ، فَكَيْفَ
در صورتى كه اين بلا و ناراحتى دوامش كم است و دورانش اندك و مدتش كوتاه است پس چگونه
احْتِمالى لِبَلاءِ الاْخِرَةِ، وَجَليلِ وُقُوعِ الْمَكارِهِ فيها، وَهُوَ بَلاءٌ تَطُولُ
تاب تحمل بلاى آخرت و آن ناملايمات بزرگ را در آن جا دارم در صورتى كه آن بلامدتش طولانى
مُدَّتُهُ، وَيَدُومُ مَقامُهُ، وَلا يُخَفَّفُ عَنْ اَهْلِهِ، لاَِنَّهُ لا يَكُونُ اِلاَّ عَنْ غَضَبِكَ
و دوامش هميشگى است و تخفيفى براى مبتلايان به آن نيست زيرا آن بلا از خشم
وَاْنتِقامِكَ وَسَخَطِكَ، وَهذا ما لاتَقُومُ لَهُ السَّمـواتُ وَالاَْرْضُ، يا سَيِّدِى
و انتقام و غضب تو سرچشمه گرفته و آن هم چيزى است كه آسمانها و زمين تاب تحمل آن را ندارند اى آقاى من
فَكَيْفَ لى وَاَنـَا عَبْدُكَ الضَّعيفُ الذَّليـلُ الْحَقيـرُ الْمِسْكيـنُ الْمُسْتَكينُ،
تا چه رسد به من بنده ناتوان خوار ناچيز مستمند بيچاره!