هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
عجب خیاط ماهری است دنیا،دل هیچکس را برای ما تنگ ندوخت...!
عجب خیاط ماهری است دنیا،دل هیچکس را برای ما تنگ ندوخت...!
تباهی زندگی ما نیز بر سه اصل است
حسرت دیروز
اتلاف امروز
ترس از فردا
اگه دستم به جدایی برسه اونو از خاطره ها خط میزنم
سلام و خسته نباشید
همیشه همه دلتنگی هایشان را برای من می گویند و من هم دلتنگی هایشان را به مسوولان سایت راسخون انتقال می دادم ولی خودم دلتنگی ندارم چون من هیچ وقت ناراضی نیستم چون اسیر وابستگی و مادیات نیستم . روحیات لطیف مرا در نظر نمی گیرند و هر چه دلتنگی از زمین و زمان دارند را به من می گویند تا از درونم خالی شوم و دیگر قادر به ادامه مسیر زندگی خودم نباشم و این همه دلتنگی دیگران روی دوش من سنگینی می کرد در سال 91 در کسالت روحی بودم ولی الان در سال 92 به زندگی متعادل و مثبت خودم بازگشته ام. این همه معذرت از بی اعتماد به نفس و کمبود عزت نفس موقتی من بوده iran 313 برای همه کاربران و مدیران سایت راسخون ارزوی موفقیت و سلامت می کند.
مدیر جدید این تالار هم اینقدر دلتنگی نوشت و نوشت تا بالاخره مدیر شد و مدیر ارشد انجمن هم دیگر طاقت نیاورد و شما را مدیر تالار کرد و البته که مبارک باشد. خوشحالم که یک خانم این جا را یک سر و سامانی بدهد و از این وضعیت در بیاورد.
هر وقت خوشحال و شاد باشم نوشته هایم به طنز نزدیک می شود و البته اینجا محل دلتنگی است ولی من دلتنگی ندارم. با تشکر
بدي کرديم، خوبي يادمان رفت
ز دلها لاي روبي يادمان رفت
به ويلاي شمالي خو گرفتيم
شهيدان جنوبي يادمان رفت
انشاالله که حتما فردا بتونین برین سیزده به در و هر کجا که هستید سالم و سلامت و زیر سایه ی خدا باشید.
از آن بهار تا این بهار آموخته ام که ...
بیشتر عشق بورزم و تنفر و بدی ها رو از خود دور کنم؛
یاد گرفتم انسان در زندگی میتواند دوباره متولد شود و بهاری زیبا تر خلق کند؛
یاد گرفتم با چشمانی باز تر به زیبایی ها اطرافم توجه کنم از اواز پرندگان از نوازش گلها و غذا دادن به حیوانات لذت ببرم؛
یاد گرفتم شاد باشم لبخند بزنم چرا که وقتی به زندگی لبخند میزنم وقتی که به گل لبخند میزنم انعکاس و بازتاب خنده ام را در زندگی و گل میبینم؛
یاد گرفتم سختی درد هایی را که تحمل کردم پیش زمینه ای برای آگاهی بیشتر بوده است و با درد ها طعم شیرین زندگی کردن و عشق ورزیدن را درک کرده ام ؛
اگرچه برای ابراز دوست داشتن به یک دوست ، گلی را چیده ام اما از ان دوست آموختم که گل را نباید چید بلکه باید نوازش کرد حتی اگر خود کاشته باشی زیرا هیچ کس مالک گلی نیست چه بسا که نگهبان گلی است که کاشته است ...
با سلام.
ما که از سیزده به در به سلامت برگشتیم و احتمالا 16 هم به در و دشت بریم.
انشاالله که همه سالم و سلامت و بهتر از قبل باشن و این روز بهشون خوش گذشته باشه.
با سلام خدمت دوستان گل راسخون
قرار بود 14 فروردین ماه کلاس فوق العاده تشکیل بشه اما متاسفانه من حضور ندارم
اگر بتونم از جایی که هستم نت را فعال کنم حتما خودم رو میرسونم اگر نشد شرمنده
سلام سلام
کلاس فوق العاده 14 فروردین ساعت 5 الی 6
حضور همه الزایست
غیبت ها موجه نمیشود
عیدی و کادو خانم معلم فراموش نشود
با لباس عیدتون بیاین
سلام اجی tahmores سال نو مبارک
امروز وقتی بعد از تعطیلات امدم به راسخون سر زدم دیدم که مدیر تالار شدی تبریک میگم خواهر امیدوارم همیشه موفق باشی
چه بی خبر ؟
به هرحال امیدوارم در سمت مدیریت هم هوفق باشی من از طرفداران پرو پاقرص تالارگفتگوی ازاد هستم
سلام
عید نوروز تمام شد و چه زود هم تمام شد...!!
14 روز از عمر سال 1392 گذشت...!
امیدوارم در ایام نوروز به همه ی دوستان خوش گذشته باشه.
یاحق
سلام و خسته نباشید
بچه ها معصومیت دارند و چه خوب است که در مسیر زندگیمان ان معصومیت و کودکی درونمان را حفظ کنیم. دوستدار خدا و همه انسانهای خوب روی زمین باشیم.
سلام من خیلی منتظر موندم که بچه ها بیان کلاس اما اینگار کسی نمیخاد بیاد.خانوم معلم هم که تعطیل کرد رفت.امیدوارم مشکلی براشون پیش نیومده باشه و هر جا هستند سالم باشند....
سلام من خیلی منتظر موندم که بچه ها بیان کلاس اما اینگار کسی نمیخاد بیاد.خانوم معلم هم که تعطیل کرد رفت.امیدوارم مشکلی براشون پیش نیومده باشه و هر جا هستند سالم باشند....
سلام صادق خان خوبی منم اومدم نبودین رفتم