هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سلام ، انشالله میگم نظرتون چیه یه تاپیک دیگه به نام هرچه می خواد دل تنگت بگو 92 تشکیل بدن ؟ این تاپیک هم صفحاتش رفته بالا هم سال نو شده بهتر اینجا هم نو بشه ؟؟؟
.....................................................
سلام
پیشنهاد خوبی ست ، انشالله یه تاپیک تکانی ( مثل خانه تکانی) انجام می دهیم.
پس بروید وسایل رو بیاورید تا بمناسبت عید نوروز تاپیک رو یه تکانی بدهیم ، بنده هم به دنبال جارو می گردم...!!!
سلامی دوباره ، تشکر که این موضوع را با مسئول انجمن ها مطرح نمودید ! انشاالله که عیدی هم برای ما ارسال می شود
سلام به برو بچ گل راسخون.ماشالا همه هم رفتند تو کار عید دیدنی و دید و بازدید...
بابا یکم هم به ما سر بزنید.دلمون اینجا پوکید....
سلام سلام سلام
منم هستم خوبید عیدتون مبارک
بابا عیده دیگه انتطار دارن از ما که بهشون سر بزنیم
نمیشه که نرفت تو چیکار میکنی داش صادق ؟ کار خونه تموم شد به سلامتی
پی کی میری دید و بازدید ؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام خدا رو شکر همه اومدم پاتوق باز پاتوق شلوغ شده
امسال مثل پارسال تهران خلوت خلوت نیست مخارج بالا بوده بیشتر ترجیح دادن بموننند
مسافرت هنوز مشخص نیست ما یک دفعه عازم میشیم اما هر جا برم نت و لبتاپم همرامه
سلام به برو بچ گل راسخون.ماشالا همه هم رفتند تو کار عید دیدنی و دید و بازدید...
بابا یکم هم به ما سر بزنید.دلمون اینجا پوکید....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام
معلم که همیشه اینجا بوده اما شاگردا هیچ کدوم نیستن همه در گیر دیدو بازدیدن
خانم معلم راسخون رو تنها نمیذاره
سلام به صادق و خانم مدیر (خانم معلم) ، دادش سلامت گلم و بقیه بچه ها ، اول عید نوروز رو به شما و خانواده محترمتان تبریک می گویم بعد می خواستم بگم ما هم درگیر دید و بازدید نوروزی هستیم ولی هیچ وقت شما و راسخون رو تنها نمی گذاریم
باتشکر
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
با سلام متشکر عید شما هم مبارک انشا الله سال خوبی باشه
کمکم دیدو بازدید هم میریم اگه به من باشه با لب تاپ و نتم میرم
سلام دوستان
نوروز بر همتون مبارک و پیروز
اومدم یه عرض ادب و سلامی داشته باشم و برم
امیدوارم موفق باشید و تعطیلات خوووووووش بگذره
فعلا خدانگهدار
راستی من که نتونستم نام سال 92 را درست بگم ! شما چه کردید ؟ به نظرتون کسی 100 تومان رو میبره ؟؟
سلام.خیلی اسم سختی بود.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام
بعید میدونم کسی درست حدس زده باشه هر کس گفته مبارکش باشه
دیشب شب سختی بود دلم گرفت واسه همه ادم هایی که تو بیمارستان واسه یه لحظه بیشتر زنده موندن دارن درد میکشن ادم تا وقتی با چشمش نبینه خوب حس نمیکنه دیشب دیدم
وقتی عزیز ترین ادم زندگیم مریض شده بود بچه ها تو رو خدا واسه همه مریض ها دعا کنید
مامان گل من دیشب یه دفعه مریض شد به لطف خدا الان خوبه و پیشمه دعا کنید هیچ کس مریض نشه
دیشب شب سختی بود دلم گرفت واسه همه ادم هایی که تو بیمارستان واسه یه لحظه بیشتر زنده موندن دارن درد میکشن ادم تا وقتی با چشمش نبینه خوب حس نمیکنه دیشب دیدم
وقتی عزعز ترین ادم زندگیم مریض شده بود بچه ها تو رو خدا واسه همه مریض ها دعا کنید
مامان گل من دیشب یه دفعه مریض به لطف خدا الان خوبه و پیشمه دعا منید هیچ کس مریض نشه
همراه گرامی راسخون
صمیمانه از درگاه خداوند بزرگ برای شما و مادر گرامیتان آرزوی سلامتی و بهروزی می نمایم. امیدوارم سالیان دراز زیر سایه پدر و مادرتان روزگار بگذارانید.
موفق باشید
وقتی عزیز ترین ادم زندگیم مریض شده بود بچه ها تو رو خدا واسه همه مریض ها دعا کنید
مامان گل من دیشب یه دفعه مریض شدبه لطف خدا الان خوبه و پیشمه دعا کنید هیچ کس مریض نشه
همراه گرامی راسخون
صمیمانه از درگاه خداوند بزرگ برای شما و مادر گرامیتان آرزوی سلامتی و بهروزی می نمایم. امیدوارم سالیان دراز زیر سایه پدر و مادرتان روزگار بگذارانید.
موفق باشید
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
با سلام
متشکرم از لطفتون برای همه راسخونی ها ، شما و خانواده محترمانتان از خداوند تندرستی و عافیت را مسئالت دارم
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام خدا رو شکر همه اومدم پاتوق باز پاتوق شلوغ شده
امسال مثل پارسال تهران خلوت خلوت نیست مخارج بالا بوده بیشتر ترجیح دادن بموننند
مسافرت هنوز مشخص نیست ما یک دفعه عازم میشیم اما هر جا برم نت و لبتاپم همرامه
سلام ان شااله هر جا رفتین بهتون خوش بگذره و برای سلامتی مادر گرامیتونم دعا میکنم ان شااله حالشون خوب خوب بشه و کنار هم باشید
و به قول خودتون اگه لبخند جایی میخواست بشینه روی صورت خانم معلم ما و خانواده خوبشون و همه بچه های راسخون باشه
سلام دوستان
نوروز بر همتون مبارک و پیروز
اومدم یه عرض ادب و سلامی داشته باشم و برم
امیدوارم موفق باشید و تعطیلات خوووووووش بگذره
فعلا خدانگهدار
سلام و عرض ادب ممنون که اومدین
موفقیت و پیروزی و سلامتی و سربلندی را برایتان در این سال جدید آرزو داریم
مامان گل من دیشب یه دفعه مریض شد به لطف خدا الان خوبه و پیشمه دعا کنید هیچ کس مریض نشه
سلام.
از اینکه من اینقدر دیر به دیر میام به پاتوق سر میزنم ماذرت میخام.
واقعا وقتی این متن رو خوندم متاثر شدم.
انشاالله سایه همه مادر و پدرها سالیان سال روی سر همه ی بچه های راسخون باشه.از خدا میخام سلامتی رو به همه این گوهرها عطا کنه.منتظر خبر بهبود کامل مادر خانوم معلم میمونیم.انشاالله سریعا میسر شه... .
سلام.
از اینکه من اینقدر دیر به دیر میام به پاتوق سر میزنم ماذرت میخام.
واقعا وقتی این متن رو خوندم متاثر شدم.
انشاالله سایه همه مادر و پدرها سالیان سال روی سر همه ی بچه های راسخون باشه.از خدا میخام سلامتی رو به همه این گوهرها عطا کنه.منتظر خبر بهبود کامل مادر خانوم معلم میمونیم.انشاالله سریعا میسر شه... .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سلام
ممنون داداش الهی سایه پدرو مادرتون بالا سرتون باشه و سلامت و تندرست باشند
خدایا مامان باباهامون دستت امانت خودت مواظبشون باش
مامان من بهترن دعا کنید بهتر از این هم بشن محتاج دعای شما هستم
بر حاشیه برگ شقایق بنویسید
گل تاب فشار درو دیوار ندارد
سلام و عرض تسلیت مناسبت شهادت بانوی گرامی اسلام حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها)
درسته که عیده نوروزه و به رسم عید های قبلی خنده بر لب هاست...!!
ولی این عید با عید های قبلی یه تفاوتی داره و اینکه شهادت حضرت فاطمه(سلام الله علیها) در عید امسال هست.
امروز امام زمان(علیه السلام) عزادار است و شایسته نیست که در روزی که امام ما شیعیان عزادار است ما بخندیم...!
بیایید این روزها و شب ها رو گرامی بداریم و از خنده ای که قلب امام زمان(علیه السلام) رو به درد می آورد بپرهیزیم.
در پناه حق