هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
آقاااااااااااااااا شنیدین پیک نوروزی حذف شد
قابل توجه مدیر انجمن
ارباب خودم سامبولي بليکم. ارباب خودم سر تو بالا کن. ارباب خودم بز بز قندي. ارباب خودم چرا نمي خندي؟ حاجي فيروزم. سالي يه روزم.
سلام مهدی خوبی (nodestan) ؟ آقا من حساب کردم دیدم نتیجه به نفع داوره صفر-صفر !
دوستان لطفاً مشارکت کنید --: نظرسنجی " برترینهای 91 راسخون از دیدگاه شما "
یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشند
یادم باشد که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند ، نه آن گونه که می خواهم باشند
یادم باشد که هرگز خود را از دریچه نگاه دیگران ننگرم
که من اگر خود با خویشتن آشتی نکنم هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهد
یادم باشد که خودم با خودم مهربان باشم
چرا که شخصی که با خود مهربان نیست نمی تواند با دیگران مهربان باش
یه سری از این آدما باید شعور و تربیت رو از وسایل الکترونیکی یاد بگیرن !
الان موبایل و سینمای خانگی هم روشن میشن سلام میکنن،
تاره نوکیا دستم میده !!!
شانس رو می بینید متولدین 60 همه پیک حل کردن من که شب آخر مینوشتم
میخواستن ندن
تاره نوکیا دستم میده !!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
سلام
نه این و قبول ندارم همین وسایل الکترونیکی ما رو بی ادب کردن از هم دورمون کردن بی احساس کردن
نبودن بهتر بودیم
سلام ممنون ازینکه کامنت گذاشتین راستش یه چیزی از خیلی وقته پیش تو ذهنم بود و اون اینکه میخواستم شمارو بشناسم آخه برای اسمایی که کاربر برتر معرفی میشدند همیشه به من رای دادین ،البته کاربرای دیگه هم رای دادن ولی خوب نمیدونم چرا اسم کاربری شما تو ذهنم موند همیشه میخواستم بگم و از شما تشکر کنم ولی خوب نشد نه بخاطر تشکری که میزدید بخاطره نمیدونم چی کلا نام کاربری شما همینجوری تو ذهنم موند و
تاره نوکیا دستم میده !!!
سلام
نه این و قبول ندارم همین وسایل الکترونیکی ما رو بی ادب کردن از هم دورمون کردن بی احساس کردن
نبودن بهتر بودیم
منم هر چی خانم معلم ما بگن
تاره نوکیا دستم میده !!!
سلام
نبودن بهتر بودیم
منم هر چی خانم معلم ما بگن
اصلاً منم با خانم معلم موفقم
سلام ممنون ازینکه کامنت گذاشتین راستش یه چیزی از خیلی وقته پیش تو ذهنم بود و اون اینکه میخواستم شمارو بشناسم آخه برای اسمایی که کاربر برتر معرفی میشدند همیشه به من رای دادین ،البته کاربرای دیگه هم رای دادن ولی خوب نمیدونم چرا اسم کاربری شما تو ذهنم موند همیشه میخواستم بگم و از شما تشکر کنم ولی خوب نشد نه بخاطر تشکری که میزدید بخاطره نمیدونم چی کلا نام کاربری شما همینجوری تو ذهنم موند و
سلام من مهدی معصومی هستم (دوست حامد) اون راسخون رو به من معرفی کرد الانم فقط توی تالار اون فعالیت می کنم اونم رو حساب رفاقت (البته فعالیت خوبی دارما ) من رو برتر اعلام می کنه امروز که برای من یه سی دی اومد (کاربر برتر ) یجورایی مرغ همسایه غازه چون برای همه اسماء حسنی و پک ورزشی و ... فرستاده بودن برای من یه سی دی ولی خب هدیه هرچی باشه ارزش داره من از آشنایی با شما خوش حالم و امید وارم فعالت خوبی را با هم داشته باشیم
سلام من مهدی معصومی هستم (دوست حامد) اون راسخون رو به من معرفی کرد الانم فقط توی تالار اون فعالیت می کنم اونم رو حساب رفاقت (البته فعالیت خوبی دارما ) من رو برتر اعلام می کنه امروز که برای من یه سی دی اومد (کاربر برتر ) یجورایی مرغ همسایه غازه چون برای همه اسماء حسنی و پک ورزشی و ... فرستاده بودن برای من یه سی دی ولی خب هدیه هرچی باشه ارزش داره من از آشنایی با شما خوش حالم و امید وارم فعالت خوبی را با هم داشته باشیم
داش حامدو میشناسم از آشنایی با شما هم خوشحال شدم منم امیدوارم دوستای خوبی برای هم باشیم بیشتر به این تالار سر بزنید بچه های گل راسخون اینجا جمع شدن و خیلی خیلی خیلی دوست داشتنی هستن
ممنون که کامنت گذاشتی پیشاپیش به شما و خانواده محترمتون عید رو تبریک میگم