راسخون

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

s4d3gh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2659
|

با سلا م خدمت دوستان متاسفانه چند روزیه هر کاری میکنم لب تاپم سایت رو باز نمی کنه الان هم با موبایل دارم پست میذارم دلم خیلی برای سایت تنگ شده و دوستانم دعا کنید امروز درست بشه :-(:'(

سلام خانوم معلم.این مشکل همگانیه چون منم چند روزیه با مشکل این سایت رو باز میکنم.موفق باشید

s4d3gh کاربر طلایی3
|
|

سلام اگه شما هم در هنگام ورود به سایت به ارور زیر مواجه میشید:

میتونید با استفاده از ترفند زیر این ارور رو دور بزنید.امیدوارم مسئولین این مشکل کوچولو رو حل کنند:

اول برنامه ی نود 32 رو باز کنید.بعد کلید F5 رو بزنید تا به تنظیمات نود 32 هدایت بشید.

همون طور که مشخص شده اول از منو سمت چپ web and email سپس  web access and antiphishing protection و در نهایت URL address management رو بزنید.

از صفحه باز شده Add رو بزنید و سپس سایت راسخون رو باز کنید اما با این تغییر که اول و آخرش 8 بذارید به این نحو:*Rasekhoon.NET*.در آخر هم OK کنید.

امیدوارم که دوباره جعمون جمع شه و این مشکل سریعا حل شه.

در نهایت هم یه جمله میگم انشاالله همگی مشمول این حالتیم:امام علی (علیه السلام) میفرمایند:زکات علم نشر دادن آن است.

پس علمت را از دیگران دریغ نکن.

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

سلام ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلام 

داداش صادق مرسی  من الان  2  3   روزه سایتم باز نمیشه روش شما عالی   بود  ممنون  

اجی پاتوق باز اومد

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

چند روز نبودم باز اینجا سوت و کوره 

مگه نگفتن قلب تپنده راسخون نباید خالی باشه

salamat595 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19536
|

سلام اگه شما هم در هنگام ورود به سایت به ارور زیر مواجه میشید:

میتونید با استفاده از ترفند زیر این ارور رو دور بزنید.امیدوارم مسئولین این مشکل کوچولو رو حل کنند:

اول برنامه ی نود 32 رو باز کنید.بعد کلید F5 رو بزنید تا به تنظیمات نود 32 هدایت بشید.

همون طور که مشخص شده اول از منو سمت چپ web and email سپس  web access and antiphishing protection و در نهایت URL address management رو بزنید.

از صفحه باز شده Add رو بزنید و سپس سایت راسخون رو باز کنید اما با این تغییر که اول و آخرش 8 بذارید به این نحو:*Rasekhoon.NET*.در آخر هم OK کنید.

امیدوارم که دوباره جعمون جمع شه و این مشکل سریعا حل شه.

در نهایت هم یه جمله میگم انشاالله همگی مشمول این حالتیم:امام علی (علیه السلام) میفرمایند:زکات علم نشر دادن آن است.

پس علمت را از دیگران دریغ نکن.

سلام بچه ها این درسی که داش صادق بیان فرمودند نشون از اینه که درساشو توووووووووووووووووپ میخونه و این نوید از آینده ایی بس روشن و انشتینی برات داره بعله

آفرین من به عنوان مبصر به نوبه خودم یه آفرین بهت میدم صورتو بیار جلو عموجون   بوس

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

چند روز نبودم باز اینجا سوت و کوره 

مگه نگفتن قلب تپنده راسخون نباید خالی باشه

اجازه قلبای تپنده رو گذاشتم تو این ظرفا تا دیگه نرن و اینجا خالی نشه 

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

خــــــــــــدای من !
نه آن قدر پاکم که کمکــــم کنی و نه آن قدر بدم که رهـــایم کنی …
میــــــــان این دو گمم !
هم خــــود را و هم تــــــو را آزار میدهم …
هر چه قدر تلاش کردم نتوانستم آنـــــــــی باشم که تو خواستی و
هــــــرگز دوست ندارم آنی باشم که تو رهـــــــایم کنی …
آنقدر بــی تو تنهــــــا هستم که بی تو یعنی “هیــــچ” یعنی “پـــــوچ” !
خـــــــــدایا هیــــــــچ وقت رهـــایم نکن...
s4d3gh کاربر طلایی3
|
|

سلام بچه ها این درسی که داش صادق بیان فرمودند نشون از اینه که درساشو توووووووووووووووووپ میخونه و این نوید از آینده ایی بس روشن و انشتینی برات داره بعله

آفرین من به عنوان مبصر به نوبه خودم یه آفرین بهت میدم صورتو بیار جلو عموجون   بوس

____________________________________________________________________________________________________

سلام چه خبره اینجا.آخه مگه چی گفتم که میخای بوسم کنی .آقا یه سوال:اول بگو ببینم نکنه ته ریش داری میخای بوسم کنی تیغ تیغی شم :(((((((

آخه مگه میشه شما بخای منو بوس کنی و کلک نزنی تازه اونم من که اینقدر با من لج داری.

زود باش اعتراف کن...

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

بوسیدن بخاطره تولدته امروز 19 اسفنده و تولد دوست خوبم داش صادق گل یه کیک هدیه من به شما

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

داش صادق تولدت مبارک تولدت

مووووووووببببببببباااااااااااررررررررک

.

.

.

‘* ‘ .* . ‘ * . ‘ *.’ .’
*شب .’ .’ * . ‘ .’
* . *’ تولدتون *
.پر.’” . ; ستاره ‘ ‘
.’ ‘ * ‘ .’ .* ‘. ‘ .*
‘ .’ * .باد.’. *.’* ,

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

میگم داش صادق واقعا 11 روز مونده به عید به دنیا اومدی تولدت مبارک ولی عید خونوادتو کلا خراب کردی نه؟؟؟

خخخخخخخخخخخ

s4d3gh کاربر طلایی3
|
|

سلام وااااااااااااااای چه خبره اینجا.ممنونم خیلی متشکر.شما عزیزمی.اصن طوری نیست بیا با همون ته ریشت ماچم کن.بیا بیا...

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

اگه بدونی این عکسو فقط بخاطره تولدت یه هفته تو وبلاگم نگه داشتم تا روزه تولدت بشه اینجوری  نمیکنی

بچه های دیگه کجان بابا ناسلامتی تولده بچه زرنگه کلاسه هااااااااااااااااااااااا 

نکنه رفتن کادو بخرن

salamat595 کاربر طلایی1
|
|

سلام وااااااااااااااای چه خبره اینجا.ممنونم خیلی متشکر.شما عزیزمی.اصن طوری نیست بیا با همون ته ریشت ماچم کن.بیا بیا...

________________________________________________________________________________________________

ته ریش کجا بود بابا         مورچه رو صورتم زنجیر چرخ میبنده واسه راه رفتن بهونه نیار تولدته باید 

روبوسی کنم باهات ادا در نیار خوب مبصرم گوش کن به حرفم 

s4d3gh کاربر طلایی3
|
|

____________________________________________________________________________________________

ته ریش کجا بود بابا         مورچه رو صورتم زنجیر چرخ میبنده واسه راه رفتن بهونه نیار تولدته باید 

روبوسی کنم باهات ادا در نیار خوب مبصرم گوش کن به حرفم 

____________________________________________________________________________________________

آقا باشه،اینم لپم بگیر ماچم کن دست از سرم بردار...

:)))))))))