هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
با عرض سلام خدمت مدیر محترم
میتونم یه خواهش ازتون کنم میشه از جناب nikbakht88 دعوت کنید که ایشون هم در صندلی داغ این تالار شرکت کنند.
ممنونم از لطفتون
و یه تشکر ویژه به خاطر صندلی داغ
...............................................................
سلام
مهلت ثبت نام در صندلی داغ نزدیک 2 هفته بوده است. و کاربران داوطلبانه ثبت نام کرده اند.شاید ایشان میل و رغبتی به حضور در برنامه نداشته اند.
با این حال اگر خواستند در برنامه صندلی داغ شرکت کنند از ایشان استقبال می کنم.
از شما هم سپاسگزاری می کنم.
با سلام خدمت دوستان راسخونی عزیز
قبل از امتحانات خدا خدا میکردیم که امتحانات تموم بشه یکم بشینیم پای اینترنت و سایت راسخون ولی از شانس بد من کامپیوترم خراب شد و هاردش مشکل پیدا کرد و حالا مجبورم بیام پیش دوستم و از کامپیوتر دوستم استفاده کنم. دوستان راسخونی لطف کنن حسنه رو هم بذارن و یه هارد از فروشگاه راسخون برام بخرن . با تشکر
سلام
احوال دوستان گلم چطوره؟ مخصوصاً احوال شما غلامِ علی گرامی که خیلی دوسش دارم چطوره؟
یکم از رونق این تاپیک افتاده! و البته به سمت صندلی داغ گرایش پیدا شده!
به قول گزارشگرای فوتبالی نه به اون شروع رؤیایی نه به الان که روزی به زور یکی 2تاپست زده میشه
هر چند طبیعی هست که بعد از مدتی کمی عادی میشه و واکنش های اولیه دیگر وجود نخواهد داشت. اما ین تالار در کل از اون تالارهایی هست که من دوستش دارم و برای تنوع خیلی خیلی عالیه:)
راستی دیشب بازی رو دیدید؟ اسپانیا آبروی ایتالیا رو برد با اینهمه گل!!!
قبل از امتحانات خدا خدا میکردیم که امتحانات تموم بشه یکم بشینیم پای اینترنت و سایت راسخون ولی از شانس بد من کامپیوترم خراب شد و هاردش مشکل پیدا کرد و حالا مجبورم بیام پیش دوستم و از کامپیوتر دوستم استفاده کنم. دوستان راسخونی لطف کنن حسنه رو هم بذارن و یه هارد از فروشگاه راسخون برام بخرن . با تشکر
سلام خدمت مدیر انجمن گرامی،
ای بابا چه بد شانسید شما!!! من هم خدا خدا میکردم امتحاناتم تمون بشه و الان هم بحمدالله تموم شد و آمدم به سایت مورد علاقه ام یعنی راسخون برسم!
انشاا... که مشکل سیستم شما رفع بشه و به زودی بتونید بدون دردسر بیایید سایت!
راستی در مورد حسنه هم حرفی ندارم، فقط اینکه اولاً هارد فورشگاه اکسترنال هست، دوماً فکر کنم موجودی نداره!! سوماً شما که وضعیت فروشگاه رو میدونید، هزینه ریالی خودش کلیه! کمرشکنه!! کاش میشد فقط با حسنه خرید!!
با سلام
من هم میخواهم در برنامهی صندلی داغ شرکت کنم
...................................
سلام
نام کاربری شما به اسامی ثبت نام کنندگان در برنامه صندلی داغ اضافه شد.
...................................
سلام
یه سؤال برایم پیش اومد که چطوری حسنه رو هم می گذارند؟!
سلام
احوال دوستن گلم چطوره؟ مخصوصاً احوال شما غلامِ علی گرامی که خیلی دوسش دارم چطوره؟
به قول گزارشگرای فوتبالی نه به اون شروع رؤیایی نه به الان که روزی به زور یکی 2تاپست زده میشه
هر چند طبیعی هست که بعد از مدتی کمی عادی میشه و واکنش های اولیه دیگر وجود نخواهد داشت. اما ین تالار در کل از اون تالارهایی هست که من دوستش دارم و برای تنوع خیلی خیلی عالیه:)
.............................................
سلام
الحمدالله ، شما خوب هستید؟
شما امتحاناتت تموم شده ولی بنده هنوز امتحان دارم.
بازی دیشب را هم فقط دقایق آخرش رو دیدم که چقدر اسپانیا گل زده بود...!!
چیه خب؟ دارم چت میکنم !
سلام
احوال دوستن گلم چطوره؟ مخصوصاً احوال شما غلامِ علی گرامی که خیلی دوسش دارم چطوره؟
.............................................
سلام
الحمدالله ، شما خوب هستید؟
شما امتحاناتت تموم شده ولی بنده هنوز امتحان دارم.
بازی دیشب را هم فقط دقایق آخرش رو دیدم که چقدر اسپانیا گل زده بود...!!
ممنون خدا رو شکر خوبیم.
اِ اِ اِ مگه شما هنوز امتحان دارید؟؟!! فکر میکردم دانشگاه ما جزء دانشگاه های آخر از همه هست!(در مورد پایان ترم) اما انگار شما هم دست کمی ندارید!
علی علی
چند جای سایت دیدم که در مورد آقای رائفی پور و حذف سخنرانی های ایشان صحبت شده بود. بعد هم مشخص شد مدیریت سایت دستور حذف سخنرانی های ایشان را داده اند. کنجکاو شدم ببینم ایشان کیه! تا عکسشان را دیدم شناختم. قسمتی از یکی از سخنرانی هایشان را دیده بودم . در مورد فراماسونری بود. بحثشان قشنگ بود ولی دیدشان نه! خیلی خاص نگاه می کردند. مثل آدم بیکاری که گشته است فقط نشانه های فراماسونری را پیدا کند و هر چیز بی ربط و با ربطی را به آن ربط بدهد!
مسائل ریز و پیش پا افتاده ای را ترسیم می کرد که به نظرم جالب نبود.
اما برایم جالب بود که بدانم چرا از راسخون حذف شده بودند. با یک جستجوی کوتاه خیلی زود به نتیجه رسیدم.
به وبلاگ ایشان رسیدم. متن زیر را دقیقاً از وبلاگ ایشان کپی می کنم. قضاوت با شما:
...............................................
سلام
این از همان دسته مطالب طولانی بود که در قوانین تالار نوشته شده است و باید از گذاشتن آن در تالار بپرهیزید و شما هم که ماشالله خوانده یا نخوانده توجهی به آن نکرده اید.
بهتر بود به جای متنی که از وبلاگ ایشان کپی کردید ، لینکش را می گذاشتید تا کاربران در صورت تمایل خودشان بروند بخوانند و حجم صفحه زیاد نشود.
به هر حال بنده کل مطلب را خواندم.
ضمنا از تلاش شما تشکر می کنم. و باید خدمتتان عرض کنم که پست تان را ویرایش کنید و به جای مطلب کپی شده ، لینک مطلب را بگذارید.در غیر اینصورت تا 48 ساعت آینده پست شما غیر فعال خواهد شد.
موفق باشید.
از لطف شما ممنونم. خیلی لطف کردید که حذفش کردید...
ضمنا یادآور می شوم در قوانین آمده است : از گذاشتن مقالات ، مطالب طولانی و پی در پی که باعث سردی محیط تالار می شود بپرهیزید. فکر می کنم مطلب ارسالی علی رغم طولانی بودن هیچ کدام از شروط را نقض نکرده بود.
آخرین ورژن دعای آخرترم برای حل مشکلات:
الهی! باخاطری خسته، دل به کَرم تو بسته
دست از اساتید شسته و در انتظار نمرات نشسته ام.
پاس شوند کریمی
پاس نشوند حکیمی
نیفتم شاکرم، بیفتم صابرم
الهی شهریه ها بالاست که میدانی ، وجیبم خالیست که میبینی
نه پای گریز از امتحان دارم ونه زبان ستیز با استاد،
الهی دانشجویی راچه شاید و از او چه باید!؟
این جشنها برای من «آقا» نمیشود
شب با چراغ عاریه، فردا نمیشود
خورشیدی و نگاه مرا میکنی سفید
میخواستم ببینمت؛ امّا نمیشود
شمشیرتان کجاست؟ بزن گردن مرا
وقتی که کور شد گرهی، وا نمیشود
یوسف! به شهر بیهنران وجه خویش را
عرضه مکن؛ که هیچ تقاضا نمیشود
اینجا، همه مناند؛ منِ بیخیالِ تو
اینجا کسی برای شما، ما نمیشود
آقا! جسارت است؛ ولی زودتر بیا
این کارها به صبر و مدارا نمیشود
تا چند فرسخی خودم، ایستادهام
تا مرز یأس، تا به عدم، تا «نمیشود»
ببخشید اگر یکمی طولانی بود و در 2پست مجزا قرار دادم.دلیلش هم دو چیز بود، یکی اینکه هر دو قشنگ بود و حیفم آمد در 2پست جداگانه قرار ندهم و بعد هم واقعاً حرف دلم بود....
به امید ظهور آقامون......
چیه خب؟ دارم چت میکنم !
...........................................
سلام
تصویری که گذاشته بودید یه کمی اندازه اش بزرگ بود به همین دلیل کمی تصویر را کوچک تر کردم.
راستی تصویر جالب و خنده داری گذاشته بودی...!
ممنون
در تیمارستانی میخواستند دیوونه ها رو امتحان كنند, زیر چراغی یك میز گذاشتند و روی آن مقدار زیادی روغن ریختند و ازشون خواستند یكی یكی بروند روی میز و چراغ رو عوض كنند دیوونه ها یكی یكی بالا رفتند و خوردند زمین. یكی از دیوونه ها كاغذی گذاشت روی میز و لامپ رو براحتی عوض كرد, همه برایش كف زدند و علت كارش را پرسیدند.
گفت : راستش قدم نمی رسید كاغذ رو گذاشتم زیر پام تا قدم بلندتر شود
از لطف شما ممنونم. خیلی لطف کردید که حذفش کردید...
ضمنا یادآور می شوم در قوانین آمده است : از گذاشتن مقالات ، مطالب طولانی و پی در پی که باعث سردی محیط تالار می شود بپرهیزید. فکر می کنم مطلب ارسالی علی رغم طولانی بودن هیچ کدام از شروط را نقض نکرده بود.
........................................
سلام
خواهش می کنم قابلی نداشت...!
بنده هم یاد آور می شوم که مطلبتان حذف نشده بلکه غیر فعال شده است. و دلیلش هم طولانی بودن مطلبتون بود.اگر مطلبی کوتاه و جذاب دارید بگذارید خوشحال می شویم.
درپناه حق