هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سلام و تشکر
شکسته نفسی نفرمائید. البته تصمیم با مسئولین است.
مطمئنم گزینه خوبی هستید و بنده منتظر نتیجه آن هستم. یکی دو نفر دیگر هم پیشنهاد شده اند تا ببینیم.
موفق باشید.
`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ممنونم انسان های خوب همه رو خوب میبینن
هر کمکی از دستم بر بیاد برای شما انجام میدم
چرا اینجا اینقدر سوت و کور پس کجیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
پاتوق نباید خلوت باشه قلب تپنده راسخون اینجاست
سلام خانم معلم خوبید خدارو شکر
من مبصر عزل شده هستم راستش بعد از اون سونامی که اومد تو پاتوق همه رو باخودش برد
فقط من موندم اینجا رضا و صادق رو تو سونامی گم کردم
چرا اینجا اینقدر سوت و کور پس کجیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
پاتوق نباید خلوت باشه قلب تپنده راسخون اینجاست
سلام شب دوستای گل راسخونیم بخیر
شرمنده من امشب یکم سرم شلوغ بود.تازه رسیدم.
سونامی؟نه بابا شایعه شده.خدا رو شکر من سالمم و الآنم در خدمت شما ام
آقا جایزه هم واسشون میذارید؟من یکیشونو زنده پیدا کردم.اگه مردش یا سرش بیشترارزش داره بکشمش... .
خانم معلم حرکتو داشتی
جوهر اطلاعیه خشک نشده صادق پیداش شد
بخاطره این حرکت خودجوش و انسان دوستانه شایسته و بایسته است که هم در میزان تکالیف و جرایم بنده که از سره جوانی بوده تخفیفی بس دندانگیر قائل شوید و هم در عزل مقام والای و برازنده مبصریت بنده بیخیال ماجرا شده و بنده را به این سمت مجددا منصوب گردانید
آقا جایزه هم واسشون میذارید؟من یکیشونو زنده پیدا کردم.اگه مردش یا سرش بیشترارزش داره بکشمش... .
من این دوتا رو زنده میخوام
من این دوتا رو زنده میخوام
اوه اوه اوه.آقا خدافظ من رفتم واسه الفــــــــــــــــــــــرار...
کاربر سلامت خانوم معلم قضیه رو جدی گرفت.اوفتاده دنبال پیدا کردن ما.آخه اینم شوخی بود شما کردید؟
کاربر سلامت خانوم معلم قضیه رو جدی گرفت.اوفتاده دنبال پیدا کردن ما.آخه اینم شوخی بود شما کردید؟
خانم معلم همیشه به حرف نماینده ی خودش در مدرسه گوش میده
تو که پیدا شدی یحتمل دنبال داش رضا ست
پیداش کردی بگو بهش اعلام حضور کنه
خدایا شکرت به خاطر همه مهربانیهای بی پایانت
خدایا از همه بی مهری ها به تو پناه می اورم. وقتی که طاقت سختیهای گذرا این دنیا را نداریم وای بر ما از ازمونهای سخت ان دنیا. خدایا شکرت که این دنیا موقتی است که مشکلات تمام میشود و خدایا شکرت که ما بندگان نالایق تو عمر جاوید نداریم. خدای بزرگ من تو را شکر میکنم که اینقدر بزرگیو من که اینقدر کوچکم مشکلاتم هم برای تو ریز و خرد استو به اندک عنایتی از تو تبدیل به رحمت میشود.خدای بزرگم شکرت واجب و البته نیاز من حقیر است.مرا به خودت برسان و روحم را در وجود لایزالت حل کن کمکم کن تنها در دار دنیای دنی به تو بچسبم و یک ان از تو غافل نشومو تو هم مرا فراموش نکنیومشکلاتم را راهی برای دم به دم به یادت افتادن قرار ده.توکلم و توجه و توسلم به توست که امید امید گم کردگان هستی.بزرگی تو را که در ذهنم نمیگنجد به خاطر می اورم و تمام انچه میدانم و میخواهم را و تمام انچه نمیدانم و نمیخواهم را به خودت می سپارم و ارامش حضور تو را در همه عمر برای همگان در قلب و جانشان ارزو میکنم .که یاد تو مرهم همه دردها و نامت کلید همه قفلهاست میستایمت و به داشتن تو در برابر تمام نداشته ها افتخار میکنم. اگر ظلمی از جانب من بر کسی رفته به رحمانیتت قسم مرا و او را ببخشو دلمان را بهم نرم کن و اگر هم ظلمی از کسی بر من رفته قسمت به بزرگیت که مرا انقدر بزرگ کن که این چیزها از وجودم پاک شود و زلال و شفاف نور وجود تو را در وجودم ببینم لمس کنم و حیات تازه و زنده ای یابم.
این هم یک بنر تبلیغاتی برای پاتوق...
یازهرا!
این هم یک بنر تبلیغاتی برای پاتوق...
یازهرا!
............................................
سلام
دست شما درد نکنه ، خیلی قشنگه
از اینکه زحمت کشیدید و یه بنری به این زیبایی درست کردید سپاسگزارم.
در پناه حق
سلام خدا رو شکر یکی پیدا شد خدا دوسمون داشت
سلامت باز مبصر شدی
اگه شیطونی کنی عزل میشی
داداش صادق کجا بودین سریع اعتراف کن غیبتات موجه نیست ممکنه اخراج بشی